HABERLER>POLİTİKA
15 Şubat 2019 Cuma - 15:50

CHP’de büyük buluşma: Kocaoğlu ve Soyer'den önemli mesajlar!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel’in çağrısı üzerine toplanan mevcut belediye başkanları yeni aday gösterilecek isimlerin arkasında kenetlenerek duracakları noktasında fikir birliğine vardı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun, “Bizler yapacaklarımızı anlatacağız. Ekonomiyi anlatacağız. Bunun haricinde başka bir şey yok” dediği aktarıldı.

CHP’de büyük buluşma: Kocaoğlu ve Soyer den önemli mesajlar!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel liderliğinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve görevde olan 22 belediye başkanı bir araya geldi.

Aday belirleme sürecinin geride kalması ve İzmir’de büyük değişimin yaşanmasının ardından Tarihi Asansör’de gerçekleşen zirvede yeni dönem için aday gösterilen isimler yer almadı.

Toplantıya mevcut başkanların tamamına yakının katıldığı belirtildi. Ayrıca yurt dışında olmasını mazeret olarak gösteren 1-2 başkanın da buluşmada yer almadığı ifade edildi.

Toplantıda başkanların yeni döneme ilişkin hazırlanacak yol haritasına katkı vermek istediklerini belirttikleri öğrenildi. Aday olan isimlere destek vermeye hazır olduklarını aktaran başkanların ‘daha fazla ilçeyi nasıl kazanabiliriz, bu noktada çalışma yapmamız gerekiyor’ noktasında görüş birliğine vardıkları vurgulandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun buluşmada söz alarak, “Bizler yapacaklarımızı anlatacağız. Ekonomiyi anlatacağız. Bunun haricinde başka bir şey yok” dediği öne sürüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ise, “Biz başkanımızın bıraktığı yerden bayrağı daha yukarı taşıyacağız. Onun planladığı projelerden başlayarak devam edeceğiz” şeklinde konuştuğu aktarıldı.

 
Başkanı Cengiz CAS müjdesini verdi
 
CHP adayı Sandal'dan Bayraklılara davet
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Trol (izmirliyiz) 16 Şubat 2019 Cumartesi 09:40

Yahu aktroller, formatınız öyle belli ki. Artık komik hallerdesiniz. Siz İzmir’i ve İzmirliyi tanıyamazsınız diyoruz, ama anlama sıkıntınız da var.

Yorumu oyla      4      5  
alen35 15 Şubat 2019 Cuma 21:29

milli piyango bilet satıcısıyım. her gün buca da sokaktayım. 3 dönem dir chp ye verdim deyipte akp ye oy vericem diyen adam. ülkenin bu halini nasıl içine sindiriyor merak ediyorum? buca çok sorunludur. sokakta çalışıyorum ve hiç kimseden oyum akp ye diye bir şey duymuyorum!! hani buca da akp oyuda kötü değildir. hepimiz perişan olduk. 90m2 eve 400tl dogal gaz faturası ödedim! 145TL elektrik ödedim. ben anlamıyorum arkadaşlar bu zeybekçi falan diyen insanların hiç mi vicdanı yok? makarna kömür bitti. 2km domat kuyruguna girmek bukadar mı önemli sizin için? hepinizin maddi durumu iyimi ? ne bileyim ayda en az 10.000 falanmı kazanıyorsunuz da hala zeybekçi diyebiliyorsunuz? yada kuru ekmek ile geçinmekten çok mu memnunsunuz ? ben 70 leri de görmüş bir insanım. öyle kara dönemlerde bile inanın insanlar şimdiki kadar mutsuz değildi. siyaset nekadar ucuz bir şey!

Yorumu oyla      5      5  
Lombak 15 Şubat 2019 Cuma 21:19

İstanbul''da en çok Handan Toprak Benli''ye üzüldüm. Gerçek bir Atatürkçüydü. Gönlümdeki İstanbul büyükşehir adayıydı. Seçimden sonra KK parti amblemini de değiştirsin. Altıokçular başka partide VP ile birlikte yola devam etsin. CHP kaybedilmiş bir partidir. Tüm yurdun hdpsi oldu.

Yorumu oyla      4      5  
İzmirli artık değişimi için hazır 15 Şubat 2019 Cuma 19:38

Yaklaşık 150 yıldır Batı ne istediyse yaptı bu topraklarda. İmparatorluğ yıkacağız dediler, yıktılar. Kimin iktidar olmasını istediyseler onu iktidar yaptılar. Rejimi de onlar belirledi, bekçilerini de. Sınırlarımızı da onlar belirledi, dostlarımızıdüşmanlarımızı da. Alfebemizden eğitimimize, müziğimizden kıyafetinize onlar ne dediyse o oldu. İtiraz edenler berteraf edildi, diklenenler asıldı yahut cinayetlere kurban gitti. On yılada bir darbe ve muhtıralarla milletin seçtiklerini alaşağa ettiler. Abdulhamit ten bu yana ilk defa halkın seçtiği birini muhtıra ile, darbe ile deviremediler. İlk defa halk doğrudan karşılarına çıktı meydanlarda. Siz yapamazsınız dedikleri şeyleri yapmaya başladık. Kırk yıldır emek verdikleri Fetö ellerinde patladı. Kırk yıldır terör estiren PKK bitti. Sınırlarımız dışında bize zarar verecek şeyleri dahi "yapamazsınız" diye mücadele veriyoruz..."Biz yapamayız" noktasından "Başaracağız" noktasına geldik. Heyecanlandık, umutlandık. Bu süreçte Erdoğan''ın yanlış tercihleri, hataları oldu mu ? Oldu. Eleştirdik. Ama bir dünyada güzel şeyler yaptı. Övdük, övüyoruz... Herkesin bakış açısı ve tercihleri farklı olabilir ama benim için en önemli şey Batı''ya diklenmesi olmuştur. Batı''nın isteklerine boyun eğmemesi olmuştur. Hala dikleniyor geri adım atmış değil. Dün yanlızdı hatta yola çıktıkları bile yarı yolda bırakıp gittiler. Düşse de yerine geçsek diye fırsat kolluyorlar. Bu gün Bahçeli yanına geldi satan yol arkadaşların yerine düşmesin diye omuz verdi. Ufukta ikisinden başka daha iyisini yapacak birileri gözükmüyor. Yıksak yerine koyack adam yok. Abdulhmit''i yıktık ama yerine kimi koyacağımızı, ne yopacağımızı hesaplamadığımız için devlet gitti. Karşısındakiler Batı''nın bize dayatıp Erdoğan''ın kabul etmediği şeyleri dillendirip, halkına kurşun sıkan adamları savunuyorlar. Hal böyle iken her kes aklını başına alsın. Kötü değil de, olsa bile bizim kötümüz, Batı''nın iyisinden bin kat daha iyidir...

Yorumu oyla      4      6  
Süleyman 15 Şubat 2019 Cuma 19:27

Yolsuzluk ,hırsızlık diyemiyenler.HDP yakıştırması yapmaya çalışıyor.Daha 2 gün önce mecliste andımız okunmasın diye akp hdp elele idi.Milliyetçiliği kimseye bırakmıyan MHP abisini seyretti .Habur,Oslo,açılan hendekler,Dolmabahçe buluşması ,açılım,Barzaninin KÜrt bayrağı bunları unuttunuz birden .Sayın Öcalan a canı sıkılmasın diyenler kimler,namaz kılardı inançlıydı açıklaması kimin televizyon izlemesini sağlamak, yanına arkadaş göndermek

Yorumu oyla      4      5  
Merkez 15 Şubat 2019 Cuma 18:57

Soyer in hdp lilerle kanka olduğunu Atatürk görseydi ne yapardı?

Yorumu oyla      4      5  
izmirliyiz 15 Şubat 2019 Cuma 18:52

tunç soyeri iyi partili istemedi aziz başkan istemedi ama hdp istedi..aziz başkan yok ve hdp destekli chp var..o zaman oy yok..3 dönemdir chp ye verdim..ama artık oyum akp ye zeybekçiye..deneme zamanı..değişim zamanı..

Yorumu oyla      18      21  
Konak 15 Şubat 2019 Cuma 18:50

Aziz Kocaoğlu bu kentin gururu ve onuru, Tunç Soyer bu kentin geleceğidir. Yancılık yapacağım diye kuyruk acısıyla Soyer'e yanaşıp, kendini işe alıp makam mevki veren Kocaoğlunu çıkarı için satan adamlar Soyer'i ilk satacak adam olacaklardır. Tarih bunları çok yazdı, biz de göreceğiz.

Yorumu oyla      18      12  
sagduyu 15 Şubat 2019 Cuma 17:41

Aziz bey ve mevcut kadrosu en basarılı belediyedir , kendi butceleri ile Turkiyenin en buyuk projelerini ( metro,izban,tramvay,izdenir,fuarizmir,arıtma,tarım vs vs vs ) harika isler yapmıslardır . Tunc beyde aynen kaldıgı yerden devam edecektir ve de onlara yenilerini kendi becerilerini katacaktır . sosyal demokrasi, adalet durustlu eşitçilik akılcılık demektir . ama belediyeciligi rantcılık olarak anlayanlar bunu anlayamazlar zaten anlamalarını da bekleyen yok...izmir i ayaklarından asagıya cekmeye calısanlar ve ulkenin ekonomisini iflasa getirenler bunu basaramayacaklar.

Yorumu oyla      13      11  
Karşıyaka 15 Şubat 2019 Cuma 17:19

Aziz Bey Tunc beye yıllardır karşı çıktı ve adayliğı açiklanmasın diye kendisi aday oldu. Sonra anlaştılar. Anlaşma şartları bürokratlarıma dokunmayacaksin oldu. Tunç beyde açiklama.yaptı bürokratlara dokunmayacağız. Beceriksiz bürokratlarla devam edin bakalım. Mimar ve mühendisler gerekli cevabı verir.

Yorumu oyla      17      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhur İttifakı’nın İzmir ayağında flaş değişiklik!
AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı İzmir özelindeki belediye meclis ...
CHP’nin İzmir’deki ‘Kalesi’nin Adayı Tugay: Kadife Kaplı Demir gibiyim!
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Tugay, “Gerçekten çok konuşmayı sevmiyorum. ...
Berat Albayrak'tan flaş mesajlar: Atatürk İzmir'in bu halini görseydi...
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak İzmir'e geldi. Bu seçimin hem Türkiye ...
 
'Simit satana da aynı milyon dolar kazanana da...'
Emekli olabilmek için yatırılması gereken primin herkes için aynı olmasını ...
Millet İttifakı’nın İzmir’deki listesi tamam!
CHP ve İYİ Parti, İzmir’de çıkarılacak belediye meclis üyeliği listelerinde ...
Zeybekci: '10 Numara' projeler, İzmir’e iş-aş sağlayacak
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, hayata ...
 
AK Parti adayı Doğan'a Gazi Mahallesi'nden büyük destek
Ak Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, sivil toplum kuruşlarına ...
Tunç Soyer’den alternatif kentsel model: Sosyal demokrasi 4.0
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kürsel sermayenin ...
AK Partili Arslan: Buca için Ankara'da nöbet tutacağım
Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Buca Belediyesi eski ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva