HABERLER>POLİTİKA
29 Mayıs 2019 Çarşamba - 14:31

CHP İzmir'den 'Her Şey Çok Güzel Olacak' sergisine davet

İzmirli tasarımcı ve ressam Esin Ener'in öncülüğünde ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının katkılarıyla, 31 Mayıs Cuma günü İzmir Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde , "Her şey çok güzel olacak" karma sergisi açılacak.

CHP İzmir den  Her Şey Çok Güzel Olacak  sergisine davet

İzmirli tasarımcı ve ressam Esin Ener'in öncülüğünde  ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının katkılarıyla, 31 Mayıs Cuma günü İzmir Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde , "Her şey çok güzel olacak"  karma sergisi açılacak.

23 Haziran Pazar günü yenilenecek İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimi öncesinde, Millet ittifakının CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu'na destek için Türkiye'nin dört bir yanında  destek kampanyaları düzenlenirken, İzmir'den de İmamoğlu'na sanatsal bir destek geliyor.  Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasının sloganı olan "Her Şey Çok Güzel Olacak" adının verildiği bir karma resim sergisiyle, İzmir'den Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına bağış desteği sağlanması amaçlanıyor. 

GELİRİ İMAMOĞLU'NUN KAMPANYASINA BAĞIŞLANACAK
Düzenlenecek resim sergisiyle ilgili konuşan CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, İzmirlilerin karma resim sergisini gezerek ve buradan satın alacakları eserlerle   Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasına  destek verebileceklerini ve  ünlü ressamların özel eserlerini görebileceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Türkiye, YSK'nın seçmen iradesine yaptığı darbe ve iktidar baskısına boyun eğmesiyle demokrasi adına büyük bir yara almıştır. İstanbul seçimleri gerekçesiz ve hukuksuz bir şekilde iptal edilmiştir. Gelinen noktada hem bu durumu tespit etmek ve anlatmakla, hem de yenilenecek seçimlerde demokrasiye, adalete, hukuka ve seçmen iradesine sahip çıkarak yeniden halkın umudunu yükseltmekle yükümlüyüz. 23 Haziran'da Ekrem İmamoğlu'nun bu kez çok daha büyük bir farkla İstanbul büyükşehir belediye başkanı seçilmesiyle, bu umudun yeniden yeşereceğine hiç kuşkumuz yok. Buna inanan herkes bir şeyler yapmak, İstanbul seçimlerinde İmamoğlu'na destek vermek için bir arayışta. Bu bağlamda İzmirli sanatçımız Esin Ener'in fikri ve emeğiyle bir karma sergi düzenlenecek. Bu sergide Sayın İmamoğlu'nun kampanyasına destek vermek isteyen yüzlerce ressamımızın bağışlayacağı eserler sergilenerek, aynı zamanda satışa da sunulacak. Bizlerde destek vermek isteyen tüm İzmirliler için, İzmir'in çok sesliliğine, çok renkliliğine yakışan bu karma sergiye destek veriyoruz.

Aralarında dünyanın ve Türkiye'nin yakından tanıdığı Bedri Baykam, Nevin Güven, Ceylan Mutlu, Zeki Serbes gibi ressamlarımızın ve Uluslararası Plastik Sanatçılar Derneği üyelerinin de bulunduğu, 300'e yakın sanatçımızın yaklaşık 350 eseri "Her Şey Çok Güzel Olacak" isimli karma resim sergisiyle birlikte İzmirlilerle buluşturulacak. Burada yer alan eserler aynı zamanda satışa da sunulacak ve satışı yapılan her eserin bedeli Ekrem İmamoğlu'nun bağış kampanyasına yatırılacak.  

Elbette ki böylesine kıymetli sanat eserlerine bedel biçmek mümkün değil. Sanatçılarımızın bağışladığı bu eserlerin bedelleri sembolik olarak belirlendi. Sergimizde yer alacak eserlerimizin bedelleri, 50 lira ile 5 bin lira arasında değişen ücretlerde olacak.  Yani sergiye gelecek her vatandaşımız bu değerli eserleri alabilecek ve kampanyaya destek olabilecek. Ama bizler elbette sadece eserleri satın almak için değil,  tanınmış  ressamlarımızın kıymetli eserlerinin yer aldığı karma sergiyi gezmeleri içinde, tüm İzmirlileri her şey çok güzel olacak karma resim sergisini görmeye davet ediyoruz.  Bu bağlamda bu karma serginin fikir sahibi Sayın Esin Ener'e ve sergiye resimlerini bağışlayarak destek veren tüm sanatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki, İzmirlilerin desteği ile birlikte her şey çok güzel olacak"

31 MAYIS - 10 HAZİRAN ARASINDA AÇIK KALACAK
Her şey çok güzel olacak karma resim sergisi, 31 Mayıs Cuma günü, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde, saat 18.00'de açılacak. Sergi, 10 Haziran Pazartesi gününe kadar  gezilebilecek

 
Gazeteci Zeynel Kozanoğlu hayatını kaybetti
 
Tartıştığı kebapçının dükkanına dolmuşla daldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir siyasetinin bayramlaşma programları: Hangi parti, nerede, ne zaman?
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ve siyasi partilerin kentteki il temsilciliklerinin ...
CHP İzmir’de disipline giden eski başkan: Adayımıza oy vermedim!
İzmir il yönetimi, İl eski Başkanı Karataş ve Çeşme Belediyesi eski Başkanı ...
CHP'li Bakan açıkladı: SGK verileri beklemeye aldı!
SGK aylık sigortalı sayısı istatistiklerini, Aralık 2018’den beri açıklamadığı ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... CHP İzmir’de çok “kaotik” bir durum! Coming soon…
Mehmet KARABEL yazdı... CHP İzmir’de çok “kaotik” bir durum! Coming soon…
CHP İzmir’de flaş kararlar: Karataş ifadeye, Tütüncüoğlu ihraç talebiyle disipline!
İl eski Başkanı Kemal Karataş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç ...
Kılıçdaroğlu AK Partili seçmenlere seslendi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan da Hakurk'a 'pençe' operasyonu başlatan TSK'ya yönelik ...
İstanbul seçimlerinde İzmir tartışması
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu, AK Parti’nin ...
CHP’nin Başkanı Yücel ile A’dan Z’ye: İl kongresinde aday olacak mı?
İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, basın mensuplarıyla bir araya gelirken, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva