HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Nisan 2019 Cuma - 09:16

Bayraklı'ya ziyaretçi akını

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, göreve gelir gelmez başkanlık makamına çıkmaya engel olan tüm kapıları kaldırdı, makamı ziyaretçi akınına uğradı. Günde ortalama bin kişiyle görüşen Sandal, ilçenin tüm sorunlarını çözmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Bayraklı ya ziyaretçi akını

Başkan Sandal'ı iki haftada yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti. Sivil toplum örgütlerinden, meslek odaları temsilcilerine, iş dünyasından milletvekillerine, personelden ilçe sakinlerine kadar binlerce kişiyle görüşen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İlçenin tüm sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 7’den 70’e herkesle tek tek ilgilenen, özellikle çocuklara ve gençlere önem veren Sandal, “Bayraklı’yı yarınlarımız olan çocuklarımızın, gençlerimizin omuzlarında yükselteceğiz. Ulu önder Mustafa Kemal’in de dediği gibi, ‘Çocukları korumak vatanı korumaktır’ ifadelerinden yola çıkarak, Ata’mızın emanetine sahip çıkacağız. Bayraklı’yı dünya çocuklarının, gençlerinin merkezi haline getirmek için çalışacağız. İlçemizin tüm sorunlarını çözmek, sosyal yardımlardan eğitime, sağlıktan kültür sanat etkinliklerine kadar her alanda üzerimize düşenin en iyisini yapacağız” diye belirtti.İLÇE SAKİNLERİNDEN SANDAL’A DESTEK
Günde ortalama bin ziyaretçi ağırlayan Başkan Sandal, bir yandan tebrikleri kabul ederken, diğer yandan da belediyede birçok yeni icraatla kamuoyunun takdirini topladı. İlk olarak şifreli, kilitli, kartla açılan kapıları söktüren Sandal, belediye başkan yardımcıları ve müdürlerin makam araçlarını da kaldırıp, tüm personelin eşit şartlarda işe gidip, geleceğini söyledi. Son olarak deve güreşlerini de kaldıran Sandal, buraya harcanacak paranın eğitim olanakları kısıtlı olan öğrencilere aktarılacağını duyurdu. Buna Yörüklerden de büyük destek geldi. Başkan Sandal, 10 binlerce vatandaştan özellikle sosyal medyadan gelen yoğun mesajlar ve telefonlarla da yeni uygulamaları konusunda tebrik mesajları aldı. 

 
İZTO’dan Eğitim Vadisi'ne destek
 
Başkan Sengel'e anlamlı ziyaret
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Naci İnci 26 Nisan 2019 Cuma 15:07

CHP li bir vatandaş olarak gelir gelmez, toplumda hoş karşılığı olan bu icraatlarıyla gurur onur duyuyorum. Eğer Hasan Karabağ aday olsaydı bağrıma taş basıp bu yaşıma kadar ilk defa CHP ye oy vermsyecektim. Teşekkürler,Başkan başarılarınız, bizim için o ur gururumuz olacak. Saygılar...

Yorumu oyla      4      5  
Naci İnci mail: naci_inci@ hotmail.com 26 Nisan 2019 Cuma 15:00

31 Mart propakanda döneminde herkes Bayraklı''da AKP nin başarı elde edebileceğini düşünürken, işte yok Serdar Sandal'' on Kemal Kılıçtar''oğlunun akrabası olduğu için tercih edildiğini söylemişlerdi . Ben şiddetle karşı çıkmış ve dilim döndüğünce bu olumsuz algıyı kırmak için uğraştım. Başkanımıza başarılar diliyorum.Ayrıca eşimle tebrik ziyaretine geleceğiz.Hasan Karabağ Eğer tekrar aday gösterilseydi CHP li bir vatandaş olarak bağrıma taş basıp oy vermeyecektim.Halktan uzak, vatandaşa tepeden bakan, CHP li olduğunda da pek emin değilim.Atilla Sertel vekilimede söyledim bizzat. Serdar bey bir tek aday adaylığı dönemide çöp kutularına afişleri ni her yere yapıştırmalarına çok kızmıştım.Hatta Vatandaşın yeni boyattığı apartman dış duvarına Taşkent'' de boya ile Serdar Beyin resmini yazmışlar vatandaş CHP li olduğum için bana şikayet etti.Bende Serdar bey'' mail ile bildirmiştim, seçimin yoğun gündeminde kaynamıştı.Serdar bey in basit gibi görünen ilk icraatları Haklda karşılığını görüyor ve görecek, Ankara''da Mansur başkanın Atatürk heykelini temizlenmesi, Ekrem İmamoğlu''nun meclis toplantılarını yayınlayarak AKP ve MHP nasıl topal ördek durumuna düşürdüğünü milletçe ibretle keyifle, gururla izledik.Serdar Başkana tekrar başarılar diler Saygı Sevgi ve Selamların iletilmesini rica ederim. Her zaman güzel icraatlarında yanında ve arkasındayız.!..

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZTO’dan Eğitim Vadisi'ne destek
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener 3 dönem Güzelbahçe ...
Menderes’te can dostlar buluşması
HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder, Menderes Belediye Başkanı Mustafa ...
Ödemiş'te tehlikeli ağaçlara önlem
Ödemiş Belediyesi, cadde ve sokaklarda tehlike arz eden ağaçlar için önlem ...
 
Shoexpo İzmir’den ayakkabı sektörüne ilk adım
Shoexpo – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapsamında dördüncü kez gerçekleşen ...
Selçuk'ta doğal gaz çalışmaları tam gaz
Geçtiğimiz aylarda Selçuk’un Atatürk ve Zafer Mahalleleri’nde başlayan ...
İzmir’in tartıştığı projede çarpıcı detay: 5 yılda bitmesi gerekiyordu, daha başlamadı!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre, Halkapınar-Otogar Demiryolu ...
 
"2. İzmir Uluslararası Duvar Resimleri Çalıştayı" için başvurular sürüyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "İzmir Uluslararası ...
Menderes'in yeni başkanı borç bilançosunu açıkladı: Sibel Can'a ve Murat Boz'a milyonluk fatura!
AK Partili Bülent Soylu’dan görevi devralan Menderes Belediye Başkanı ...
İYİ Parti'den Karabağlar'a tebrik ziyareti
Karabağlar’da 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Millet İttifakı olarak seçimlere ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva