HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Haziran 2015 Cumartesi - 01:11

Başkan Kocaoğlu’ndan flaş kadro operasyonu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu seçimin ardından kadroda operasyon yaptı. Kocaoğlu bir genel sekreter yardımcısı atarken daire başkanlarının bağlı olduğu şemayı da değiştirdi. Önümüzdeki günlerde daire başkanlarında da revizyon yapacağı öğrenildi.

Başkan Kocaoğlu’ndan flaş kadro operasyonu

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ -  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bir yıl aradan sonra belediye kadrosunda değişiklik yaptı.

- BÜYÜKŞEHİR'DEN O PANKARTLARA OPERASYON...

Geçen yıl Mayıs ayında köklü düzenleme yapan Kocaoğlu bu kez belediyenin ana sistemini oluşturan şemada revizyona gitti. Kocaoğlu, ESHOT Genel Müdürlüğü’ne atanan ve aynı zamanda genel sekreter yardımcılığı görevini sürdüren Raif Canbek’ten boşalan koltuğa Strateji Geliştirme Daire Başkanı Barış Karcı’yı getirdi. Karcı belediyenin yeni genel sekreter yardımcısı oldu.

Kocaoğlu’nun geçtiğimiz ay İZSU Genel Müdürlüğü’ne atadığı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun eşi Genel Sekreter Yardımcısı Fügen Selvitopu’nun asaleten atanmasından sonra boşalacak genel sekreter yardımcılığı kadrosuna da yeni bir ismi getireceği öğrenildi.
 
BEY SAHAYA ÇIKACAK
Kocaoğlu, genel sekreter yardımcılıklarının altında yer alan daire başkanlarının da yerlerini değiştirdi. Şemada düzenleme yaparken Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey’den mali hizmetler, strateji, destek hizmetleri ve insan kaynakları gibi daire başkanlıklarını alarak sahaya sürdü. Belediyenin yıllardır ‘içeride’ çalışan ismi olan ve mali konularda önemli işler yapan Bey’e zabıta, itfaiye, katı atık, çevre koruma, işletme iştirakler gibi daire başkanlıklarını bağladı. Daha önce bu daire başkanlarını koordine eden Genel Sekreter Pervin Şenel Genç’te ise sadece Eşrefpaşa Belediye Hastanesi ve protokol birimi kaldı. Genç’in  genel sekreter kadrosunda çalışmalar yapacağı ve koordinasyon görevinde bulunacağı öğrenildi.


 
GÖKÇE’YE YENİ GÖREVLER
Kocaoğlu, aynı zamanda İZSU Genel Müdürlüğü yapan Genel Sekreter Yardımcısı Selvitopu’nda imar, harita, kentsel dönüşüm ve emlak yönetimi daire başkanlıklarını bırakırken etüt proje daire başkanlığını ise Ankara’da uzun yıllar Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Kocaoğlu’nun bir yıl önce İzmir’e getirerek görev verdiği kısa sürede daire başkanlığından genel sekreter yardımcılığına yükselen Dr. Buğra Gökçe’ye bağladı.  Kocaoğlu, Gökçe’ye yeni düzenlemede belediyenin ulaşım ve raylı sistem daire başkanlıklarının da sorumluluğunu verdi. Şu anda, yapı işleri, fen işleri, park bahçeler, makine ikmal, yapım ihaleleri, bilgi işlem ve atık yönetimi daire başkanlıklarının bağlı bulunduğu Gökçe’yi ulaşım sisteminin tamamından sorumlu yapmış oldu.
 
DAİRE BAŞKANLIKLARINDA  REVİZYON SİNYALİ
Kocaoğlu, diğer genel sekreter yardımcısı Aysel Özkan’ın sorumlu olduğu daire başkanlıklarının da bir kısmını değiştirdi. Öte yandan, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Çavdar emekli olurken yeni bir atama yapılana kadar yerine Tarımsal Projeler Şube Müdürü Ertuğrul Tugay’ın vekalet edeceği öğrenildi.  Kocaoğlu’nun şemadaki düzenlemeden sonra daire başkanlıklarında da revizyon yapacağı belirtilirken bunun zamana ve çalışma performansına bağlı olduğu da vurgulandı.
 
TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Genel seçim öncesinde belediyenin üst düzey bürokratları ile toplantı yapan Başkan Kocaoğlu çalışma sisteminden şikayet etmişti. Birçok konuda uyarıda bulunmasına rağmen yakın çalışma ekibinin kendisini dinlemediğini ifade eden Kocaoğlu, işlerin iyi gitmediğini söylemişti. Bürokratlara “acilen kendinize gelin” uyarısında bulunan Kocaoğlu, çok sert sözler konuşup toplantıdan ayrılmıştı.

 
Soma’ya yeni santral toplantısında gerginlik
 
Erdoğan: Bedeli ne olursa olsun engel olacağız!
YORUMLAR
Toplam 52 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali akarau 9 Şubat 2018 Cuma 10:17

Slm katı atıklarda çalışan taşeron muavinleri büyükşehir kadrosuna geçirilmesini istiyoruz başkanım saygılarımı sunarım.

Yorumu oyla      11      5  
1 Temmuz 2015 Çarşamba 09:46

29 Haziran 2014'ten beridir uygulanan aktarma rezilliği halen sürüyor. Bu aktarma rezilliğini kaldırın yada istifa edin gidin Aziz Kocaoğlu.

Yorumu oyla      20      6  
Bir dost(konuyu araştırın spor müdürlüğü) 28 Haziran 2015 Pazar 11:46

Aziz başkan belediyenin spor müdürlüğüne de bir el atın. Millet lay lay lom kafasına göre işe gelip gidiyor denetim menetim yok. Herkes kendi havasında çiftlik gibi. Personeli yerinde denetleyen kişileri başa getirin. Personeller bundan istifade edip işe bile gelmiyor. Bu nasıl iş. Bence bundan haberiniz yok araştırın.

Yorumu oyla      15      8  
Ali 28 Haziran 2015 Pazar 08:19

Başkanım özellikle park ve bahçeler müdürleri işten anlamayan insanlarmı yoksa bilerek partiye zarar vermek isteyen insanlarmı.Seçim öncesi bile göletlerin temizlenmemesi bazı yerde çimenlerin hiç sulanmaması halen bir çok yerde otların yanmak için bekliyormuş gibi biçilmemesi vs.

Yorumu oyla      22      7  
ege 28 Haziran 2015 Pazar 07:57

Değişen ne var ki yıllardır hep aynı sadece yer değişikliği kökten temizlik lazımyazık ettiler aziz başkana tek suçu güvenmek oldu ama olmuyor başkan işi bilenler lazım size egolarıñı tatmin etmek için hırsları yüzünden sizi harcadılar

Yorumu oyla      16      8  
28 Haziran 2015 Pazar 04:24

Sayın başkanım dış birimdeki müdürlerin" belediye ile hiç bir halakası yok özellikle Dış birimdeki müdürler!! Böyle bilgisiz beceriksiz isteğe bağlı mesai imzalayan ve personelden haberi olmayan adam kayıran" insan ayrımı yapan müdürlerin ipinin kesilmesi gerekir.Belediyemize zararları var bunların.

Yorumu oyla      18      7  
28 Haziran 2015 Pazar 02:10

Neyaptı derken daha neyapsınki okadar çok çalışıyorki bunu herkes Görüyor Adamsın Bugra Gökçe

Yorumu oyla      14      10  
sosyal demokrat 28 Haziran 2015 Pazar 00:31

aziz başkan belediye spor kulübüne bir el atsanız iyi olur.oradaki iş bilmezler belediye sporu bitirdiler branşları kapadılar ve başarı yok..

Yorumu oyla      16      7  
ayhan 27 Haziran 2015 Cumartesi 23:33

Hayırlısı olsun barış bey hak eden bi insan doğru bi karar...

Yorumu oyla      16      7  
personel 27 Haziran 2015 Cumartesi 23:18

pervinşene genç ve takımı belediyeyi bu hale getirdi yoola bu kadını artık başkanım

Yorumu oyla      22      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak’ta şantiye harekatı: ÇED hazır, onay bekliyor
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle ...
İzmir’de flaş 'dönüşüm' gelişmesi: Ve o plan askıya çıktı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını ...
Büyükşehir’den Ödemiş’teki o pankartlara operasyon!
Küçük Menderes Platformu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren ...
 
‘Bir başka Aliağa’ için son başvuru 1 Temmuz
Aliağa Belediyesi tarafından, vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını ...
Ödemiş'te 21 yıllık rüya gerçek oluyor
Yılan hikâyesine dönen Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinde mutlu son için bir adım daha atıldı.
Ödemiş'in Ramazan Sokağı'nda mehteran şöleni
Ödemiş Belediyesi’nin bu yıl ilk kez kurduğu Ramazan Sokağı’nda geçtiğimiz ...
 
Karabağlar’da ‘uyuşturucuya hayır’ yürüyüşü
Karabağlar Belediyesi 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakcılığıyla ...
Dalgıç’tan Çeşme’de 'fahiş fiyatlara' ilginç tepki: Çare sardalya!
Turizm cenneti Çeşme’de bu sezon gündeme gelen yüksek konaklama ve yiyecek ...
Buca’da karne hediyesi Çeşme tatili
Buca Belediyesi’nden yaz tatiline çıkan çocuklara sürpriz bir hediye geldi. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva