HABERLER>SPOR
5 Mayıs 2018 Cumartesi - 19:13

Şeytan azapta: Süper Lig bileti uçtu, gitti!

Altıordu, nefes kesen maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı ve play-off biletini averajla rakibine kaptırdı.

Şeytan azapta: Süper Lig bileti uçtu, gitti!

Evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Altınordu, play-off biletini rakibine kaptırdı. Maçı Altınordu Futbol Okulları’nda eğitim gören 2 bine yakın öğrenci de izleyip sahadaki ağabeylerine büyük destek verdi. Göztepeli taraftarlar da formalarıyla tribünlerdeki yerlerini alıp güzel görüntüler oluşturdu.

MAÇTAN DAKİKALAR:
12. dakikada Mert Nobre ofsayt pozisyonda kafayı vurup topu fileleri gönderdi, hakem Bülent Yıldırım, yardımcısı Yusuf Bozdoğan’ın uyarısıyla ofsayt kararını verdi.

16. dakikada Yusuf Acer soldan sıfıra inip kale ağzına kesti, top herkesi geçip taç çizgisine doğru açıldı. Murat Uçar gelişine ortaladı, Mirkan Aydın yükselip kafayı vurdu üstten aut.

24. dakikada Erdoğan Yeşilyurt kaleyi karşıdan gören pozisyonda çok sert vurdu, kaleci topa ancak ki hamlede kontrol edebildi.

25. dakikada BB Erzurumspor ceza sahasındaki karambolde Murat Uçar sağ çaprazdan aşırttı, top üst ağlarda kaldı.

34. dakikada Kerim Avcı yaklaşık 30 metreden sert vurdu, kaleci yine iki hamlede topu bloke etti.

40. dakikada Erdoğan Yeşilyurt soldan ön direğe kesti, Mirkan Aydın kafayı arkaya doğru vurdu, top direği sıyırıp auta çıktı.

43. dakikada savunmadan seken topu bir anda önünde bulan Burhan Eşer uygun durumda vurdu ancak Hasan Hatipoğlu vücudunu siper edip kendini topun önüne attı ve golü önledi.

45 artı 1. dakikada Murat Uçar sağdan ortaladı, Mirkan Aydın ön direkten penaltı noktasına çevirdi, Kerim Avcı gelişine dönüp vurdu, top direği sıyırıp auta çıktı.

İLK YARI GOLSÜZ BERABERLİKLE SONA ERDİ.

51. dakikada Erzurumspor kale sahasında müthiş bir karambol yaşandı, Erdoğan Yeşilyurt’ın kafası savunmada kaldı, Hasan Hatipoğlu ve Deniz Vural’ın vuruşlarında önce defans  sonra kaleci gole izin vermedi.

55. dakikada Hakan Arslan soldan ortaladı, Erhan Çelenk dokunamadı, Mert Nobre arkaya açılan topa bomboş durumda vurdu: 0-1.

68. dakikada Demba Savage orta sahadan topla çıkıp ceza sahası önüne kadar yaklaştığı anda topun üzerine bastı, kaleci Erce çıkıp meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

72. dakikada Kerim Avcı göğsüyle topu önüne alıp iki kişiden kurtulduğu anda vurdu, top yan direğin dibinden auta çıktı.

83. dakikada ceza sahası sol çaprazında kazanılan serbest vuruşu Kerim Avcı müthiş kullandı ve topu yerden filelere gönderdi: 1-1.

86. dakikada Erdoğan Yeşilyurt sol çaprazda iki kişiyi kesip vurdu, sert giden topa Fatih Aktay dokunamayınca meşin yuvarlak auta gitti.

90 artı 1. dakikada Kerim Avcı’nın pasında sağ çaprazda topla buluşan Uğur Arslan Kuru uygun durumda sert vurdu, top uzak direği sıyırıp auta gitti.

90 artı 6. dakikada Fatih Aktay kafayla indirdi, ceza sahasında müthiş bir karışıklık yaşandı, karamboldeki şut direğin dibinden kornere çıktı. 

STAT: Bornova Belediye

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Mustafa Sönmez, Yusuf Bozdoğan

ALTINORDU: Erce Kardeşler – Murat Uçar, Uğur Arslan Kuru, Hasan Hatipoğlu, Yusuf Acer, Barış Alıcı (Dk.77 Oğulcan Ülgün), Berkay Samancı, Deniz Vural (Dk.68 Alican Özfesli), Kerim Avcı, Erdoğan Yeşilyurt, Mirkan Aydın (Dk.80 Fatih Aktay)

BB ERZURUMSPOR: Hakan Canbazoğlu – Tolga Ünlü, Stephane Acka, Lokman Gür, Hakan Arslan, Burhan Eşer (Dk.88 Aymard Bekamenga), Jasmin Scuk, Metin Yüksel, Taylan Antalyalı, Erhan Çelenk (Dk.59 Demba Savage), Mert Nobre (Dk.84 Abdulkadir Özdemir)

GOLLER: Dk.55 Mert Nobre (BB Erzurumspor), 83 Kerim Avcı (Altınordu)

SARI KARTLAR: Mert Nobre, Stephane Acka , Burhan Eşer, Hakan Arslan (BB Erzurumspor), Murat Uçar, Erdoğan Yeşilyurt, Kerim Avcı, Alican Özfesli, Berkay Samancı (Altınordu)

 
İnce'den ilk miting: Beni üzen bir şey oldu
 
Seçim için ikametgah değişikliği nasıl yapılır?
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sabit 6 Mayıs 2018 Pazar 01:04

Merhaba; Bu yorumu Başkan Seyit bey inşallah görür.Sayın Başkan seni seviyoruz eyvallah takımı amatör den alıp bu seviyeye getirdiniz herşey için çok teşekkürler.Ancak bir sorunumuz var hemde çok büyük bir sorun.Takım Erzurumsporla maça çıkmasına bir gün varken vermiş olduğunuz röportaj biz taraftarları üzmüştür.Tabiki de bu çocuklar transfer olup külübe altına çiziyorum şahıslara değil külübe para kazandıracak ki takım ayakta kalsın buna hepimiz katılıyoruz ama nereye kadar biz bazı deplasman maçları dahil bütün maçlara hep geldik ,sizden birşey talep ettik mi ?Hayır.Biz x isim Arsenal forması giyecek değil x isim Roma forması giyecek diye maçlara gelmiyoruz ama artık yeter anlamlı anlamsız çıkışlar yapıp yıl içerisinde büyük Altınordu taraftarına üç defa Altınordu diye bağırıyorlar yoruluyorlar dediniz,bilmenizi isteriz ki yaşlı dediğiniz insanlar sizlerin gelmediği maçlara hep destek için geliyorlar,kendi ceplerinden masraf yapıp Giresun,Adana,Antep farketmeden destek için gidiyorlar.Bu Erzurum maçı bizim play of denilen yere katılmak için değildi bu maç sizin lig boyunca yapmış olduğunuz Gaf lardan dolayı Gurur maçımızdı.Öte yandan Erzurumspor yöneticilerinin bizlere yapmış olduğu küfürler kulak arkası yapıp kendi taraftarına azarlar şekilde el kol hareketi yapan Ali Ergöçmez biz bugünü unutmayacağız sizin el kol hareketi yapmanızı değil Taraftarınızı ki Gerçek Altınordu taraftarını kendi evinde oynadığı maçta sahip çıkıp kollamadığınız için Ali Bey. Alex konusuna gelince bu maç için bile o kadar hazırlık yapmadınız.Neyse bunlar unutulur ama artık basına verdiğiniz Demeçleri bir, iki düşünerek verin.Külübün ismi "Altınordu" Seyitözkan spor değil bunu iyi bilin,biz Bucaspor taraftarına benzemeyiz, kavga etmeyiz ama iki çift kelime ile bile yerin dibine sokar çıkarırız.Saygılarımla

Yorumu oyla      9      5  
Kaan 5 Mayıs 2018 Cumartesi 21:35

A.Ordu'nun bu aşamadaki sonuçlarını lütfen not edin.34 maç-15 galibiyet-10 gollük pozitif averaj. Bakalım;gelecek sezon öncesi yönetim ve teknik kadro defans ve forvet hattı için nasıl bir yapılanma içine girecek? Çünkü;bu yıl A.Ordu'nun en kötü bölgesi başta savunma olmak üzere santrfor bölgesidir. Sadece stoper'e değil iyi ve bitirici bir santrfora da ihtiyaç vardır.Tanju ve Feyyaz stilinde bir santrforu takıma kazandırırlarsa yönetim+teknik heyeti ayakta alkışlayacağım.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen bileti Play-Off'a bıraktı
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son haftaya şampiyonluk hedefiyle giren ...
Çıkın sokaklara: Altay şampiyon!
TFF 2.Lig Beyaz Grup 34. haftasında Altay, kendi evinde lider Gümüşhanespor’u ...
Buca'da büyük yıkım: Efsane küme düştü!
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 34. haftasında Bucaspor, kendi evinde Etimesgut ...
 
Pınar Karşıyaka rahatladı
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Sakarya Büyükşehir Basketbol'u 88-80 ...
Derbiye çıkmayan Beşiktaş için karar verildi!
Olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrasında ...
Takımda kalacak ikinci isim belli oldu
Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile ...
 
Hentbolde Kaf-Kaf rüzgarı!
Türkiye Hentbol Federasyonu Yıldız Erkekler Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka ...
Başakşehirli Arda Turan'dan şok hareket!
Başakşehir ile Sivasspor haftanın açılış maçında 1-1 berabere kalırken, ...
Türkiye Kupası final maçı tarihinde değişiklik
Teleset Mobilya Akhisarspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva