HABERLER>POLİTİKA
12 Aralık 2018 Çarşamba - 10:45

CHP’li Yücel’den Zeybekci çıkışı: İzmirlinin tek derdini yemek içmek sanıyorlar!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de 2014'te kaybettiği 8 ilçeye özel çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2019'da yapılacak yerel seçimlerde bu ilçeleri kazanmak için temaslarını sıklaştıran CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kemalpaşa'da CHP ilçe örgütüyle bir araya geldi.

CHP’li Yücel’den Zeybekci çıkışı: İzmirlinin tek derdini yemek içmek sanıyorlar!

Kemalpaşa'yı kazanmanın İzmir'de 30'da 30 hedefini gerçekleştirmek için kilit nokta olduğunu belirten Yücel, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

Yücel, şunları söyledi:

"Kemalpaşa bu dönemde her zaman olduğundan çok daha önemli bizim için. Bugüne kadar hem büyükşehir belediyemizin yaptığı büyük hizmetler, hem de ilçede belediyenin bizde olduğu 2009 2014 yılları arasında yapılan örnek projeler ortada. Kemalpaşa'ya sık sık geliyorum. Bunların bazılarından haberiniz var, bazılarından yok. İlçede manzara tamamen partimizin lehine gözüküyor. STK'lar, esnaf temsilcileri, vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde görüyoruz ki, halk CHP'nin sosyal, adaletli ve üretime dayanan, ilçenin vizyonunu, gelirini arttırmaya yönelik belediyecilik anlayışını özlemiş. Tabi gerçekçi olmak zorundayız. Bizim lehimize olan bu durum, sadece ilçe örgütümüzün çalışmalarından değil, birazda mevcutta bulunan AKP'li belediyenin kötü yönetiminden kaynaklanıyor.  Halk Kemalpaşa'da değişime bu kadar hazırken bize düşen halkın bu değişim talebinin haklılığını göstermektir. Kemalpaşa'yı kazanmak,  İzmir'de 30'da 30 hedefini gerçekleştirmek için kilit nokta. Öncelikle çok daha fazla çalışacağız arkadaşlar, üstelik Kemalpaşa ilçe örgütümüz diğer tüm örgütlerimizden daha çok çalışmak zorunda. Çünkü AKP'li bir belediyeden ilçenin yönetimini almak zorunda. AKP'nin ranta ve talana dayalı belediyecilik anlayışını anlatırken, CHP olarak yapacaklarımızı, ilçedeki tüm sıkıntıları nasıl çözeceğimizi de anlatacağız. Bizim, AKP gibi insanları partisine, mezhebine, ideolojisine göre ayırt etmediğimizi, vatandaşlarımızın hepsine eşit hizmet götürdüğümüzü,  yandaşı, akrabayı değil vatandaşı kalkındırdığımızı her seferinde her yerde anlatmakla görevlisiniz.

TEK DERDİMİZİ KORDON'DA YEMEK İÇMEK SANIYORLAR
İlçede  AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı hakkında açıklamalarda da bulunan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, "Herkes durumun farkında. AKP yine İzmirli olmayan, İzmir ile kültürel anlamda bir bağı bulunmayan ve İzmir'in hakkını ekonomi bakanı iken gasp ederek, İzmirlilerin ödediği vergilerin karşılığını İzmir'e vermemiş olan  bir aday gösterdi. Kendisi de zaten adaylığı açıklanmadan ve açıklandıktan sonra yaptığı açıklamalarla, İzmirli duruşu ve İzmir kültürüyle pekte bir alakası olmadığını bizlere gösterdi. AKP, adayını ' yok İzmirli sayılır, yok şundan daha İzmirlidir' gibi anlamsız söylemlerle parlatmaya çalışa dursun. İzmirli,  AKP'nin İzmir'e bakışının değişmeyeceğini, İzmirliyi anlamak için gayret göstermediğini çoktan gördü.  AKP'ye ve adayına göre, İzmirlinin tek derdi sanki kordonda yemek içmek. İzmir'e bakışları bundan ibaret.İzmirli ülkenin ekonomik çöküşünü, adaletsizliği, cumhuriyet ilklerinden uzaklaşılmasını, Ata'ya yapılan hakaretleri, çocuklarımızın çağdaş eğitim alamamasını, heba edilen milli serveti, saraydaki israfı ve ülkenin kaderinin tek adama emanet edilişinin derdinde. Yani AKP'ni derdiyle, İzmir'in derdi çok başka. İzmirli kordon da yiyip,içmeden, bütün hayatı boyunca gevrek, boyozla da yaşar ama cumhuriyeti olmadan, özgürlüğü olmadan, adalet, demokrasi olmadan yaşayamaz" dedi.  

ÖNEMLİ OLAN ADAY OLMAK DEĞİL, SEÇİM KAZANMAK
Kemalpaşa'da partisinin aday adaylarına mesajlar veren Yücel, tüm aday adaylarına ihtiyaçları olduğu, aday olmaktan daha önemli olan şeyin partinin ilçede seçim kazanması olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"Her aday adayımız çok değerli ve her birine ayrı ayrı ihtiyacımız var. Ancak sadece bir aday açıklanacak. Açıklanacak adayın etrafında kenetlenmek ve omuz omuza çalışmak zorundayız. Biz önce partimizin seçim kazanması için çalıştığımızı unutmamalıyız.Partimizin tüm üyelerine, tüm aday adaylarımıza ihtiyacı var. Üye ve aday kim olursa olsun, CHP'liyim diyen herkesin bu partinin adayının seçilmesi, yerelden başlayacak iktidarımız için çalışmasından başka bir durum söz konusu olamaz. Artık aday adaylarımıza, diğer adaylar hakkında, partimiz hakkında nasıl davranmaları, nelere dikkat etmeleri konusunda bir şey söyleme gereği duymuyorum. Tüm aday adaylarımızın bu parti kültürüne sahip olduğumdan kuşkum yok. Aday olun, ya da olmayın asla unutmayın ki ortak hedefimiz ülkenin kurtuluşunu yerelden başlatmak. İzmir için bu kurtuluşu Kemalpaşa'dan başlatacağız. 1 Nisan 2019 sabahında Kemalpaşalıların desteği ile Kemalpaşa'da adayımızı belediye başkanı, partimizi yerelde iktidar yapacağız. Başka bir sonuç düşünmüyor ve başarıya inanıyoruz" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e Kemalpaşa ilçe örgütü ziyaretinde CHP İzmir Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Oray  eşlik ederken, Kemalpaşa ilçe başkanı Mehmet Ayçil, İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik kolu üyeleri ve partinin ilçedeki aday adayları da hazır bulundu.

 
‘Blogger Anneler’ Karşıyaka'nın müzesinde buluştu
 
İzmir'in asayiş raporu: 1 haftada 278 kişi!
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sss 13 Aralık 2018 Perşembe 00:57

il başkanı gelde grevdeki izban emekçilerini bi ziyaret et bir sağ duyu sen emekten yana sendikal haklardan yana olan bir partinin il başkanısın . gel işçilerin sorunlarını dinle ne istiyor bu insanlar dertleri ney herkes koltuk peşinde bilmiyorum bunu okuyup gelirmisin.

Yorumu oyla      9      5  
oyuna gelme Gürkan 12 Aralık 2018 Çarşamba 22:54

Oyuna gelmeyin, troller Eskişehiri özellikle gündeme getiriyor, Eskişehiri sevdiklerinden ya da beğendiklerinden değil! İş Kocaoğlu üzerinden İzmire, İzmirlilere laf sokmak! Asıl dertleri İzmirlinin duruşu, özgür düşünceli oluşu, boyun eğmeyişi, Atatürk'e laf ettirmeyişi, cumhuriyete, laik yaşama sahipo çıkışı! İzmirlinin daha düne kadar sağ partilere oy verdiğinin bile farkında değiller. Siyasi yasakların (Erbakan, Türkeş, Ecevit, Demirel) İzmir sayesinde kalktığını da bilmez bunlar, T.Özal'ın İzmir düşmanlığını da!

Yorumu oyla      9      5  
en iyi yaptığınız iş yapmamak 12 Aralık 2018 Çarşamba 22:28

haklısın yeme içmenin dışında alt yapı , üst yapı, trafik, yeşil alan,en pahalı su sorunu ve iyi yönetilememe gibi sorunları var...

Yorumu oyla      9      5  
Kimin ideali 12 Aralık 2018 Çarşamba 17:56

Ülke bütçesinin gider tablosunda 2 ci sıra sosyal yardımlar, 12 milyon bordroludan toplanan vergiler ile ödeniyor. Devlet elbette ihtiyacı olana yardım etsin ama konu bu boyutları çoktan aştı. Şu an devletten 21 milyon kişi sosyal yardım alıyor bunların çoğunun yaşı 18-60 arası. BOP'a göre planlanmış bir sistem insanların hammaddelerini arttıracaksın onlarda tarım ve hayvancılık başta olmak üzere üretim yapmayacak, onları sosyal yardım vereceksin boş oturmak işlerine gelecek tembelleştireceksin birde televizyona bağımlı yaparsan, arada birde korkutursan ben gidersem bu yardım kesilir diye ardından oy deposunu doldurdun. Bu amerikalının sistemi biz yerli ve milli olduğumuz için bunun adı olsa olsa SADAKA EKONOMİSİ olur. Kimse cebinden para vermiyor devletin parasını veriyor, cebindeki ve etrafındakilerin cebindeki paranın da siyasete başlarken ne idi şimdi ne olduğunu kimse bilmiyor. Anadolu insanına birde din elden gider dersen sonuç bugünkü halimiz olur.

Yorumu oyla      12      5  
Gürkan 12 Aralık 2018 Çarşamba 15:43

Bu Eskişehir'de ne var anlamadım gitti. Bir efsanedir aldı başını gitti. Eskişehir Eskişehir diyenler merak ediyorum hayatında hiç Eskişehir'e gitti mi ? Ufak, güzel bir şehir de abartmamak lazım. Belediyecilik adına yapılan işler İzmir'de yapılan, yapılmakta olan projelerin yanına dahi yaklaşamaz. Şehirde 2 tane kıytırık park ve tramvaydan başka hiçbir şey yok. Meşhur Porsuk çayının göz önündeki yeri elden geçirilmiş, diğer yerleri bizim Yeşildere gibi. Gidip görmesek neyse de! 3-5 sene önce İzmir'de hurdaya çıkan çok sayıda otobüs Eskişehir' e hibe edildi. Biraz elden geçirildi, toplu ulaşımda kullanılmaya başlanıldı. Neyle neyi kıyaslıyorsunuz? Son seçimde Eskişehir'de AKP önde çıktı. Belediye çok başarılı ise CHP neden geride kaldı ? Sebep ?

Yorumu oyla      13      8  
sezarın hakkı sezara 12 Aralık 2018 Çarşamba 13:32

Vatandaşa cevap ! eskişehirdemi yaşıyorsun nereden biliyorsun bahane üretmediklerini? aynı zorlukları eskişehire de çıkarıyorlar merak etme. ancak eskişehir 890.000 nüfuslu ufak bir şehir. izmire göre yönetmesi daha kolay. izmir kadar göz önünde değil . dolayısı ile sizler eskişehirde de ne zorluklar oldugunu bilmiyorsunuz. sonra buraya gelip ak kafanız ile "eskişehir niye bahane üretmiyor " diyorsunuz! millet akp korkusundan değil! millet akp yi sevmediği , izmirin değerlerine uymadıgı ve cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmadıgı için AKP ye oy vermeyip te CHP ye oy veriyor. ha şuna hak veririm! CHP yerine başka bir alternatif olsa onu değerlendirir izmirli ama malesef yok!!! CHP batının HDP si olduysa eğer . akp neyin nesi oldu? çözüm süreci başladıgın da RTE pkk lı muhattablarına ""bölgedeki valiler ve emniyet müdürleri size karşı toleranslı davranıyorlar, eğer içlerinde size karşı tolerans göstermeyin v arsa bize söyleyin diyor""" bir emniyet müdürünün görevi nedir? valinin görevi nedir arkadaşım ? terör ile mücadele değilmidir? e başbakan diyorki size tolerans göstermezler se bize şikayet et diyor be arkadaş !!! şimdi kim PKK lı bana söyle lütfen ??? daha megri megri lere girmiyorum bile! sonuç şehirlere hendekler kazıldı, tüneller kazındı. Ak parti hükumeti ayakta uyudu, pardon tolerans gösterdi!! bu toleranslar sayesinde onlarca şehit verdik !!! şimdi kim PKK lı bana elini vicdanına koy ve söyle? kim halkı kandırıyor ve ayrıştırıyor biraz vicdanın var ise söyle!!! son olarak birileri 9 seçimdir kaybediyor olabilir. ancak bilinçli vatandaş 16 senedir. 9 seçim kaybeden şahıs ta 9 seçimdir ülkenin batmakta oldugunu yıllar içinde yanlış yönetim politikaları yüzünden türk halkının kriz ile karşı karşıya kalacagını söylüyor. 9 seçimdir kaybediyor ama krizin kapıda oldugunu bas bas bagırıyor! bizler sizin hakkınızı savunduk AKP ye oy vermeyerek , sizleri de düşündük. çünkü gelecegi gördük. zorlanacagımızı . çocugumuza bir laptop bile alamayacagımız günleri gördük. siz sadece akp ye oy verdiğiniz için çomar yada koyun demiyor insanlar. siz bunları göremediğiniz . anlatıldıgı halde anlamamakta ısrar ettiğiniz için insanlar sizlere böyle hitap ediyor. eğer sizler bugün Türk milliyetçiliğine, türk T.C sine. Türk halkına sahip çıksaydınız . çoktan daha güzel bir türkiyeye, %50 yi evde zor tutuyoruz diye ayrıştırılmayan bir türkiyeye uyanmış olurduk. saygılar efendim.

Yorumu oyla      13      7  
burada 12 Aralık 2018 Çarşamba 13:24

Trol vatandaş, bak senden başkası yazmıyor, yazamıyor artık! Muhaliflere akıl vermekten de vazgeçin, burası İzmir, salak değil kimse! reisiniz dedi diye chp hdp olmadı, sınıra mahkeme de götürmedi, kandil-imralı arasında mesaj da taşımadı! Dolmabahçede kim mutabakat imzaladı? Geçenlerde İngilterede sizin akiller neden toplandı? Şimdi bu saydıklarımı ve saymaya sayfa yetmeyecek diğer naneleri İzmirlinin bilmediğini mi sanıyorsunuz? Vazgeçin artık İzmirliyi kendiniz gibi biat eden koyunlardan sanmayı, İzmirli biliyor kurlar neden yükseldi. Neden nohutundan samanına her şeyin dışarıdan getirildiğini, patatesin ardından zeytinyağının da suriyeden geldiğini biliyor İzmirli! Neyin işinden, hangi işten söz ediyorsun sen? Metrosundan tramvayına, gemilerinden tüneline, fuarından tarımsal artışa, 90 dakikadan gecekonduda süt dağıtımına, hangisini soruyorsun? İnsanda bunu sormak için yüz olur, utanma olur! Hoş, bunları sizler kaybedeli çok oldu, sizden arlanma, utanma beklemek de bizim hatamız.

Yorumu oyla      15      6  
Vatandaş 12 Aralık 2018 Çarşamba 11:56

Şu algınız olmasa iş yapın iş bırakın artık milleti kandırmayı Eskişehir niye bahane üretmiyor yazık bu şehre millet akp korkusundan size oy veriyor çok başarılı bulduğundan değil ama artık bunuda yenecek batının hdp si oldu chp akp ye oy verenler koyunda 9 seçimdir kaybedene oy verenler ne acaba

Yorumu oyla      16      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sertel’den Meclis kürsüsünde Ozan Arif’li gönderme!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Meclis’te ...
‘Manisalı Gençler’ Başkan Pekdaş’a destek için Kılıçdaroğlu’na gittiler!
Konak Belediye Başkanı Pekdaş’a Manisalı Gençler Davası üzerinden yöneltilen ...
Mehmet KARABEL yazdı... CHP’nin aday işi ‘yap-boz’a mı kaldı?
Mehmet KARABEL yazdı... CHP’nin aday işi ‘yap-boz’a mı kaldı?
 
AK Parti’nin Adayı Zeybekci: Denizli gibi İzmir’i de alacağız!
Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
Kritik görüşmenin tarihi belli oldu!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşmenin ...
Mansur Yavaş: İYİ Parti'yi kabul etmedim!
CHP ile İYİ Parti arasında devam eden seçim iş birliği müzakerelerinde, ...
 
'ABD ile karşılaştırmak iyi niyetli değil'
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, şirketlerin bankacılık sektörüne ...
CHP'den Mansur Yavaş açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "İyi niyetli bir çaba yürüyor. ...
İşte CHP'de kritik PM toplantısının tarihi
Yerel seçim hazırlıkları kapsamında bugüne kadar 464 adayını belirleyen ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva