HABERLER>POLİTİKA
11 Nisan 2018 Çarşamba - 09:23

Büyükşehir yaptı: Vatandaş valiye teşekkür etti... Kriz çıktı!

CHP Menderes İlçe Başkanı Pala, “Büyükşehir, Menderes’in ova yollarına bile hizmet götürüyor. Başkan Soylu, Büyükşehir Belediyesi'yle polemiğe girmek yerine birlikte hizmet üretse daha iyi olacak. Asılan pankarttan mahalleli rahatsız oldu” dedi. Pankart ise kimliği belirsiz kişilerin hedefi oldu.

Büyükşehir yaptı: Vatandaş valiye teşekkür etti... Kriz çıktı!

EGEDESONSÖZ- Menderes’in seralarıyla ünlü Altıntepe Mahallesi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yol yapım çalışmalarında asılan pankart polemiğe neden oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı.

SOYLU HİZMET FIRSATÇILIĞI YAPIYOR
Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu’yu hedef alan Pala, “İZBETON’un her yaptığı çalışmada astığı teşekkür pankartının üzerine Altıntepe Mahallesi Sakinleri adına İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya teşekkür edilen pankart asıldı. Mahalleli pankartın ‘mahalle sakinleri adına’ asılmasından rahatsız oldu. Bu mahallelinin teşekkürü değildir. Burada Soylu’nun hizmet fırsatçılığı yapmaya çalıştığını düşünüyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR, MENDERES’İN OVA YOLLARINA BİLE
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun geçtiğimiz yıl kar yağışından seraları büyük hasar gören Altıntepe Mahallesi’nin yollarını asfaltlama sözü verdiğini hatırlatan İlçe Başkanı Ahmet Pala, “Menderes Ordulular Derneği Yöneticileri de geçtiğimiz günlerde Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret etmiş ve Aziz Başkan onlara asfaltlama çalışmalarının başlayacağı müjdesini vermişti. Mahalle büyük arazilerde tek tek evlerin olduğu geniş bir bölge. Büyükşehir her yere hizmet götürürken Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ‘çukur polemiğiyle’ bu hizmetleri karalamaya çalışıyor ama bu pankartı astırarak kendiyle çeliştiğini gösterdi. Demek ki neymiş Büyükşehir, Menderes’in ova yollarına bile hizmet götürüyormuş” diye konuştu.

‘SOYLU, SÖYLEM VE MESAJ DEĞİŞTİRDİ’
Bülent Soylu’nun Büyükşehir’in yaptığı tüm çalışmalardan kendine pay çıkardığını söylen Pala, “Soylu, Menderes’e yapılan her çalışmayı karalamaya, yersiz ve yetersiz eleştirilerle siyasi rant sağlamaya çalışıyor. ‘Büyükşehir çukur açtı, ilçe belediyesinin hizmet etmediği düşünülsün diye bilinçli kapatmıyor’ söylemleri ve tezi tutmayınca şimdi de ‘Büyükşehir hizmet yapıyor ama benim çabalarımla’ mesajları vermeye mi çalışıyor? Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bir yol çalışmasında ilin valisinin adının da pankartta yer alması halkın tepkisine neden oluyor. Sayın Soylu, İzmir’de İzmirlinin seçtiği başkanın kim olduğunu unutuyor ama halk bunu ona hatırlatır. Menderes ilçesine her türlü yatırım ve hizmet kimin tarafından yapılırsa yapılsın desteklediğimizi, arkasında olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum. Son olarak, Büyükşehir Belediyesiyle polemiğe girmek yerine birlikte Menderes için en iyi hizmeti üretme çabasında olmanın Menderes halkı için çok daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

PANKARTI SÖKÜP ÇÖPE ATTILAR
Diğer yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından asılan pankart kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Pankart yol kenarındaki bir çöp tenekesine atılırken vatandaşlar olaya tepki gösterdi.

 
Jet Fadıl'dan 'jet' hamle: Yine pes dedirtti!
 
Dünyanın 'sakin' başkanı Seferihisar'da
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
menderesi iyi bilen 11 Nisan 2018 Çarşamba 21:58

Şu memleketin haline bakın Menderes Altıntepe mahallesi ova yolları yapılan iş 5-6 metre eninde 2 km. (Değeri 600-700 binlira) Yok Büyükşehir yaptı, yok Valilik asfalt attı. Sanki ceplerinden harcama yapmışlar. Vatandaşımızdan alınan vergilerle yaptıkları işi satıyorlar. Şu ilçe belediyelerini kapatsalar da böyle çapsız yöneticilerden kurtulsak. Ey vatandaşım uyan artık……..

Yorumu oyla      9      5  
Adem BALCI 11 Nisan 2018 Çarşamba 18:03

Su kesilir izbeton koşar yol bozulur izbeton koşar orman yanar izbeton koşar kaldırım bozulur izbeton koşar ilçelere ve köylere asfalt Taş mıcır bordür taşı gerekir izbeton koşar izbeton izmir''de hizmet vermediği ilçe ve köylerimiz kalmamıştır bu yapılan işçilere ve izmir büyükşehir Belediyesi''ne yapılan hakarettir fakat her şeye rağmen Büyükşehir Belediye başkanımızın insana ve ?zmir''e hizmeti olmazsa olmaz haline getirmesi bizleri Bir Hayli daha da hizmet vermeye ve izmirlilere yardımcı destekçi olmamızı tetiklemiştir Menderes belediye başkanı bu duruma müdahale etmesi gerekirken tam tersine ilçeye Büyükşehir Belediyesi tarafından gelen hizmetleri görmezden gelip olumsuzluklar içerisinde söylemler yapması Tabii ki üzücü bir durum izbeton yüzlerce iş makinesi ile araçlarıyla kaliteli ve deneyimli yönetim ve personeliyle her daim izmirlilere hizmet etmeye devam ediyor Bu çirkin davranış izbeton işçisi olarak kent ustalarını üzmüştür işimiz İzmir gücümüz izmir diyoruz Büyükşehir belediyemizin en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz saygılar sevgiler İzmirliler ve Aydın insanlar için gelsin

Yorumu oyla      13      5  
muhalefet 11 Nisan 2018 Çarşamba 17:08

soylu, menderesi AKP. ye kaybettirecek....

Yorumu oyla      13      5  
Cumaovalı 11 Nisan 2018 Çarşamba 12:33

Bülent Soylu'nun görüp görebileceği son başkanlıktır. Menderes kendisine bir kaç numara büyük gelmiştir.

Yorumu oyla      30      7  
Komedi 11 Nisan 2018 Çarşamba 10:04

Ha ha ha ... Büyükşehir yapsın ilçe belediyesi kendi yapmış gibi pankart assın. Komedi :)

Yorumu oyla      30      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Başterzi’nin istifası kabul edilmedi mi?
Selçuk’taki kongrede genel merkezin atadığı Yeşilçimen’e karşı yarışan, ...
'Teröre karşı mücadelede çok az dost bulabildik''
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de konuştu.
AYM üyelerine açık ve net çağrı yapıyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. ...
 
CHP Lideri İzmir'e geliyor: 2 günlük programda neler var?
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 15-16 Nisan’da İzmir’de olacak. Kılıçdaroğlu’nun ...
CHP Konak’ta kılıçlar çekildi: Eski ve yeni başkan karşı karşıya!
Eski Başkan Tunus, mevcut Başkan Gruşçu için, “Kongreye gitmeli, seçim ...
CHP'li Purçu'dan Beşiktaşlı yöneticiye 'ırkçılık' tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin ...
 
AK Parti İzmir'in gençliğinde devir-teslim zamanı
AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, İzmir Gençlik Kolları ...
'Afrin'i seçilmiş hükümete teslim edeceğiz'
Milli Savunma Bakanı Canikli, “Afrin'de terör tehdidi sürüyor, işimiz ...
Mehmet KARABEL yazdı... Atatürk’ün 'vücut bulmuş hali olmak' ne demek?
Mehmet KARABEL yazdı... Atatürk’ün 'vücut bulmuş hali olmak' ne demek?
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva