HABERLER>POLİTİKA
2 Şubat 2019 Cumartesi - 16:09

AK Partili Şengül'den çok sert 'Soyer' mesajı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, HDP'nin, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer'i destekleme açıklamasına ilişkin, "CHP'nin belediye başkan adayı kararının nerede alındığı deşifre oldu. Sadece CHP'nin Merkez Yönetim Kurulunda değil başka yerlerde de, dağlarda da karar veriliyor. Ben inanıyorum ki İzmir, Türkiye'yi parçalamaya yönelik bir terör örgütüne destek vermeyecektir." dedi.

AK Partili Şengül den çok sert  Soyer  mesajı!

Şengül, HDP İzmir İl Başkanı Kadir Baydur'un, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer'e destek olacakları yönündeki açıklamasını değerlendirdi. 

İzmir halkının özlemle AK Parti'yi ve AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'yi beklediğini belirten Şengül, "İzmir bizi özlemle bekliyor. Şimdiye kadar kullanıldığını hissediyor. Belli değerlerinin suistimal edildiğini, kendilerinin çantada keklik görüldüğünü düşünüyor. İzmir çok kırgın. Bunu sokakta hissediyoruz. İzmirli bir partiye mahkum değil ve artık çözüm istiyor." diye konuştu. 

Baydur'un açıklamalarının da CHP'nin aday belirleme sürecini özetlediğini savunan Şengül, şöyle devam etti:

"CHP'nin belediye başkan adayı kararının nerede alındığı deşifre oldu. Sadece CHP'nin Merkez Yönetim Kurulunda değil başka yerlerde de, dağlarda da karar veriliyor. Ben inanıyorum ki İzmir Türkiye'yi parçalamaya yönelik bir terör örgütüne destek vermeyecektir. İzmirli milliyetçidir, vatanseverdir, dostunu ve düşmanını, kimle beraber olacağını da bilir. Yukarıdan dayatmalara, planlamalara prim vermeyecektir. Biz bu açıklamayı halkımızın takdirine bırakıyoruz. Biz söylediğimizde siyasi olarak yanlış algılanabilir ama İzmirli vatandaşımız sağduyulu baktığında bütün gerçekliği tüm çıplaklığıyla görüyor. Bunun cevabını da 31 Mart'ta sandıkta vereceğini düşünüyoruz."
Şengül, İzmir'in Atatürkçü, milliyetçi, çağdaş ve özgürlüğüne düşkün olduğunu vurgulayarak, "İzmir kendi kararına başkasının karışmasını istemez, rahatsız olur. İzmir'i belli bir kararı vermeye, yönlendirmeye zorluyorlar. Bunun da ciddi anlamda rahatsızlık yaratacağına inanıyorum. Sokakta da görüyoruz, bir partiye mahkum olup onların yanlışlarıyla günahlarıyla birlikte olmak istemediklerini görüyoruz." ifadelerini kullandı.

HDP'li Baydur, Amerika'nın Sesi internet sitesine İzmir'de CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tunç Soyer'i destekleyeceklerini belirterek, "Afişler şeklinde çok açık bir destek değil ama tabanda halk toplantıları yaparak, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek neden Tunç Soyer’i desteklediğimizi açıklayacağız ve sandığa kitlemizi bu şekilde taşıyacağız." açıklamasını yapmıştı. (AA)

 
Altınordu gol oldu yağdı
 
Muğla iğrenç olayın zanlısı çukurda yakalandı
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
işçi 3 Şubat 2019 Pazar 16:42

hdp adayı soyer hayırlı olsun.

Yorumu oyla      9      7  
Izmirli 3 Şubat 2019 Pazar 16:07

Ağzınızdan zehir akiyor. Yazik cok Yazik şivan megri söylerken topunuz salya sümük ağladınız . C.tesi makeme kurdunuz davul zurna çaldınız ne oldu ...Hicmi utanmasi olmaz bir insanın. Zihniyet tamamen zehizleme üzerinize. Ama sizin zorunuza giden terorist şefiniz fetoye verilen ceza belli....

Yorumu oyla      9      7  
Merkez 3 Şubat 2019 Pazar 12:35

Takke düştü kel göründü İzmir''liyi yıllarca Atatürk üzerinden uyuttular artık yolun sonu göründü.

Yorumu oyla      11      6  
Partili rumuzlu 3 Şubat 2019 Pazar 01:07

Aslinda yazarken kendimi aptal gibi hissediyorum cunku izmir secmeni herseyin farkinda ve senin trol olduğun o kadar belli ki, yine de herkesin bildigi seyleri yazayim; yok chpliymis, yok kafasi karismis, yahu akp nin gecmiste yaptigi hic birsey kafani karistirmadi da bu mu karistirdi...burada sizin trollugunuz sökmez çünkü zekanız yetmez...

Yorumu oyla      10      6  
İzmirli 2 Şubat 2019 Cumartesi 21:49

Bütün mesele FETO YA İLK VERİLEN CEZA...ADAMLARIN İÇİNE İŞLEMİŞ,ŞİMDİ OĞLUNDAN KUYRUK ACILARINI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR..FETO BUNLARA İŞLEMİŞ ÇIKMAZ...

Yorumu oyla      10      6  
volkan 2 Şubat 2019 Cumartesi 20:26

yazik sen dururken tayyip denizlili Zeybekci yi aday gösterdi azıcık gurur olsa istifa ederdin!!!her kurt vatandasi hdp li değildir kendiniz haburda davullu zurnalı terörist karsilayip mahkeme de beraat ettirirken neydi peki? 16 senedir icraat bekledik 1 metre metro yapmadıniz rakibi karalamak yerine icraat vaad edin ama oda yok

Yorumu oyla      12      7  
Gürkan 2 Şubat 2019 Cumartesi 18:06

2 gün önce Soyer sandıktan çıkınca İzmirli 'ye terör destekçisi denilecek demiştim. Şimdi yapılan açıklamalara bakınca da yanılmadığımı görüyorum. 31 Mart günü sandıktan her zaman olduğu gibi CHP çıkarsa İzmirli teröre destek mi vermiş olacak ?

Yorumu oyla      13      6  
Metin Eriş 2 Şubat 2019 Cumartesi 17:05

HDP nin AKPli adayları desteklediği destekleyeceği onlarca seçim merkezi var.Bu desteğin kapsamı için AKP-HDP üst düzey görüşmeler yapıyor. Bunlara rağmen Şengül'ün söylemi sadece gülümseme yaratıyor.

Yorumu oyla      13      7  
Partili 2 Şubat 2019 Cumartesi 16:19

Ben koyu bir CHP''li olarak ya oy kullanmayacağım, ya da sadece CHP''nin başındakiler gitsin diye AKP''ye atacağım. Yazıklar olsun. 2 ay kala aday açıklandı. Açıklandığından beri kaos. Tunç Bey iyidir kötüdür bilemem ama HDP nin adının sürekli geçmesi Atatürkçü kesimi çığrından çıkarıyor. Sadece normal bir aday, basit ve normal bir aday olmaz mı şu CHP''de? İstanbul da karışık, Ankara''da. Hdp sempatizanlarına ülke teslim ediliyor. Yazıklar olsun !

Yorumu oyla      11      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gözler Başkent'te: İnce'nin adaylığı gitti-geldi!
CHP MYK’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Güzelbahçe ...
Lider'den Dikili'ye mesaj: Adil Başkanı size emanet ediyorum!
CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
Çipras'ın Türkiye ziyaretindeki ilginç detay!
5-6 Şubat tarihlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Çavuşoğlu'ndan CHP'ye HDP tepkisi: İzmirli buna itiraz eder!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "PKK güdümündeki HDP ile CHP'yi birleştiren ...
DSP Şişli adayı Sargül’den, Tahir Şahin’e destek: Şimdi bu başkan ne yapsın?
Demokratik Sol Parti'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, ...
 
Saadet Partisi'nin Lideri Karamollaoğlu Soyer için ne dedi?
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP'nin İzmir Büyükşehir ...
Renkli seçim mesaisi: Zeybekci mikrofonu aldı, türküyü patlattı
Bornova Mevlana Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti İzmir ...
AK Partili Nasır: İzmir, AK Belediyecilikle çağ atlayacak
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva