HABERLER>POLİTİKA
26 Ağustos 2016 Cuma - 11:12

CHP İzmir’den Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırıya sert tepki: Yiğitler bir kez ölür!

İl Başkanı Güven, “Alçaklar, hainler, korkaklar ve saltanat uğruna vatanını satanlar her gün, ölürler. Namusuyla siyaset yapanlar, halkı için ölümü gözü alanlar, Ata’sının, cumhuriyetin, demokrasinin yolundan ayrılmayanlar, teröre ve tehditlere boyun eğmeyen yiğitler sadece bir kere ölürler” dedi.

CHP İzmir’den Kılıçdaroğlu nun konvoyuna saldırıya sert tepki: Yiğitler bir kez ölür!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Örgütü, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun Artvin'in Şavşat ilçesi’nden geçişi sırasında uğradığı saldırıyı kınamak için basın açıklaması yaptı.

- İZMİR SİYASETİ KILIÇDAROĞLU’NUN KONVOYUNA SALDIRIYA KARŞI TEK YÜREK!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok,  İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Özcan Purçu, Musa Çam, Murat Bakan, Mustafa Balbay,  PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, YDK Üyesi Şehrazat Mercan, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve örgütlerinin yer aldığı açıklamada İl Başkanı Asuman Ali Güven sert mesajlar verdi.

HAİN SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUZ!
Güven, “Ana muhalefet lideri Genel Başkanımız, Kemal Kılıçdaroğlu’na dün Artvin’de uzun namlulu silahlarla, roket atarlarla Türkiye tarihinde yaşanmamış bir şekilde yapılan hain saldırıyı nefretle kınıyoruz” dedi.



YİĞİTLER SADECE BİR KERE ÖLÜR!

Güven gün içinde Cizre’de gerçekleşen terör saldırı için de konuşurken, “Yine bugün Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Amirliği’ne yönelik bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen ve net olmamakla beraber 8 şehidimizin ve 2’si ağır 45 yaralının olduğu olayı da şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Alçaklar, hainler, işbirlikçiler, korkaklar ve saltanat uğruna vatanını satanlar her gün, ölürler. Namusuyla siyaset yapanlar, korkmadan doğru bildiği yoldan dönmeyenler, halkı için ölümü gözü alanlar, Ata’sının, cumhuriyetin, demokrasinin yolundan ayrılmayanlar, teröre, tehditlere ve iftiralara boyun eğmeyen yiğitler sadece bir kere ölürler” ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKANIMIZA HAKARET EDENLER UTANÇ YAŞIYOR
Güven, “15 Temmuz’da ve sonrasında yaşadıklarımızı çok önceden öngören, terör örgütlerini, asla onlara boyun eğmeden ve taviz vermeden her ortamda lanetleyen, Türkiye’nin gerçek lideri CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan alçak terör saldırısını, en şiddetli şekilde kınıyor, Genel Başkanımıza bu saldırıyı yapanları ve bir askerimizi şehit edenleri, bu saldırıya er ya da geç pişman edeceğimize söz veriyoruz. Yıllardır yaptığı uyarılar, işaret ettiği tehlikeler bir bir ülkemizin başına bela olurken, o günlerde Genel Başkanımıza hakaret edenler, iftira atanlar, tehdit edenler bugün bu yaptıklarının utancını yaşıyor, Cumhuriyet Halk Partisi’nin korkusuz dürüst lideri, vakur tavrını bozmamış, kendi canını hiç düşünmemiştir.  Bu saldırıyı yapanlar sadece CHP’yi değil, Türkiye cumhuriyetini, yıllardır yok edilmeye çalışılan demokrasimizi ve cumhuriyet kurumlarını, milletimizin birliğini ve kardeşliğini hedef almıştır. Bu alçak saldırıyı planlayan, gerçekleştiren ve zemin hazırlayan kahrolası hainler bilmelidirler ki, namusuyla dürüstçe hizmet eden, çiğ yemediği için karnı ağrımayan, çıkarları uğruna kirli ve iğrenç ilişkiler kurmayan, terör örgütleriyle pazarlık etmeyen ve halkına hiç yalan söylemeyen Kemal Kılıçdaroğlu ve biz onun mücadele arkadaşları,  ülkemiz ve halkımız uğruna can vermekten asla korkmadık, korkmayacağız da” diye konuştu.

BİR CANIMIZ VAR O DA…
Güven ayrıca şunları söyledi:  Bizi bu saldırılarla yolumuzdan döndüreceklerini düşünen insanlıktan nasibini almamış caniler, CHP’nin tarihine bir baksınlar, kendilerini nasıl ahmak durumuna düşürdüklerini de görürlerdi. Ülkemizi karıştırmak, iç çatışmaya sürüklemek ve kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen bu hain saldırıya rağmen; Bu ülkede silah sesleri yükselsin diyenlere inat,  çocukların kahkahası yükselsin demeye, bombalar patlasın, üzerinden siyaset yapalım diyenlere inat, barış ve kardeşlik demeye, işine gelince kirli ilişkilerle terörü, dini kullanmaya çalışanlara inat, Atatürk Cumhuriyeti demeye, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlere inat, bir canımız var o da memleketime feda olsun demeye, bu uğurda vatan için, ulusumuz için, demokrasi ve cumhuriyet için ve elbette ki Kemal’ler için göğsümüzü siper etmeye devam edeceğiz.

SALTANAT AMACIYLA YOLA ÇIKANLARIN…
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ise şunları söyledi:  İç politika zafiyeti, dış politika yoksunluğu içerisinde, ikbal ve rant uğruna, sadece saltanat amacıyla yola çıkanların ülkemizi getirdiği karanlık tablo içerisinde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan böylesi bir saldırı bütün samimiyetsizlikleri gözler önüne net bir şekilde sermektedir. Bu saldırı, uzlaşı kültürüne, barışa, demokrasiye, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne doğrudan yöneltilmiş bir saldırıdır. Öyle ki; bütün bu karanlığın içerisinde ülkemizin aydınlığa çıkabilmesi için tüm zorlukların ortasında uzlaşı kültürünü yerleştirmeye çalışan ve toplumda bugüne kadar koparılan, insanları kutuplaştırarak din üzerinden, etnik aidiyet üzerinden, düşünce üzerinden ayrıştırılarak zulmedildiği bir ortamda, bu birleştirici gücü vurgulayarak ve tek vücut olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm unsurlarıyla, tüm bireyleriyle, tüm inananlarıyla birlikte sağlamak için çalışan, çabalayan, bu kadar dürüst, namuslu ve vicdanlı bir lidere saldırı yöneltmek; değil barışı istemek, aramak, değil ülkenin aydınlığa çıkmasını istemek, aramak, doğrudan tam da bu ülkeyi bitirmek için yapılan bir çabadır. Şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Asla kabul edebileceğimiz bir şey değildir. Cumhuriyet Halk Partisi geçmişten bugüne kadar birçok saldırıya, darbe dönemlerinde, dikta dönemlerinde, kişisel ikbali için bugün olduğu gibi ülkemizi karanlık tabloya sürükleyenlerin dönemlerinde, dimdik direnmeyi başarmış bir partidir. Bugüne kadar vermiş olduğu sayısız demokrasi şehitlerinden güç almaktadır. Onların aydınlığından güç almaktadır. Yılmayız, yılmayacağız, direnmeye devam edeceğiz. Bu ülkenin sahip olduğu gerçek değerlerini sonsuza kadar koruyacağız.

 
Uzunkaya: 15 Temmuz öncesi operasyon yapacaktık, engellendik!
 
Emeklilere promosyon müjdesi: Güzel formül var!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Keşke o acıyı benim ailem yaşasaydı
Artvin'deki programının ardından Ankara dönen Kılıçdaroğlu, konvoyuna ...
AK Parti'de FETÖ operasyonu: 4 başkana ihraç!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, FETÖ ile bağlantısı tespit edilen ...
AK Parti’den Vali Ayyıldız’a teşekkür ziyareti
AK Parti İl Başkanı Delican, 27 gün aralıksız süren Demokrasi Nöbetleri’nin ...
 
AK Parti'den CHP'ye 'geçmiş olsun' ziyareti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı başkanlığındaki AK Parti heyeti, ...
Ve Kılıçdaroğlu Ardanuç'ta: Ucunda ölüm bile olsa...
Bulunduğu konvoy Artvin'de saldırıya uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ...
Sındır'dan Kahraman'a çağrı: Meclis derhal toplanmalı
Sındır, “Artvin’de CHP Genel Başkanımızın da içinde bulunduğu CHP konvoyuna ...
 
Bahçeli: Terörizm asla sonuç alamayacak!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Terörizm asla sonuç alamayacak, zalimler tarafından ...
Flaş! Yıldırım: Suikasta azmettiren alçaklar...
Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik saldırıya dair, ...
İzmir siyaseti Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırıya karşı tek yürek!
CHP İl Başkanı Güven yazılı bir açıklama yapıp saldırıyı kınarken, AK ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva