HABERLER>GÜNCEL
11 Mayıs 2018 Cuma - 15:43

Ceylin'in ölümü davasında, polisler tanık: Ağır bir ceset kokusu vardı

Ödemiş ilçesinde, Ceylin Atik'in (10) kaybolduktan 3 gün sonra komşusunun evinde cesedinin bulunmasıyla ilgili açılan davada olayın ortaya çıkmasını sağlayan ve Ceylin'i sandık içerisinde bulan polis memurları tanık olarak dinlendi.

Ceylin in ölümü davasında, polisler tanık: Ağır bir ceset kokusu vardı

Ödemiş Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugün yapılan son duruşmasına, cezaevinde bulunan Şükriye Türkmen ve eşi Serkan Türkmen, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Tutuksuz sanık Raziye Ö. duruşmaya gelmezken, tarafların avukatları, öldürülen Ceylin Atik'in babası Murat Atik, dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik ile yakınları hazır bulundu. Duruşmada polis memurları tanık olarak dinlendi.

Ceylin Atik soruşturmasında görevli olan ve küçük kızın kayıp olduğunu dedesinden öğrendiğini, bunun üzerine araştırmaya başladıklarını söyleyen polis memuru Ç.E., "Ceylin'in dedesi bize mesajı gösterdi. Mesajı atan numara üzerinden İsmail Gacar'a ulaştık. Telefonunun çalındığını ve çalındığı zaman evdeki kadınların isimlerini söyledi. Şükriye Türkmen'in Ceylin'le komşu olmasından dolayı onun üzerinde yoğunlaştık. Onların evine gittiğimizde Serkan Türkmen bize ikinci bir hattının olduğunu söyledi. Evde bulamadı, işyerine gittik orada da bulamadı. Evdeyken koku almadık. Zaten evin içine girmedik. En ufak bir şüphe duymadık. Çünkü biz kayıp hat ve tehdit mesajı üzerinden soruşturma yapıyorduk. Pazartesi günü Serkan Türkmen'i akaryakıt istasyonunda olayı anlatınca gözaltına alındılar. Eve gittiğimiz de Raziye hanım bize kapıyı açtı. Bize 'yine mi siz geldiniz niye sürekli geliyorsunuz?' dedi. Evde ağır bir koku vardı. Sandığın içindeki örtülerin altında Ceylin'i bulduk" dedi. Polis memurunun olayı anlattığı sırada Ceylin'in babaannesi gözyaşlarına boğuldu.

'EVDE O KOKUDA DURULMAZ'
Duruşmada tanık olarak ifade veren polis memuru D.V. ise diğer polis memuru gibi Ceylin'in bulunması aşamasını anlatırken, "Soz konusu adrese gittik. Apartmana girdigimiz de ağır bir ceset kokusu vardı. Şükriye Türkmen bize ekip otosunda cesedin yerini tarif etmişti. Tarif ettiği yerde Ceylin'i ölü olarak bulduk. Evde o kokuda durulması mümkün değildi" dedi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen ve Ceylin'in kaybolduğu gün Serkan Türkmen'in tamirhanesinde aracını yaptıran Ergun Akbulak, sanığın herhangi bir olağandışı davranışına şahit olmadığını söyledi.

Olayda Ceylin'in dedesine mesaj atılan telefonu sanık Şükriye Türkmen, Cemile Gacar'ın evinden aldığını doğruladı. Şükriye Türkmen, telefondan söz konusu mesajı attıktan sonra telefonu hiç kullanmadığını söyledi. Türkmen ayrıca bütün suçun kendi üstüne atıldığını iddia ederek, "Serkan birlikte yaptık bunu, birlikte cezasını çekmeliyiz" dedi.

Duruşma savcısı dosyadaki eksikliklerin tamamlanması ve sanıkların tutukluluk hallerinin devam etmesi yönünde mütalaa verdi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. (DHA)

 
Müzikseverler Santa Maria konserlerinde buluştu
 
Akhisarspor kasasını dolduracak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trump duyurdu, Sakarya'da elebaşları yakalandı!
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, DAEŞ Terör Örgütü’nün 5 elebaşının ...
Türkiye'nin konuştuğu 'gizemli kız' bulundu
Çorum’da bir hafta içinde 5 gece geldiği Ulu Mezarlık’ta bir mezarın başında ...
Yer: İzmir... Hayata dönüş anı
İzmir'in denize kıyısı olan ilçelerinden yasa dışı yollarla yurt dışına ...
 
İzmir'de kaçak muayene can aldı!
İzmir'de çocuklarını tedavi için götürdükleri kaçak muayenehanede Suriyeli ...
İzmir'de şehitler için anlamlı etkinlik
Geleneksel hale gelen 15 Temmuz İstiklal Şehitleri Kupası Turnuvaları ...
Korkunç olay! İçkisine zehir koydu, yüksekten attı, ölmeyince...
Alanya ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Turhan Çalışkan'ın, boşanma ...
 
Tunceli’de hain tuzak: 1 uzman çavuş yaralı
Tunceli’de PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ...
Düğmeye basıldı: Yüzlerce askere yakalama çıktı!
FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına yönelik soruşturmada, 211'i muvazzaf 300 ...
Berkin Elvan davasında tutuklama talebine ret
Berkin Elvan’ın 2013’te İstanbul Okmeydanı’ndaki olaylarda kafasına isabet ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva