HABERLER>SEÇİM 2015
28 Eylül 2013 Cumartesi - 14:57

CHP İzmir'de parti okulu: Ders seçim

CHP Parti Okulu tarafından İzmir, Manisa ve Balıkesir'den aday adaylarına yönelik Yerel Yönetimler Seçimi konulu eğitim düzenlendi.

CHP İzmir de parti okulu: Ders seçim

İZMİR - Hilton Oteli'ndeki eğitim öncesi aday adaylarına yönelik konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, siyasetin bir başkası için hizmet üretme anlamına geldiğini, parti üyelerinin de kentliye 400'den fazla projeyle hizmet verdiğini anlattı.

İzmir'de 200'ü belediye başkan aday adayı olmak üzere toplam 2 bin 300 kişinin başvuruda bulunduğunu anımsatan Engin, kentte büyük bir sinerji oluştuğunu ifade etti.

Aday adaylarından 500-600'ünün seçilebileceğini söyleyen Engin, "Diğer arkadaşlarımız partiye katkı vermeye devam edecek" diye konuştu.



AFİŞ YASAĞINI HATIRLATTI
Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'nca alınan mahalli idareler ile mahalle muhtarlıkları ve ihtiyar heyeti seçimine ilişkin kararları hatırlatan Ali Engin, aday adaylarının kendilerini tanıtıcı ilan, afiş, pankart asamayacaklarını ifade etti.

CHP'de parti içi yarışın sürdüğünü söyleyen Engin, "Bu yarışı vatandaşa aksettirmememiz lazım. On binlerce broşür basılması enerji ve para kaybına neden olacaktır" dedi.
Dünyanın hızla değiştiğini, her gün yeni ihtiyaçların ortaya çıktığını dile getiren Ali Engin, kentte her gün 250 yeni seçmenin ortaya çıktığını, 400 bin insanın ilk defa yerel seçimler için oy kullanacağını aktardı.

Gezi Parkı odaklı gelişmelerin de seçim öncesinde iyi çözümlenmesi gerektiğine dikkati çeken Engin, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Tayyip Erdoğan'ı etkilemeyen bir durum olduğu görülüyor. Ondan süreci doğru değerlendirmesini beklemiyoruz. O eski Türkiye'yi temsil etmektedir. Artık AKP ve Sayın Başbakan Türkiye'de istikrarsızlığın kaynağıdır, Gezi olayları da bu çerçevede değerlendiriliyor" diye konuştu.

Ali Engin kentin yeniden yapılanması konusunda doğru kararlar alınması gerektiğine işaret ederek, "Toprakları doğru kullanacaksınız. Özelleştirme İdaresi'nin imar planı yapma yetkisi vardı ve yaptı, geçen hafta da o bölgeyi sattı. Belediyelerin yetkisi elinden alındı, yine de yetkileri doğru kullanmamız lazım" dedi.

CHP'nin İzmir'de 30 ilçenin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'ni de yüzde 55-60 oy oranıyla kazanma hedefi olduğunu söyleyen Engin, çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.

İzmir'in artık yağmacı düşünceye tahammülü olmadığını ifade eden Ali Engin, "CHP artık eski CHP değil. Yeniden organize olan CHP'liler kendi çıkarını toplumun çıkarı önünde tutmuyor. AKP kavga bekliyor, bu kavgadan beslenerek belediyeleri kazanmak istiyor. Bizim çocuklarımıza, geleceğimize iyi bir miras bırakmamız gerekiyor" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİRLİ 29 Eylül 2013 Pazar 18:16

BU İŞTE BİR ÇELİŞKİ YOKMU.EĞİTİM ÜCRETSİZ OLSUN DİYE MEYDANLARDA KONUŞACAKSIN, PARTİLİNE EĞİTİMİ PARAYLA VERECEKSİN BU ÇOK SAÇMA BİR UYGULAMA DEĞİLMİ İNANDIRICILIKTAN UZAK.ÇOK YANLIŞ PARTİLİDEN PARA ALMAK İSTİYORSAN ADAYLAR ŞUKADAR PARA VERECEK DERSİN VERİR.EĞİTİM ADI ALTINDA PARA ALMAK İLKELERİNLE VE SÖYLEMLERİNLE TERS DÜŞMÜYORMU.ALANLARDA ARTIK EĞİTİM PARASIZ OLSUN DİYEBAĞIRMAYIN DEMEKİ PARALI EĞİTİMDEN YANASINIZ İNKAR ETMENİZE GEREKYOK ÇÜNKÜ PARTİLİNİZE BİLE PARA İLE EDĞİTİM VERİYORSUNUZ.

Yorumu oyla      12      5  
Bilal-İzmirli 28 Eylül 2013 Cumartesi 16:00

Hilton Oteli'ndeki eğitim öncesi aday adaylarına yönelik konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,....ya bu saatten sonra aday olanlara ders verecekmisiniz Sayın İl Başkanım mesela örnek Mustafa Sarıgül .Aziz Kocaoğlu.Memur ve diğer atama adaylara.vs vs.??????CEVAP HİÇ ZANNETMEM.CHP Delegesi CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      15      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de 2.başvuru mesaisi: Memurlar için son tarih ne zaman?
CHP Genel merkezi il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelge ile memur ...
Metropol analizi (1): AK Parti’de kim/nereden aday?
AK Parti’de ‘eski metropol’de de ciddi bir aday trafiği yaşanıyor. Çiğli, ...
Flaş! Seçim bürolarına YSK freni: Yasak geldi!
Yüksek Seçim Kurulu’ndan önemli bir karar çıktı. YSK, 1 Ocak tarihine ...
 
Atila hayalindeki Bornova'yı anlattı
Bornova’da doğup büyüyen, Bornova Belediyesi Meclis Üyeliği ve İzmir Büyükşehir ...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva