HABERLER>POLİTİKA
28 Ocak 2019 Pazartesi - 12:52

CHP İzmir'in adaylarından ilk mesajlar

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden ilçe belediye başkan adayı olan isim ilk mesajlarını verdi.

CHP İzmir in adaylarından ilk mesajlar

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir'de aday belirleme süreci iki ilçe dışında tamamlandı. CHP'nin İzmir adayları ilk mesajlarını verdi. 

Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce: Sevgili hemşerilerim; 10 yıldır sizlere hizmet etmenin onuru ile yapmış olduğum Güzelbahçe Belediye Başkanlığı görevime Parti Meclisimizin onayı ile yeniden aday gösterilmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin destekleriyle, partimin teveccühüyle doğup büyüdüğüm memleketim Güzelbahçe’me bir dönem daha hizmet edeceğim. Bu mutluluğu bana yaşatan başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Parti büyüklerime, CHP Güzelbahçe İlçe yönetimine, siz sevgili hemşerilerime ve her zaman yanımda olan sevgili aileme teşekkürü ediyorum. Yeni dönemde hep birlikte bir arada Güzelbahçe’de yine yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıracağız. Bugün saat 13.00’da Güzelbahçe İlçe binamızın önünde siz değerli hemşerilerim ve aday adayı arkadaşlarımla birilikte bir arada olmaya davet ediyorum. Güzelbahçe sevdamız devam edecek.

Urla Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz: Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı birbirinden değerli 13 dostumla çok keyifli bir süreci, birbirimizi kırmadan, incitmeden Cumhuriyet Halk Partisine yakışır şekilde tamamladık. Herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Yolumuz açık olsun. 

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz: ‘Karataş’a bir kez ayak basan ayrılamazmış derler. Foça’da sizi bırakmaz zaten kalbinizle bastıysanız eğer’ diyor şair Ataol Behramoğlu. Her sokağında yüreğimizin izi var! Şimdi kalbimizle sevdalandığımız Foça'yı yeni nesil belediyecilik anlayışımızla hak ettiği şekilde birlikte yönetme zamanı! Sözümüz söz, Yeşilini kucaklayan, tertemiz mavisiyle örnek olan, çocukların güvenle sokaklarında oynadığı, esnafın nefes aldığı, ailelerin geleceğe umutla baktığı bir ilçe olacak bu eşşiz ilçemiz. Foçamıza daha iyi bir hayatı getireceğimize inanan üyesi olmaktan onur duyduğum partime, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarıma, Parti Meclisi Üyelerime, İl ve İlçe Başkanıma, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Tunç Soyer'e, Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüzün değerli üyelerine ve süreçte yoldaşlık eden Foça halkına içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.Sözümüz Söz!Martın Sonu Foça'da bahar olacak!

Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran: Çeşme Bizim Sevdamız diye yola çıktık. Bu sevda Ovacıklı, Ildırlı, Germiyanlı, Dalyanlı, Reisdereli, Çiftlikköylü, Ilıcalı, Alaçatılının sevdası. Bu sevda, birlikte aydınlık bir gelecek kurma heyecanı taşıyan tüm Çeşmelilerin sevdası... Bugün birlikte kuracağımız o güzel gelecek için bir adım daha atıyoruz. Sevdamız için, evimiz Çeşme'miz, ailemiz Çeşmeliler için geliyoruz.

Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda: Bugünden itibaren kendimi size emanet ediyorum. Doğduğum, büyüdüğüm, her zaman gurur duyduğum ilçemi geleceğin kenti yapmaya geliyorum. Gaziemir için hep birlikte!

Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz: Partimiz, Dikili Belediye Başkan Adayı olarak şahsımı belirlemiştir. Başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, güzel Dikilimiz için beni tercih eden tüm partililerimize, değerli yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bu onurlu göreve layık görülmenin gururunu yaşıyorum. Verilen sorumluluğun farkındayım. Bu onurlu ve zorlu görevden başarı ile çıkmak için hiç durmadan çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ekim ayından bu zamana adaylık noktasında mücadele veren, diğer aday adayı arkadaşlarımın da hepsinin partimiz ve ilçemiz için ayrı ayrı birer değer olduğu bilinci ve idraki ile onlarında bilgi birikim ve tecrübelerinden faydalanarak hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan şeffaf hesap verebilir, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla herkesi kucaklayarak Dikilimizi geleceğe birlikte taşıyacağız. Aday adaylığım sürecinde bana güvenerek destek olan, başta ailem olmak üzere tüm dostlarıma arkadaşlarıma partililerime ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bana olan güveninizi boşa çıkarmayacağım. Söz veriyorum Dikili için çok çalışacağım.

Beydağ Belediye Başkan Adayı Feridun Yılmazlar: Parti Meclisinden beklediğimiz haber geldi Beydağ’ımıza hayırlı olsun.

Torbalı Belediye Başkan Adayı İsmail Uygur: 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkanı Adayı olarak atanma onuruna nail oldum Torbalımıza hayırlı olsun...

'CHP'NİN BAYRAĞINI YENİDEN DİKECEĞİZ'
Menderes Belediye Başkanı adayı, makine mühendisi Mustafa Kayalar (42) da CHP'nin bayrağını yeniden ilçeye dikmek için çalışacaklarını söyledi. Kayalar, "Ben aktif olarak meclis üyeliği görevinde bulundum. Bundan sonraki süreçte bütün Menderes'i birleştirerek, ilçeye yeniden CHP'nin bayrağını dikeceğiz. Amacımız bu. Bütün aday adayları ile oturup, konuşacağız. Onların bilgi ve birikimlerinden faydalanacağız" diye konuştu. 

'TUNÇ BAŞKANA ÇOK İNANIYORUM'
Karşıyaka'dan aday gösterilen, estetik plastik cerrahi uzmanı Cemil Tugay (52), daha önce de Karşıyaka ilçe örgütünde başkan yardımcılığı gibi farklı alanlarda çalıştığını söyledi. Tugay, "Partimizin yaptığı çok güzel hizmetler var. Bunları devam ettirecek, geliştirecek ve eksik kalınan bir şeyler varsa bunları tamir edecek bir çalışma yapmayı planlıyorum. Karşıyaka'ya ve İzmir'e layık olduğu, güzel hizmeti yapmak için talip oldum. Tunç başkana çok inanıyorum. Onun büyükşehir belediye başkanı olmasının, çok büyük bir fark yaratacağına inanıyorum. Ben de Karşıyaka'da üzerime düşeni yapmayı hayal ediyorum. Kendimi hazır hissediyorum. Yaşadığım yer, arkadaşlarımın, çevremin olduğu yer. 20 yıldır doktorluk yaptığım yer. Pek çok insan, dost, arkadaş tanıdım ve her birinin desteğini şimdiden hissediyorum. Umuyorum çok güzel olur. Karşıyaka'yı iyi tanıyorum, sorunlarını biliyorum. Katılımcı bir anlayış ile çalışmalarımı yürüteceğim. İyi bir dönem geçireceğimi hayal ediyorum. Seçim çalışmaları sırasında biraz daha yumuşak ve kapsayıcı bir tavrım olacak" diye konuştu.

- ÇİĞLİ’DEN NARLIDERE’YE KAYDIRILAN ADAY ENGİN: HİZMET İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ!

- 'BAYINDIR’IN DOKTORU' İKİNCİ DÖNEM İÇİN HAZIR

-BATUR: İZMİR'İN KALBİ KONAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

- BAŞKAN ÇALKAYA’DAN 4’ÜNCÜ DÖNEM MESAJI: HALKIMIN HUZURU İÇİN ÇALIŞACAĞIM!

 
Denizli'de evlat dehşeti: Erkek arkadaşıyla görüşünce babasını bıçakladı!
 
Lider Denizlispor keskin viraja girecek!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vatan Partisi'nin İzmir adayı belli oldu
Vatan Partisi'nce İzmir'den büyükşehir belediye başkanı adayı olarak İl ...
HDP'den İzmir kararı: Aday çıkaracaklar mı?
Yerel seçim için hazırlıklarını hızlandıran HDP; İstanbul, Ankara ve İzmir’in ...
İzmir’in 3 kadın başkan adayından ilk mesajlar!
Genel Merkez, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Urla Belediye Başkanı ...
 
AK Parti'den Soyer yorumu: 40 binlik ilçeyi yönetemeyen...
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
Neptün Soyer: Eşim Aziz Kocaoğlu'nu, ben de Türkegül Kocaoğlu'nu ziyaret edeceğim
CHP tarafından İzmir'den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Seferihisar ...
Soyer'den Kocaoğlu mesajı: Onun rehberliğinde...
CHP'nin İzmir Büyükşehir Adayı olan Tunç Soyer, canlı yayında açıklamalarda ...
 
CHP İzmir'in ilçe adaylarını tanıma kılavuzu
CHP İzmir'in ilçe adaylarını tanıma kılavuzu
CHP ve İYİ Parti bir ilde daha anlaştı
Elazığ'da, CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylığında anlaştı.
Parti Meclisi’nde Cevat Durak'a büyük şok!
İsmi MYK’dan Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak PM’ye gönderilen Cevat ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva