HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
21 Mayıs 2013 Salı - 11:26

Başkan Karabağ’dan Ankara’ya ‘Beni seçin’ filosu!

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı 10 otobüs dolusu partili ile Ankara’ya çıkarma yaptı. Parti grup toplantısına katılarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşmeyi planlayan ekip Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yeniden aday gösterilmesini isteyecek. Öte yandan Başkan Karabağ’ın belediye işçileri ve personelden adaylık desteği için imza topladığı ifade edildi. İmzalı listede “Hasan Karabağ’ı yeniden aday görmek istiyoruz” yazdırıldı.

Başkan Karabağ’dan Ankara’ya ‘Beni seçin’ filosu!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Yerel seçimlere bir yıldan az bir süre kala siyasi partilerde yaşanan hareketlilik devam ediyor. Belediye başkanları yeniden aday gösterilmek için büyük çaba sarf ederken yerlerine geçmek isteyen aday adayları da alan çalışmalarını sürdürüyor. Süreç devam ederken en ilginç hamlelerden biri Bayraklı’dan geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ankara’ya 10 otobüs dolusu partili gönderdi. Çoğunluğu gençlik ve kadın kollarından oluşan partililer önce Anıtkabir’i ziyaret etti.

Belediye Meclis Üyesi Veli Topal başta olmak üzere partide söz sahibi bazı yöneticilerin önderlik ettiği ziyaretin ana amacı CHP Grup Toplantısı’na girerek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan söz almak... Belediye Başkanı Karabağ’ın yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmesini isteyecek olan heyet taleplerini bizzat iletecek. Başkan Karabağ’ın yatırımlar, projeler ve çalışmalarının olduğu broşürleri de ellerine alan partililer daha sonra yetkililerle görüşecek.



İLK BULUŞMA TEKİN'LE... 
Bayraklı heyeti CHP Grup toplantısı öncesinde Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile bir araya geldi. Tekin örgütün talep ve sıkıntılarını dinledi.
 
İMZALAR TOPLANDI
Öte yandan Bayraklı Belediyesi’nde bir haftadır devam eden hummalı çalışma sona erdi. Başkan Karabağ’ın talimatı ile tüm belediye personeli ve işçilerden adaylık talebi ile ilgili imza alındı. Belediye personeline “Başkanımız Hasan Karabağ’ı yerel seçimlerde yeniden aday görmek istiyoruz” yazısı imzalatıldı. Herkes, karara uymak zorunda kaldı.

PARTİ İLE ALAKASI YOK
Bayraklı’dan giden 10 otobüs dolusu vatandaşın ziyaretini kendilerinin organize etmediğini belirten İlçe Başkanı Levent Ölçer, “Biz bir düzenleme, tertip yapmadık. Ankara’ya belediye başkanını sevenler gitti. Tekrar aday olmasını isteyenler, onu destekleyenlerden taleplerin geldiğini biliyorum. Heyetin içinde partililer tabi ki olabilir ama bizzat biz işin içinde olmadık” dedi. Ölçer, düzenleme komitesinde kimlerin yer aldığını da bilmediğini söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 39 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sen bırak seçimide sonrasına bak chp de kazansa baya açık çıkar 27 Mayıs 2013 Pazartesi 13:24

birde taşeronda çalışan sendikaları bile olmayan insanlar diğer aldığı kıyak sözleşmeliler gidermi hayır adamlar diğer aday adylarıyla bağlantılı tıjır tıkır çalışıyorlar sözleşmeli pankart asanı gördünüzmü hayır amele taşeron hüküm sözleşmelinin adaletin bata belki senin

Yorumu oyla      11      5  
BAYRAKLILI 24 Mayıs 2013 Cuma 10:20

bu kadarını pes doğrusu artık oda anladı seçilehmiyeceğini işçilerden imzalı belge alıyormuş bu sefer babuç bağlı,geçen seçimde ekibi iyidi o arkadaşları kullandı sonra arkadaşları işsiz bıraktı bekliyeceğiz göreceğiz bizden hasanbeye oy yok:)

Yorumu oyla      11      5  
Mhp li Chp ye oy versin hasan kardaş diyarbakır a gitsin 23 Mayıs 2013 Perşembe 10:33

Kendisine 2009 seçiminde destek veren sözde mhp li arkadaşlar devam edin Aziz Kocaoğluyla Dİyarbakır belediye başkanına ziyarete gitti kendisi mhp de açılımı desteklemişmi oluyor HAYIR ne oluyor KANDIRILIYORUZ

Yorumu oyla      12      5  
ali kaşıkçı 23 Mayıs 2013 Perşembe 10:31

kım ne derse desın ınadına haSAN KARABAG

Yorumu oyla      11      7  
mazlumun hakkı 22 Mayıs 2013 Çarşamba 15:36

Sayın belediye başkanı beş yıl çok çabuk geçti hani senin meşur bir sözün vardı keser döner sap döner keserde döndü sapta döndü bilmem farkındamısın mazlum hlkın hakkı aheste aheste çıkacak sen yandaşlarına yeğenlerine şirket kurdurmaya devam et bayraklı halkının parasını kibariyelere hadiselere deve güreşlerine vermeye devam et senden ve ssenin yanlışlarına göz yuman başta siyasi sormlular olmak üzere herkesden bulk hesap soracaktır zalimin zulmü varsa mazlumun da allahı var

Yorumu oyla      15      5  
SOLCU EYLEM 22 Mayıs 2013 Çarşamba 12:20

SN. KILIÇDAROĞLU HASAN BEYİN BU YALAKALIKLARINA KANMIYACAK KADAR ZEKİ BİR İNSANDIR. HALK TV DE GRUP TOPLANTISINI İNCELEYİNCE TÜM KATILIMCILARIN BELEDİYE İŞÇİLERİ VE ONLARIN AİLELERİ OLDUĞU GÖRÜLÜYOR. ZATEN BUNLARIDA TÜM BAYRAKLI HALKI TANIR. BELEDİYENİN VEYA İLÇENİN YAPTIĞI ETKİNLİKLERE BAKINCA BUNLAR ÖN SAFLARDAKİ HASAN BEYİN ŞAKŞAKÇI TAKIMI. KENDİNİZİ KANDIRABİLİRSİNİZ. AMA BAYRAKLI HALKININ VE GERÇEK CHP LİLERİN BUNLARA KARNI TOK. LÜTFEN BELEDİYENİN BÜTÇESİNİ HALKIN YARARINA HARCAYIN.......

Yorumu oyla      21      7  
halk 22 Mayıs 2013 Çarşamba 03:23

o kadar ah aldıki şaşırmış sanki genel merkezdeki yöneticiler bayraklıdaki sıkıntıları bilmiyorlar kavgalı eve kimse kız vermez ak partilileri kazanayım derken mevcuttaki partilisini kaybetti dün yanında olanlar şimdi nerde hasan bey iflas etmişde haberi yok aç tavuk kendini buğday ambarınga sanırmış vatandaş ne yapacağını biliyor hele o gün bi gelsin

Yorumu oyla      24      6  
varmı.? 22 Mayıs 2013 Çarşamba 01:37

30 tane ilçe var.bir tanesi varmı.?böyle bir hata yapsın.başkanın haberi yok.ilçenin haberi yok.bu kadar adam bu kadar masraf.peki parayı kim ödedi.sponsor.bu ne bitmek bilmez sponsormuş...için yanıyor.belliki bu para yine sizin bizim cebimizden çıkan vergiler.vijdanım böyle söylüyor.sponsor filan yok..bir şekilde faturalandırılıyor..parayıda belediye kasasından çıkıyor.bizim paramız hep boşa gitti şimdide gidiyor.şu mart gelsede kurtulsak şunlardan..belli akp artık geliyor..saol hasan karabağ

Yorumu oyla      25      6  
Bilal-İzmirli 22 Mayıs 2013 Çarşamba 01:05

Başkan Karabağ’dan Ankara’ya ‘Beni seçin’ filosu!...???Sayın Genel Başkanım bu yöntemler yakışıyormu CHP ye ..CHP Üyelerinin seçme ve seçilme hakkına saygı duyalım(DUYUN)CHP Üyelerini CHP Adayları seçmelidir diye Lütfen MYK Kararı çıkarın(çıkartın MYK DA).DEMOKRASİAdına.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      17      5  
Bayraklı'lı 22 Mayıs 2013 Çarşamba 00:31

Kendisi herşeyden önce insanlara değer vermedi. Gerçek partililer dışlandı Eteğini öpene lütufta bulundu öpmeyenin tez vakitte kafası kesile buyurdu. İlçeyide Belediyeyide Padişah gibi yönetti. Çalışanların üzerindeki baskısını her geçen gün arttırdı. Adeta kendine korku imparatorluğu kurdu. Belediyenin kaynaklarını hulafe dağıtır gibi fütursuzca kullandı kullanmayada devam ediyor. Şuan belediyenin bütçesini kendi seçim bütçesiymiş gibi harçıyor. Yerine geçecek kişiyede büyük bir borç bırakacak.

Yorumu oyla      30      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’ya bir arena daha!
Karşıyaka’da yatırım atağı devam ediyor. 2013 yılına hızlı giren Karşıyaka ...
Bornova’da isteyen herkese bilgisayar kursu
Bornova Belediyesi, açtığı kurslarla 7’den 70’e herkese bilgisayar kullanmayı ...
İzmir’de ‘Bütünşehir’ mesaisi: İhtiyaç listesi hazır!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası’na göre Büyükşehir’e devirleri ...
 
Büyükşehir’de başkanlık kupası heyecanı
2005 yılından beri düzenlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası ...
Vali Kıraç’tan bir veda da Otokent’e
Diyarbakır’a tayini çıkan İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Otokent Yönetim ...
Başkan Durak’tan 'turizm elçileri'ne teşekkür
Karşıyaka ile Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümü arasında ...
 
Ödemişli kadınlar ipek kozasına hayat veriyor
Ödemiş’te Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilk kez açılan ve 35 ...
Çevre ve Müzik Festivali’nde Emre Aydın coşkusu
Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği 3. Kazım Koyuncu Müzik ve Çevre ...
Aliağa’da tiyatro sahnesi kahkahaya hazır
Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat faaliyetleri arasında önemli bir yer ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva