HABERLER>POLİTİKA
2 Şubat 2018 Cuma - 11:05

AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu’na: 52 milyarla bugüne kadar ne yaptın?

İzmir Milletvekili Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nu vizyonsuz gördüğünü söylerken, “Başkan olduğu günden beri 52 milyar, 53 milyara yakın kaynak kullanmış. Büyük çoğunluğu hükümet çıkışlıdır. Aziz Bey 2004 yılından beri İzmir’e ne yaptı?” dedi.

AK Partili Kaya dan Kocaoğlu’na: 52 milyarla bugüne kadar ne yaptın?

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Vekil Kaya ilk olarak Afrin Operasyonu üzerinden önemli mesajlar verirken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) temsilcilerinin son dönemde yapmış olduğu açıklamalara eleştiri getirdi.

Kaya genel siyasi gelişmelerden ziyade yerel kent gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaya’nın hedefinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP’li ilçe belediyeleri vardı.

Merkezi hükümetin İzmir’e yönelik yatırımlarını rakamlarla açıklayan Kaya projelere ilişkin net ifadeler kullandı.  

HAREKAT ÜZERİNDEN CHP’Yİ ELEŞTİRDİ
Kaya Afrin Operasyonu hakkında açıklamalarda bulunurken, “Uzun zamandır ülkemizin güney koridorunda bir terör unsuru oluşturuluyordu. Tüm girişimlere rağmen ciddi bir adım atılmadı. Bunu milletçe gördük. Sonrasında Zeytin Dalı Harekatı’nın başlamasıyla birlikte kahraman Mehmetçik çok önemli adımlar attı. Şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyorum. Zorlu bir yol. Ana muhalefet lideri durumlardan bihaber ama TSK’nın yerli ve milli silahlarla neler yaptığını hep beraber görüyoruz. PYD eşittir PKK. Bunu net bir şekilde görüyoruz. Ana muhalefetin değerlendirmeleri bizimle beraber kamuoyunu üzüyor diye düşünüyorum. Özellikle İzmir. Milletvekili Selin Sayek Böke’nin yaptığı açıklama… ‘PYD’ye terör örgütü diyecek istihbarat bilgisi yok’ dedi. . Bu üslup ve dil Amerika’nın kullandığı dildir. Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger PYD’nin bir parti olduğu iddiasında. Yine Tuncay Özkan’ın yaptığı açıklamalar kabul edilemez. Böyle ciddi bir operasyon içindeyken bunlar yaralayıcıdır. Türkiye bölgedeki en güçlü devlet. Kendi kararlarını kendi alan, kendi göbek bağını kendi kesen, dışa bağımlılığı olmayan bir ülke. TIR’larla silah gitmiş. Artık gelinen nokta inkar edilemez noktada. Bu harekata herkes destek veriyor. Ama CHP’nin gelmiş olduğu nokta için örnekler verdim. Bunlar ne İzmir’in ne Türkiye’nin hassasiyetlerini yansıtmayan gelişmeler. Bu konuda ciddi bir şey yapılması kanaatindeyim” dedi.

2002’DEN İTİBAREN ERKEN SEÇİM HİÇ GÜNDEMİMİZDE OLMADI
Milletvekili olduktan sonraki dönemi özetleyen Kaya ayrıca ilerleyen süreçte erken seçim olmayacağını açıkladı. Kaya, “Yoğun ve 1 Kasım’dan sonra nedametli bir süreç yaşandı. 15 Temmuz’da hain bir kalkışmayla karşı karşıya kaldı. 2017’de büyüme ve ihracat rekorları kırıldı. 2018’de bu devam edecektir. Çok büyük bir devlet olduğumuzu büyük bir operasyon gerçekleştirirken bile ekonomide kırılmama olmamasında görüyoruz. Başbakanımız da Cumhurbaşkanımız da erken bir seçim yok diyor. O süreçte Türkiye’deki gelişmeler vatandaşlarımızın takdir ederek yeniden çok ciddi bir oy oranıyla AK Parti’nin hem yerelde hem genelde yoluna devam edeceğini düşünüyorum. Diğer siyasi partilerden büyük bir farkımız var. Bizde bir seçim biter diğer seçim için teşkilatlar çalışmaya başlar. Ama bizim 2002’den itibaren hiçbir zaman erken seçim gündemimizde olmadı. Cumhurbaşkanımız seçimlerin zamanında yapılması için hep hassasiyet gösterdi. Seçimleri zamanında inşallah gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu.

İZMİR’DE BİR VİZYONSUZLUK VAR
Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için büyük şans olduğunu ifade eden Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun zaman zaman hükümeti eleştiren açıklamalarına cevap verdi. Kaya, “Bir şehrin başbakanının olması büyük bir şans. Bunu hep birlikte kullanmamız gerekiyor. Yerel kalkınmayı gerçekleştirme noktasında yerel yönetimlere Binali Yıldırım başbakan olduktan sonra çağrıda bulundu. İzmir’i hak ettiği yere İstanbul’un arkasına tarihte olduğu gibi taşıyalım dedi. Bunu net söyledi. İzmir’de yerel yönetimlerde çok ciddi bir vizyonsuzluk var. Bizim ortaya koyduklarımızla maalesef o birlikteliği yakalayamadık. Yerel yönetimlerin proje üretememesi İzmir’in gündeminde. Biz hükümet eliyle çok ciddi yatırımlara kavuşturmuş olduk. Maalesef gerçek dışı beyan ve yalanlarla ‘AK Parti ne yapıyor?’ dediler. Biz rakam rakam çıkardık ve ortaya koyduk. 45 milyarlık bir yatırımı İzmir’e partimiz iktidar olduğu günden beri ulaştırdık. Bakanlık bakanlık listeler devam ediyor.  Bakın ben ortaya belge koyuyorum. Aziz Bey de çıksın hayır öyle değil desin. Ama maalesef cevap bile vermiyor” dedi.

YAPTIĞI AÇIKLAMALARIN ÇOĞU YALAN!
Başkan Kocaoğlu’na yüklenmeyi sürdüren Kaya, “Aziz Bey algı değiştirme noktasında, polemiklerle siyaset yapma gayretinde. Kendisinin gündeminde ara sıra İzmir var. Partisinin kongre çalışmaları içinde daha aktif. Hep beraber bunu görüyoruz. Gerçek dışı açıklamalar yapıyor. Çoğu da yalan. İzmir’e yanlış bilgi pompalamak için gayret içinde. Sıkıntılı projelerin hepsini çözdük. İşin içinden çıkamıyorum dedi. Başbakanımız her zaman yardımcı oldu. Bizim uzatmış olduğumuz eli süreç içinde bırakmış oldu.  Kişi başı pay dağılımında Kocaeli’nden sonra İzmir ikinci sırada. Başkan olduğu günden beri 52 katrilyon, 53 katrilyona yakın kaynak kullanmış. Büyük çoğunluğu hükümet çıkışlıdır. Aziz Bey 2004 yılından beri İzmir’e ne yaptı? Büyükşehir Belediyesi’nin birinci temel problemi, vizyonsuzluktur. Daha  Ulaşım Master Planı yoktu. Körfez geçi projesini destekliyoruz diyorlardı fakat istemezük mantığıyla perde arkasında istemediler. Dava açtılar. Odalar da açtı. 6 dakika içinde hem raylı sistemle hem karayoluyla İzmirli hemşerilerimizin karşıdan karşıya geçişini sağlayacağız. ‘Bu trafiği rahatlatır mı?’ diyorlar. İnsanın bu vizyonsuzluğa gülesi geliyor. İhalesini yapıp bu yatırımı hemşerilerimize kazandıracağız. Kime rağmen? İstemezükçülere, CHP’nin yerel yönetimine ve Aziz Bey’e rağmen kazandıracağız. Aziz Bey’e verilen kaynakla 5 adet körfez geçiş projesini İzmir’e kazandırabilirdi. Yaptı mı? Yapmadı. Bırakın böyle bir projeyi İzmir’de tünel ve yaptığı 3-5 viyadük dışında bir şey konuşamıyoruz” açıklamasında bulundu.

İNCİRALTI İÇİN KOCAOĞLU’NA ÇAĞRI: TEKRAR DAVA AÇMAYACAĞINI TAAHHÜT ET!
Uzun yıllardın imar planlaması bekleyen İnciraltı’nın durumuna değinen Kaya, “İnciraltı İzmir’in kronik ve kanayan sorunlarındandır. Bunun sorumlusu biz değiliz. Bakanlıklara planlama yetkisi verilen bir süreç var. Biz bu süreçte 2 kez planlama yaptık. Vatandaşlarımızı rahatlatmışken İzmir Büyükşehir Belediyesi iki dava açtı. Bu planlar iptal edildi. Başbakanımızın verdiği talimatla Aziz Bey’le bir toplantı gerçekleştirdik. Bu noktadaki inadından vazgeçmesi ve İnciraltı’nın İzmir’e kazandırılması noktasında bir araya geldik. Kendisinin plan önerisi olduğunu söyledi. Biz bunu aldık ve inceledik. Fakat bir gün geldi baktık, her zamanki çıkışlarını yaptı. Kendisinden bir tek şey istiyorum; tekrar dava açmayacağını taahhüt et. Kendisinin planlama yetkisi yok. İtirazlarını yapıyor ve davalarını açıyor. Çözümsüzlüğü vatandaşlara bir çözüm olarak sunuyor. Öyle kalsın istiyor. Vatandaşlarımız o alanları kullanmasın diyor. İnciraltı bu kentin geleceğidir. Aziz Bey’in burada siyaset yapmaması ve samimi duruş sergilemesi gerekiyor. Biz çözüm noktasındayız” dedi.

8 İLÇEYİ YOK SAYIYOR
“Büyükşehir Belediyesi’nde vizyonsuzluk dışında en büyük sıkıntı adaletsizlik” diyen Kaya, “Bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi kendisinde olmayan 8 belediyeye ilişkin uyguladığı politikalarda uçurum farklar var. Yol çalışmalarında belediye başkanı arkadaşlarımız bilgilendirme yapmasına rağmen gelip yaptığı kazılar çok büyük adaletsizliktir. 600 bin üzerinde insanın yaşadığı bu ilçeleri yok saymakta. Siyaset uğruna bu ilçeleri köstebek yuvasına döndürmüş durumda. Yaşadığımız trafik sorununun en büyük probleminin temelinde plansızlık var. Ankara’da söylediğimde şaşırıyorlar. İzmir’in yüzde 65’i plansız. Böyle bir ciddiyetsiz belediye yönetim olabilir mi? Kentsel dönüşüm noktasında katkı koymak istiyoruz. Aslında bu belediyenin işidir. Ama ciddi talepler oldu. Hiçbir ayrım yapmadan bakanlık tarafından ciddi hassasiyetle takip ediyoruz. Ama çok sayıda belediye başkanı göreve geldikleri günden itibaren oraya proje çıkaramadılar” yorumunu yaptı.

AZİZ BEY’İN GEÇMİŞİ SABIKALIDIR!
Selçuk’ta İZBAN’ın açılışı sırasında yaşanan krize ilişkin konuşan Kaya, “Aziz Bey bu konuda yalan söylüyor. Bunun tekrar tekrar söylüyor. Bu şehir Binali Yıldırım’ı da Aziz Bey’i de tanıyor. Aziz Bey’in geçmişine bakıldığında çok sabıkalıdır. Bu tür hadiseler birçok kez oldu. ‘Binali Yıldırım benden özür dilemeli’ açıklaması da devlet adabından, terbiyesinden uzaklığını ortaya koyan kelime ve beyanlar bunlar. Ben olayı canlı canlı yaşamış bir olarak söylüyorum; kendisi orada bir senaryo ve tiyatro yazdı. CHP il kongresinde de istediğini elde etti. İstediği kişiyi başkan seçtirdi. İlerleyen süreçte de ilçe belediye başkanlarını ve kendi adaylığını da belirme açısından önemli. Adaylığını pekiştirdi. Başbakanımızdan özür dileyecek kişi Aziz Kocaoğlu’dur. Selçuk’ta Aziz Bey’in yuhalandığını duydunuz mu? Bir ses var mı? Aziz Bey sahneye çıkarken küçük bir grup ‘İzmir Aziz’dir Aziz kalacak’ sloganı attılar. Bizim grup da Recep Tayyip Erdoğan diye slogan attı. En küçük bir yuhalama, ıslıklama olmadı. İyi takip edin senaryo yazmış ya konuşmaya başlamıyor. Duruyor. Bir şey gelsin diye bekliyor. Vatandaş sağduyulu. Buna izin vermez. Selçuk’ta yaşanmış en ufak bir hadise olmadı. Etrafa bağırıp çağıran Aziz Bey dışında bir şey olmadı” dedi.

‘GİZLİ KAPAKLI İŞ YAPMAM’ DİYOR, YAPTIĞI İŞ YOK Kİ GİZLİ KAPAKLI OLSUN!
Kaya,  “Kendi partisinin komiseri olarak, onlarda öyle deniliyor herhalde, o işleri güzel organize ediyor. Selçuk’ta  Başbakanımız orada, o alanı terk edip giden kendisi. Aziz Bey hiçbir sorunu kendinde görmüyor. İzmirli trafik sorunu hakkında hemşerilerimiz merkeze araçla gelmesin, bunda belediye başkanının suçu yoktur’ diyor. Yakında İzmirliler araba kullanmasın yürüyerek gelsin diye bir açıklaması olacak. İzmir’de 1 milyon 80 bin araç var. Bu rakamlar onlarda yok. Böyle bir yaklaşımları olmadığı için. Kendisi tünel projesi gerçekleştirmiş olsaydı İzmir’de trafik sorunu olmazdı. Ortaya plan vizyon konuşulmaması sıkıntıdır. ‘Ben gizli kapaklı iş yapmam’ diyor. Yaptığı iş yok ki gizli kapaklı olsun” açıklamasında bulundu.  

İDDİA EDİYORUM; BU STATLAR TRAFİK SORUNU YARATMAYACAK
Kentte yılan hikayesine dönen statlar sorunu ve konusuna değinen Kaya, “Sebebi biz değiliz. Yine delil ve belgeli konuşalım. Hem büyükşehir belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları açtıkları davaları unutuyorlar. Sorumlular İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi’dir. Biz bugün UEFA standardında 3 stadı İzmir’e kazandırmak için çalışıyoruz. 3 stadı Binali Yıldırım’ın bakanlığı döneminde paket halinde koyduk. İlk önce yer tespitinden itirazlar geldi. Bu yerlerde ne var? Geçmişte de stat var. Biz yeni planlama yapıp buralara stat yapacağız demiyoruz. Var olan yerleri geliştirme açısından proje hazırladık. Bunlar buraya AVM yapacak dediler. Kandırıyorlar. Başka bir gayretimiz yok. Burası devlet, bakanlık... İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi ciddiyetsiz bir kurum değil. Gizli kapaklı iş mi olur? Alsancak Stadı’nda süreç başladı, Konak Belediyesi ruhsat vermedi. O kadar bihaber ki… Oranın zemini balçık. Orada bir trafik sorunu yok. Orada İZBAN hattı var. Samimiysen arkadaş buna bir çözüm bulalım diye söyle. Yaklaşım engellemek noktasında. Biz ne yaptık? Sen vermezsen ruhsatı, kurumlar var. Yatırımın önüne geçemezsin. Süreç normale girdi, çalışmalar başladı.  Hükümet yapmıyor diyorlar ya. Bu statlar gerçeği gözler önüne serdi. Şu 3 stadı bitirelim Atatürk Stadı’na bakarız. Ben buradan iddia ediyorum. Bu statlar trafik sorunu yaratmayacak. Beşiktaş’ın stadı nereden? Bunların tamamı vizyonsuzluk” diye konuştu.

İZMİRLİLERE SESLENDİ: VİCDANLI OLARAK GÖZDEN GEÇİRSİNLER
İzmirli vatandaşlara seslenen Kaya, “İzmirlilerden şunu rica ediyorum. Şu karşımıza çıkan taşları, açılan davaları vicdanlı olarak gözden geçirsinler. Bizim kendimizi anlatma sıkıntımız yok. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları beceriksizliklerini, yapmadıklarına çözüm ulaştırmak istiyorlar. AK Parti yapmadı diyorlar. Kentsel dönüşümde Karabağlar Belediyesi’ne yetkiyi vermişiz. Bakın buradan çağrı yapıyorum, CHP’li belediyeler projesi varsa kentsel dönüşüm için yetki istiyorsa biz buradayız. Yapmıyorsunuz, biz yapınca böyle olur mu diyorlar. AK Parti İzmir’de 7 tane belediyeyi idare ediyor. Allah aşkına merkezde yaşayan vatandaşlar atlasın gitsinler bu belediyelere baksınlar. Görsünler ve ona göre oy kullansınlar. CHP’nin geldiği çizgi ortada. Biraz bunları kapatmak için de bunları kullanıyorlar. İstanbul il başkanın söylemleri ortada. Ve çıktı buradaki CHP’liler sahip çıktı. Mühim olan eser otaya koymak ama her şeyden önce milli bir duruş sergilemek” dedi.

YEREL YÖNETİMLER İZMİR’İN BÜYÜMESİNDEN RAHATSIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na yönelik, “52 katrilyonla ne yaptın? Çık ortaya açıkla” diyen Kaya, “Koyamaz. İzmirlilere şu borcu var. Çıkıp rakam rakam konuşsun. Bizim yanlışımız varsa düzeltsin. Hayır bu kadar değil bu kadar desin. Ben ortaya belge koyuyorum. Yoksa yalancılık devam etmektedir ve bu siyaset anlayışı İzmir’e yakışmamaktadır. Yerel yönetimler İzmir’in büyümesinden rahatsız, ket vuruyorlar. Yüzde 5 buçuk tarım büyüdü diyorlar. Koyun keçi dağıtmakla olduğunu söylemek İzmirlinin aklıyla dalga geçmektir. AK Parti iktidara geldiği günden bu yana sadece İzmirli çiftçiye 3.1 milyar vermiş olduğumuz destek var” açıklamasında bulundu.

BİZİM KONGREMİZDE SANDALYELER HAVADA UÇUŞMAZ!
Partisinin kongre sürecine değinen Kaya, “Hiçbir arkadaşımız merak etmesin CHP kongresindeki gibi sandalyeler havada uçuşmaz. Gördük işte. Milletvekili ona saldırıyor o ona saldırıyor. İzmir’e yakışmayan bir hava var. Kendi işleridir, bizi ilgilendirmez ama bizde öyle şeyler olmaz. İzmir’de güzel bir kongre gerçekleştireceğiz. Görevde il başkanımız var. Genel merkez değerlendirmeler yapacak. Biz kongremizde aradaki farkı gözler önüne sereceğiz. Onların paylaşamadığı meseleler bizde olmaz. Başka düşüncedeki arkadaşlar kendilerine AK Parti’de yer bulamaz” dedi.

İZMİR İNŞALLAH GEREĞİNİ YAPACAKTIR
2019’da gerçekleşmesi beklenen yerel seçimlere ilişkin konuşan Kaya, “İzmir’de bir değişim istendiği net ortada. İzmir’de bir zihniyet değişimine ihtiyaç var. Bu vizyonsuz kavgası belediyeden öte hizmet üreten bir hamle isteniyor. Bizim adayımızın Aziz Bey’den çok iyi bir aday olacağı kesin. Ben inanıyorum, İzmir bizim geçmişe göre, hizmet üretme noktasında engellenmemizi görüyor. İzmir bu yalanlardan bıktı artık. Her iş yapamadığında ayrı bir mazeret. İzmir inşallah gereğini yapacaktır” ifadelerini kullandı.  

 
Karabağlar'da çocukların sömestr keyfi
 
Buca'nın güçlü tekmeleri turnuva yolcusu
YORUMLAR
Toplam 35 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
citizen 3 Şubat 2018 Cumartesi 10:13

Sn. Milletvekili sana soruyorum Türkiye'nin en büyük 3. şehri UEFA EURO 2024 Aday şehirleri arasında neden yok? Sen İzmir Milletvekili olarak önce bu soruyu cevapla, yaptıracağınız mahalle stadlarını çok büyük bir iş gibi pazarlamayı bırakın!

Yorumu oyla      11      5  
Köyün Delisi 3 Şubat 2018 Cumartesi 02:02

He yav he he... Al Atilla''yı vur Aziz''e... Sadece boş laf, bol şov. Ne İzmir ne vatandaş umurlarında bile değil. "Halkı, tabanı boşver, Ankara''da işler farklı yürüyor" diyen, tek meziyeti Başbakan''ın etrafında yöresinde olmaktan öteye gitmeyen birisidir Atilla Kaya. Aziz Kocaoğlu deseniz, bırakın büyükşehir belediye başkanlığını Belde başkanlığını yapacak vizyon ve becerisi olmayan birisi. O da İzmirlilerin akparti ve Recep Tayyip Erdoğan muhalifliği ve nefretinden nemalanmakta. Olan İzmir''e ve izmirliye oluyor... Yazık

Yorumu oyla      11      6  
ksk 2 Şubat 2018 Cuma 22:04

hükümet 2004 yılından beri izmire ne yaptı.izmir her zaman gereğini zaten yapar..

Yorumu oyla      17      6  
Kabus gibi 2 Şubat 2018 Cuma 21:50

Sayın Kocaoğlu merak ediyorum bu Sizi sürekli eleştirenler herhalde gece rüyalarında da kabus görmüş gibi sizi görüyorlardır.

Yorumu oyla      13      8  
Aynı hikaye 2 Şubat 2018 Cuma 20:09

Önce şu Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını düzeltin.Şuan madem Sayın Delican il başkanlığı koltuğunda oturuyor ona destek verin.Belediyeyi eleştirmekte onun görevi neden müdahil oluyorsunuz.Başlıyorsunuz Kocaoğlu bitriyorsunuz Kocaoğlu.Milletvekilisiniz orada yaptıklarınızı anlatın.İzmir‘e metro yatırımı veya başka yatırımlar için ne yaptınız? Milletin hayat pahalılığı nedeniyle hali perişan.Siz, Sayın Dağ ve Sürekli‘nin tek hedefi belediye.Bu arada üçünüzün haricindeki vekillerde sadece Sayın Cumhurbaşkanı veya Başbakan İzmir‘e gelince protokolde boy gösteriyorlar sonra yoklar.İzmir milletvekilleri için teamül yıklaması yapılınca sınıfı geçen olur mu sizce?

Yorumu oyla      18      6  
Mahir 2 Şubat 2018 Cuma 20:08

Merkezde yaşayan vatandaşlar 7 tane AKP'nin yönettiği ilçeye gidip bakacaklarmış. Buca ve Aliağa belediyeleri daha önce AKP'de değil miydi. Çok iyi belediyecilik yaptılar ise niçin seçimleri kaybettiler bu iki ilçede. Ben de diyorum ki AKP 'ye oy verenler Ankara'yı gidip görürse Aziz Kocaoğlu en az yüzde 70 ile seçimleri kazanır.

Yorumu oyla      20      6  
Kapıkulları 2 Şubat 2018 Cuma 19:40

Önce vekilin anlattıklarını, sonra yorumları okudum.Akıllara ziyan olan ise olumsuz yazılan yorumları hemen olumsuz olarak yorumlayan kapıkullları yaptığınız ayıp, Ak Partililer bile eleştiriyorlar.Eğer ülkede demokrasi olacak ise olumlu ve olumsuz eleştiri olacaktır.Sayın Dağ Chp kongresini eleştirip bizde olmaz diyor doğru çünkü sizde isteyen aday olamaz fikrini beyan edemez.Bu biad kültürünü vatandaş bıraktı vazgeçti.15 yıldır kayıtsız destek verip konuşmayanlar artık soru soruyor-eleştiriyor nedeni hayat pahalılığı.2019 da %50+1 in imkansız olduğunu hep beraber göreceğiz.Çünkü siz vatandaşın sesini duymamaya başladınız.

Yorumu oyla      17      6  
Poyraz 2 Şubat 2018 Cuma 18:56

22 sene önce Basmane'den tren ile 15 saatte Ankara'ya gitmiştim.Şu anda Basmane ile Eskişehir arası 12 saat 30 dakika sürüyor. Eskişehirden aktarma kaybını ve yol süresini üzerine koyunca bir arpa boyu yol gitmemişler diyeceğim ama maalesef geriye gitmişler.

Yorumu oyla      16      5  
Bülent ışık 2 Şubat 2018 Cuma 18:50

Daha fazla ihracat için 400 milyon liraya yapılan Yeni Fuar alanının açılışına Sanayi bakanı gelmedi.Daha fazla ithalat için işleri,güçleri AVM açmak.köylüye destek vermişler ama ne hikmetse köylerin nüfusu 21 milyondan 7 milyona düşmüş. Hollanda 60 milyar dolar tarım ürünleri fazlası verirken Türkiye 6 milyar dolar tarım ürünleri açığı veriyor.

Yorumu oyla      20      6  
sabırr sabırr 2 Şubat 2018 Cuma 18:13

köy gibi oldu güzelim izmir. Çalış artık kocaoglu. sabrımızı zorlama.

Yorumu oyla      12      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kalkan'dan 'üzüm' açıklaması: Dünya birincisiyiz!
Üzüm üreticileri ve bağcılık sektörünün sorunlarının çözümü için kurulan ...
Bakan Fakıbaba: Üniversiteler olmazsa başarı olmaz
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ...
Kurultay öncesi kritik zirve
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel kurultay öncesinde Genel Başkan Kemal ...
 
Dışişleri'nden Rusya'ya 'Mihraç Ural' çağrısı!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terörist Mihraç Ural'ın Soçi Kongresi katılımcıları ...
Erdoğan çiftinden canlı yayın sürprizi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, okuma seferberliği kampanyası ...
CHP İzmir’in kurultay mesaisi: Ankara’ya akın edilecek... Kimler önerilecek?
İl Başkanı Yücel Ankara’ya gitti. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ...
 
AK Partili Sürekli'den TTB'ye sert yanıt!
Türk Silahlı Kuvvetlerinin, kararlılıkla yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu’na ...
Yeni düzenleme: KHK'ya sınır geliyor!
OHAL kapsamında KHK’larla yasal düzenleme sınırlandırılıyor. AK Parti ...
Ankara'da İzmir zirvesi: Neler konuşuldu?
AK Parti’de Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında bir araya gelen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva