HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
29 Ekim 2018 Pazartesi - 10:00

Bayraklı Biva ile yeniden doğuyor

Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelik binasını inşa eden Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Vahap Yılmaz, “Bayraklı, İzmir'in ve bölgede medeniyetin başladığı yerdir. İzmir, Bayraklı'dan yeniden doğacak. ” dedi.

Bayraklı Biva ile yeniden doğuyor

Tamamlandığında Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası olacak Biva Tower’ı inşa eden Biva Mimarlık, hem İzmir’e yeni bir simge kazandıracak hem de kulenin yükseldiği Bayraklı’ya değer katacak. 

Konut, işyeri, sanayi yapılarında, yaratıcı tasarımlarıyla ve İzmir’de kentsel dönüşüm adımlarıyla dikkat çeken Biva Mimarlık’ın yeni projesi Biva Tower, Bayraklı’da yükseliyor. İnşaatı tamamlandığında 151 metre yükseklikle Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası olacak Biva Tower hem İzmir’in yeni simgesi olacak hem de Bayraklı’ya büyük değer katacak.

BAYRAKLI İÇİN DEV PROJELER YOLDA
Bayraklı'nın kentsel dönüşüm ve dev projelerle yenilenmesi için sürekli yeni projeler geliştirdiklerini ve bunları hayata geçirmek için kararlı olduklarını söyleyen Mimar Vahap YILMAZ "Bayraklı'nın özellikle Alpaslan, Adalet, Cengizhan, Turan, 75.yıl, Muhittin Erener mahalleleri gelecekte birer turizm ve yatırım cenneti olabilir. Dev projelerle buralarda kıymetli eserler yapmak istiyoruz" dedi. Kentsel dönüşümle ve yatırım olanaklarıyla büyük caddeler, ışıltılı sokaklar, marina spor merkezleri tasarladıklarını dile getiren YILMAZ, "Bu projeleri bir an önce hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.  

“BAYRAKLI’NIN KALBİNDEYİZ”
Biva Mimarlık’ın sektörde 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olduğuna dikkat çeken Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Vahap Yılmaz, İzmir’de kent dokusunu etkileyecek projeler gerçekleştirdiklerini belirtti. Yılmaz, “Biva Tower bizim gurur duyduğumuz projelerimizden biri; kilometre taşımız. Bu projeyi İzmir’de yaşamın başladığı yer olan Bayraklı’da, ilçemize yakışır bir şekilde inşa etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bayraklı, İzmir’in çok özel ilçelerinden biridir. Bayraklı, bir zamanlar nasıl İzmir’de yaşama can verdiyse, bugün de İzmir’i geleceğe taşıyor. Biz de işte bu yolculuğa, Biva Tower’ın enerjisiyle ışık tutuyoruz. Biva Tower’la, İzmir’in yeni kent merkezi haline gelen Bayraklı’nın tam kalbinde yer alıyoruz ve Bayraklı’nın bu dönüşüm sürecine de böylece destek veriyoruz. Biva Tower herkesin merakla beklediği Bayraklı’nın yükselen değeridir.” dedi.

15 ŞANTİYEDE YOĞUN ÇALIŞMA
Bayraklı’nın bir dünya markası olabileceğinin altını çizen Yılmaz, “Biz İzmir’de üstlendiğimiz her projeyle dikkat çektik ve özellikle son 7 yılda kentsel dönüşüm anlamında bir marka haline geldik. Bugün İzmir ve çevresinde 15 şantiyemiz kurulu ve yoğun bir çalışma halindeyiz. Her zaman bir adım ötesine daha nasıl gideriz diye bakıyoruz. Uzman bir kadroya sahibiz. Her yıl düzenli olarak ekipmana da yatırım yapıyoruz. İzmir’de sadece 2018’de yaptığımız yatırımların toplam tutarı 200 Milyon TL’yi aştı. Bu rakamın altını çizmek isterim; çünkü biz yaptığımız yatırımları şehrimize kattığımız değerler olarak da görüyoruz. İzmir için de Bayraklı için de atacak daha çok adımımız var. Şehrimize değer kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

CUMHURİYET 95, BİVA 20 YAŞINDA
Cumhuriyet’in 95, Biva’nın ise 20. yaşını kutladığını vurgulayan Yılmaz, “Memleketlerine gönül vermiş genç işadamları, elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmez. Çünkü bizim güzel yarınlarımız, ülkemizin aydınlık geleceğidir” dedi. Yılmaz, Biva’nın yeni projelerle yatırımlarına devam edeceğini belirtti.

AVRUPA’NIN EN YÜKSEK ÇELİK BİNASI OLACAK
Çeliğin sanata dönüştüğü tasarımı, yeşil mimarisi, depreme dayanıklı altyapısı, yaşam alanları, eşsiz manzarasıyla dikkat çeken Biva Tower, İzmir’in en değerli bölgesinde, 2 bin 522 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. İlk 2 katı ticari alan, 4 katı otopark ve 2 katı da sosyal tesis olacak kulede 25 rezidans katı bulunacak. A plus bir yaşam tarzı vadeden Biva Tower, metro istasyonlarına, üniversitelere, alışveriş merkezlerine yakın, avantajlı konumuyla da dikkat çekiyor.

ÖĞRENCİLERE KAPISI HEP AÇIK
Vahap Yılmaz, mimarlık ve mühendislik fakültelerinde okuyan üniversiteli gençlere kapısını hep açık tutuyor. Başta Biva Tower olmak üzere, şirketin kurduğu şantiyeleri incelemek isteyen öğrenci gruplarını bizzat kendisi ağırlayan Yılmaz, gençlerin sorularını tek tek yanıtlıyor. Yılmaz, “Gençler mimarlarımızla, mühendislerimizle tanışıyor, şantiyelerimizi inceliyor. Onlara deneyimlerimizi aktarıyoruz. Ve eğer tek bir öğrencimizin bile ufkunu açabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

 
İzmir'de terapi gibi yürüyüş yolu
 
Büyük coşku: İzmir'de bir ilçe oraya aktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Folkart Time tam zamanında teslim
Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ...
İzmir'de konut satışları çakıldı!
İzmir'deki konut satışları, 2018 yılı Eylül ayında, geçen senenin aynı ...
İzmir inşaat sektörü gelecekten umutlu
İzmir’de inşaat sektörü temsilcileri, bakanlığın açıkladığı enflasyonla ...
 
Sektörün başkanından uyarı: İzmir’de konut fiyatları uçacak!
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir’deki konut ...
TOKİ İzmir’deki o projeyi durdurdu!
Ödemiş’in Zeytinlik Mahallesi’nde hayata geçirilecek 468 adetlik toplu ...
Dev holding tüm lüks otelleri satışa çıkardı!
Doğuş'un bugüne kadar yaklaşık 1 milyar Euro yatırım yaptığı otellerinin ...
 
Eşsiz proje: Folkart Vega yola çıktı
Adını Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, Alsancak ...
İzmir'in tarihi semtinde 3 yıl sonra mutlu son!
İzmir'in Konak ilçesi Damlacık semtinde, Konak Tünelleri yapımı sırasında ...
Herkes işçi çıkartırken o farklı davrandı: Çalışanın maaşına erken zam!
Folkart A.Ş’yi de bünyesinde bulunduran Saya Grup çalışanlarına ekonomik ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva