HABERLER>POLİTİKA
13 Kasım 2017 Pazartesi - 14:03

CHP Karabağlar’da aday İlçi’den delegelere mektup

Karağabağlar’da ilçe başkanlığına talip olan Onur Utkan İlçi, delegelere mektup yolladı. İlçi, mektubunda önemli ifadeler kullandı.

CHP Karabağlar’da aday İlçi’den delegelere mektup

EGEDESONSÖZ- Karabağlar CHP İlçe Başkan adayı olarak bir süre önce sahaya inen Onur Utkan İlçi, delegelere gönderdiği mektupta hedeflerini anlattı. İlçi, “Biz; Karabağlar'ın üzerindeki kirli hesapları 2009'te tersine çevirmiştik. Yakalanan rüzgârı daha ileriye taşımak için ilçe başkanlığına talibim” dedi.

DAVA VE ÖZGÜR İRADE VURGUSU
Delegelerle hedeflerini ve adaylık gerekçelerini yüz yüze paylaşmayı sürdüren Onur Utkan İlçi, bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi ve Karabağlar’daki delegelere imzasını taşıyan mektup yolladı. CHP'nin Karabağlar delegelerine seslenen İlçi, içinde bulunduğumuz dönemde, davaya sahip çıkarak ve özgür irade ile partiyi güçlendirecek adımların atılması gereğinin altını çizdi.  İlçi mektubunda; "Sağlam ve etkin bir örgüt gücünü; yerel idaresi ile bütünleşmiş bir örgütlenme anlayışını hedeflerimize ulaşmak için en önemli unsurlar olarak görüyorum. Partide aldığım görevler hiç bir zaman basamak niteliği taşımadı. Karabağlar ilçe örgütümüzün başkanlığına talip olurken de bu ilkemden taviz vermeyeceğimi bilmenizi istiyorum. Bu sorumluluğu; partimiz disiplin ve kurallarını gözeterek, birleştiren ve özgürlükçü bir anlayışla taşıyacağımın sözünü veriyorum.  Artık ihtiyacımız olan; davasının peşinden giden, taş üstüne taş koyan, dinamik ve sorumlu yönetim kadrolarıdır.  Dilerim heyecanlarımız; ne pahasına olursa olsun özgür iradeniz sayesinde sandıkta buluşur."  ifadelerine yer verdi.   

KİŞİLERİN DEĞİL DAVAMIN ADAMIYIM
Yıllardır çeşitli kadrolarında görev aldığı partisinin neferi olmaktan duyduğu onuru dile getiren Onur Utkan İlçi, parti içi demokrasi ve barışı önemsediğini belirterek, kulislerde kendisi ile ilgili çıkan "X kişinin adamı " gibi söylentilerinde asılsız ve yakışıksız olduğunu belirtti. "Siyasete bakışım ve ele alışımda birinin adamı olmak değil, dava adamı olmak vardır. Beni SODEP'in kurucularından bir anne ve TÖBDER yöneticiliği yapmış öğretmen bir baba büyüttü." diyen İlçi, sözlerini şöyle sürdürdü. "Bu süreçlerde böyle kulislerin yapılmasını anlayabiliyorum. Ancak hakkımda, 'lehime çekilecek' yönünde açıklamalar yapıldı ve ben bunun doğru olmadığını söylemek zorundayım. Kimsenin lehine çekilmeyeceğim. Sonuna kadar varım. Gücümü de;  gençliğimden, sosyal demokrat dünya görüşümün tutarlılığından, örgütümün ve halkın ihtiyaçlarına yanıt verecek birikimimden alıyorum. Delegelerimize de bunu anlatmaya çalışıyorum. Nitelikli ve üretken, halka dokunan ve dayanışma ruhu taşıyan kadrolarla yerelden örülen bir iktidar mücadelesi vermeliyiz. Sosyal demokrasiyi iktidara taşımanın koşulu bu. Kimseyle bir kavgam olamaz. Kimseye küsmem. Ancak, hakkımda asılsız iddialar ortaya atarak suyu bulandıranlara da izin vermem." Dedi.

YOLUMUZ UZUN VE ZORLU
Karabağlar'ın sosyal ve ekonomik dokusunun, insan unsurunun farkına da dikkat çeken CHP İlçe Başkan Adayı İlçi; bölgenin göçle oluşan kozmopolit yapısının, AKP iktidarının kozuna dönüşmemesi için 2019'a çok sıkı bir çalışmayla gidilmesi gerektiğini söyledi. "Öyle bir dönemden geçiyoruz ki; 'sen ben' tartışmaları yapma lüksümüz yok. Hedefimiz belli. Karabağlar'ın insanını anlayan, sorunlarını bilen ve örgütünü bu anlayışla harekete geçiren, yerel idaresi ile uyumlu bir kadroya ihtiyaç var." diye konuşan Onur Utkan İlçi, "Anadolu'da;  'Oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur' diye bir söz vardır. Hak vermemek elde değil. İşimiz çok. Yolumuz uzun ve zorlu. Baskı ve korkularla bir hayat süren insanımızı düşünmek zorundayız. Ülkemizin geleceğini düşünerek siyaset üretmek ve çalışmak zorundayız. İnanıyorum ki; delegelerimiz, üyelerimiz ve CHP'ye umut bağlamış destekçilerimiz de benim gibi düşünüyor." Diyerek sözlerini bitirdi.

 
İzmirli polisin 'park cinayeti'nde istenen ceza belli oldu
 
CHP Çiğli’de muhaliflerden bir aday daha: Sosyal medyadan açıkladı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İlker 13 Kasım 2017 Pazartesi 18:26

Yolunuz açık olsun Utkan bey. Umarız seçilirsiniz

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Delican'dan 'poster' çıkışı: Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatanlar...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 10 Kasım'da, yerel bir gazete ...
CHP Ödemiş’in ilçe kongresi için 2 aday kesin: İpi kim göğüsleyecek?
Ödemiş’te 3 Aralık’ta gerçekleşecek ilçe kongresinde Mehmet Birlik ve ...
AK Parti'nin Meclis başkan adayı belli oldu
Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre Ak Partinin, TBMM Başkan adayı ...
 
İzmir'in merak ettiği soruya yanıt: Askeriye, Poligon'dan çıkıyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar’da işadamlarıyla ...
Yıldırım: Türkiye kardeşlerinin yanında
Başbakan Yıldırım, İran-Irak sınırında meydana gelen 7,3'lük depremde ...
İyi Partili Ulupınar’dan iddialı çıkış: En yüksek oyu İzmir’den alacağız!
İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar Egedesonsöz’e önemli açıklamalarda ...
 
CHP'li Purçu'dan anlamlı davranış... 'Umutsuz çocukların umudu olacağız'
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, 39'uncu İstanbul Maratonu'nda, okumak ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Alsancak Stadı’na isim önerisi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV Spor'da Rıdvan Dilmen ve Murat ...
Osman Baydemir serbest bırakıldı!
Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Halkların Demokratik Partisi (HDP) ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva