HABERLER>POLİTİKA
12 Şubat 2017 Pazar - 12:28

CHP İzmir'den büyük buluşmayla 'hayır' startı: Başkanlar ve vekiller ne mesaj verdi?

CHP İzmir İl Örgütü, Yüksek Seçim Kurulu’nun 16 Nisan’ı referandum tarihi olarak açıklamasının ardından ‘hayır’ kampanyasının startını verdi. Bornova'daki Atatürk Spor Kompleksi'nde yapılan toplantıda başkanlardan önemli mesajlar geldi.

CHP İzmir den büyük buluşmayla  hayır  startı: Başkanlar ve vekiller ne mesaj verdi?

Türkiye, Nisan ayında yapılması planlanan anayasa değişikliğinin tarihi referandumuna kilitlendi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, Yüksek Seçim Kurulu’nun 16 Nisan’ı referandum tarihi olarak açıklamasının ardından ‘hayır’ kampanyasının startını veriyor.

- FOTO GALERİ: CHP İZMİR'DE BÜYÜK 'HAYIR' BULUŞMASI... 

İzmir Örgütü Bornova Atatürk Spor Kompleksi’nde yapılacak toplantıda tam kadro bir araya geldi.

Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, eski genel başkanlar, eski milletvekilleri, eski il ve ilçe başkanları, eski belediye başkanlarının, eski parti meclisi üyeleri katıldı. 

KİM/NE MESAJ VERDİ? 


BU BİR KARŞI DEVRİMDİR!
Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, “Bu Cumhuriyeti kuranlar yedi düvele karşı mücadele edip, kanlarını dökenler, şehitler ve canı pahasına yer alan gazilerimiz, bütün şehitlerimiz onlar bu vatan, bu bayrak, bu millet için canlarını verdiler. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cumhuriyeti kurarak egemenliği saltanattan alarak millete devrettiler. Cumhuriyet tarihimizde çok darbeler gördük ama bugün içinde düştüğümüz referandum süreci aslında demokrasiye cumhuriyete ve kurucu değerlerin felsefesine karşı, karşı devrimcilerin belki de en ciddi darbesidir. Bu referandum Cumhuriyetimizin var olabilmesinin, var olmak ya da olmamak noktasında önümüze konan bir sandıktır. Bu hareket bir karşı devrim hareketidir. Bu mesele sadece bizlerin, CHP’nin değil, bu mesele cumhuriyeti kuran Atatürk ve şehitlerimizle omuz omuza savaşan ve zaferle sonuçlandıktan sonra cumhuriyeti kuran büyük Türk Milleti’nin meselesidir” açıklamasını yaptı.

DÜN SÖYLEDİKLERİNİ BUGÜN İNKAR EDİYORLAR, BUGÜN DE…
“Dün terör örgütleriyle el ele kol kola dolaşan, masalara oturan, onların devlet içinde yapılanmasına göz yuman anlayış zihniyet bugün bunları inkar ediyor” diyen Sındır, Yaşadıklarımızdan gördüğümüz bu gerçek şimdi inkar ediliyor. Bu millete şimdi diyorlar ki, cumhuriyete bir şey olmuyor, korkmayın, biz cumhuriyetimizi seviyoruz’ diyorlar. Bugün bunu diyenlere inanacak mısınız? Dün yaptıklarını nasıl inkar ediyorlarsa, bugün söylediklerini de yarın inkar edeceklerdir. Bu teklif ülkemize demokrasiyi ortadan kaldıracak, insan hakları, özgürlükleri elimizden aldıracak tek adam rejimidir. Bir rejim değişikliğidir. Türkiye Cumhuriyeti egemenliğini millete vermiş olarak kuruldu, şimdi bu rejimi bir ucubeye dönüştürme gayreti içindeler. Buna izin verecek miyiz?” dedi.

BIRAKIN YÜZDE 60’I YÜZDE 99…
Sındır, teklifin maddelerinin iyi anlatılması gerektiğini vurgularken, “Eğer ki Anadolu’nun bir köyündeki bir kardeşimize yapılmak istenenin, getirilmek istenen rejimin, bu ülkeyi nasıl bir felakete sürükleyeceğini anlatabilirsek, yürekten inanıyorum, bu millet bir avuç karşı devrimcinin hesaplarının karşısında duracaktır. Bırakın yüzde 60’ı yüzde 99 bu teklife hayır diyecektir. Evet denmesini isteyenlerin bir tane gerekçesi yok. Var… o da, gizli hesaplarıdır. Bu mesele Recep Tayyip Erdoğan meselesi de değildir” diye konuştu.

CHP ÖNÜNÜZE SET Mİ ÇIKARDI?
Sındır, “‘Terörü bitireceğiz’ diyorlar. E be kardeşim 15 yıldır iktidardasınız, önünüze engel mi koydular. CHP önünüze set mi çıkardı. Hangi kanunu çıkarmak istediniz de çıkaramadınız? Hangi kararı almak istediniz de alamadınız? Biz gelin bu parlamentoda terörü birlikte bitirelim dedik. Ama çözümü dışarıda aradılar. Fiili başkanlık zaten yürürlükte… Yasadışı bir uygulama… Sorunların çözümünü ileri tarihe iteleyerek vatandaşı kandırma niyetindeler. Biz anlatırsak vatandaş zaten hayır diyecektir. Herkesin sandığa gitmesini sağlamamız çok önemli. Gitmeyenlerin büyük çoğunluğu ‘hayır’ diyecek kesimdir. Milletimiz 16 Nisan’da tokat gibi cevap verecektir” dedi.

HANGİ TÜRKİYE’Yİ İSTİYORSUNUZ?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, konuşmasında iktidara yüklenirken özellikle son yıllarda ülkede fiili başkanlık sisteminin yürürlükte olduğunu ifade etti. 

Böke şunları söyledi: Bugün bu büyük buluşma, bizlerin yazacağı aydınlık Türkiye için ilk buluşmadır. Gideceğimiz sandık son değil ilklerin başlangıcı olacak. Adına anayasa değişikliği dedikleri teklifi karşımıza koydular. Tek bir soru sordular. Siz bu düzenin karanlığının devam etmesini istiyor musunuz? Biz aydınlık bir gelecek yazmak istiyoruz. Sordukları soru siyah ve beyaz kadar uzak iki farklı geleceğin ardından ayrım yapmamızdı.  Siz özgüvenle gözünü geleceğe dikmiş bağımsız bir Türkiye mi istiyorsunuz yoksa korkan, tehdit edilen, cesaretini yitirmiş, karanlıkta boğulmuş Türkiye mi istiyorsunuz? Siz, hukuka dayanan 80 milyon yurttaşın her birinin hakkının korunduğu hukuk devleti mi yoksa siz hukuksuzlukla işleyen tek bir kişinin keyfiyle yönetilen karanlık bir Türkiye mi istiyorsunuz?  

Milletin egemen olduğu bir Türkiye, saray saltanatı altında ezilen bir Türkiye mi istiyorsunuz?  Bizim ne istediğimi açık… Hukukla yönetilen adaletli, sosyal bir Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Bugün siz sinsi bir gece KHK’sı ile bilim üreten barış, demokrasi, özgürlük dediği için üniversitelerden atılan bilim insanlarının olduğu bir Türkiye’de yaşamak istiyor musunuz? Onları ihraç eden bu karanlık düzen devam etsin istiyor musunuz? 

KARANLIK ORTAĞIYIZ
Ziraat Bankası’nın bir gece elinizden alınıp saraylara emanet edilen bu düzenin devam etmesini istiyor musunuz? Sizi değil kendini düşünen bu siyaset düzeninin devam etmesini istiyor musunuz? Bize sorulan soru çok açık… Hangi partiye oy verirsek verelim biz 2 buçuk yıldır fiili başkanlık sisteminin ne yaşatacağını biliyoruz. Karanlık ortağıyız.

HEPİMİZ DAHA FAKİRİZ
Kalkın ayağa tanımadığınız birinin kapısını çalın, dinleyin. Kime oy verirsek verelim, fiili başkanlık sisteminin sonunda daha fakiriz. 2014’te kişi başın 12 bin dolardı. Sadece bir yıl sonra 11 bin dolara düştü. Bir yılda bu fiili başkanlık hepimizin cebinden 4 bin lirayı çaldı. Bizim ‘Hayır’ımız bu yoksulluğa ve yokluğa hayırdır.

BU DÜZEN KADIN VE GENCİ YOK SAYIYOR
3 milyon işsizisin üstüne 700 bin kişi daha eklendi. Niye iş bulamıyor? Bu düzen yüzünden bulamıyor. Bu düzen en çok kadını yok sayıyor. Çünkü bu düzen insana insan gözünden bakmıyor. İnsanı yok etmeyi alışkanlık edinmiş.  Evine ekmek getiren, ekonomik özgürlüğü kazanmış 447 bin kadın işsiz kaldı. Bu düzen, kadını hor gördüğü gibi genci de yok sayıyor. Genç işsizliği yüzde 18’den yüzde 22’ye çıktı. Başkanlık uğruna bu kadar genç işsiz kaldı.




REFERANDUM KESİNLEŞTİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUM!

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven konuşmasında, “İyi ki varız, iyi ki birlikteyiz. Bugün burada dün resmileşen, acaba bunlar bu referandumdan vaz mı geçiyorlar diye endişe içine girdiğim bir sürecin sonunda dün referandum kesinleşti. Ben de referandum kesinleştiği için büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

16 NİSAN HESAPLAŞMA FIRSATIDIR!
Güven, “Çünkü 16 Nisan’da hesaplaşma fırsatını Türkiye Cumhuriyeti’nin güzel insanları yakalamış oluyor. ‘Hayır’ diyerek bu düzene geçit vermeyeceğiz. Ülkede demokrasini yaşatılması, parlamenter sistemin sürmesi, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu tüm yurtta göstereceğimizden şüphemiz yoktur.  İzmir Türkiye’nin çağdaş, aydınlık, ilerici yüzüdür. İzmir’in duruşu, tavrı Türkiye’ye çok büyük etkileri vardır. Böyle bir ilde yaşamanın hepimiz için ayrılacağı vardır. Bunun kıymetini çok iyi biliyoruz. Referandumda 16 Nisan sürecinde hep birlikte sandık sandık tüm seçmenlerimizi bu kötü anayasanın, çirkin, antidemokratik, tek adam, Suriye anayasasından alınmış bu maddelerin geçmesine hayır diyeceğiz” diye konuştu.

SANDIKLARDA 16 BİN ARKADAŞIMIZ VAR
Güven, “İzmir olarak biz bunu en güçlü şekilde yaparak Türkiye’de hayır çıkmasına katkı koyacağız. Biz büyük bir örgütüz. Sandıklarda görevli 16 bin arkadaşımız var. Örgütlerimiz, partililerimiz, mahalle temsilcilerimiz var. Hep birlikte sandıklara sahip çıkarak, seçmenlere anayasanın kötü olduğunu anlatarak sonuçta iyi bir Hayır oyu alacağımızdan şüphemiz yok” dedi. 

İKTİDAR TEKLİFİ SAVUNAMAYACAK DURUMDA
“İktidar alelacele çıkardığı bu teklifi savunamayacak durumda” diyerek konuşmasına devam eden Güven, “Anlatmaya girmeden karalayıcı sözlerle CHP’ye iftira atarak yanlış algı yaratmaya çalışıyor. Bu onların çaresiz ve haksız olduklarını gösteriyor. Biz bu anayasayı çok kolay bir şekilde halkımıza anlatabilecek ve ülkemize layık olmadığını anlatabilecek durumdayız. Bu anayasayı iyi okuyup inceleyelim ve kötülüklerini topluma bizzat anlatıp, sonuç alma gayretinde olalım. Ülkede sorunlarımız var. Ekonomik sorunlar, can güvenliği sıkıntısı ve terör… Suriye’den şehitlerimiz geliyor. Bu sorunların çözümü anayasa oylamasında hayır çıkararak iklimi değiştirip Türkiye’de tekrar parlamenter sistemi işler hale getirmek zorundayız” açıklamasını yaptı.

BAŞBAKANLIĞI AŞAĞILATIYOR!
Güven, “Referandumda hayır çıkardığımızda aslında başbakanlığı iade etmiş oluyor, onu korumuş oluyoruz. Böyle çelişkiler ülkesi halindeyiz. Başbakan şu an kendini ve koltuğunu savunmuyor, en itibarlı konum olan başbakanlığı yerden yere vurduruyor, aşağılatıyor” dedi.

SANDIKTA ONLARI GÖMECEĞİZ!
CHP’nin terör örgütleriyle hareket ettiğini iddia edilmesi üzerine konuşan Güven, “Bu iktidar FETÖ’yle birlikte ortak inşa edildi. Bahsettikleri yapılarla CHP’nin hiçbir işi yoktur. Onların bu ilişkileri vardır. Biz yurtta sulh cihanda sulh diyen barışçı politikaların savunucusuyuz. Her koşulda teröre hayır demiş bir partiyiz. Onlar işlerine geldiklerinde bu örgütlerle işbirliği yapmışlar Türkiye’yi sıkıntıya sokmuşlardır. Bunu çözmenin yolu 16 Nisan’da hayır demektir. Bu iktidara büyük bir ders vereceğiz. İzmir bu dersi onlara vermeye hazırdır. Sandıkta onları gömeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

YÜZDE 70 İDDİASI 
Güven, “Bunlar yine bir şeyler yapıp bu seçimi alırlar” diye bir şey yok. CHP buna izin vermeyecektir. Sandıklarına sahip çıkacak, son ana kadar bekleyip ıslak imzaları alacak ve bunların hile hurda yapmasına izin vermeyecektir. İzmir’deki sandıkların hepsine tek tek sahip çıkacağız. Aslan gibi ‘Hayır’ı en iyi biçimde çıkartacağız. Türkiye’de en az yüzde 60 hayır çıkacak. İzmir’de ise yüzde 70’in üzerinde ‘Hayır’ çıkacaktır” dedi.

'HAYIR' DEMEK…
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Zaten sahadayız. Tüm ilçelerimizi, köylerimizi gezip hayır için çalışacağız. Hayır için hayır demek 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kurtuluşu demektir. Hayır demek ben özgür yaşarım, ben demokrasiye inanırım, ben insan haklarına inanırım ama bir kişinin tek adam yönetimine karşıyım demektir. Hayır demek komşularımızla barış demektir. Hayır demek atalarımızın dirhem dirhem biriktirdiği bu ülkenin servetini korumak demektir. Hayır demek bu kötü gidişe dur demektir. Hepinize hayır için saygılar sunuyorum” dedi. 

BİZ KAZANDIKLARIMIZI KAZANDIK, YETER Kİ KAYBETMEYELİM!
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yaptığı konuşmada, “Bugün bu önemli startın Bornova’da yapılıyor olması, bizim için çok büyük bir onurdur. Bunu bize yaşatanlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu salon benden önceki belediye başkanı şimdiki Genel Sekreterimiz Kamil Okyay Sındır döneminde başladı, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun katkılarıyla bitirildi. İsmini özellikle Atatürk Spor Kompleksi koyduk. Bu salonda bizim takımlarımız hiç kaybetmedi. Hayır startını da buradan veriyoruz. Kazanacağımızdan yüzde yüz eminiz. Türkiye’nin 81 ilinden insanlar bizden umut bekliyoruz. Bizler çok çalışıp en fazla ‘Hayır’ı buradan çıkararak farkımızı göstermek zorundayız. Seçimde sandıklara sahip çıkmak zorundayız. Bunun için katılımı arttırmak zorundayız. Bu seçim kadınların da seçimi… Onlar isterse sandığa hem kendileri gidecek hem de eşini çoluk çocuğunu götürecektir. Bu seçim sadece CHP seçimi değil. Vatanperver Adalet ve Kalkınma Partililerin, Milliyetçi Hareket Partililerin ve tüm partilerin seçimidir. Bu seçimde biz bir şey kazanmayacağız. Cumhuriyet kazanımlarını korumak için sandığa gideceğiz. Biz zaten kazandıklarımızı kazandır, yeter ki kaybetmeyelim. Bu seçim doğmamış torunlarımızın seçimidir. Sandığa giderek hayır oyu vererek geleceğimizi kurtarmak zorundayız. Biz sadece bize değil, tüm AKP’lilere ve ülkedeki tüm insanlara barış getirmek için ‘Hayır’ demek zorundayız” dedi.



BİR ADIM ATMAK GEREKİR!
İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Pek çoğumuz eleştirmeyi severiz. Toplumsal sorunların çözümü için eleştirmek yeterli değildir. Bir adım atmak gerekir. Halk neylerse hayırlı eyler, güzel eyler. Şerler defola, oylar hayırlı ola” dedi.



GÖZÜNÜZE DİZİNİZE DURSUN BE!
İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, “İzmir’in dağlarında çiçekler açar, sandıklarından hayırlar çıkar. Bu salonlardaki son toplantımız olsun. 16 Nisan için çok ciddi bir döneme giriyoruz. 3 ana konuyu paylaşmak istiyorum. Anayasa değişikliği ne getiriyor? Nasıl bir ortamda referanduma gidiyoruz. Bizi ne bekliyor? Bu anayasa değişikliği için krallık, padişahlık sultanlık lütuftur. Bu ağalıktan başka bir şey değildir. Her şeyi tek adama verip birazcık da gençlere farklı kesimlere mesaj vermek istemişler. Biz 7 yaşındaki İdil Biret için yasa çıkarıp dünya sanatçısı yaptık. Biz gençlerimize böyle önem veren bir partiyiz. 16 Nisan’dan sonra dediklerini yaparlarsa başka bir Türkiye olacak. Buna dur diyecek tek parti CHP’dir. Sorumluluğumuz çoktur. İçinde bulunduğumu ortama alışmış gibi duruyoruz. Üniversitelere ilim ve bilim girmesi gerekirken biber gazı ve cop girdi. Daha şimdiden ‘90 yıllık prangadan kurtulduk’ diyorlar. Bu cumhuriyet kıyı kaptanının oğlunu cumhurbaşkanı yaptı. Gözünüze dizinize dursun be! İzmir’de en az yüzde 75’i hedefleyerek Türkiye’de başarıyı hedefleyebiliriz. İzmir’de yüzde 10 artarsa Türkiye’de yüzde 1 etkiliyor. Bu çok önemli” diye konuştu.

NAMUS VE ONUR GÖREVİMİZ VAR
İzmir Milletvekili Musa Çam, “Yapılacak referandum bir anayasa değişikliği değil, yüz yıllık cumhuriyet oylanacaktır. Biz CHP’ye ve sizlere tarihi bir görev düşüyor. Rejim değişikliği yapmak, hilafeti geri getirmek isteyen, Mustafa Kemal Atatürk’ü yok etmek isteyenlere namus ve onur görevimiz var. İzmir’de yüzde yüzlere yakın bir hayır çıkarmaya var mısınız?” dedi.

BAYIR’DAN SERT KONUŞMA!
İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “94 yıl önce yedi düvele baş kaldıran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bize bu cumhuriyeti emaneten bıraktılar. Bu Cumhuriyeti yıktırmaya müsaade edecek misiniz? O boyu uzun, dili uzun, eli uzun adamın halife olmasına izin verecek misiniz? 63 günlük maratonda teknik ve taktik olarak yapmamız gerekenler var. Bu seçim normal bir seçim değil. Bu seçimin telafisi yoktur. Ya cumhuriyetten vazgeçip çoluk çocuğu örümcek kafalıların kucağına atacak ya da Atatürk’ün yolundan vazgeçmeyeceksiniz” diye konuştu.

1’İNCİ RAUNDU KAYBETTİK AMA 2’İNCİYİ…
İzmir Milletvekili Ali Yiğit, “Mecliste tüm vekillerimiz tek yumruk oldular. 1’inci raundu kaybettik ama 2’inci raunda sizlerle beraber yürüyeceğiz ve kazanacağız. 16 Nisan hayırlı uğurlu olsun” dedi.



EVET DEMEYE HAKKI YOKTUR!
İzmir Milletvekili Özcan Purçu, “Ülkesini, bayrağını, milletini seven kimse evet diyemez. Suyunu içen, ekmeğini yiyen kimsenin evet demeye hakkı yoktur. Ülkenin geleceğini iki kelimeye emanet etmeyecek olan insanlarımız aklını kullanacaktır. Bu referandum, terörü bitirecek mi? İşsizliği bitirecek mi? Ekonomiyi düzeltecek mi? Adalet getirecek mi? Hayır. O zaman niçin evet diyorsunuz. Aklını mantığını kullanan hiçbir vatandaş bu değişikliğe evet demeyecektir. Bu parti meselesi değil, vatan, millet, gelecek meselesidir. Kazanacağız… Hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.



Toplantı sonunda partide görev alan isimler ve geçmişte emek vermiş isimler hep birlikte ellerinde Türk bayrakları ile salondakileri selamlayarak birlik beraberlik fotoğrafı verdi.

SALONDAN NOTLAR 

İzmir Marşı, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları 
Salonun çeşitli noktalarında 'hayır' yazılı afişler ile Atatürk posterleri ve Türk bayrakları yer aldı. Ayrıca “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ve “Cumhuriyete sahip çıkmak boynumuzun borcudur” yazılı iki büyük pankart yer aldı.



Salonda toplantı öncesi İzmir Marşı ve Barış Manço'nun 'hayır' şarkısı çalındı. Partililer hep bir ağızdan eşlik etti. Binlerce partili, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Türkiye laiktir laik kalacak’ sloganları attı. Ayrıca, ‘İzmir neden ‘Hayır’ diyor?’ başlığıyla hazırlanan video salondaki kalabalığa izletildi.



Rozet sürprizi
CHP’nin referandum çalışması startını verdiği toplantı da rozet sürprizi de yaşandı. AK Parti'deki üyeliklerinde ayrılan 20'ye yakın kadın ve gençlerden oluşan gruba 'hayır' rozeti takıldı. Rozetler İl Başkanı Güven ve CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar taktı. Güven, “Bu sayınının İzmir’de daha da artacağını düşünüyorum. Çünkü daha dün yeni resmileşti ve süreç başladı. Ben inanıyorum ki 16 Nisan’a kadar gece gündüz demeden, kadınlarımızla, gençlerimizle Türkiye’yi güzel günlere götüreceğiz. Başarılı bir kampanya sürecinde hep birlikte ‘Hayır’ demeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 
Çeşme'nin eski futbolcuları onurlandırıldı
 
Şahan Gökbakar 'Recep İvedik 5'i anlattı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakan Uysal 13 Şubat 2017 Pazartesi 00:14

Salon boş diyen beyfendi orada olmadığınız belli. İnsanlar salona sığmadılar. Söz ettiğiniz tribün zaten kürsünün ve Dev ekranların arkası olduğu için kapalıydı. Oradan bir şey görmek mümkün değildi zaten.

Yorumu oyla      13      6  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 12 Şubat 2017 Pazar 19:49

Salon boş. konuşma yapılan kürsünün arkasında trübinlerde kimse yok. İl teşkilatı koca salona İzmir gibi bir yerde bu kadar mı insan toplayabiliyor.

Yorumu oyla      13      8  
Cumhuriyetçi 12 Şubat 2017 Pazar 14:21

Referandumdan evet de çıksa hayır da çıksa cumhuriyet yerinde duracak hiç merak etmeyin.

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP lideri Bahçeli'den Rusya'ya tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Konya’da düzenlenen referandum ...
Plan hazır: AK Parti’nin onsuz ilk sınavı!
AK Parti, başkanlık sistemini içeren Anayasa paketinin halka anlatılması ...
Kurtulmuş: Tek adamlıktan bahsedenler...
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "1982 Anayasası'nı yapanlar, 'Bir gün gelir ...
 
Bakan Çavuşoğlu: Turistlerin sadece kimlikle gelebilmeleri için çabalıyoruz
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa'dan turistlerin daha kolay gelebilmesi ...
Yıldırım: Değişime direnenler tarih sahnesinden yok oluyor
Başbakan Yıldırım, "Cumhuriyet kuruldu, demokrasi ile taçlandı şimdi de ...
CHP'li Böke 'Hayır' için İzmir'de sahaya indi
Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, referandumda başkanlık sistemine ...
 
Referandum tarihi Resmi Gazete'de
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), anayasa değişikliği referandumunun 16 Nisan ...
MHP'nin referandum sloganı belli oldu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, "MHP sahada 'Evet' kampanyasını ...
Başbakan Yıldırım: Millet için 'evet' diyeceğiz!
Başbakan, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva