HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Ağustos 2019 Cuma - 09:12

Başkan Soyer Limontepe'den seslendi: İzmir'de herkese eşit imkan

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karabağlar Belediyesi’nin Limontepe’de açacağı semt merkezinin temel atma törenine katıldı. Vatandaşların ve özellikle çocukların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Soyer, “İmkanları yetersiz mahallelerimize hizmette öncelik vereceğiz. Herkesin eşit imkanlara sahip olması için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Soyer Limontepe den seslendi: İzmir de herkese eşit imkan

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karabağlar Belediyesi’nin Limontepe Mahallesi’nde açacağı semt merkezinin temelini attı.  Semt merkezlerinin şehrin fırsatlarından yararlanamayan vatandaşlara büyük destek sağladığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz devlet baba yerine belediye ana söylemini kullanıyoruz. Kadınlarımızın iş sahibi olmasını sağlayacak meslek kursları, çocukların eğitimini ve sosyal gelişimini destekleyecek yaz okulları açacağız. Limontepe, Ali Fuat Erden ve Bahriye Üçok mahallelerine hizmet verecek bu semt merkezi aynı zamanda vatandaşların talepleri doğrultusunda taziye evi olarak da kullanılacak. İlçe belediyemizin bu hizmeti, Büyükşehir Belediyesi olarak bizim hedefimizle çok örtüşüyor.  Bu yü ;zden burada olmaktan çok mutluyum. Benim için çok anlamlı. Karabağlar, İzmir’in en büyük ilçelerinden biri. Farklı kentlerden gelen, farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, çok renkli, özel bir yer. Bu bölgedeki mahallelerimize yapılacak hizmetlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isterim” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE İZMİR MODELİ ÖNE ÇIKIYOR
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise semt merkezi tamamlandıktan sonra merkezi kadınlara teslim edeceklerini belirterek, yürüttükleri projelere destek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti. Selvitopu, Karabağlar bölgesinde kentsel dönüşümü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yürüttüğünü ancak hak sahiplerinin yerlerinden koparılmadığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan kentsel dönüşüm modelini hayata geçirmek istediklerini söyledi. Bunun için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade eden Selvitopu, “Büyükşehir belediyemizle, devlet kurumlarıyla uyumlu bir şekilde çalışarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce sürdürü ;len kentsel dönüşüm modelini ilçemizde uygulamak istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını belediyenin gücüyle, bütçesiyle yapacağını belirterek bu projelerin arkasında durduğunu gösterdi” diye konuştu.

HERKESİN EŞİT İMKANLARA SAHİP OLDUĞU BİR İZMİR
İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak ‘herkese eşit bir yaşam’ sunmak istediklerini ve çalışmaları bu yönde sürdürdüklerini söyleyen Başkan Soyer ise şunları aktardı: “Şehirde gençlerimizin, kadınlarımızın,  çocukların,  dezavantajlı toplulukların aktif şekilde rol alması gerek. İmkanları yetersiz olan mahallelere hizmette öncelik vereceğiz.  Karabağlar Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu, Karabağlarlı hemşerilerimiz ve İzmirliler bilsin ki yaptığımız tüm çalışmalarda herkesin eşit imkanlara sahip olduğu, kimliği ile inancı ile özgürce var olduğu, kültürüyle yaşadığı, bu zenginlikleri geleceğe aktardığı ve bunların tamamının İzmir’in bir parçası olduğu anlayış ile hareket ediyoruz”.

Kentsel dönüşüme Karabağlar’dan başlayacaklarını belirten Başkan Soyer, “Bu konuda içiniz rahat olsun. Bu toprakların bahşettiği zenginliklerle sizleri buluşturmak boynumuzun borcudur.  Önümüzdeki beş yıl içinde bambaşka bir İzmir,  bambaşka bir Karabağlar, bambaşka bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. Sizlerin yüzü güldükçe bizler daha canla başla, aşkla hizmet etmeye sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.

 
İYİ Parti'den Bahçeli'ye cevap: Çaresizlik göstergesi!
 
İzmir'de FETÖ operasyonu: 18 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 2 Ağustos 2019 Cuma 11:14

Önümüzdeki 5 yıl Karabağlar ve İzmir bambaşka bir yer olacakmış :)

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Gümrükçü: Siyaset yapmayacağıma söz veriyorum!
Çiğli Belediyesi Ağustos Ayı Meclisi'nde konuşan Başkan Utku Gümrükçü, ...
Karşıyaka'da atama ve görevden alma gerginliği
Karşıyaka Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu'ndan gelen yoğun eleştirilere ...
Bornova Meclisi'nde 'değnekçi' ve 'mafya' tartışması!
Bornova Belediyesi, Ağustos ayı ilk meclis toplantısında konuşan AK Parti ...
 
Bayraklı'da gergin meclis: Babamın oğlu olsa tutmam!
Bayraklı Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı ilk oturumu AK Parti Grubu ile ...
Başkan Batur yönetim kurulunu açıkladı: Huzur hakkı almıyorum!
Konak Belediye Meclisi Ağustos ayı ilk birleşiminde Başkan Batur, AK Parti ...
Şirince'de mermer ocağına geçit yok!
Belevi Şirince arası Jeotermal Enerji ve Mermer Ocakları yapılmaması için ...
 
İzmir'de Zabıta’nın 63. gurur haftası
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yöneticileri ve ...
Başkan Selvitopu’nun çabası çevrecilerden destek buldu
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun, sadece Karabağlar ...
Başkan Oran’dan Çeşme Turizm Fakültesi’ne büyük destek!
Çeşme Turizm Fakültesi’nde gerçekleşen toplantıda Başkan Oran, “Bu kentin ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva