HABERLER>POLİTİKA
22 Ocak 2018 Pazartesi - 17:11

Ankara'daki İzmir zirvesine Bakanlar Kurulu rötarı!

Başbakan Binali Yıldırım kongre takvimi henüz netleşmeyen İzmir teşkilatının durumunu belirlemek için milletvekillerini toplantıya çağırmıştı. Toplantı ileri bir tarihe ertelendi

Ankara daki İzmir zirvesine Bakanlar Kurulu rötarı!

EGEDESONSÖZ- Kongre süreci devam eden AK Parti’de birçok ilde değişim rüzgarı eserken İstanbul, Ankara ve İzmir ile ilgili yoğun çalışmalar sürüyor. Aralarında büyük şehirlerin de olduğu liste üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partinin genel başkanı sıfatıyla da bizzat çalışıyor. Başbakan Binali Yıldırım, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın da verdiği raporlarla şekillenen yeni yönetim anlayışı önümüzdeki günlerde geriye kalan illere yansıyacak.

Partide, kongre takvimi açıklanmayan iller arasında bulunan İzmir’de yeni bir hareketlilik başladı. Ülke gündeminin yoğun temposu içinde Başbakan Binali Yıldırım İzmir’i değerlendirmek için milletvekillerini toplantıya çağırdı. Yıldırım’ın, İzmir ekibi ile birlikte teşkilatın durumunu masaya yatırması bekleniyordu. Fakat, Bakanlar Kurulu’nun uzaması üzerine toplantı ileri bir tarihe ertelendi. Partide, İl Başkanı Bülent Delican’ın durumunun tam olarak netleşmediği ifade edilirken son kararın da Erdoğan tarafından verileceği dile getiriliyor.

İSİMLER MASADA
Uzun süredir parti kulislerinde göreve talip olan isimler içinde birçok kişi konuşuluyor. Eski Milletvekilleri Aydın Şengül, Ali Aşlık, Nesrin Ulema gibi deneyimli partililerin dışında Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal ve Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı’nın da masada olduğu öğrenildi. Partide, Aliağa eski Belediye Başkanı Tansu Kaya da alternatif isimler arasında yer alıyor. Erdoğan’ın İzmir milletvekili olması nedeniyle ve kenti yakından tanıması dolayısıyla Başbakan Yıldırım ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın da görüşlerine önem vereceği konuşuluyor.

Öte yandan partinin, teşkilat bazlı anket ve kamuoyu yoklamaları ve parti üyeleri üzerinden nabız ölçüm çalışmaları da değerlendirme kriterleri arasında yer alıyor. 

 
FETÖ'cüleri yurt dışına kaçıran şebekeye operasyon!
 
İzmir'deki tarihi darbe davasında 'sınav sorusu' itirafları!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YORUMCU 23 Ocak 2018 Salı 16:36

İzmir''e Kadın bir il başkanı ne güzel yakışır. Teşkilatları bilen, Ankara''nın tanıdığı bir isim izmirin resmine uygun tecrübe.

Yorumu oyla      11      5  
ESKİLER 23 Ocak 2018 Salı 14:51

LÜTFEN TABANIN SESİNİ DİNLEYİN ESKİLERİN HİÇ BİRİNİ İSTEMİYORUZ.HİÇ BİRİ BAŞARILI DEĞİLDİ SAYIN DELİCAN'IN TEK FARKI ÖZEL İŞİNİ SİYASET SAYESİNDE GELİŞTİRİP ZENGİNLEŞMEDİ.SİYASET SAYESİNDE KENDİ MESLEĞİNİ GELİŞTİRİP ZENGİNLEŞENLERİN SADECE DİLİNDE DAVA VAR.YA OLDUĞU GİBİ GÖRÜNSÜNLER YADA GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ OLSUNLAR.YEREL BASINDAKİ GAZETECİLERE İSİMLERİNİ YAZDIRMADAN SÜREKLİ İL BAŞKANI DELİCAN GÖREVDEN ALINACAK, ALINIYOR, İSTİFASI İSTENDİ HABERLERİNİ YAPTIRANLARI HERKES BİLİYOR.KOLTUK DÜŞKÜNLERİNİ İSTEMİYORUZ TABANDA DESTEKLERİ DE YOK.YENİ BİRİ OLUR AMA ESKİLER ASLA.

Yorumu oyla      11      5  
TEŞKİLAT 23 Ocak 2018 Salı 12:05

İzmir teşkilatının değiştirilme sürecinde ciddi geç kalınmıştır.İzmirin ve Partimizin Dününü bugününü bilen yarınını planlayabilecek kabiliyette güler yüzlü pozitif enerjisi olan bir il başkanına ihtiyacımız vardır.Güçlü ilçeler ve güçlü bir il yönetimi ile 2019 seçimlerini Başarılı geçirebiliriz.Sn millet vekilleri kendilerine asker değil, partimize ve İzmirimize hizmet edecek Bir il başkanı konusunda birleşmelidir.

Yorumu oyla      11      5  
Oğuzhan 23 Ocak 2018 Salı 01:48

Dürüst kişiliği mutevaziligiyle sayın DELİCAN bence kalmalı partisi için gece gündüz çalışan her zaman sahada olan oydu ayrıca il başkanlığı binasını harika yapmış dünyanın hiç bir yerinde böyle bir il binası yok adeta bir eser bıraktı Ak partiye kalırsa izmir kazanır diyorum

Yorumu oyla      11      8  
İsmail Öncel 23 Ocak 2018 Salı 00:45

İzmir İl Teşkilatı Başarısızdır bu nettir, bunun önünü arkasını aramayın ve değişimi başlatın. Bu arada en önemli adım teşkilatın hafızalarını tekrar partiye kazandırmaktır. Ben bu yazılan isimler arasında Aydın Şengül ismine sıcak bakıyorum. Dikili Çandarlı’da ikamet ediyorum, Şengül beyi eskiden beri tanırız, biliriz. Dükkanımızda ağırladık beraber çay içtik, resim çekildik, sağolsun güler yüzlü bir kişilik. Ali Aşlık beyde tanıdığımız teşkilata hakim ağırlıkta biri. Bu insanlar kaybedilmemeli.

Yorumu oyla      12      5  
AK Partili seçmen 22 Ocak 2018 Pazartesi 22:45

Referandumda MHP ittifakına rağmen yaklaşık %10 oy kaybeden, muhafazakar AKP tabanıyla en ufak alakası olmayan bu il yönetimi ve milletvekilleriyle İzmir de AK parti malesef hiçbir bir şey yapamaz. AKP'li milletvekilleri ve il yönetimi değil AK partili vekil ve il yönetimi istiyoruz.

Yorumu oyla      14      5  
Bunlarla mı 22 Ocak 2018 Pazartesi 21:58

3 İzmir milletvekili haricindekiler Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan İzmir‘e gelince yanlarındalar diğer zamanlarda İzmir‘de yoklar.Adı geçen 3 milletvekilinden Sayın Sürekli görünüyor.Geriye kalıyor Sayın Dağ ve Kaya onlarında tek hedefi Sayın Kocaoğlu başka bir konu yok.İnsanları hayat pahalılığı zaten canından bezdirmiş ama milletvekillerinden en azından İzmir için birşeyler duymak istiyorlar.İnsanlar metro istiyor, körfez geçişi dövizle bizi borçlandırır şimdilik istemiyoruz deniliyor vekil bu kervan yürüyecek bu körfez geçişi yapılacak diyor.O deyimin tamamını millet biliyor ve kırılıyor.MİLLETE RAĞMEN birşey yapılmaz, deyimler düzgün seçilmeli sonuçta 3-5 kişi olur etrafınızda.Mütevaziliği bırakanlar, şımaranları millet taktir etmez.İzban‘ı yapanlar yaptı nemasını aldı oradan size nema sırası gelmez.İzmir için siz ne yaptınız onu anlatın.

Yorumu oyla      13      5  
Tacettin Şenel 22 Ocak 2018 Pazartesi 18:43

AK parti izmir il teşkilatı çok başarısız. millet vekilleri de başarısız. mutlaka bir değişime gitmeliler.

Yorumu oyla      11      5  
Beklenti 22 Ocak 2018 Pazartesi 18:33

Sayın Başbakanım; Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları yüzünden oy kaybı olduğunu hiç kimse size aktardı mı zannetmiyorum.İl başkanı olarak eskilerin hiç birini istemiyorum.İl başkanı Delican hakkında basının karşısında bile konuşan koltuk düşkünlerini istemiyorum.Dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde kazanılan-kazanılacak parayı hesap edenleri istemiyorum.Kendi işini siyaset sayesinde kullanıp normal ofislerden plazalara villalara gidenleri istemiyorum.Ben aslında gönlünde ve gözünde dava olan İzmir‘iz.Gelin yanlış yönlendirilmeyin.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Şu ana kadar asker kaybımız yoktur'
Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında Çankaya ...
'1 şehidimiz var, bedelini ödeyecekler'
Cumhurbaşkanı Erdoğan terör örgütünün Hatay'da enerji santralinin olduğu ...
CHP İzmir’de Kocaoğlu ve Yücel, Genel Başkan’la görüştü: PM için kimlerin adı geçiyor?
İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ...
 
CHP'de ikinci başkan adayı belli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 3-4 Şubat 2018'de düzenlenecek 36. Olağan ...
AK Partili Dağ, SonSöz TV'de konuştu, hedefi koydu: İzmirli bir gün AK Parti'yi İzmir'de iktidar yapacak!
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, kentin başarısız yönetildiğini ...
Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ile görüşecek
Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün saat 14. 00'da Afrin'i görüşecek
 
Mehmet KARABEL yazdı... İyi Parti, 90 günde nereden nereye…
Mehmet KARABEL yazdı... İyi Parti, 90 günde nereden nereye…
Erdoğan'dan sokak çağrısına rest: Takip ediliyorsunuz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunun kısa sürede bitirileceğini ...
'Afrin darmadağın edilecek, kaçış yok!'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'daki MHP kampında Afrin ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva