HABERLER>POLİTİKA
2 Şubat 2019 Cumartesi - 10:55

Renkli seçim mesaisi: Zeybekci mikrofonu aldı, türküyü patlattı

Bornova Mevlana Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, vatandaşların şikayetlerini ve dertlerini de dinledi. Buca-Çamlıkule hattında çalışan bir minibüs şoförü, Zeybekci’yi görünce, yollardaki bozukluğa isyan ederek “Asfaltlar berbat, her yer çukur. Araçlarımız mahvoldu. Allah için gel artık Zeybekci” dedi. Ege Sivaslılar Derneği’nin Gaziemir’deki lokalinde yapılan toplantıya da katılan Nihat Zeybekci, etkinlikte mikrofonun kendisine uzatılması üzerine, Denizli yöresine ait “Zobalarında guru da meşe yanıyor” türküsüne eşlik etti

Renkli seçim mesaisi: Zeybekci mikrofonu aldı, türküyü patlattı

Zeybekci’nin yanına gelen başka bir vatandaş da, yine yollardaki soruna dikkati çekerek, “Yollar felaket, ara sokaklar çok kötü, arabamızda alt takım kalmadı” diye konuştu. Zeybekci, bu yılın yazında bu sorunun İzmir’in gündeminde olmayacağını söyledi.

Apartmanlarında artezyen suyu kullandıklarını aktaran vatandaşlar, “42 dairelik sitemizde imar ve ruhsat sorunu olmamasına rağmen, şehir şebeke suyunu kullanamıyoruz. Bunla ilgili defalarca dilekçe verdik. Yolda su hattı var, apartmana bağlanmıyor, tazyik yetmiyormuş” diyerek, bu sorunu aşamadıklarından bahsetti. Çocuklarını gezdiren bir aile de park sayısının azlığı yönünde şikayette bulundu.

Bu sorunların nisan ayından itibaren kısa sürede çözeceklerini, İzmir’in gündeminden kaldıracaklarını ifade eden Zeybekci, ziyareti sırasında vatandaşların çay davetlerini kırmayarak iş yerlerine misafir oldu.BORNOVA’DA HASTANE ZİYARETİ
Bornova Türkan Özilhan Hastanesi’ni de ziyaret eden Zeybekci, yeni hizmete giren Yataklı Palyatif Bakım Servisi’ni gezdi. Hastalar ve yakınlarıyla tek tek sohbet ederek sağlık durumlarını, hizmetten memnuniyetlerini soran Zeybekci, daha sonra da Yenidoğan Servisi’nde ailelere göz aydınlığı diledi.

Zeybekci ayrıca, Buca Genç Rumeli Kanatlar ve Civar Köyleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle görüştü, İzmir’in sorunları ve beklentileriyle ilgili bilgi aldı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN 'ZEYBEKCİ' YORUMU: HEM BELEDİYECİLİĞİ HEM DÜNYAYI ÇOK İYİ BİLİYOR

İŞSİZLİĞİ ÇÖZMELİYİZ

Zeybekci,  katıldığı bir TV'nin canlı yayında ise İzmir’in ulaşımdan, katı atığa, kanalizasyondan yol, yeşil alan, işsizlik sorununa kadar birçok konuda bilgi aktararak “Biz İzmir’in resmini çekiyoruz, bütün İzmirlilere soruyoruz bu resimle biz ne yapabiliriz?” dedi.

Hazırladıkları projelerle İzmir’deki sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını ve 21. Yüzyıl şehirler yarışında yerini almasını sağlayacaklarını, dünya standartlarına getireceklerini ifade eden Zeybekci, ayrıca 5 yıl içinde kanalizasyona yönelik arıtma tesislerini hayata geçirecekleri, 2 yıl içinde de vahşi depolamayı sıfır atığa dönüştürecekleri konusunda taahhütte bulundu.

İzmir’deki işsizlik sorununun çözümü için ekonomi pastasının büyümesi gerektiğini, altyapının tamamlanmasıyla, lojistik merkezi, bilim teknoloji vadisi, sağlık vadisi gibi projelerin hayata geçmesiyle şehrin bu sorunun da çözüme kavuşacağını söyleyerek şöyle devam etti:

“Örnek olarak ESBAŞ’ı verebilirim, buraya da katkılarım çok oldu. Dar alanda 250 şirketle 20 bin kişiye istihdam sağlanıyor. Birçok ildeki kayıtlı sigortalıdan daha fazla çalışanı var. İzmir’e yeni serbest bölgeler kazandırarak istihdamı artıracağız. Tarım teknolojine yönelik, enerji rüzgar tribünlerinin yapımına yönelik önemli devlet teşvikleri var, bunların İzmir’e gelmesini sağlayacağım. Ben 21 yüzyılda geçen bir hikayeye İzmirlileri dahil olmaya çağırıyorum.”TÜRKÜLERLE ALKIŞLARLA
Ege Sivaslılar Derneği’nin Gaziemir’deki lokalinde yapılan toplantıya katılan Nihat Zeybekci,  buradaki konuşmasında, Anadolu’nun kültürel zenginliğinden bahsederek, bilişim, haberleşmedeki hızlı gelişim ve göçlerle bu zenginliğin kaybolmaya başladığını, hemşeri derneklerinin kültürü yaşatmak için önemli görev üstlendiğini söyledi.

“Bizim ortak değerimiz İzmir” diyen Zeybekci, sosyal medya üzerinde kendine gelen on bini aşkın mesajda İzmirli’den şehrin sorunlarını, beklentilerini dinlediğini söyledi.

Zeybekci etkinlikte mikrofonun kendisine uzatılması üzerine, Denizli yöresine ait “Zobalarında guru da meşe yanıyor” türküsüne eşlik etti. Etkinliğe AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, MHP İzmir İl Veysel Şahin, BBP İl Başkanı Erdem Öksüz, AK Parti  Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan da katıldı.

 
Rauf Denktaş'ın eşi Aydın Denktaş hayatını kaybetti
 
İzmirliler en çok neden şikayetçi?
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Muratt 2 Şubat 2019 Cumartesi 15:02

Izmirliler yorumlardakiler gibi geçmişe değil geleceğine oy verecek budefa.hdp sevicisine değil İzmir''in gelecegine oy verecek.kimsenin zoruna gitmesin.20 yılımız boşa gitti mi.5 yıl daha gitmeyecek

Yorumu oyla      10      8  
Fahrettin Arslan 2 Şubat 2019 Cumartesi 14:40

Sesin güzelmiş evlat.Al bu benim kartım yarın gel gazinomda başla.Bırak belediye başkanlığı sevdasını...Türk filmi tadında..(Bu arada aklın hala Denizli''de.Iıhh.Olmaz yani)

Yorumu oyla      10      5  
ulukentli 2 Şubat 2019 Cumartesi 14:18

yollar harbiden çok kötü İzmir'de araçlar gerçekten çok yıpranıyor. Sahil dışında bütün yollar berbat neredeyse, bizim burada geçen daha yıl yapılan yollar gene kazıldı delik deşik oldu.

Yorumu oyla      9      8  
Merkez 2 Şubat 2019 Cumartesi 12:08

Gürkan Merak etme zeybeği de 31 Mart akşamı patlatacak....

Yorumu oyla      9      8  
Merkez 2 Şubat 2019 Cumartesi 12:07

Şoförler çok güzel ifade etmişler her taraf berbat çukur çöp...

Yorumu oyla      9      7  
Gürkan 2 Şubat 2019 Cumartesi 11:33

Türkünün üstüne bir de zeybek patlatsaydı; malum iyi oynuyor ya!

Yorumu oyla      11      5  
izmirli 2 Şubat 2019 Cumartesi 11:32

kimse size ankarada bekleyen buca metro iznini sormuyomu yada otogar metroyu ? yara bucada atil duran tcdd ye ait tren yolunu

Yorumu oyla      13      5  
adam 2 Şubat 2019 Cumartesi 11:15

herşeyi çözecek sinizde 16 yıldan beri kim elinizi tuttu ödeneklermi yetmedi

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Nasır: İzmir, AK Belediyecilikle çağ atlayacak
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
CHP'de kritik gün: Bayraklı için yetki Lider'de, gözler o tarihte!
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimlerde yarışacak adayların ...
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Zeybekci' yorumu: Hem belediyeciliği hem dünyayı çok iyi biliyor
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e kınama
Dışişleri Bakanlığı: "İsrail’in, 'El Halil Uluslararası Geçici Mevcudiyeti'nin ...
Kalın, Katar Milli Takımı'nı kutladı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 2019 Asya Kupası'nı kazanan Katar ...
Şahin'e DSP kancası: Teklifi kabul edecek mi?
CHP’nin aday göstermediği isimler üzerinde yerel seçime hazırlanan DSP, ...
 
Marmaris'in başkanı o partiden seçime giriyor!
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Ankara'da Demokratik Sol Parti (DSP) ...
Narlıdere’de düğüm çözüldü: Örgüt açıklama yaptı!
Narlıdere'de aday adayları Ali Engin’in aday gösterilmesinin ardından ...
İYİ Parti 112 adayını daha açıkladı
İYİ Parti, 1’i büyükşehir 3’ü il olmak üzere 112 belediye başkanı adayını daha açıkladı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva