HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Ocak 2021 Cuma - 18:30

Başkan Arda destek eyleminde konuştu: Pohpohlanmaya ihtiyacım var!

Gaziemir Belediye Meclisi’nde Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve CHP'li Meclis Üyesi Levent Çağlarsu arasında yaşanan 'diktatör' ve ‘hain’ tartışması damga vurdu. Meclis çıkışı kendisine destek eylemi yapan işçilere seslenen Başkan Arda, “Belediyemizin önünde dünya kadar bizi yeren eylemler yapıldı. Hepiniz benim gibi sabırlarınıza sahip çıktınız ve hepsi gitti. Biz buradayız. Evet benim de arada övgüye ve pohpohlanmaya ihtiyacım var” dedi.

Başkan Arda destek eyleminde konuştu: Pohpohlanmaya ihtiyacım var!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Gaziemir Belediyesi Ocak ayı olağan Meclisi'nin ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen oturuma, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclisin açılışında 2021 yılında Gaziemir Belediyesi olarak hedefledikleri çalışma konusunda bilgilendirme yapan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Sevgiyolu'nda bulunan ve Gaziemir Belediyesi'nin mülkiyetine geçen kafe için algı yaratıldığını söyledi.

Meclisin gündeminde ise Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve CHP'li Meclis Üyesi Levent Çağlarsu arasında yaşanan 'diktatör' tartışmaları oldu.

"HUKUKTAN HİÇ AYRILMADIK"
Yeni yılda Gaziemir'de gerçekleştirilecek çalışmaları anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda,"Bir önceki mecliste 2020 yılında yaptıklarımız ile ilgili birkaç konuya değinmiştik. 2021 yılında da neleri yapmayı hedefliyoruz onlarla da ilgili bilgiler vermek istiyorum. Belediye binamızın zemin katında 7 tane çalışma ofisleri yaratma istiyoruz. Gelen vatandaşlarımız üst katlardaki müdürlüklere gitmeden alt katlarda sorunlarını dile getirecekler. Gazi Mahallesinde Gençlik Merkezi yapmak istiyoruz. 100'nci yıl sanat merkezi kazandırmak istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile protokolde son aşamaya geldik ve onun proje çalışmaları başlayacak. 9 Eylül Mahallesi'nde yangın çıkmıştı, orada modern tandır fırınları yapıp oraları vatandaşlara açacağız. Diğer fırınları yıkacağız. Bul kültür merkezini komple yıkıp yenilemek istiyoruz. Yapılalı uzun yıllar oldu. İlçe stadımız şu anda Büyükşehir tarafından yapılıyor. Büyükşehir demek yine biziz. Bizim takip ettiğimiz ve kararlarını aldırdığımız bir yatırımdı. Veteriner müdürlüğümüz bir kedi evi kazandıracak. Sevgi yolunun çevresinde düzenlemeler yapıp kafe açacağız.  Algı yaratmaya çalışılıyor ve hukuksuz bir işlem yapıldığı söylemiyor. Hukuktan hiç ayrılmadık. Hukuka uygun davrandık ve karşı taraf açtığı davayı kaybetti. Artık Gaziemir Belediyesi bünyesindeki tesissi kazandırıp, Gaziemir'in aynası olacak. Belediye binası önünde bir Atatürk büstünü düşünüyorduk bununla ilgili çalışmalarda sona gelindi. 2 ay içerisinde bitecektir. Bronz bir heykeli belediye önüne koyacağız. Basmakalıp bir heykel değil, sanatçının Gaziemir Belediyesi'ne özel yapacağı bir çalışmayı kazandıracağız. 9 Eylül ve Menderes mahallelerine yeni muhtarlık mahalleleri kazandıracağız. Aktepe'ye yeni futbol alanı kazandıracağız. Sarnıç'daki pazaryeri sorunumuz devam ediyor. Kapalı pazaryerleri yapacak yerimiz var ancak alanın bize tahsis edilmesi sonrası pazaryerimizi yapacağız. Yeni temizlik işleri şantiyesi. Bunu daha önce meclisimize sunmuştuk ancak reddedilmişti. Bunlar büyük işlerimiz, bunların yanında küçük işlerimiz de devam edecek" dedi.

AK PARTİLİ ATMACA: "NASIL MUHASEBELEŞTİRİYORSUNUZ MEREK EDİYORUZ"
Belediyeye ait bazı taşınmazların işletme amacıyla ait SEYDAŞ Org. İnş. Gıda San. Tic. A.Ş.’ye 10 yıllığına kiralanması hakkında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, "SEYDAŞ la ilgili daha öncede birçok karar aldık. Ayni sermaye yapılması ile ilgili kararların ticaret sicilde bir karşılığı göremedik. Bu konuyla ilgili bir açıklama yaparsanız seviniriz. SEYDAŞ şirketine aktarılan birçok kira bedelleri var bunları nasıl muhasebeleştiriyorsunuz merek ediyoruz" dedi.

Atmaca'nın sorusu üzerine cevap veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Devirler ile ilgili bütün yasal başvurular yapılıyor. Pandemiden kaynaklı adliyelerin durması çalışmamasından kaynaklanıyor. O yasal süreç şu an devam ediyor, tamamlandığında hepsinin kaydı yapılacak" dedi.

CHP'Lİ ÇAĞLARSU: "SÖZ VERMEMEK ANCAK HİTLER DÖNEMİNDE OLUR"
Mecliste söz alan CHP'li Meclis Üyesi Levent Çağlarsu’nun hedefinde Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda vardı. Kendisine söz verilmemesi gerekçesi ile Arda’nın yönetimini eleştiren "Geçtiğimiz mecliste burada yaşanan olaylar, 100 yıllık tarihi olan meclis açısından yüz karası… Meclis yönetimi olarak tutanaklara geçmiştir. Halkın temsilcisi olan bir meclis üyesine söz vermemek olsa olsa sayacağım zaman ve yönetim biçimlerinde olur. Uzun zamandır ülkemizin ve dünyamızın unuttuğu yönetim biçimlerini biz burada gördük ve hatırladık. 1922-43 yılları arasında İtalya’da yaşanan Musollini döneminden, İspanyadaki Franko döneminden, 1933-1945 yıllarında Almanya’daki Hitler döneminden hatırlıyoruz. Bunları ve ülkemizde de askeri faşist yönetiminde bir meclis üyesine söz vermemek ve meclis üyesine söz vermemek ancak bu dönemlerde olur" dedi.

Parti içinde muhalif sese tahammül edilmediğini söyleyen Çağlarsu, "Ben burada geçtiğimiz mecliste yaşananlarla ilgili tüm meclis üyelerinden ve Gaziemirli vatandaşlardan özür diliyorum. Mecliste söz vermemek asla ama asla sosyal demokrasi sistemine yakışmadığını söylemek isterim. Geçtiğimiz yıl yapılan denetim komisyonu seçimlerinde hatırlatmak isterim. Geçtiğimiz gün denetim komisyonu seçimlerin kapalı zarf usulü oy kullanımı ile belirlendi. Ben CHP'nin kullandığı 18 oy ile Denetim Komisyonuna seçildim, aksini kanıtlamak zorundasınız.  Yerel siyaset tarihine geçecek olayın yaşanmasından dolayı çok üzgünüm. 2021 yılı ilk denetim komisyonu seçimlerinde basın kuruluşlarına yalan haber yaptıran her kim ise yalancının iftiracının önde gidenidir. Olamayan Grup toplantısını var gibi göstermek, yok toplantı salonu önünde bekliyorlar demek, olmayan grup toplantısının sonucunu geri kalan arkadaşlara bildirdik demek çok büyük yalandır.  Grup kararına uymayıp AKP ve MHP ile iş birliği yaptı demek tam bir aymazlıktır, yalandır" dedi.

ARDA: BENİ HİTLER’E BENZETEN ADAMDA HAİNİN TEKİDİR
Çağlarsu'nun konuşmaları üzerine ise CHP Grubu'nda birçok isim, Levent Çağlarsu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. Söz alan Halil Arda, Çağlarsu'nun açıklamalarının sürpriz olmadığını söyledi. Arda, "Şaşırdık mı şaşırmadık. Kendisine çok yakışan bir konuşma yaptı. Beni Hitler’e benzeten adamda hainin tekidir. Adalet ve Kalkınma Partisi ile iş yapıp henüz aday olmadan oy veren birisidir. CHP iyi muhalefet yapmayan diye yazan hainin kendisidir. 11 Aralıkta tutuklanan bir belediye başkanının arkasından darısı başımıza paylaşımı yapan birinden ne beklenir ki? Bütün Gaziemirliler olan biteni izliyor" diye konuştu.

Yaşanan tartışma hakkında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca ise "Bizim bu polemiğin içinde yer almamamızın hiçbir nedeni yok diye düşünüyorum. Biz o gün Cumhur İttifakı olan 8 kişi ile temsil edildik. Buradan 8'i düşerseniz 11 yapar. CHP'nin 20 tane meclis üyesi olduğuna göre zaten bu arkadaşların seçilmesinin önünde bir karar yoktur. Artı olarak biz bir grup kararı almadık. Önümüze 2020'nin denetim komisyonu olarak 4 isim gelmişti ve bütün arkadaşlar olarak oy vermiştik. Biz niye iş birliği yapalım? Bunun için bir etken yok ki? Ben grubun tarafından aday gösterildi, arkadaşlarım yazılan 8 isme baktı ve oy vermişte olabilir vermeyende olabilir. Lütfen bizi gereksiz polemiklerin içine sokamayın. Dolayısıyla bizim asıl önemli gündemimiz sağlık emekçisi arkadaşlarımızın durumu ne oldu? 3 aylı bir işlem yapıldı sanırım, biz bu arkadaşlarımızın işine devam etmesini istiyoruz. Zabıta arkadaşlarımızın gerçekten özverili çalışmalarından dolayı onlara teşekkür ediyorum ancak performans listesinde en  azından 1 isimle temsil edilmesinin hakkaniyetli olacağını düşünüyorum" dedi.

OY VERDİN, VERMEDİN TARTIŞMASI!
Geçtiğimiz mecliste yaşanan denetim komisyonu seçimi yine meclisin tartışma konusu oldu. Konu hakkında söz alan CHP Meclis Üyesi Sercan Doğan ise, AK Partili Cici'nin elinde adaylar belli olmadan önce liste olduğunu söyledi. Doğan, "Levent Bey ilk olarak 18  meclis üyesinin oyuyla geldim dedi. Ben açık yüreklilikle söylüyorum, onun oyu ile gelmedim. Mesajlarda kayıtlıdır daha kendilerinin adaylığı belli değildi, Hülya Cici elinde bir liste ile geldi ve 4 meclis üyesinin adını yazdı. Kendisi bana “AK Parti ile CHP'nin anlaşması buydu, bende bu yüzden bu isimleri yazdım” dedi. Adayların isimleri belli değilken Hülya Hanım geleceği mi okuyor? Hülya hanım mı yalan söylüyor, bunu neye göre yazdı Uğur beye sormak istiyorum" diye konuştu.

CHP  Meclis Üyesi İbrahim Özkara, Çağlarsu'ya oy vermediğini söyledi. Özkara "Ben Levent Çağlarsu arkadaşıma oy vermedim, bunun herkes tarafından bilinmesini istiyorum" dedi.

"BİLGİ SAHİBİ OLMADAN KONUŞMAYALIM"
CHP'li Doğan'ın iddiaları sonrası söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca ise "Sayın Doğan nasıl eline baktı ben bilmiyorum, bir başkanısın önündeki şeye bakmak ne kadar etiktir, bilemiyorum. Biz bu konuda grup kararı almadık. Buraya geldikten sonra konuşulanlara kulak kabartınca, bu meclisin üyesiyiz ve elbette soracağız kim aday olacak diye. Bizde ona göre değerlendirmemizi yaptık. Ben o mesajı buraya geldikten sonra yazdım. Saati dakikası da var, bilgi sahibi olmadan bazı şeyler hakkında konuşmayalım lütfen. Sayın Çağlarsu, üslubu hakkında bir şey diyemem ancak söz verilmemesi konusunda bana da yapıldı, herkese konuşma hakkının verilmesi gerektiğini söylüyorum. Önümüzdeki toplantıda bunu bir zemine oturtalım, bana söz verirmişsiniz noktasında bir tasarrufta bulunmasın" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ATMACA’YA YANIT: SÖZ VERMEME GİBİ BİR ŞEY YAŞANMADI
CHP Grup Başkanvekili İzel Zenginobuz Derinsu, iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Zenginobuz, "Şu an söylemek istiyorum, yanlış bir algı oluşmaması için. Sizin yönettiğiniz bir mecliste asla söz vermem, söz kesme gibi bir olay yaşamadık. Gündem dışında hiç kimsenin el kaldırmaması sonrası sizin başka bir maddeye geçmenizden sonra söz verilmedi diye aktarılmaya çalışıldı. Bunu buradan vatandaşlarımıza söylemek istiyoruz" dedi.

"6 AY SONRA FARKI GÖRECEKSİNİZ"
Açıklamaların ardından söz alan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, bazı personele ikramiye dağıtılması konusuna da değindi. "Sayın atmaca CHP'den 4 kişiye oy verdiğiniz ile ilgili açıklamanız var ancak Çağlarsu kabul etmiyor bunu. İkramiye konusu ile ilgili olarak personelimizin hepsi değerlidir, yüzde 10 zam yapılacağı söyleniyor, diğer birimlerde de bu ikramiyeden faydalanmamış isimler var. Bunun için 6 ay sonra bir daha seçim yapılacak. Yani burada zabıtayı ayırıyormuşuz gibi bir şey yok. 16 müdürümüze verdik bu ikramiyeyi ancak vermediğimiz müdürlüklerimiz var. 6 ay sonra farkı göreceksiniz, burada kimseyi kışkırtmaya gerek yok" diye konuştu.

 CHP'li Meclis Üyesi Necati Kırmaz'da, "Geçen meclisle ilgili tek cümle söyleyeceğim. Ben mecliste seçilen adaylara oy vermedim" dedi.

"YASALARA GÖRE YÖNETİYORUM"
Eleştirilere toplu yanıt veren Başkan Halil Arda, "Meclisi bana yasaların verdiği yasalara göre yönetiyorum, ortada bir anormallik yok. Zabıtaya taktınız. Zabıta haricinde bir birim yok mu? Performans almayan başka birimler de var, onları bilmiyor musunuz? Burada madde 12 var, o maddeye uygulasam? Söz verdiğimde görüyorsun. Kendi partisini beğenmeyen, kendi partisini eleştiren, kendi partisinin yerinde saydığını açık açık söyleyen biri. Bu söylenenlere tepki göstermiyor musunuz? Meclisin saygınlığını korumakta sizin elinizde. Gaziemir için bir şey yapalım diyorsunuz. Sarnıç'daki  kapalı pazar yeri için bize yer tesisi yapın. Yemin ediyorum kendi yaptıklarım ile ilgili bir şey demeyeceğim. İktidarsınız, iktidarın ortağısınız. Burada sözle söylemle değil, Ankara'da iş yapın. Alın size görev, yapın çalışmaları. Evde bakım hizmeti ile ilgili söylüyorsunuz. Evet işsiz kaldılar, siz tutun ellerinden koskoca iktidarsınız. Gaziemir Belediyesi çıkardı biz aldık diye haklı gururu yaşayın. Bir tanesini alın burada size teşekkür edeceğim. Sosyal Marketle bu ay 535 aileye yardım yapacağız. Aç insanlar aç, insanlar zor durumda. Ülkenin gerçek gündemine dönün, burada eski gündemleri döndürüp döndürüp konuşuyorsunuz" dedi.

"İFTİRA ATIYORSUNUZ HER SIKIŞTIĞINIZDA"
Yeniden söz alan Uğur İnan Atmaca, "İyi yaptığınız şeyleri her zamana takdir ettik. Ambalaj atıklarını toplanması ile ilgili bir ihale yaptınız, bizim uyarımız üzerine yaptınız. Önergeyle sorduktan sonra o ihale yapıldı. 950 bin TL'ye bu iş verildi. O dönemde aylık 50 bin teklif veren firma 3 yıllık 1 milyon 800'bin TL'ye aldı. Bizim 10'un üzerinde önergemiz var aylardır bekliyor, bu mu şeffaflık. Biz sakin kaldıkça siz orada konuşuyorsunuz ancak boşa. Bu arkadaşlar bu teklifi 1.5 yıl önce verdi siz yine aynı fiyata olarak verdiniz. Bizim işimiz derdimiz Gaziemir Belediyesi. Önce Gaziemir'i konuşup bitirelim sonra ülke gündemine gelelim.  Bu şartlarda baktığımızda her şeyi çok iyi yapıyorsunuz çok iyi yapıyorsunuz… Levent beyin üslubuna baktığınızda bende takdir etmiyorum ancak siz kendi ilçe başkanlığı kongrenizde başkanınıza iftira attınız. Ben sizin ilçenizde bir tane fotoğrafınızı göremedim.  Gidin bir ilçenize bakın. Levent beyin üslubunu beğenmesem de haklı buluyorum. Sayın Kasım Özkan, ambalaj atıklarının toplanması işini benden istedi dediniz, siz çok samimi olsaydınız seçim biter bitmez yapardınız. Kendi meclis üyelerinize kendi ilçe başkanınıza bize iftira atıyorsunuz her sıkıştığınızda. Kaç arkadaşımız önerge vermiş bir bakın. Çok ilginç bir şey var, çalışan insan linç ediliyor burada. Önce kendi kapımızın önünü süpüreceğiz" dedi.

Atmaca'nın ardından söz alan Başkan Arda, "Seçim biter bitmez ihalenin yapılması imkansız çünkü mevcut firma ile devam eden bir sözleşme var. Onun dışında sizin meclis üyesini savunmanız çok manidar" dedi.

Söz alan CHP Grup Başkanvekili İzel Zenginobuz Derinsu, "Atmaca çok güzel bir söz söyledi çalışan insan linç ediliyor diye. Bunu burada ifade edilmesinin çok önemli… Çalışan başkanımızın sayfasındakilerden belli oluyor. Söz alamama konuları geçtiği için burada meclis üyelerimiz sayfalarca yazı okumasına rağmen hiçbir zaman sözleri kesilmemiştir, bundan sonra da böyle olacaktır. Sadece birkaç olayı cımbızlayarak bu olayın böyle olarak aktarılması doğru değildir" diye konuştu.

MECLİS SONRASI EYLEMLİ DESTEK
Belediye meclis toplantısının ardından salondan ayrılan Başkan Arda’yı, kendisine destek vermek için kültür merkezinin önüne gelen belediye işçileri alkışlarla karşıladı. Kısa bir konuşma yapan Başkan Arda, “Sizleri buraya benim çağırdığım söylendi ama ben çağırmadım. Sizi sendikanız çağırdı. Bugüne kadar haklarınızı vermek için canla başla dişimizi takarak çalışıyoruz. Maaşlarınız ve ikramiyeleriniz bugün yattı. Siz düzgün çalıştığınız sürece ben sizin yanınızda yer alacağım. Bazı ufak tefek eksikler kalmış olabilir ama bugüne kadar olmayan bir Terfi Komisyonu kurduk. Siz de karşılığında aslanlar gibi çalışıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Belediyemizin önünde dünya kadar bizi yeren eylemler yapıldı. Hepiniz benim gibi sabırlarınıza sahip çıktınız ve hepsi gitti. Biz buradayız. Evet benim de arada övgüye ve pohpohlanmaya ihtiyacım var” dedi.

 
Pes dedirten görüntüler... Kısıtlamaları yok saydılar!
 
Torbalı'da gergin meclis! Cumhur İttifakı salonu terk etti
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Araç sevk şöförü 9 Ocak 2021 Cumartesi 17:17

Oraya biz araç sevk şöförleri severek isteyerek geldik başkanımıza sahip çıkmak için geldik Allah bin kere razı olsun başkanımızdan maaşımızı zamanında alıyoruz ikramiyemizi alıyoruz çok güzel zam aldık daha ne isteyelim başkandan Başkan bize bizde başkana sahip çıkıyoruz hepsi bu

Yorumu oyla      7      3  
Adalet 9 Ocak 2021 Cumartesi 13:30

Hiçbir işçi arkadaşımız oraya zorla gelmedi gönüllü geldibu böyle biline özellikle KHK ile gecen temizlik işleri ve güvenlik personeli sahip cikan başkanımızın bizde herzaman yanında olacagiz

Yorumu oyla      7      5  
Adalet 9 Ocak 2021 Cumartesi 13:25

Her şeyin şeffaf olması nedeniyle başkanımıza teşekkür ediyoruz oraya gelen işçi arkadaşımız hepsi isteyerek geldi özellikle KHK ile geçen temizlik işleri ve güvenlik birimi başkanımıza minnettar dir bize sahip çıkana bizde sahip çıkarız buda böyle biline

Yorumu oyla      7      5  
Haklıdan yana 9 Ocak 2021 Cumartesi 10:04

Seve isteye..kosa koşa gittik.. Başkanımiz iyi insan. Bizi seviyor bizde onu seviyoruz. Halil Şenoluda sevmediniz Her kötülüğü yaptıniz. Simdi Halil Arda ya eziyet etmeyin. CHP li lerin AKP tarafından desteklenmesi.. Tüm CHP liyim deyenleri Utandırdı.

Yorumu oyla      7      5  
Güldür 9 Ocak 2021 Cumartesi 09:58

Gaziemir belediyesi baskani belediyeyi güldür güldür show a benzetti artik.....ilgiyle izleyip sadece gülüyoruz yaptiklarina

Yorumu oyla      7      4  
gerçek belediyeci 9 Ocak 2021 Cumartesi 09:00

sayın başkan, tabiki de çalışanları sen çağırmadın. sen sendikaya verdin talimatı sendikacılar da mesaj attılar. 10.00 - 16.00 çalışmayan yani esnek çalışmayan (bu esnek çalışmayla alakalı da ayrıca haksızlıklar var bence ama şu an yeri değil) ekipleri getirttin. esnek çalışıp ta 16.00 da mesaisi biten personellerin gelseydi işte o zaman canı gönülden gelmiş olurlardı. insanları ekmekleriyle tehdit edercesine kendine siper etmen etik bir davranış değildi. işçi çalışır maaşını alır. yöneticiler geçicidir baki olan işçidir. işçiye bu saygısızlığı yapmayın ne olur. işçiyi asker gibi oraya diktirip, işçi bana sahip çıkıyor demeyin. işçinin şartları iyiyse eğer (bu şartlar sadece maaşla parayla alakalı değildir) işçi size zaten sahip çıkar. sadece işçi değil gaziemir sahip çıkar. unutmayın şu anda oturduğunuz belediye başkanlığı koltuğu size ait değil sizdeki bir emanet. bu emaneti iyi koruyup kollamak sizin elinizde. o işçilerde size emanet. emanete sahip çıkmak işte önemli olan budur. saygılarımla.

Yorumu oyla      8      4  
Sarnıç 8 Ocak 2021 Cuma 22:16

??????çıkardığın işçiler sağlık işleri için sarnıç için verdiğin tüm hizmetler için alkisliyorum ????her taraf çöplük hizmetlerin için ????

Yorumu oyla      8      4  
Şaşkın 8 Ocak 2021 Cuma 19:55

Arda ile ilgili duyduğum hiç birşeye şaşırmıyorum artık bu nasıl CHP li? Partisinin eleştirdiği her şeyi kendisi yapıyor ne demek mesajla destek istemek çok yazık partisini ne hale getirdi işçilerde ekmek korkusu yazık ne yapsın mecburen katılıyor.

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beştepeler planı Konak Meclisi'nden geçti
Konak Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci oturumunda gündeme getirilen ...
Başkan Selvitopu'ndan AK Partili Kaya'ya yanıt: O davaları keyfimden açmıyorum!
Üniversite alanı ile ilgili açıklamalarda bulunan Karabağlar Belediye ...
Başkan Soyer duyurdu: İzmir'e özel forma geliyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi pandemi nedeniyle maç günü ve yayın gelirleri ...
 
Gaziemir Belediyesi'nden personele 'başkana destek' çağrısı
Gaziemir Belediyesi personellerine Başkan Halil Arda’ya moral desteği ...
Başkan Soyer’den eğitimde fırsat eşitliği vurgusu
EÇEV’in AB destekli sürdürülebilirlik projesinin kapanış konferansında ...
Efes Tarlası Bakkalı’na ıspanak geldi
Efes Tarlası’nda ıspanak hasadı yapıldı. İlaç, kimyasal gübre kullanılmadan, ...
 
Başkan Soyer’den yeni atamalar!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, genel sekreter yardımcılığı ...
Çiğli Belediyesi'nden ‘çocuk dostu’ adımlar
Çiğli Belediyesi tarafından, çocuk haklarının kurumsallaşması, korunması ...
İşgalden kurtulan Cebrail ile Bayraklı kardeş şehir oluyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir’in Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva