HABERLER>POLİTİKA
29 Aralık 2019 Pazar - 09:09

CHP Buca'da seçimin galibi belli oldu!

İlçe kongreleri devam ederken sonucu merakla beklenen Buca seçimi için sandıklar kuruldu. Yer yer gerginliklerin yaşandığı seçimde ipi 206 oyla Hacer Taş kazandı. Diğer aday Ali Hıdır Uludağ 199 oyda kaldı.

CHP Buca da seçimin galibi belli oldu!

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olağan kurultay takvimi işliyor. Partinin kalesi konumunda olan İzmir'de de mahalle delege seçimlerinden başlayan rekabet ortamı ilçe kongreleri sırasında da sürdü. 

Gelinen noktada gün içinde sadece Buca'da sandık kuruldu. İl Sekreteri Hacer Taş ile Ali Hıdır Uludağ'ın yarışının gerçekleştiği kongrede mevcut İlçe Başkanı Kasım Akdağ aday olmadı. 

Yapılan seçimde Hacer Taş, seçimi 206 oyla kazandı. Ali Hıdır Uludağ ise 199 oyda kaldı.

Şirinyer Düğün Salonu'ndaki seçimin divan başkanlığını İzmir eski Milletvekili Ahmet Ersin yaptı. Ersin isminde iki adayın da uzlaşı içinde oldu. Kongreyi İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri, parti yöneticileri takip etti. 

Hacer Taş’ın yönetim asil listesi ise şöyle: Hicran Ada, Halis Akkaş, Hakan Dedebal, Fikret Göktaş, Haydar Göktepe, Mustafa Güler, Güler Güneç, Aytaç Karşal, Güven Kılıç, Mustafa Nalkıran, Turgut Nihşah, Elife Taşkıran, Buse Temel, Ali İhsan Yıldız, Cemal Yıldızeli, Umuthan Yıldız

İl Delegeleri: Metin Aktaş, Sevli Aladağ, Gözde Albayrak, Sevim Avcı, Umut Bektaş, Hüseyin Benzer, Çağatay Biler, Suat Bulut, Zeki Çelik, Ilgın Esra Demir, Görkem Duman, Berkay Duruk, Turan Düzen, Okan Düzova, Umut Engin, Burak Genç, Ferda Girgil, İrem Gökmen, Melike Güneş, Burcu Gürbüz, Yusuf Alper Kandemir, Zeynel Abidin Karabay, Mesut Karaboğa, İbrahim Karakoyun, Orhan Karaoğlu, Hacı Kaykuruz, Nermin Kaynak, Erhan Kılıç, Yağmur Kılıç, Nevzat Koç, Ufuk Mercan, Mehmet Nadas, Nadir Naliç, Hulusi Nazlım, Turan Özcan, Özüm Özdemir, Melih Özer, Nazlı Özkan, Mukaddes Özşen, Ayfer Savaş, Fahrettin Sel, Murat Sinan, Aynur Şahin, Abdulkadir Şahin, Naim Şanlı, Veysel Şen, Gizem Şengül, Tekin Tanyeri, Şah Haydar Taş, Hüseyin Tezcan, Tanju Top, Vahit Oben Tosun, Umut Orkun Uğraş, Emine Uysal, İsmail Yanar, Yılmaz Yıldız, Yıldız Yılmaz, Gözde Yiğit, İsmail Yüzer

- CHP’Lİ VEKİL SERTEL’DEN ÇARPICI ÇIKIŞ: VALLAHİ DE ADAY DEĞİLİM!?

KONGREDE NELER YAŞANDI?
İlçe Başkanı Kasım Akdağ kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Akdağ, “Buca kongremiz ve CHP’nin tüm kongreleri CHP’nin Türkiye’deki iktidarı için çok büyük anlam taşımaktadır. Bu kongrelerde hangi arkadaşımız sizin teveccühünüzle seçimi alırsa hepimiz arkasında durarak, omuz vererek partimizi iktidara taşımak için mücadele etmek zorundayız. Bu kongrede uzlaşı, barış, kardeşlik ve ülkenin sorunlarının çözümü için görüş bildirmemiz gerekiyor. Türkiye’nin bizden beklentisi var, bize ihtiyacı var. Bu kongre salonundan çıkarken bir tek şeye ihtiyacımız var; hepimiz el ele, kol kola, omuz omuza çıkmalıyız. Sokaktaki insanların beklentisi budur. Kendi iç meselelerimizi aştığımızı, Türkiye’yi yönetmeye talip olduğumuzu herkese inandırmalıyız. Salonda birbirimize karşı sağduyulu ve hoşgörülü davranmak zorundayız” dedi.

KONGREDE GERGİN ANLAR… BAŞKAN YÜCEL: BÖYLE Mİ İKTİDAR OLACAĞIZ?
İzmir İl Başkanı Deniz Yücel kürsüye geldi açıklamalar yaptı. İl Başkanı Yücel’in konuşması sırasında salonda sessizlik sağlanamadı. Başkan Yücel uyarılarda bulundu. Salondaki ses kesilmeyince bu kez Divan Başkanı Ahmet Ersin ve İlçe Başkanı Kasım Akdağ olaya müdahale etti. Yücel, “Sessizlik sağlanıncaya kadar konuşmayacağım. Hangi konuda anlaşamıyoruz? Neyi alıp veremiyorsunuz? Açıkçası anlamış değilim! Biz CHP olarak iktidar iddiasında bir partiyiz. Biz böyle mi iktidar olacağız? Böyle mi iktidara yürüyeceğiz? İktidar olduğumuzda bu ülkeyi böyle mi yöneteceğiz? Lütfen herkes öz eleştirisini yapsın” çıkışında bulundu.

Yücel sonrasında şu açıklamaları yaptı: Bugün burada inançlı bir örgütle bir arada olduğumuz için çok mutluyum. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum; çok onurlu, değerli bir mücadele veriyorsunuz.

31 Mart yerel seçimlerinde zor bir süreç geçirdik. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, adaylarımız, meclis üyesi adaylarımıza akıl almaz iftiralarda, hakaretlerde bulunuldu. ‘CHP terör örgütleriyle iş birliği yapıyor’ dediler. İktidar partisi terör örgütleriyle iş birliği yapan birini arıyorsa dönüp aynaya bakacaklar. Oslo, İmralı görüşmelerini biz yapmadık, sınırda çadırları biz kurmadık, terörist başının mektubunu televizyonlarda okutan biz değiliz. Yargıyı, iç işlerini, emniyeti, TSK’yı, bürokrasiyi FETÖ’ye teslim ettiler ve 15 Temmuz hain darbe girişimini Türkiye’ye yaşattılar. Terör örgütleriyle kimin ilişkisi var?

Bugün burada birbirinden kıymetli iki aday arkadaşımız var. Her ikisi de aldıkları görevi onurlarıyla, namuslarıyla görev yapacak arkadaşlar. Bu kongrede kazanan bir aday olmayacaktır, kaybeden bir aday da olmayacaktır. Bu kongrenin kazananı CHP olacaktır.

Zor bir süreç yaşadık. Buca’da da zor bir süreç yaşadık. Tüm yaşananlara rağmen Buca’da bir başarı var. 49 buçuk gibi bir oy oranıyla kazandıysak bunda emeği olan İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve yönetimine, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza, o dönemde görevde olan Belediye Başkanımız Levent Piriştina’ya, meclis üyelerimize ve Belediye Başkanımız olan Erhan Kılıç’a ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Ve tabii ki CHP Buca Örgütü’nün onurlu üyelerine teşekkür ediyorum.

SESİNİZDEN TANIDIM...
Partili Oktay Gökdemir, Yücel’in konuşması sırasında sık sık çıkışlarda bulundu.  Sözünün kesilmesine ilk başlarda aldırış etmeyen Başkan Yücel, konuşmasının sonuna doğru, “Sesinizden tanıdım, yanıldıysam düzeltin, Oktay hocam sizsiniz. Sonra konuşuruz. Geçmişte ne yaşanırsa yaşansın, kavgaları, kırgınlıkları bir kenara bırakmalıyız. Ben bu kongrenin güzel sonuçlanacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı, "Hacer Taş, Ali Hıdır Uludağ buradaki gençlik örgütü, buradaki gençlik kolları bu partinin tüm neferleri bu partiye gönül vermiş çalışkan cefakar üyeleri… Belki de tarihte hiçbir zaman CHP iktidarına bu kadar yaklaşmadık. Bu aşamadan sonra kesinlikle ve kesinlikle ayrışmamamız lazım bu salondan çıktığımız zaman el ele kol kola çıkacağız. CHP de başka siyasi partilerde olduğu gibi atama olmaz. CHP’de ilçe başkanını seçer il başkanını seçer ve en önemlisi genel başkanı seçer bizde atama biat olmaz. Burada ilçe başkanımızı seçeceğiz ve hep beraber el ele kol kola Buca’da girilmedik sokak bırakmayacağız. 

Buca çok büyük bir ilçe, İzmir’in yükünü çekiyor ve buna rağmen Bucalı'nın hak ettiği hizmeti alamadığını görüyoruz. Buna rağmen Buca Belediyesinin bütçesi gerçekten çok düşük biz iktidara geldiğimizden itibaren Buca Belediyesinin bütçesini nasıl arttırırız nasıl yükseltirizin röntgenini çektik. Buca Belediyesi artık sadece personel maaşını ödeyen bir belediye olmayacak. Buca Belediyesi en az yüzde 30 büyümeyle önümüzdeki yıl karşınıza çıkacağız. Buca belediyesi mali disiplinini sağlamış durumda. Yaklaşık 60 milyon borç ödedik… Bundan sonra Buca’yı yönetecek kadrolar sizlersiniz… İzmir’in starı Buca olacak. 5 yılda her yıl bütçeyi arttıracağız. Özellikle 500 bin kişilik bir kentte 250 bin tl bütçeyle bu işi yürütmek çok zor. Buca’nın 6 ay içerisinde trafik sorunu kalmayacak. Belki önümüzdeki iki yıllık süreçte yetişmeye bilir ama Buca’ya İzmir’in en büyük kongre ve kültür merkezini kazandıracağız.

Ben burada şunu söylüyorum ben buraya belediyecilik yapmak için geldim. Buca’yı yaşanabilir bir hale getireceğiz bundan kuşkunuz olmasın."

CHP DELEGESİ İRADESİNE İPOTEK KOYDURMAZ! 
Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü :

"Şu anda iki adayımız var iki adayımızda birbirinden değerli adaylar. İkisi de partimize yıllardan beri hizmet vermiş yağmur çamur demeden Buca’da CHP bayrağını hala dalgalandıra biliyorsak bunda iki adayında katkısı var. İki adayımız da birbirinde değerli. Partimizde yağmur çamur demeden katkı koymuşlar. Buca’da CHP bayrağını sallandırabiliyorsak ikisinin de emeği vardır. Kim çıkarsa çıksın kol kola gireceğiz. CHP delegesi özgürdür, iradesine ipotek koydurmaz. Ben sizlere çok güveniyorum, hepinize bu süreçte başarılar diliyorum."

AKDAĞ 2 YILIN ARDINDAN HELALLİK İSTEDİ!
İlçe Başkanı Kasım Akdağ kongrede yaptığı konuşmada bu kez eleştirilere cevap verdi. Başkan Akdağ, “2 yıl önce 10 Aralık Günü bu salonda bana inananlara, güvenenlere, benimle beraber yol yürüyenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Buca İzmir’in siyaset okuludur. Bizim bir tek arzumuz olması lazım. Seçimleri kazanmalıyız. Bu salonda gerginliğe gerek yok. 31 Mart yerel seçimlerindeki katkımızı unutarak iktidara gidemeyiz. Yenilenen İstanbul seçiminde Buca’yı temsil ederek Sancaktepe’de 16 gün çalıştım. Biz istersek yaparız. Biz birbirimize sarılırsak iktidar oluruz. Buna inanın. Yaklaşık 2 yıl birlikte yol yürüdük. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız gücümüzü örgütten aldık. AKP iktidarının kötülüğü sıradanlaştırdığı günlerde birlikte mücadele ettik. Demokrasi mücadelesi verdik. Şimdi bir bayrak yarışı var. Eminim ki CHP iktidar olacaktır. Çok şanslıyız çok yakınız. CHP’nin kurumsal kimliğini her şeyin üstünde tutarak hedefe doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Buradaki insanlar biat etmez. CHP örgütünü ekmeğiyle vicdanı arasında bırakmak hepimizi üzer. CHP delegesinin tarihi geni Erzurum kongresidir. Delege gücünü bağımsızlık mücadelesinden alır. CHP delegesi Hasan Tahsin’den gelir. CHP delegesi sarı saçlı mavi gözlü dev Mustafa Kemal Atatürk’tür! Birbirimizi çoğaltmalıyız.  Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

68 BİN TL’Yİ BAĞIŞLADI!
Mali durum hakkında bilgi verdiği sırada 68 bin TL’yi partiye verdiğini söyleyen Akdağ, “Benim verdiğim tutar buydu. Partiye bağışlıyorum, hepinize helal olsun” açıklamasını yaptı.

BENİ SİYASETİN ÖZNESİ SİZ YAPTINIZ!
İlk adaylık konuşmasını Ali Hıdır Uludağ gerçekleştirdi. Uludağ, “Bugün aslında tarihsel bir süreci yaşatıyorsunuz. Ali Hıdır Uludağ’ı vicdanında kabul etmiş bir örgüt var burada, size minnettarım. 10 yaşında İzmir’e geldim. Hem okudum hem çalıştım. Bu adamı siyasetin öznesi siz yaptınız. 6 bin oydan 4 bin oy vererek Buca’da ön seçim birincisi yaptınız. Buca’da birinci olmak kolay değildir. Bu adamı siz var ettiniz, siz yarattınız. Bundan hiç yüksünmedim hep onur duydum. Hepinize el uzattım, sizler de uzattınız. Hep gözaltına alınan gençlerin yanındaydım. Ben bu örgütte büyüdüm, bu örgüt terbiyesi ile Ali Hıdır Uludağ oldum, size minnettarım. Bugün ben sizin yanınızdaysam, bu sizin verdiğiniz destekle buradayım. Çok iyi biliyoruz ki kadınların hak mücadelesinde sizlerle beraberdim, öyle değil mi? Seçimlerde kadınlarımız faşistler ya da devlet tarafından tehdit edildiğinde sizin yanında değil miydim? Emek mücadelelerinde, gençlerin hak mücadelelerinde, ben sizinle beraber değil miydim? Amacımız hakça yaşayacağımız düzeni inşa etmektir. Benim sizin vicdanlarında yer bulmam benim emeğimden kaynaklanıyor, kara kaşım kara gözümden değil, bana güveninizden kaynaklanıyor. Alanlarda, Gezi’de nasıl sizlerin yanındaysam, mahkemelerde, tutuklamalarda nasıl yanınızdaysam daha fazlasını yapacağım. Çünkü iktidar olmak zorundayız. Bu kardeşiniz hiçbir zaman sizi yalnız bırakmadı. Ben, beni vicdanlarında barındıranların hizmetkarıyım. Bu yolda, partimin rehberliğinde sizlerle beraber hep yürüdüm, bundan sonra da hep birlikte yürüyeceğiz. ‘Yüzde 40’larda olan oy oranınız yüzde 70’lere çıkmadan nasıl iktidar olacaksınız?’ diyeceksiniz. Evet 400 üzerinde milletvekili kazanmak zorundayız. Lağvedilmiş parlamenter sistemin geri gelmesi için mücadele etmek zorundayız” dedi.

İŞÇİNİN GÖZÜNE BAKA BAKA DAVA AÇAMAM!
Uludağ, “Erhan Başkan ‘gel seni avukat yapalım’ dedi. ‘Ben bireysel olarak hiçbir şey talep etmiyorum. Kamunun parasının kamuya kalması noktasında hep sizin yanınızda olacağım’ cevabını verdim. ‘İşçinin gözünün içine baka baka ben işçiye dava açamam’ dedim. Biliyorum ki o işçi kardeşlerim bana hep sahip çıktılar. Ben onların hak mücadelesinde yanlarında oldum. Belediye başkanına rağmen o yiğit adamlar otoyolu 300 kişiyle kestiler. Dün nasıl emek mücadelesinde olduysam bundan sonra da beraber yürüyeceğiz. Mahallelerin vicdanında kabul görmüş tüm delege arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün tercihi delegelerin ortak aklıyla güzel örgüt yapacak. Arkasında siyasi bir gücü olmayan Ali Hıdır Uludağ ön seçimde başarılı oldu. Bu sizin iradeniz ve gücünüzdür. CHP iktidara inanılmaz derecede yakın. O kadar mutluyum ki sizin gibi bir ailem var” açıklamasını yaptı.

BENİM GİBİ BİRİNE NİYE SONDAJ YAPARSINIZ?
Uludağ ayrıca, “Benim gibi bir adama niye sondaj yaparsınız? Emin olun ben sizin hedefiniz değil kardeşinizim. Yapmamız gereken şey şu; birlik, beraberlik içinde iktidara giden yolu kutlu kılmaktır” dedi.  

TAŞ, ‘ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN’ SLOGANLARIYLA KÜRSÜYE GELDİ!
Uludağ’ın ardından coşkulu kalabalığın sloganları arasında kürsüye Hacer Taş geldi. Adaylık açıklaması yapan Taş, “Herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Hacer Taş kimdir? Hacer Taş, 7 yaşında yemiş fabrikasında işçilik yapmaya başlamış işçi kızı işçidir. Hacer Taş barikatların arkasında gözaltına alınıp, şiddet gören, işkence gören bir emekçidir. Hacer Taş açlık grevlerine, Ankara yürüyüşlerine gitmiş bir emekçidir. Gözaltına alınan Hacer Taş’tır, savunan Ali Hıdır arkadaşımdır” dedi. Taş için salonda sık sık ‘Asla yalnız yürümeyeceksin’ sloganları atıldı. Taş da kalabalığa, ‘Asla yalnız yürümeyeceğim’ diyerek cevap verdi.

İSTANBUL SEÇİMLERİNE GİDEMEDİM, ÇÜNKÜ İŞÇİLERİN OY KULLANMASI İÇİN OTOBÜS SAĞLIYORDUM!
Taş, “Hacer Taş, aldığı darbelerden dolayı çocuk sahibi olamamış, yüzlerce istismara uğramış kadına, çocuğa sahiplik yapmış, onların yol haritasını çizmekte destek olmuştur. Hacer Taş hayat mücadelesinde bir çocuk sahibi olamamış, akşam evine geldiğinde, ‘anne benim için keşke şunu yapsaydın’ diyecek bir çocuğun özlemiyle yaşamıştır. Bunu partideki çocukların annesi, ablası olarak kendi yüreğini soğutmuştur. 1 buçuk yıldır il sekreterliği yapıyorum. İstanbul seçimlerinde gidemedim neden? Çünkü İstanbul’dan İzmir’e gelen işçilere otobüs sağlayıp, İstanbul’da oy kullanmalarını sağlayan kişiydim” dedi.   

BUCA’DAN YANACAK İKTİDAR ATEŞİNE KOR OLMANIZI İSTİYORUM
Taş, “Bugün bu seçim sonucunu kazanan kaybeden kim olursa olsun 1 yıl önce kaybettiğim işçi babama armağan edeceğim” diyerek sözlerini sürdüren Taş ayrıca, “Bugün bir kez daha gördük ki bir arada olmayı beceremiyoruz. Kavgama, mücadeleme, geçmişime yakışmayan sözcükleri de kendime yakıştıramıyorum. Devrimci olmaya aday biriyim. 50 yaşındayım hala öyleyim. Çok bedeller ödendi, biz bunun neresindeyiz ki! Ben bugün burada bir makam koltuğuna oturmak, yazılan yazılara imza atmak için aday olmadım. Protokollerde yer almak derdinde ise hiç değilim. Bir kavgam var. CHP’nin iktidarını genele taşımak, bir olma, barış türküleriyle ses getirme, yollara hakim olma derdimiz var. CHP ve örgütümüze sevdamız, borcumuz var. Benim alacağım yok borcum var. Bugün burada, sizden yoldaşlığınızı, Buca’dan yanacak iktidar ateşine kor olmanızı istiyorum. Bu ateşe kor olun. Ben bugün kendimi size, vicdanınıza emanet ediyorum. Sahip çıkın!” açıklamasında bulundu.


Halis Akkaş her iki listede de yönetim kuruluna yazıldı. Divan Akkaş’ı çağırarak tercihini sordu. Akkaş ise mavi listeden çekildi ve kırmızı liste adayı olarak seçime girdi.

Ali Hıdır Uludağ asil yönetim listesi: Ayhan Kök, Mustafa Bozkurt, Filiz Cihangir, Can Demir, İlker Dikmen, Ali Güldiken, Nazlı Hersanlı, Sibel Karakoyun, Savaş Kaymak, Naci Şimşek, Hasan Hulki Tan, Ahsen Tan, Elif Turan, Levent Yavuz, Önder Yılmaz, Ali Yar Yücel.

İl Delegeleri: Mahir Akbaş, Zeynep Akdağ, Gülistan Alagaş, Hülya Altun, Kemal Altun, Hasan Soner Altundağ, Veysel Aygiray, Zakir Bel, Belgin Çelik, Cihan Çimenli, Hüseyin Çolak, Serhat Değirmenci, Sadrettin Demir, Şener Deniz, Kader Duyan, Varol Edebali, Feramuz Eroğlu, Kamil Samet Ertaş, Şehmus Gezici, Seyfettin Gül, Hakan Gülen, Seçil Kaplan, İbrahim Karakoyun, Sebahat Karaoğlu, Hıdır Kaya, Suat Kaya, Fevzi Kaya, Kürşad Kaygusuz, Hakkı Keyik, Erhan Kılıç, Can Komağ, Ebru Koptur, Mehmet Kurnaz, Levent Mete, Orhan Boldur, Orhan Moroğlu, Mehmet Oğuz, Berrin Onur, Ufuk Özdemir, Damla Öztürk, Özgür Pamuk, Atilla Pasin, Serpil Polat, Orhan Rüzgar, Yıldız Seyitalidedeoğlu, Şengül Süzen, Cem Şahin, Canan Tamaz, Fermani Taşdemir, Ahmet Topaloğlu, Ekrem Turan, Ali Hıdır Uludağ, Abdullah Üzülmez, Sinan Yeşilbaş, Begüm Yıldız, Fatma Yıldız, Damla Yıldız, Nurhayat Yılmaz, Ahmet Yılmaz.

 
Mehmet KARABEL yazdı... Bırakın da tren sesini duyayım!
 
Bebeğe isim koyma tartışmasında intihar etti!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
.. 30 Aralık 2019 Pazartesi 09:11

Kim iktidarsa , güç kimse ona dönen bir yapı var partide de, İş yapacak kişi değilde popüler kimse ona oy veren bir yapı var maalesef.. Bu parti de bitmiş..

Yorumu oyla      7      7  
İzmirli 30 Aralık 2019 Pazartesi 02:13

Konuşmalarda Atatürk'ün adı bile geçmiyor. CHP'de Atatürkçülük diye bir şey kalmamış. 2 aday da marjinal sola yakın. Konuşmalar ortada.

Yorumu oyla      4      9  
Kadının gücü 30 Aralık 2019 Pazartesi 00:03

Kasım akdağa hakkımızı helal etmiyoruz sözünü tutmadı şimdi başka koltugun peşinde oraya oturacak ama oturdugu gibi ordanda kalkacak kimsenin ahı kimsede kalmaz ve akdağ..

Yorumu oyla      6      6  
V 29 Aralık 2019 Pazar 21:30

DEVRİMİN VE DEĞİŞİMİN GÜCÜ BELEDİYELERİ YENDİ

Yorumu oyla      7      9  
Ali veli 29 Aralık 2019 Pazar 20:29

Suat Nezir in başını yediniz

Yorumu oyla      7      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP lideri Bahçeli'den 'Libya Tezkeresi' açıklaması
MHP Genel Başkanı Bahçeli, ''MHP, 2 Ocak 2020'de TBMM’nin olağanüstü toplanmasına ...
CHP Buca adayı Taş'tan kongre öncesi gövde gösterisi
CHP Buca’da ilçe Kongresi’ne bir gün kala örgütün kadın adayı İl Sekreteri ...
CHP'li Sındır, Bulgaristan’dan seslendi: Bu kara lekeyi unutmayacağız!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Hak ve Özgürlükler Hareketi ...
 
CHP Bayraklı'da ziyaret trafiği: Başkanlardan önemli mesajlar!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı ...
Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni ittifaklar olabilir
Yeni ittifaklar olabileceğini kaydeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
CHP’li Bakan’dan İzmir’e Kanal İstanbul çağrısı!
Kanal İstanbul’a itiraz dilekçesini İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik ...
 
Gözler o ilçede: İttifak olacak mı?
Kongre süreci devam eden CHP İzmir’de gözler en kritik ilçelerden Buca’ya ...
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na salvo: Rezil ettiniz İzmir’i!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ...
Tarihi gün: İlk ön siparişi ben veriyorum!
Yerli otomobilin tanıtım töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bugün ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva