HABERLER>POLİTİKA
1 Şubat 2019 Cuma - 16:34

Batur’dan görkemli ve iddialı start! Hedefi koydu: Narlıdere’de rekora alışığım!

CHP Konak İlçe binası önünde adeta miting havasında gerçekleşen programda konuşan Narlıdere Belediye Başkanı ve Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, “Bütün örgüt kapı kapı dolaşacaklar. Beni de hiç oturtmayacaksınız. Herkesin elini sıkacağız. Yapacaklarımızı, yaptıklarımızı anlatacağız. Konak’ta da rekor kırkacağız. Ben Narlıdere’de rekorlara alışığım. Konak’ta en az yüzde 65 oy almamız lazım. Bundan aşağı oy almamızı ben kabul etmiyorum” dedi.

Batur’dan görkemli ve iddialı start! Hedefi koydu: Narlıdere’de rekora alışığım!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Narlıdere Belediye Başkanlığı görevindeki 4’üncü dönemini tamamlamak üzere olan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel merkezi tarafından 31 Mart yerel seçimleri için Konak Belediye Başkan Adayı ilan edilen Abdül Batur önemli açıklamalarda bulundu.

Gün içinde Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret eden Narlıdere Belediye Başkanı Batur daha sonra CHP Konak İlçe Örgütü’yle buluştu. Parti binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Batur’a İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve çok sayıda partili eşlik etti. Konak Belediye Başkan Adayı sıfatıyla önemli mesajlar veren Batur, konuşması sonrasında örgütle toplantı yapacağını söyledi. Seçim çalışmalarının startını verdiği ifade eden Batur daha sonra Belediye Başkanı Pekdaş, İlçe Başkanı Gruşçu ve örgütle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na çelenk koymak için gitti.

Miting havasındaki törende konuşan Başkan Pekdaş, Başkan Batur ve İlçe Başkanı Gruşçu açıklamalarda bulundu.

SEMA PEKDAŞ DOSTUMDU BUNDAN SONRA TAM CAN DOSTUM!
Konak Belediye Başkan Adayı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur konuşmasında ilk olarak, “Sema Pekdaş’ı bugün ziyaret ettiğimde o kadar duygulandım ki! Onun görevine talibim, beni kapılarda karşıladı, kapılarda uğurladı. Konak çok değerli bir başkanla 5 yıl görev yaptı. Benim de can dostum, bundan sonra tam can dostum!” dedi.

İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDUĞUM HEYECANDAYIM
Seçim çalışmalarının startını veren Batur ayrıca iddialı açıklamalarda bulundu. Batur, “Bugün burada adaylık açıklaması yapmıyoruz. İlçe örgütümüzü yerinde ziyaret ederek bir başlangıca imza atıyoruz. Ama görüyorum ki değerli CHP’liler bugün burayı bir miting alanına çevirdi. Bugün benim için çok heyecanlı bir gün. İlk belediye başkana dayı olduğum gün geldi aklıma. Elime bir kağıt tutuşturdular bu konuşmayı yapacaksın dediler. Elim ayağım zangır zangır titriyordu. Heyecanlıydım. O gün heyecanım neyse bugün Konak’ta heyecanım o. Belediye başkanı heyecanlıysa başarılı olur. Beni bağrınıza bastığınzı için çok teşekkürler. Konak Belediyesi İzmir’in en önemli belediyelerinden… Konak İzmir’in kalbi... Konak’a hizmet etmek ayrı onur ve gurur… Şimdi sıra bizde… Büyükşehir belediye başkan adaylığı sürecim vardı. Ortaya iddia koyduk. Tecrübemiz var, kenti iyi yönetiriz dedik. Genel merkezimiz yine belediye başkanı olan Seferihisar’ı marka haline getiren Tunç Soyer’i görevlendirdi. Biz CHP’yiz. CHP’de küskünlük, kırgınlık, kızgınlık olmaz. İşte bunun en iyi örneği burada. Sema Başkan, Çağrı başkan ve ben beraberiz. Tunç başkanıma söz veriyorum. Konak sınırları içinde tunç Soyer başkanımızdan den fazla çalışacağım. Büyükşehir belediyesini de çok farklı bir noktaya getireceğiz. Çok farklı neticeler alacağız” diye konuştu.

REKOR TALEP ETTİ, HEDEFİ KOYDU: NARLIDERE’DE ALIŞIĞIM YÜZDE 65 ALMAMIZ LAZIM!
“Bu süreçte bana destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasını sürdüren Batur, “İZBETON genel müdürü olarak bu kente hizmet etme fırsatı buldum. Beni Konaklılar en çok oradan tanır. Konak sınırları içinde çok hizmetlerde bulundum. Bazı arkadaşlar, ‘Konak’ı tanımaz’ diyor. En iyi tanıyanla Konak’ı dolaşırım. En iyi tanıyan da burada, onunla dolaşırım. İzmir’in kabine hizmet etmek için yola çıktım. Bu görev bana tebliğ edildi. Bu görevi de en iyi şekilde yapacağıma eminim, tecrübeme güveniyorum. Konak İzmir’in en güzel ilçelerinden olacak. Sema başkandan aldığımız bayrağı en yükseğe taşımaya hazırız. Bir teşekkürü de 15 yıl sonra ‘ben görev almayacağım’ diyen değerli büyükşehir belediye başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na ediyorum. Çalışma prensibimiz ortak akıl. Narlıdere’de uyguladığımız modeli Konak’ta hep birlikte uygulayacağız. Yapılan her türlü projeyi paylaşacağız. Konak’ı en üst noktaya taşımak bizim görevimizdir. Birazdan ilçe örgütümüzle toplantı yapacağız. Seçime 2 ay kaldı. Tam 60 günümüz var. Kimseyi evinde istemiyorum. Bütün örgüt kapı kapı dolaşacaklar. Beni de hiç oturtmayacaksınız. Herkesin elini sıkacağız. Yapacaklarımızı, yaptıklarımızı anlatacağız. Konak’ta da rekor kırkacağız. Ben Narlıdere’de rekorlara alışığım. Konak’ta en az yüzde 65 oy almamız lazım. Bundan aşağı oy almamızı ben kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

YAŞASIN İZMİR, YAŞASIN CHP!
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, “Abdül Batur benim 25 yıllık, çeyrek asırlık dostum, çalışma arkadaşımdır. Bugün yeni bir sürecin başlangıcı… Bugün Abdül Başkan’ın göreve başlamasının ilk adımı. Örgütle birlikte el ele, omuz omuza, partimizin başarısı için, örgütümüzün başarısı için, Abdül Başkan’ın başarısı için bir araya geldik. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Konak’ın ilk kadın belediye başkanı oldum. Nasıl ki, 2010 yılında 104 yıllık baronun ilk kadın başkanı olduysam… Bu görevi yerine getirirken kadınlar adına omuzlarımda büyük bir sorumluluk hissettim. Çünkü büyük Atatürk ve arkadaşlarının yarattığı cumhuriyet aslında bir kadın devrimiydi, kadın özgürleşmesiydi. Kadınları özgürse, eşit yurttaş olarak yaşıyorsa o ülkenin cumhuriyeti demokrasidir. Ve biz bu sorumlulukla Atatürk’e ve cumhuriyete borcumuzu ödemek ve demokrasiyi hep yükseltmek için mücadele ettik. Bana bu onuru veren de büyük Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi idi. CHP yaşasın, Türkiye Cumhuriyeti demokrasi ile şahlansın, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını, kadın devrimini sonuna kadar yaşatmaya kararlıyız. Bunu gerçekleştirecek şehir de İzmir’dir. Yaşasın İzmir, yaşasın CHP!” dedi.

SAĞ OL VAR OL SEMA BAŞKAN
İlçe Başkanı Gruşçu ise, “Narlıdere’de yaptığı çalışmalarla örnek olmuş Sayın Abdül Batur Konak’taki çıtayı daha yükseğe taşıyacaktır. Sadece kaldırım, yol, köprü yapmak değil sosyal belediyecilik anlayışını siyasallaştırmamız lazım. Sadece hizmet etmek yetmiyor. İnsana dokunan, topluma dokunan, esnafı, emeklisiyle, her kesimden insanı kucaklayarak hizmetimizi bu dönem siyasallaştıracak. Abdül Başkanımız Sema Başkanımızdan aldığı bu dönemde aynı zamanda örgütünü kucaklayacak. Örgütüne sahip çıkacak ve bu mücadeleyi örgütüyle beraber sokak sokak arşınlayacak. Politbürosu olmayan, gizli ajandası olmayan, aklının arkasında başka bir şey olmayan, sadece örgütü ve Konaklı hemşerileriyle kucaklaşacak yeni bir anlayışı getiriyoruz. Sema Başkan’ımıza bu 5 yılda yaptığı emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi partimizin bir gücü olacaktır. Sağ ol var ol Sema Başkan” ifadelerini kullandı.  

 
Kolombiya Devlet Başkanı'ndan Haluk Levent'e teşekkür
 
Babasına bombalı paket gönderen sanığın cezası onandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den ortak miting açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik AK Parti ile MHP'nin ortak miting yapmasıyla ilgili ...
Erdoğan: Evinizi vermeye mecbur değilsiniz
Üsküdar'da Hacı Harun Ekşi Camii'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı ...
CHP Nazilli ilçe yönetimi görevden alındı
CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci ve ilçe yönetimi görevden alındı.
 
CHP’li Başkan Soğukkuyu’dan ilginç çıkış: Beydağlıların istediği arkadaşı geri çevirdik!
Beydağ İlçe Başkanı Soğukkuyu, “Feridun Yılmazlar arkadaşımıza Beydağ ...
Bakanlık'tan marketlerde gıda denetimi
Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, başkentteki marketlerde incelemelerde bulundu.
AK Partili Dağ: Kocaoğlu bu muameleyi hak etmiyor!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir için aday belirleme ...
 
Baykal'dan Soyer'e: Elimde CHP ve Türk bayrağı ile desteğe geleceğim
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, Deniz Baykal'ı ziyaret etti.
HDP İl Başkanı Baydur: Tunç Soyer bize en uygun aday!
HDP İzmir İl Eş Başkanı Kadir Baydur, "Bizim çizdiğimiz profile en uygun ...
CHP'li vekil Sertel: Aday olup atanmasaydım ben de kırılırdım
Parti içinde yaşanan aday belirleme sürecine dair konuşan İzmir Milletvekili ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva