HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Nisan 2019 Salı - 12:49

Büyükşehir’de ‘Millet’ zirvesi: Soyer ve Kırkpınar’dan flaş mesajlar!

CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine giren ve seçilen Tunç Soyer, makamında İYİ Partili Hüsmen Kırkpınar’ı ağırladı. İki isim birbirinden önemli mesajlar verirken Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “İttifakımız dostluğa dönüştü. Bundan sonra iyilik yapmaya devam edeceğiz” dedi. Kırkpınar ise, “İş birliğini zaferle taçlandırdık. Önümüzdeki süreçte devam edecek” açıklamasında bulundu.

Büyükşehir’de ‘Millet’ zirvesi: Soyer ve Kırkpınar’dan flaş mesajlar!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti.

İYİ Parti’nin teşkilat mensuplarından oluşan ekiple Büyükşehir Belediye binasına gelen Kırkpınar, 31 Mart yerel seçimlerinde parti olarak destek verdikleri Soyer’e ‘hayırlı olsun’ diyerek başarı diledi.  

İYİLİK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Buluşmada ilk olarak ev sahibi Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer konuştu. Başkan Soyer, “İYİ Parti il başkanına, çalışma arkadaşlarına, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Türkiye’ye örnek olacak bir kampanya süreci yaşadık. Genel başkanların yaptıkları anlaşma çok önemliydi ama asıl mesele onu illerde nasıl uygulanacağıydı. Gerçekten İYİ Parti il başkanı ve teşkilat ile CHP İl Örgütü büyük samimiyetle ve içtenlikle bu çalışmayı ete kemiğe büründürdüler. Çok başarılı bir kampanya süreci yaşadık. Biliyorum ve diliyorum ki bu ittifak kampanya dönemi ile sınırlı olmadı, olmayacak. Bu birlikteliği geleceğe taşıyacağız. Dostluklara dönüştü bu ittifak. Türkiye’nin en ihtiyaç duyduğu şey demokrasidir. İzmir’de İYİ Parti ve CHP bunun en güzel örneklerini ortaya koydu. Bir kez daha başkana ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Türkiye için çok hayırlı bir iş yapıldı. Bundan sonra iyilik yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İŞ BİRLİĞİNİ ZAFERLE TAÇLANDIRDIK
Soyer’in sonrasında konuk olan İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar, “Biz de büyükşehir belediye başkanımızı makamında tebrik etmek için talepte bulunduk. Bize randevu verdikleri gün çok anlamlı bir gün. Bayramda bir aradayız. İl başkanlığımızın tebriklerini kendilerine ilettim. Biz CHP ve İYİ Parti iş birliğini Türkiye genelinde özveriyle tamamladık. Bana göre zaferle taçlandırdık. Baktığımızda CHP’yi desteklediğimiz yerlerde kazanılan yerler var. Büyükşehir’de de tarihi rekor başkanımıza kısmet oldu. Önümüzdeki dönemde de iş birliğinin devam etmesi yönünde inançlıyız. Aklımızdan geçen bu. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu dönemde bir araya gelerek iyi şeyler başardık. Önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

KIRKPINAR’DAN SOYER’E KİTAP VE TESPİH HEDİYESİ
Soyer, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın kendisine Yusuf Has Hacip tarafından 11’inci yüzyılda kaleme alınan Kutadgu Bilig kitabını hediye etmesine değindi. Soyer, ayrıca başkan seçildikten sonra kendisine gönderilen hediyeler için, ‘Kitap gönderin’ çağrısı üzerine biriken eserlerin Gültepe’de kütüphaneye bağışlanacağını aktardı. Soyer, “Başkanımızn felsefi derinliğine değinmek için getirdiği kitabı göstermek istiyorum. Sayın başkan Kutadgu Bilig kitabını hediye getirdi. Ayrıca Erzurum Oltu taşından çok güzel bir tespih getirmiş. Tebrik için gelen kitapları da biriktirdik.  Bir hafta daha bekleyeceğiz ve Gültepe’ye taşıyacağız. Biraz daha gelecek sanıyorum” dedi.

BİSİKLET İÇİN GELEN TEPKİLER VE MAKAMDAN MASANIN KALDIRILMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU
Soyer bisiklet kullanmasıyla ilgili konuşurken vatandaşlardan çok güzel tepkiler geldiğini aktardı. Makam odasında masanın kaldırılmasına da değinen Soyer, “Bisiklet kullandığım için çok güzel tepkiler alıyorum. Vatandaşlar her an ulaşılabilir bir başkan görmüş oluyorlar. Bunun çocuklara gençlere örnek olmasını diliyorum. Ben de bu arada spor yapmış oluyorum. Birden çok fazla faydası oluyor. Makamdaki masa da kalktı. Böyle daha samimi oldu. Mesafe vardı. Şimdi daha iyi oldu” ifadelerini kullandı.  

ELİMİZ ÇOK SAĞLAM, BU SEFER ZAFERİ KAZANACAĞIZ
Seferihisar’da orkinos çiftliği için düzenlenecek halkın katılım toplantısına dair de konuşan Soyer, “8 yıl sürdü o çiftliğin körfezden çıkması için verdiğimiz mücadele. 8 yılın sonunda orayı terk etmeleri noktasında karar aldırdık. Ama bitmeyen bir mücadele. Bu sefer daha uzun sürmeden zaferi kazanacağız. Elimiz çok sağlam. Meydanı bırakmayacağız. Buradaki tempo çok yoğun. Gitmek de istiyorum” dedi.

İMAMOĞLU’NUN SİZE SELAMI VAR
Başkan Soyer ve İYİ Parti heyeti makamdaki görüşmenin ardından binanın önünde hatıra fotoğrafı çekildi. Bu sırada İstanbul’dan İzmir’e 23 Nisan kutlamalarını takip etmek üzere gelen kafiledeki vatandaşlar Başkan Soyer ile sohbet etti. Soyer’e “Size İmamoğlu’nun selamını getirdik” diyen kafile, Soyer ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
Bucaspor Başkanı Aktaş: Tüm çabalara rağmen düştük
 
Başkan İnce koltuğunu çocuklara bıraktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menderes'te 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Menderes’te coşkuyla kutlandı. ...
Buca'da Başkan Kılıç'tan 23 Nisan sürprizi
Bucalı çocuklar Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ...
Başkan Engin makamını minik Masal’a bıraktı
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
 
Soyer, 23 Nisan kutlamalarına bisikletle gitti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
İzmirli Başkan Aksoy’dan İmamoğlu’na ziyaret
31 Mart yerel seçimlerinde 20 yıldır Menemen Belediye Başkanlığı koltuğunda ...
Karabağlar’da coşkulu 23 Nisan şenliği
Karabağlar Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ...
 
Başkan Batur Koltuğu minik Eliz’e emanet etti
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
Bayraklı'da örnek karar
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...
Uygur'un yargılandığı davada karar çıktı!
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile belediye çalışanlarının aralarında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva