HABERLER>POLİTİKA
4 Aralık 2017 Pazartesi - 09:49

CHP Karabağlar’da halef-selef birbirine girdi!

İlçe eski Başkanı Polat, İlçe Başkanı Yıldız’ın kendisi için, ‘Bana borç bıraktı’ dediğini vurgulayarak sert açıklamalarda bulundu. Polat, “Bu seçimi kaybettiğini kesin olarak görmesinin kanıtıdır. Kendi içlerinde en az 30 kişi Yıldız’ı çizip Akpınar’ı yazacak” dedi.

CHP Karabağlar’da halef-selef birbirine girdi!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kurultay takvimi kapsamındaki ilçe kongreleri İzmir’de tüm hızıyla sürüyor.

Metropolün hareketli ilçesi Karabağlar’da İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın karşısına rakip olarak çıkan Necati Akpınar ve kendisine yakın delegeler kahvaltıda bir araya geldi.

Karabağlar İlçe Örgütü 9 Aralık’taki seçime kilitlenirken muhalefetin temsilcisi Akpınar’ın iddialı konumda olduğu konuşuluyor.

Akpınar’a destek veren İlçe eski Başkanı Orhan Polat muhalefetin ve İlçe Başkanı Yıldız’ın durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

HALA BENİMLE UĞRAŞMASI MANİDAR!
Eski Başkan Polat, Yıldız’ın kendi aleyhinde yaptığı açıklamalara cevap verdi. Yıldız’ın, ‘Bana borç bıraktı’ şeklindeki demeci hakkında sert konuşan Polat, “Örgüt emekçileri olarak adayımız Necati Akpınar'ın kahvaltısına kongreye bir hafta kala birlik beraberlik kahvaltısında buluştuk. Gördüğümüz tablo bizi son derece mutlu etti. Kongrenin sonucunun fotoğrafını bu kahvaltıda gördük. İnanın Karabağlar’da bu kongrede yerinden oynayan taşları tekrardan yerine koyacağız. İki yüzün üstünde delege arkadaşımızı kahvaltıda ağırladık. Ama görüyoruz ki diğer ilçe başkan adayı ve şu anki başkan bel altı siyaset yapmaya başladı. Son derece üzgünüz. ‘Geçen dönemki ilçe yönetimi ve başkanı bana borç bıraktı. Ben bu borçları ödedim’ diyerek siyaset yapmaya bel altından vurmaya başlamış. Bu şunun göstergesidir; seçimi kaybedeceğini anlaması değil kaybettiğini artık kesin olarak gördüğünün kanıtıdır. Biz kimseye borç bırakmadık. Kendi hesap cetvelimizi kongrede ibra ettik ve devir teslimde ibralaştık. Eğer bir borç varsa şerh koysaydı veya vardı da şimdimi akıllarına geldi. Bu son derece ayıp... Mahalle toplantılarında hala daha benle uğraşması manidar” dedi.

KENDİ İÇLERİNDEN EN AZ 30 KİŞİ YILDIZ’I ÇİZİP AKPINAR’I YAZACAK!
“Ben aday değilim” diyerek konuşmasına devam eden Polat, “Bana neden saldırıyor anlamadım. Bir borç var, bana ait değil. 2009 yılından gelen kurucu ilçe döneminden vergi borcu. Benimle ne alakası var? Ya da bunu söylemek şimdi mi aklına geldi? Son derece ayıp! Kazanırken de kaybederken de bu işi centilmence yapmak gerekir. Kendi içlerinde bile en az 30 kişinin kendi başkan adaylarını çizeceklerini ve yerine bizim başkan adayımızın Necati Akpınar’ın ismini yazacaklarının söylenmesi bile çok kötü bir durum. Bu şekilde mi seçim alacaklar? Ve şunun çok iyi farkındalar; geçen dönemki il kongresini hatırlayın, toplanan imza sayısına bakın, sandıktan çıkan oya bakın ve unutmayın baskılar artık işe yaramıyor. Bu dönem Karabağlar'da da değişim yaşanacağına kesin bir dille söyleyebilirim.  Unutmayın asıl olan iktidar değil saygıdır kalıcı olan partidir saygısını kaybetmeyen kişinin hiçbir seçim sonucundan çekincesi olamaz. Biz arkamıza aldığımız örgüt emekçilerinin sevgisi ve saygısıyla bu kongrenin sonucunu şimdiden görüyoruz. Ve değişim Karabağlar’a şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

 
Bornova'da 3 Aralık’ta bir ilk gerçekleşti
 
İzmir 'heykellerin üstadı'nı anıyor
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oktay 5 Aralık 2017 Salı 18:28

Ya bunlar kaset cikmasin diye onlem almislar ama duman cikmaya devam ediyor

Yorumu oyla      11      5  
Tuncay 5 Aralık 2017 Salı 10:16

Orhan Başkan bırak borç bırakmayı partisi için bir dünya cebinde para ödedi bunalar yalan dolan seçim kaybetmemek için ayak oyunları

Yorumu oyla      11      5  
Hüseyin Halıcı 4 Aralık 2017 Pazartesi 20:58

Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Yorumu oyla      11      5  
Eren 4 Aralık 2017 Pazartesi 17:28

Ali ihsan istifa eden yöneticisi nursel hanımın neden istifa ettigini acıklayacakmı ? Oğlunun hangi genel merkez eski yöneticisi ile iş ortagı oldugunu acıklayacakmı?mahallelerde kendilerine yakın olmayan üyeleri sahte dikekcelerle nasıl istifa ettirdigini acıklayacakmı?ilçe binasında kendi odasında yaşananları ben yazayımmı????ahlaksızlık etme yok düştügün ahlaksız durumları anlatır ıspatlarım.

Yorumu oyla      11      5  
Cevdet 4 Aralık 2017 Pazartesi 10:23

Ai ihsan abi bir türlü sevdiremedi kendini neden bu kadar dövüşüyor anlamadım şimdi gidicem yanına sorucam kendisine sen ne yapmak istiyorsun dicem

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Salı günü büyük bomba patlayacak'
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, yabancı devlet lehine askeri ve siyasi ...
Erdoğan'dan flaş mesajlar: 'Senaryo belli'
AK Parti Ağrı İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden ...
Ahmet Davutoğlu'ndan İzmir'de Zarrab yorumu
İzmir’de, Konyalılar Federasyonu üyeleriyle bir araya gelen 26'ncı Dönem ...
 
CHP'de 8 il ve 280 ilçe kongresi tamamlandı
CHP'nin 3 Mayıs'ta başlayan kongre takvimi çerçevesinde bugüne kadar 8 ...
CHP İzmir'den 3 Aralık mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, 3 Aralık Dünya ...
Başbakan Yıldırım'dan engelli vatandaşlara müjde
Başbakan Yıldırım 2018 yılında 5 bin engellinin işe başlayacağını dile getirdi.
 
CHP İzmir’de sandık heyecanı: 4 ilçe tek adayı oyladı, Ödemiş'te Birlik, Bornova'da Kavalar zaferi!
İlçe kongreleri tüm hızıyla devam ederken Menderes, Güzelbahçe, Kınık ...
CHP'li Güven'den AK Partili Dağ'a sert yanıt!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, AK Parti İzmir ...
Neçirvan Barzani'den açıklama... Çark ettiler!
Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşmek üzere Fransa'nın başkenti Paris'te ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva