HABERLER>POLİTİKA
27 Kasım 2018 Salı - 09:32

CHP aday adayı Erdoğan: Karaburun’u geleceğe taşımak için adayım

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Avukat İlkay Girgin Erdoğan doğup büyüdüğü, eğitim görüp çalıştığı saklı cennet Karaburun’a mesleki ve belediyecilik deneyimlerinden yola çıkarak çalışma azmiyle hizmet vermek için aday olduğunu açıkladı. Çocuklarımızın yarınları, kadınlarımızın mutlu bir geleceği için aday olduğunu belirten Avukat Erdoğan “Bölgede doğmuş büyümüş biri olarak ben gönüllerin başkanıyım” dedi.

CHP aday adayı Erdoğan: Karaburun’u geleceğe taşımak için adayım

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Avukat İlkay Girgin Erdoğan bölgede kadın ve çocukların hayata kazandırılması için  kolları sıvadıklarını belirterek  “Kadınlarımızın istihdama kazandırılması için yeni  çözümler üretmezsek başarılı olamayız, yerel yöneticilik bu sorunlara çözüm bularak  hizmet etmeyi gerektirir.Ben bir Cumhuriyet kadını olarak evdeki çocuğu yetiştiren kadının demokrasinin ve çağdaşlığın temel unsuru olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

KADINLARIMIZA YENİ İŞ SAHALARI YARATILACAK
Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini söyleyen Erdoğan, yerel halkın yaşamına dair iyileştirici projelere ağırlık vereceğinin müjdesini verdi. Anne- çocuk eğitim merkezleri kurularak kadınların istihdama katılabilmeleri için kurslar düzenleneceğini de sözlerine ekleyen Erdoğan “ 3-6 yaş arasındaki çocuklar anne  ile aynı çatı altında eğitim alacak. Sosyal yaşamın, gelenek ve göreneklerin korunduğu bölgemizde  köylerde yöresel yemekler, el sanatları gibi değerlerle kadınlarımız ekonomik hayata katılarak söz sahibi olacak. Ayrıca kimsesi ve ekonomik gücü olmayan kadınlara da “ Elinin Hamuru” projesi ile istihdam imkanı sağlanacak.

KARABURUN TURİZM VE ORGANİK TARIM İLE TÜRKİYE’NİN YILDIZI OLACAK
İlçenin doğal yapısı nedeniyle deniz turizmi ve sağlık turizmi açısından bir cevher olduğunu anlatan Erdoğan,  Karaburun’un doğal dokusunu bozmadan ekonomik imkanları arttırarak tersine göçü sağlayacaklarını söyledi. İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini organik tarım ile taçlandıracaklarını da sözlerine ekleyen CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Aday İlkay Girgin Erdoğan, gençler Karaburun’u Türkiye’nin yıldızı yapacak dedi.

GENÇLER GÖZBEBEBEĞİMİZ
Karaburun’da her yıl gençlik festivali de düzenleyerek Türkiye’nin dört bir tarafından gelecek gençleri ağırlamayı planladıklarını da anlatan Erdoğan, “ Gençlik Festivalimiz Türkiye’nin en önemli festivallerinden biri olacak”  dedi. Bölgede gençlerin eğitim dönemi boyunca yanlarında olacaklarını  da söyleyen İlkay Girgin Erdoğan öğrencilere etüt ile üniversite eğitimine hazırlanmaları konusunda destek sözü de verdi.

KARABURUN SAĞLIK TURİZMİNİN MERKEZİ OLACAK
Üç tarafı denizlerle çevrili Karaburun’un zengin deniz kaynaklarından ve temiz havasından yararlanarak bir terapi merkezi haline getirileceğini söyleyen Erdoğan “ Sağlık turizmi bölgede ön plana çıkarılacak.  Bölgede Talasoterapi merkezleri kurulacak.Talasoterapi  merkezleri ile  bölgenin ısıtılmış deniz suyunun terapi amacıyla kullanılmasını sağlanacak.Deniz iklimi, bol güneş sayesinde vücudun ve zihnin yenilenmesi için oluşturulacak sistemde ulusal ve uluslararası turistler bölgeye çekilecek” dedi.

YAŞLILARIMIZ DA KORUMA ALTINA ALINACAK
Türkiye’nin en uzun yaşam sürülen ilçelerinden biri olan Karaburun’da yaşlılarımızı da unutmayacağız diyen İlkay Girgin Erdoğan “ Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi Projesi” ile öz bakımını gerçekleştiremeyen yaşlıların günlük yaşam faaliyetlerine yardımcı olmak için ekip oluşturacaklarını söyledi. Karaburun’da yaşamlarını sürdüren ileri yaş kesiminin rahat, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürdürmeleri için belediye olarak üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getireceğiz diyen Erdoğan “ Sloganımız önce insan. Karaburun yarımadasında yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi için her türlü çabayı göstereceğim. Çünkü ben onların içinden biriyim” dedi.

KARABURUN’UN TÜM DÜNYA TANIYACAK
Oldukça iddialı bir aday olan Erdoğan belediye çalışanlarını iyi bir lider olarak yönlendireceğini belirterek “ Mavi ve yeşilin kucaklaştığı Karaburun’da geçmiş ve geleceği  harmanlayıp tüm dünyaya bu saklı cenneti tanıtacağız “ diye konuştu.

 
Dost Kart kullananlara müjde!
 
Hava Kuvvetleri'nde operasyon: 82 gözaltı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Prens Salman'ın teklifine 'bakarız' dedi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ...
Zeybekçi’den ilk yorum: İzmir’i 'alacak mısınız' sorusuna ne dedi?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ...
CHP'deki kritik görüşmede neler konuşuldu?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir eski İl Başkanı Alaattin Yüksel ile bir araya geldi.
 
İzmir'de oda başkanı istifa etti, CHP'den 'adayım' dedi!
İzmir'de 10 yıldır Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı görevini ...
CHP'de adayların açıklanacağı tarih belli oldu!
CHP Parti Meclisi, belediye başkan adaylarının bir bölümünü daha belirlemek ...
2014'ün ‘Küskün’ü Ülkü yuvaya geri döndü!
Partide yıllarca mücadelenin içinde olan, milletvekilliği ve belediye ...
 
CHP ve SP liderlerinden 1 saatlik ittifak zirvesi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Karamollaoğlu'nu ziyaret ...
Kızılay Şube Başkanı Akkoyun o partiden belediye başkan aday adayı oldu
Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Tekin Akkoyun, 31 Mart 2019’da yapılacak ...
AK Parti ve MHP arasında kritik ittifak görüşmesi
AK Parti-MHP ittifakı için beklenen bu kritik görüşme başladı.
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva