HABERLER>POLİTİKA
16 Haziran 2018 Cumartesi - 12:09

AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na 'Yıldırım' salvo!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 24 Haziran öncesi çalışmalarına devam ediyor. Karabağlar'daki açılışta konuşan Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

AK Partili Kaya dan Kocaoğlu na  Yıldırım  salvo!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 24 Haziran öncesi çalışmalarına devam ediyor. Bayramda da hız kesmeyen Kaya, gündüz Torbalı'da kahvehaneleri dolaşarak vatandaşların bayramını kutladı, akşamında ise Karabağlar'da Bozyaka Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Karabağlar'daki açılışta konuşan Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili açıklamalarının tam bir aymazlık örneği olduğunu belirtti.

MİLLETİMİZ BİNALİ YILDIRIM'I BİLİYOR
Tarihin Başbakan Binali Yıldırım'ı vefalı, cesaretli ve vatan sevdalısı olarak hatırlayacağını belirten Kaya, "Milletimiz Binali Yıldırım'ı tarihe geçen büyük eserlerinden, hayatı kolaylaştıran dev yatırımlarından biliyor. Marmaray'dan, 3. Havalimanı'dan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden, Konak Tüneli'nden, hızlı trenlerden, bölünmüş yollardan ve daha nice hizmetlerden biliyor. Milletimiz Binali Yıldırım'ı vefasıyla biliyor, cesaretli ve vatan sevdalısı yapısıyla biliyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklar birilerine yol açarken, hainlere meydan okuyan duruşuyla biliyor. En sert rüzgarlarda bile sallanmadı, dirayetini ve inancını bir an bile kaybetmedi. Hainlere göz açtırmadı, duruşunu, asaletini hep muhafaza etti" şeklinde konuştu.

SALDIRILAR BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ
Konuşmasında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Partililere yönelik silahlı saldırıya da değinen Kaya şunları söyledi; "Demokrasiye yapılmış bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenler, bunun hesabını mutlaka vereceklerdir. Siyasette baskıyla, tehditle, öldürmekle, şiddetle netice alınması mümkün değildir. Bu saldırılar bizi asla yolumuzdan döndüremez. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu işin arkasını asla bırakmayacağız. Ne Gabar'da bırakacağız, ne Cudi'de bırakacağız, ne Tendürek'te bırakacağız, ne Bestler Dereler'de bırakacağız, ne Kandil'de bırakacağız, ne de bu tür yerlerde bırakacağız. Terörü de yok etmeye, teröristleri de yok etmeye, milletimizin özgür bir ortamda seçim yapması için her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz"

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bayram dolayısıyla şehit ailelerini de ziyaret etti. Kaya, ilk olarak 1997 yılında Tunceli Pülümür'de şehadet şerbetini içen, çocukluk ve okul arkadaşı Şehit Serdar Genç'in annesi Zeliha Genç'i Torbalı'daki evinde ziyaret etti. Ardından 2016 yılında Diyarbakır Lice'de şehadet şerbetini içen, Torbalılı Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Eser'in annesi Türkan Kalkan'ı ziyaret eden Kaya, her iki ailenin de bayramını tebrik etti.

 
CHP'li Sertel, şehit ailelerinin acısını paylaştı
 
Beşiktaş'a transferde kötü haber!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
volkan 17 Haziran 2018 Pazar 05:11

biri bu adama genel seçimler oldugunu animsatsin kopru yol tunel anlatarak bu seçim kazanilmaz ki o konuda da sınıfta kaldınız ya siz il özel idare mallarini gasp ettiniz

Yorumu oyla      9      5  
biliyoruz 16 Haziran 2018 Cumartesi 17:09

Biz kandırılanları da biliyoruz, kandıranları da! Bekleyen izinleri biliyoruz, yapılmayan otogar metroyu, Belediyeye verilmeyen Buca TCDD hattını, söz verilip yapılmayan Buca tramvayını, izin bekleyen Mavişehir iskelesini, marinaları filan. Hepsini biliyruz, millete döviz bozdur deyip, kendi dövizini bozdurmayan vekil adayınızı da biliyoruz. artık TAMAM, yolcusunuz.

Yorumu oyla      13      5  
Mustafa Naci 16 Haziran 2018 Cumartesi 15:17

Millet, Binali Yıldırım’ı biliyormuş ! Merak etmeyin İzmir’li de Aziz başkanı biliyor, siz İzmir’den ancak havanızı alırsınız. 21 Haziran’da fragmanı göreceksiniz !

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 16 Haziran 2018 Cumartesi 12:29

15 Temmuz' da Binali Yıldırım meydanlarda meydan okumuş. Sayın vekil hangi meydan ? 15 Temmuz niye oldu ? Kimin yaptığı biliyor da bunların yolunu açanlar kim(ler) ?

Yorumu oyla      13      5  
Gürkan 16 Haziran 2018 Cumartesi 12:24

İzmirliler Binali Yıldırım' ı değil Aziz Kocaoğlu'nu seçmiştir. Önce İzmirlinin tercihine saygı duyun sonra sonuçları hazmedin; boş laf değil iş yapın. "Siz" İzmir'e ne kazandırdınız? Körfez geçiş projesi ve 2.çevreyolu projesi ne oldu ? İzmir'de çoğu insan bilmez; Buca Tınaztepe 'den başlayan , Menemen' de son bulan , içinde 9 adet tünel olan 2.çevre yolu projesi var. Körfez geçiş projesi ve 2.çevre yolu ne zaman yapılacak ?

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel, şehit ailelerinin acısını paylaştı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, bu bayramda ...
'Gözümün önünden o fotoğraf bir türlü gitmiyor'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından mesajlar paylaştı. ...
AK Partili Dağ: Suruç'ta yapılanlar planlı bir hadise
İzmir'de partililerle bayramlaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve ...
 
Erdoğan duyurdu: Haliç'e bilim merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Tersanesi'nde Bilim Merkezi kurulacağını kaydetti.
AK Partili Kemerli: İzmirli yerelde değişim istiyor, 12 milletvekili çıkarırız!
AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Kemerli, “İzmir genelde ‘devam’  fakat ...
İnce: Erdoğan'ın o görüntülerini izledim
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova'nın Elmalık ...
 
Erdoğan: Birkaç güne büyük müjdelerimiz olacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, ...
AK Parti Adayı Çankırı: Terörle mücadelemiz devam edecek
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Gaziemir Çınar ...
TSK'dan son dakika Kandil açıklaması
TSK açıklamasında, "12 Haziran 2018 tarihinde Kandile yönelik gerçekleştirilen ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva