HABERLER>POLİTİKA
3 Ocak 2014 Cuma - 17:10

CHP Denizli’de sandığa Arslan’la gidecek

Denizli'de CHP'nin merakla beklenen büyükşehir belediye başkan adayı, işadamı ve avukat Kazım Arslan oldu. Ankara'ya giderek belediye başkan adaylığı konusunda görüşmeler yapan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP'nin büyükşehir belediye başkan adayının Kazım Arslan olduğunu Facebook hesabından duyurdu. Kazım Arslan'ın adaylığı resmi olarak Pazar günü CHP İl Başkanlığı'nda yapılacak geniş katılımlı toplantı ile açıklanacak.

CHP Denizli’de sandığa Arslan’la gidecek

DENİZLİ - Denizli'de AK Parti ve MHP'nin büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği CHP'de büyükşehir belediye başkan adayı işadamı ve avukat Kazım Arslan oldu. Aday adaylığını beş ay önce açıklayan ve yapılan anketlerde birinci sırada çıkan Kazım Arslan'ın büyükşehir belediye başkan adaylığını Ankara'ya giden İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. İşadamı Mustafa Kaynak'la yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanması, Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in Denizli adaylığını sıcak bakmaması nedeniyle, bu hafta CHP kulislerine ANAP eski Milletvekili Beyhan Aslan'ın adı gelmiş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da görüştüğü söylenen Beyhan Aslan'ın ismi parti tabanında tepkiye neden olmuştu.
 
Beyhan Aslan'ın isminin gündeme gelmesinin ardından İl Yönetimi genel merkeze Denizli'de seçimlerin Kazım Arslan'la kazanılabileceği yönünde taleplerini ısrarlı olarak iletti. Bir hafta içinde iki kez Ankara'ya giden ve genel merkezde görüşmeler yapan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'la görüşerek Kazım Arslan'da ısrarlı olduklarını yineledi. Çavuşoğlu, bugün yaptığı görüşmeler sonunda Kazım Arslan'ın adaylığı Genel Merkez'den de olur alınca Çavuşoğlu, adaylığı sosyal paylaşım sitesinden duyurdu.
 
Çavuşoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel başkan yardımcısı Adnan Keskin ve Gökhan Günaydın'ın başkan adaylığı konusunda il örgütüne duydukları güven nedeniyle teşekkür ettiklerini belirten Bülent Nuri Çavuşoğlu, "İl örgütü olarak adayımız Kazım Arslan'a güvenimizin tam olduğunu, seçimleri Denizli'de kazanacağımızı kararlı bir dille ilettik. Örgütümüze genel başkanımızın gösterdiği güvene çok teşekkür ediyoruz. Denizli'de yerel seçimlerde haramilerin saltanatını yıkacağız. Kazım Arslan'ın adaylığını Pazar günü coşkulu bir toplantıyla açıklayacağız" dedi.
 
Adaylığının kesinleştiğini Antalya'da öğrenen işadamı Kazım Arslan ise uzun bir aday adaylığı sürecinin ardından adaylığının kesinleşmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu yolda bana desteğini veren tüm partililerime, il örgütüme, genel başkanıma ve yardımcıların çok teşekkür ediyorum. Bu güveni en iyi şekilde değerlendirecek ve yerel seçimleri zaferle sonuçlandıracağız. Adaylık sürecimde tüm partililerimin desteğini bekliyorum" dedi. (dha)
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Aygün’den Orgeneral Özel’e çok sert sözler
CHP'li Hüseyin Aygün'den Türk Silahlı Kuvvetleri konusunda olay yaratacak ...
Çiçek’le görüşen Baykal’dan çözüm için 3 öneri
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından Meclis Başkanı Cemil Çiçek’le ...
Başbakanlık'taki sürpriz zirveden 'büyük toplantı' çıktı!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, MİT Müsteşarı Hakan ...
 
Bulut'tan Ekonomi Üniversitesi'nde seçim ve operasyon mesajları
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, ...
Yüksel Bakan Yazıcı’ya ‘radyoaktif atıkları’ sordu
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati ...
AKP-MHP arasında Erdoğan mitingi kapışması
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa kent merkezindeki mitingine 63 ...
 
Flaş! İzmir’i karıştıran skandal: Kocaoğlu’na tele-kumpas!
Başkan Kocaoğlu aleyhine düzenlenecek miting öncesi tele-skandal yaşandı! ...
Dolmabahçe’de kritik randevu: Erdoğan-Feyzioğlu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin ...
Kavakçı'dan Gül ve Erdoğan'lı türban anıları
Başörtüsüyle geldiği için Meclis'te yemin edemeyen Merve Kavakçı o döneme ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva