HABERLER>SPOR
6 Mayıs 2018 Pazar - 14:58

Altınordu'nun '53' kabusu

Spor Toto 1. Lig'de son hafta evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la 1-1 berabere kalarak Play-Off biletini rakibine kaptıran Altınordu, geçen sezon olduğu gibi yine 53 puan toplayarak üçlü averajla ilk 6'ya kalmayı kıl payı kaçırdı.

Altınordu nun  53  kabusu

Geçen sezon 53 puanı paylaşan üç takımdan Göztepe ve Giresunspor Play-Off'a yükselirken, Altınordu iki rakibiyle oynadığı maçlarda aldığı skorların hesaplanmasıyla potanın dışında kaldı. Bu sezon ise 53 puan toplayan Gazişehir Gaziantep ve Erzurumspor adlarını ilk 6'ya yazdırıp Süper Lig umutlarının sürdürürken, Şeytan yine erken havlu atmak zorunda kaldı.

Son 4 sezonda üçüncü kez Play-Off'u az bir farkla kaçıran Altınordu, bu kez son düzlükte kötü bir grafik çizdi. 2015'te son 10 maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik almasına rağmen ilk 6'yı 1 puanla ıskalayan kırmızı-lacivertliler, 2017'de ise son 9 haftada 7 galibiyet, 2 beraberlik elde etmesine karşın averajla Play-Off biletini kaçırdı. Şeytan bu sezon ise ikinci yarının başında mühtiş bir çıkış yakalayıp ilk 2 hesapları yapmasına rağmen son 6 haftada sadece 1 galibiyet alarak farklı bir tablo çizdi. Üzgün olduklarını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Futbol adına her şeyi yapsak da golü atamayınca olmuyor" dedi.

ÖZKAN'IN AÇIKLAMALARI TARTIŞILIYOR
ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın hafta içinde, "Süper Lig hedefimiz yok" şeklindeki açıklamalarının futbolcuları olumsuz etkileyip etkilemediği tartışma konusu oldu.
Başkan Özkan'ın 2020 yılında Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini söyleyerek, "Daha önce çıkarsak da parayı alıp tekrar düşeceğiz" ifadelerini kullanmasının takımın motivasyonunu bozduğu iddia edilirken, yöneticiler ise Başkan Özkan'ın Play-Off ve şampiyonluk için ekstra prim belirlediğini ve Süper Lig'i istediğini dile getirdi.(DHA)

 
Ödemiş'te Helvuç Bayramı coşkuyla kutlandı
 
AK Parti’de temayül şampiyonları belli oldu!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seferihisar lı Akigo 6 Mayıs 2018 Pazar 20:02

Bizler de Altınordu FK yı gururla izliyoruz ve lakin bu takım Ege futbolunun pilot takımı olmaktan çıkıp Süperlig te yarışmacı bir takım hüviyetine sahip olmasını gerektiğini düşünüyoruz.İyi birey iyi vatandaş iyi futbolcu ekolunun günümüzdeki temsilcisi olan bu kulübün Süperlig e çıkması bu anlayışın taçlandırılması olacaktır.Sayın Başkanın da Süperlig hedefimiz yok beyanatı geçmiş zamanın kötü örnekleri olan Şehirlerin Süperlig teki takımların aynı ismi taşıyan 1.lig deki pilot takım mavalları gibi şampiyon olsa bile statü gereği üst lige yükseltilmeyen takımları hatırlatır bu da ayni Lig te mücadele veren diğer futbol kulüplerine de haksızlık olur.Bir spor kulübünün hedefi bulunduğu lig de şampiyon olup bir üst klasmana çıkmak olmalıdır.Aynı Süperlig de takımların da başarılı olup Avrupa Kupalarına katılma hedefleri gibi .Bravo Altınordu lu gençler, Bravo Altınordu lu çocuklar , Bravo minikler..

Yorumu oyla      11      5  
Gürsel 6 Mayıs 2018 Pazar 16:50

Yaklaşık 4 yıldır A.Ordu'yu izleyen bir futbolsever olarak şunu söyleyebilirim.Sayın Başkan Özkan'ın temel önceliği süper lig'e çıkmak değil.A.Ordu;Türk gençlerinin futbola kazandırılması ve "İYİ" sözcüğü ile ifade edilen niteliklere sahip bireyler olması için tesis edilmiş bir kurum.Dolayısıyla;denk bir bütçe ile kendi kendini finanse eden(otofinansman) bir mali yapıda bu kulübü yaşatmak ana ilke olarak görülüyor.Diğer kulüplerimizin içinde bulunduğu borç bataklığı dikkate alındığında;eninde sonunda A.Ordu modelinin süper lig'e adım atacağı da bir gerçek.Bu adım 2019'da veya 2023'de olur,yönetimin acelesi yok.Konuyu bu şekilde değerlendirdiğimizde Sayın Özkan ve ekibini eleştirmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZTO Başkanı Özgener'den Altay'ın şampiyonluk sevinci
İzmir'de 30 bin taraftarının önünde çıktığı şampiyonluk maçında Gümüşhanespor'u ...
Şeytan azapta: Süper Lig bileti uçtu, gitti!
Altıordu, nefes kesen maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere ...
Menemen bileti Play-Off'a bıraktı
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son haftaya şampiyonluk hedefiyle giren ...
 
Çıkın sokaklara: Altay şampiyon!
TFF 2.Lig Beyaz Grup 34. haftasında Altay, kendi evinde lider Gümüşhanespor’u ...
Buca'da büyük yıkım: Efsane küme düştü!
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 34. haftasında Bucaspor, kendi evinde Etimesgut ...
Pınar Karşıyaka rahatladı
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Sakarya Büyükşehir Basketbol'u 88-80 ...
 
Derbiye çıkmayan Beşiktaş için karar verildi!
Olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrasında ...
Takımda kalacak ikinci isim belli oldu
Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile ...
Hentbolde Kaf-Kaf rüzgarı!
Türkiye Hentbol Federasyonu Yıldız Erkekler Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva