HABERLER>POLİTİKA
5 Ocak 2018 Cuma - 09:21

AK Partili Dağ'dan İzmir'de tramvay ve pazar yeri çıkışı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir programı kapsamında Bornova'da İzmirli Evlad-ı Fatihanlar Derneği'ni ziyaret etti. Dağ burada yaptığı konuşmada "Konak tramvayından yol yakınken vazgeçilmeli" mesajı verirken, CHP'li belediyeleri pazaryeri krizi üzerinden de eleştirdi.

AK Partili Dağ dan İzmir de tramvay ve pazar yeri çıkışı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde gittiklerini belirterek, "O, dünyada bu ülkeye dair yapılan her operasyonun karşısında elif gibi dimdik oldu. Bu coğrafyada yapılan her operasyona karşıda yine Cumhurbaşkanımız, liderimiz, elif gibi dimdik durdu." dedi.

İzmir programı kapsamında Bornova'da İzmirli Evlad-ı Fatihanlar Derneği'ni ziyaret eden Dağ, "Makedon bandosu" ve meşalelerle karşılandı.

Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın çok önemli bir siyaset adamı olduğunu, onun izinde bir saniye bile eğilmediklerini söyledi. 

 Erdoğan'nın hem dünya hem de Türkiye için önemli anlarda önemli kararlar aldığını belirten Dağ, "Onun izinde gittik. O, dünyada bu ülkeye dair yapılan her operasyonun karşısında elif gibi dimdik oldu. Bu coğrafyada yapılan her operasyona karşıda yine Cumhurbaşkanımız, liderimiz, elif gibi dimdik durdu. Biz de onun yanında saf tutarak bu dimdik durmamın yanında her zaman için var olduk." dedi.

Dağ, ülkede her türlü operasyon yapmaya çalışanların cevaplarını en güzel şekilde aldığını belirterek, şunları kaydetti:  

"15 Temmuz'da aldılar, en son Kudüs meselesinde aldılar. Kudüs meselesinde dünyaya resmen hem ders verdik, hem de bu ülkenin sadece bölgesel bir güç değil, dünya lideri olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan'nın bir dünya lideri olduğunu tüm dünya görmüş oldu. Önceden Edirne'den Kars'a diyorduk. Yine Edirne'den Kars'a ama bugün Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Venezuela Devlet Başkanı da arkasında duruyor,  Çin Devlet Başkanı da arkasında duruyor. Bu sayede ABD'nin almış olduğu karar 128'e karşı 8 oyla yerle bir oldu."

2019'da yapılacak seçimlerin önemine değinen Dağ, teşkilat olarak hem İzmir'de hem de Türkiye genelinde gece gündüz demeden, canla başla yılmadan, yorulmadan çalışacaklarının altını çizdi.

"KONAK TRAMVAYINDAN YOL YAKINKEN VAZGEÇİLMELİ"
İzmir Büyükşehir Belediyesinin İller Bankasından en çok pay alan ikinci büyükşehir belediyesi olduğunu vurgulayan Dağ, bu konuda birileri tarafından yanlış bilgiler verildiğini, İzmirlilere bu konuda doğru bilgiler vermeye devam edeceklerini ifade etti. 

Dağ, İzmir Tramvayı (TRAM İZMİR) Konak hattında devam eden yapım çalışmalarından dolayı kent trafiğinin olumsuz etkilendiğini belirtti.

Karşıyaka'daki tramvay hattının çalışmaya başlamasıyla hem orada yaşayan vatandaşların hem de esnafın mağduriyet yaşamaya başladığını söyleyen Dağ, "Bu işin doğru olmadığını hep birlikte gördük. Aynı şeyi ısrarla trafiğin daha da yoğun olduğu Alsancak'ta uygulamaya çalışmak, bence akılla izanla anlatılacak bir şey değil. Bundan yol yakınken dönülmesini tavsiye ediyoruz. Eğer dönülmezse biz inşallah 2019'dan sonra nasıl dönüleceğini gayet iyi bir şekilde göstereceğiz." şeklinde konuştu.  

"CHP'Lİ BELEDİYELER ORTAK BİR ÇÖZÜM BULAMIYOR"
Dağ, mahkemenin verdiği kararın ardından Bayraklı Belediyesinin kapatma kararı verdiği Özkanlar Pazarı ile ilgili görevleri olmamasına rağmen esnaftan gelen talep üzerine pazarın Bornova viyadükleri altında kurulabilmesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşüp izin aldıklarını dile ğetirdi.

Bornova Belediyesinin ilçe sınırında bulunan viyadüklerin altında pazarın kurulmasına olumlu bakmadığını vurgulayan Dağ, CHP'li Bornova ve Bayraklı belediyelerinin anlaşıp ortak bir çözüm bulamamasından dolayı esnafın mağdur olduğunu sözlerine ekledi.  

İzmirli Evlad-ı Fatihanlar Derneği Başkanı Kamber Eren Vardar ise genç siyasetçi Dağ'ı genel başkan yardımcısı görevine getirdiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. 

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin de 2019 seçimlerine çok iyi hazırlandıklarını, hedeflerinin Bornova ve İzmir Büyükşehir Belediyesini kazanmak olduğunu söyledi. (AA)

 
Yılın sürpriz aşkı
 
Hadise isyan etti: Kadın yapınca erotik, erkek yapınca...
YORUMLAR
Toplam 25 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ege efesi 5 Ocak 2018 Cuma 23:38

yunanlılar Ege‘de ada ve kayalıklara asker çıkardı niye ses çıkmıyor?

Yorumu oyla      11      5  
Dünya karınca biz ağustos böceği 5 Ocak 2018 Cuma 22:39

Hollanda okyanustan balçık çıkarıyor iskandinav ülkelerinden toprak satın alıyor tarım yapıyor, bize kısır tohum satıyor seneye tekrar o tohum ekilmiyor, israil çölde susuz tarım yapıyor bize kısır tohum satıyor, izlanda kutuplarda muz-portakal-domates yetiştiriyor, bazı ülkeler yağmur suyunu kanalizasyona vermeyip ayrı sistemle suyu toplayıp göletlerde biriktirip damla sulamada kullanıyor, dünyada 4 mevsimi yaşayan şanslı coğrafyadayız ama her türlü gıda maddesini ithal ediyoruz.Bizim bilmediğimiz meyvesi döviz olan ağaçlarımız mı var? Ülkenin geleceği için proje söyleyiniz çünkü hayat pahalılığı canımıza okudu.Dünya karınca biz ağustos böceği olduk.

Yorumu oyla      12      5  
2019 5 Ocak 2018 Cuma 21:07

Fasulye arjantinden,nohut meksika ve kırgizistandan, elma şiliden, buğday fransa ve almanyadan, et sırbistandan, saman bulgaristandan.Nohut 15-18 tl bakliyat-çay-şeker-pirinç vs fiyatları ortada, akaryakıt 6 tl‘ye yaklaştı.Tuik formül değiştirdi ama enflasyon-işsizlik çift hane, ithalata dayalı büyüme rakamı ortada, itracat-ithalat ortada, 2018 başında yapılan zamlardan belimi doğrultamıyorum, çalışana-emekliye %4 zam. toplumun tamamını kucaklamak yerine sürekli ötekileştirme.2019‘da sandığa gidip 15 yıldır oy verdiğim partiye tekrar nasıl oy vereyim?

Yorumu oyla      12      5  
Ege 5 Ocak 2018 Cuma 20:16

Ege bölgesinin en büyük ili İzmir milletvekilisiniz şu soruma net cevap istiyorum bu vatan için canını vermiş şehitlerimizin rahat uyuması için; "Ege‘de ada ve adacıkları yunanlılar işgal edip yerleşime açıyor amaç yakın zamanda kıta sahanlığı hakkım diyerek bizim uçaklarımızın ve gemilerimizin Ege‘ye açılmasına engel olacaklar, yunan savunma bakanı gelde al tarihte yunanlılara böyle öğretildi dedi." Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kardak kayalıkları için zamanın başbakanı Sayın Tansu Çiller "O asker gidecek o bayrak inecek" demişti.Bir kayalık için bunu yapmıştık şimdi sesimiz mi kısıldı.

Yorumu oyla      13      5  
Literatür 5 Ocak 2018 Cuma 20:00

1.Üretimi arttırarak ülkeler büyüme yakalarsa insanların alım gücü artar toplum zenginleşir, 2.ülkeler ithalata dayalı büyürlerse üç beş ithalatçı ve onları destekleyenler büyür. Sayın Dağ % 11.1 büyümeyi hangi maddeye göre yaptınız? Bu arada ihracat 13 milyar dolar ithalat 23 milyar dolar dış ticaret açığı 10 milyar dolar. Düğün bayramla getirilen etin Sırbistan Belgrad‘da kasapta kilosu 2 euro yani 9 tl etmiyor.

Yorumu oyla      12      5  
Çözemedim 5 Ocak 2018 Cuma 19:48

Ne için çok çalışacağınızı çözemedim.Sayın vekil keşke mecliste çok çalışsaydınız da şu hayat pahalılığına çözüm bulsaydınız da bugüne kadar olduğu gibi arkanızda dursaydık.Milletin mutfağında yangın var milletin hali perişan.İEkonomiden bütünlemeye değil direkt sınıfta kaldınız.Kısaca %50+1 hayal ötesi.

Yorumu oyla      12      5  
Zagor 5 Ocak 2018 Cuma 19:21

Berlin´de tramvay yolu, 22 hat üzerinde 300 KM dir ve 2016´da 193 Milyon Insan yolculuk etmistir. Iki yeni hat acilmasi icin hazirliklar yapilmaktadir. Metro hatti sayisi 10 dur ve uzunlugu 146 KM dir.Gecen yil 502 Milyon yolcu tasimistir. Ayrica Berlinde S-Bahn denilen ( IZBAN´in aynisi ) yüzeyde giden Metrolar vardir.Buradada 16 hat ve 331 KM uzunluk vardir. Kisaca toplam 777 Km Toplu tasima hat uzunlugu( otobüs haric ) vardir. Berlin´in nüfüsü Izmirden azdir. Buna ragmen toplu tasimaya yatirim yapilmaktadir. Aklini karayoluna, arabaya takmis olanlarin anlamamasi normaldir.

Yorumu oyla      14      5  
Poyraz 5 Ocak 2018 Cuma 15:52

Cari açık veren ülkemizde 1000 kişiye düşen otomobil sayısı dünya petrollerinin yüzde 17 sini elinde tutan Venezuela'dan daha çok hala tramvaya karşı çıkıyorlar.Üçkuyular metrosunu su basmadı, körfeze alınan gemilerde sorun çıkmadı. Şimdi umutları tramvayın trafiği tıkaması.

Yorumu oyla      21      5  
Tayfun 5 Ocak 2018 Cuma 15:20

Tramvay hedefi su olmalı : İzmir de tum otobus hatları tramvay ile ulasılabilir hale gelinceye kadar tramvay yapımına devam edilmeli.

Yorumu oyla      19      5  
Seydiköylü 5 Ocak 2018 Cuma 13:34

Dünyada saygınlığımız kalmamış, kimse bizi ipine takmıyor, o kalkmış yok elif gibi dimdik durmuşuz falan.. bırakın bunları boş işler bunlar, ülkeyi her konuda batırdınız, düşün artık bu milletin yakasından !

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Düğmeye basıldı... Çok büyük değişim geliyor!
Büyük değişim için düğmeye basıldı ve 5 ayrı komisyon kuruldu. Devletin ...
Erdoğan: Yeni bir döneme girdik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa ile son dönemde bölgesel ve ...
CHP'li Balbay'dan başkanlık sistemi uyarısı
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, önümüzdeki dönemde parlamenter ...
 
20 bin öğretmen alımı yapılacak!
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 20 bin öğretmen alımı gerçekleştirileceğini duyurdu
Görevden uzaklaştırmaya CHP'den ilk tepki!
CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat ...
CHP İzmir’de kongre fırtınası... Kılıçdaroğlu'nun danışmanı destek turunda mı?
İl kongresinde sayılı günler kala Karşıyaka’da gerçekleşen delege toplantısında ...
 
Beşiktaş Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı!
İçişleri Bakanlığı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ı görevden ...
Diyanet İşleri Başkanlığı'na bir tepki de Konak'tan
CHP Konak Kadın ve Gençlik Kolları, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi ...
CHP Manisa kolları sıvadı... '6 ay önceden açıklayacağız'
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, düzenlediği basın toplantısı ile ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva