HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Mart 2014 Cuma - 11:04

Başkan Tütüncüoğlu 'teşekkürle' veda etti

Borçla aldığı belediyeyi bugün kasasında il bütçelerini bile geride bırakan bir mevduatla teslim edeceğini belirten Başkan Tütüncüoğlu, "Çeşme'yi ve belediyesini bugünlere taşımamıza müsaade eden herkese en içten dileklerimle teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Tütüncüoğlu  teşekkürle  veda etti

İZMİR - Göreve geldiği 89 yılında belediyeyi bütçesinin yüzde 20'si kadar borçla teslim aldığını belirten Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu,  görevi devredeceği gün yaklaşırken borçla devraldığı belediyeyi borçsuz ve kasasındaki mevduatı il bütçelerini bile aşan bir birikimle teslim etmekten mutluluk duyduğunu kaydetti. O gün; kanalizasyonu, yolu hatta suyu bile olmayan Çeşme'nin, bugün altyapısını tamamlamış, emlak değer artışı ülkenin üç büyük metropolünü bile geçen bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncüoğlu, "Görevde olduğum süre boyunca güvenini eksik etmeyerek kenti bu noktaya ulaştırmasına imkan sağlayan ve bana, 'kentin dört dönem görev yapan tek başkanı' olma onurunu bahşeden Çeşme halkına da en içten dileklerimle teşekkür ediyorum" dedi.



PERSONELE TEŞEKKÜR

Kentlerin ulaştığı noktada ve belediyelerin bundaki rolünde sadece belediye başkanlarının adının telaffuz edildiğini fakat yapılan çalışmalarda başkanlar kadar belediye personelinin de emeği olduğunu vurgulayan Tütüncüoğlu, "Çeşme'nin geldiği nokta sadece başkanının tek başına oluşturduğu bir başarı değil. Birim ve konum fark etmeksizin belediyenin birimlerinde kentin herhangi bir noktasında görev yapan ve yapmış, Çeşme'nin bugünlere gelebilmesi için bir damla bile olsa alın teri dökmüş tüm mesai arkadaşlarıma ve kentin betonlaşmasına karşı benimle birlikte mücadele ettiğimiz tüm davadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SEÇİMDE ÇEŞME KAZANSIN
Kentte bugüne kadar bağımsız ve partili adaylar arasındaki üzücü bir olay yaşanmamasından duyduğu mutluluğu  vurgulayan Tütüncüoğlu, sıklıkla sorulan "30 Mart'ta kim gelsin?" sorusunu da yanıtladı. "Çeşme benim evim" diyen Başkan Tütüncüoğlu, "Seçimlerdeki tek ve yegane dileğim Çeşme'nin kazanmasıdır. Onun bugün olduğu gibi yarın da betonlaşmasına müsaade etmeyecek birinin... Halkı her şeyden üstün tutan, dürüst, Çeşme'ye bir toplu iğne ucu kadar katkısı dokunmuş, kendisine, 'Çeşmeliyim' diyebilen herkesi 'Çeşmeli' kabul ederek herkese eşit ve adil mesafede davranacak, kentin peşkeş çekilmesine izin vermeyecek adayın kazanması, en büyük dileğimdir" şeklinde konuştu.

EMLAK DEĞER ARTIŞI
Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık kuruluşu Realty World’un, Türkiye çapında yaptığı araştırmaya göre; Çeşme’de konut fiyatları bir yılda yüzde 23 değer kazandı. Ülke genelindeki toplam 31 bin 240 satılık ve 12 bin 411 kiralık gayrimenkulün fiyatı incelenerek oluşturulan verilere göre, bir yıl içerisinde emlak fiyatlarında İstanbul’da ortalama yüzde 13, Ankara’da yüzde 8, İzmir’de ise yüzde 10 artış meydana geldi. Türkiye’nin turizm cenneti Çeşme’deki emlak fiyatları artışı ise Türkiye’nin en büyük 3 kentinin de ortalamasını geçti, ilçesi olduğu İzmir’in artış oranını iki katından fazla oldu.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZBAN’ın yeşil mucizesi
İZBAN trenlerindeki kapıların yolcular tarafından açılmasını sağlayan ...
İZSU'dan faturalar için mobil hamle
İZSU Genel Müdürlüğü, su faturalarının cep telefonları aracılığıyla ödenebileceği ...
Afet Eğitim Merkezi’ne uzmanlardan tam not
TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyeleri Karşıyaka Belediyesi ...
 
Şemikler'de mutlu sona çok az kaldı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şemikler’deki “32 metre tünelli” yaya alt ...
Çiğli’de yine kriz: Kocaoğlu çözmek istiyor ama…
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun müdahalesi ile son ...
Bayraklı Belediyesi’nde şok denetim raporu
Bayraklı Belediyesi 2013 yılı harcamalarının incelendiği denetim komisyonu ...
 
Bornova’da iki büyük spor tesisi yapılıyor
Bornova Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan, ...
Urla Sanat Sokağı’na ‘Keçi’ geldi
Etiyopya’da kahveyi bulan keçi, patikalardan yürüyerek Urla’ya geldi. ...
Büyükşehir’e kötü haber: ‘Buca’ya çöp’e yargı freni
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Gökdere Köyü'nde yapmak istediği ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva