HABERLER>SEÇİM 2015
27 Eylül 2013 Cuma - 14:43

CHP’de 2.başvuru mesaisi: Memurlar için son tarih ne zaman?

CHP Genel merkezi il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelge ile memur aday adaylarının taleplerini istedi. Parti, aday tespiti öncesinde yapacağı anket ve kamuoyu yoklamalarına memurları da dahil etmek için Ekim ayının başını tarih olarak tespit etti. Aday adayı olmak isteyenler dilekçe ile ilçe başkanlıklarına başvuru yapacak.

CHP’de 2.başvuru mesaisi: Memurlar için son tarih ne zaman?

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen parti yöneticileri ve üyeler için 2 Eylül tarihinde başvuruları alan CHP, memur olup da aday olmak isteyenler için yeni bir düzenleme yaptı. Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi takvimi ve istifa zamanını belirlemediği için görevlerinden ayrılamayan memurlar için parti çalışma yapma kararı aldı. Bu kapsamda il ve ilçe başkanlıklarına önümüzdeki günlerde yapılacak kamuoyu yoklamaları ve anketlere koymak için isimlerin toplanmasını isteyen genelge gönderdi.


 
ACİL GÖNDERİN
Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Bülent Tezcan ve Umut Oran’ın imzasını taşıyan genelgede, “Memurlar için kendi isteklerini belirten dilekçelerini alarak genel merkeze gönderin” denildi. Bu kapsamda memur aday adayları ilçe başkanlıklarına Ekim ayının ilk haftasına kadar başvuru yapacak. Genel merkez kesin tarih belirtmezken işlemin hızlı yapılmasını talep etti
 
GEREKLİ YAZIYI GÖNDERDİK
Konuyla ilgili Egedesonsöz’e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, “Eğilim yoklaması, anketlerde değerlendirmek üzere isimleri bilmemiz gerekiyor. Bu yüzden çalışmalarımız olacak. Gerekli işlemi yapmaları yönünde yazıyı gönderdik. Aday olmak isteyen memur, ‘resmi takvim belirlenmediği için adaylık düşünüyorum, bu da benim dilekçem’ diyecek. Biz de o ismi anketlere koyup halka soracağız” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
memur 30 Eylül 2013 Pazartesi 11:44

YSK seçim takvimini açıklamadan memurun siyasi partiye dilekçe vermesinin ne kadar yasal olduğunu, hangi kural ve yasal çerçevede siyasi çalışma yapacağı bunun sonucu suçtur ve görevine son verilme sebebidir. bu karar ile CHP bindiği dalı kesmektedir. iyi düşünülmesi gerekir.

Yorumu oyla      13      5  
songül 29 Eylül 2013 Pazar 16:18

MERAL HANIM SİZ ADAY OLUN DAHA İYİ OLUR,SADECE KERİM ÖZER'Mİ ADAY KONU NE SİZ NE DİYORSUNUZ BENCE OLMASA O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ BÖYLE KİŞİLERE AİT YORUMLAR ÇOK KÖTÜ HELE CHP LİYSENİZ KİMSE KİMSEYİ SEMEK ZORUNDA DEĞİL AMA SAYGILI OLMAK GEREKİR BU BİR YARIŞ HAYIRLISI OLUR İŞALLAH.

Yorumu oyla      14      5  
28 Eylül 2013 Cumartesi 11:46

CHP de HİÇ Mİ HUKUKÇU YOK? Biri buna dur desin!

Yorumu oyla      13      5  
YASA DIŞI GENELGE OLURMU? 28 Eylül 2013 Cumartesi 09:31

Siyasi Partiler Kanununa göre Seçim takviminin başlangıç tarihini belirleme yetkisi YSK'ya aittir.Siyasi Partilerin kendi iç takvimleri bu yasaya uygun olmak zorundadır.Gelecekte herhangi bir parti üyesi veya Kamu Görevlisinin hak ihlali yapıldığı gerekçesi ile YSK'ya yapacağı başvuru CHP'yi zor duruma sokmazmı?

Yorumu oyla      13      5  
28 Eylül 2013 Cumartesi 03:59

chp delegeleri tanımıyor ancak ilce ve il kongirelerinde tenınıyor ve soruluyor bazı illerde önsecim bazı illerde ben yaptım oldu mantığı tüzüğe önsecim yazacaksın uygulamayacaksın olmazzzz beyler

Yorumu oyla      14      6  
Bilal-İzmirli 27 Eylül 2013 Cuma 20:55

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Aday olmak isteyen memur, adaylık düşünüyorum, bu da benim dilekçem’ diyecek. Biz de o ismi anketlere koyup halka soracağız” dedi...???...Sayın Keskin bu söylediklerinize sizde inanmıyorsunuz..HALKA SORULAN ADAY ANKETİ OLMAZ HALKIN ÖNÜNE SEÇİMDE SANDIK KOYULUR HANGİ ADAYI İSTİYORSA SEÇİMDE HALK ONA OY VERİR...BIRAKIN HALKI BIRAKIN CHP ÜYELERİNİ 2500 MECLİS ÜYESİ ADAYINI CHP DELEGELERİ DAHİ TANIMAZKİ SAĞLIKLI TERCİH YAPSIN .CHP Delegesi CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      16      7  
27 Eylül 2013 Cuma 20:03

YSK böyle giderse tüm çalışmaları geçersiz kılar. memurlar üye bile değil. kimi de belediyeden aylık alarak particilik yapıyor. oysa birçok insan cebinden harcıyor, özveride bulunuyor. bu durum tam bir ADALETSİZLİK.

Yorumu oyla      18      5  
ersin 27 Eylül 2013 Cuma 19:28

Buca adayı açıklansın, işi çok uzatmanın manası yok.Herkes çalışmalarını adaya göre yapacak, ne kadar erken o kadar iyi.

Yorumu oyla      15      5  
ado 27 Eylül 2013 Cuma 17:06

YSK NIN YAPTIĞI AÇIKLAMA SONUCUNDA BAZI İLÇELERDE SORUN YARATACAK ADAYLAR KENDİLERİNİ NASIL TANITACAKLAR MESALA KARABAĞLAR 500.000 NÜFUSLU BAYRAKLI BORNOVA BU İLÇELERİN NÜFUSLARI ÇOK FAZLA BURALARDA BELEDİYE BAŞKANLARININ ŞANSI ARTIYOR BANA GELİP ANKET YAPSALAR BENDE DUYDUĞUM İSME OY VERİRİM BELKİ DİYER ADAYLAR DAHA İYİ OLABİLİR BANA KENDİNİ ANLATAMADIMI FAYDA ETMEZ AFİŞ,REKLAM,EL İLANI,KİTAPCIK PROBAKANDA NE KALDI GERİYE 500.000 KİŞİNİN EVİNE 10 GÜNDEMİ GEZECEKLER

Yorumu oyla      13      5  
Meral Cn 27 Eylül 2013 Cuma 16:31

Bayraklıda kerim özer olması akpye bayralıyı altın tepside vermek demek.

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Metropol analizi (1): AK Parti’de kim/nereden aday?
AK Parti’de ‘eski metropol’de de ciddi bir aday trafiği yaşanıyor. Çiğli, ...
Flaş! Seçim bürolarına YSK freni: Yasak geldi!
Yüksek Seçim Kurulu’ndan önemli bir karar çıktı. YSK, 1 Ocak tarihine ...
Atila hayalindeki Bornova'yı anlattı
Bornova’da doğup büyüyen, Bornova Belediyesi Meclis Üyeliği ve İzmir Büyükşehir ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva