HABERLER>POLİTİKA
2 Şubat 2018 Cuma - 15:08

AK Partili Delican'dan Bakan'ın yanında Kocaoğlu'na salvo!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İzmir'deki temasları kapsamında partisinin İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın hedefinde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu vardı.

AK Partili Delican dan Bakan ın yanında Kocaoğlu na salvo!

Burada konuşan Fakıbaba, AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları tüm halkın bildiğini aktararak, partililerden yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için çok çalışmalarını istedi.

"2018 çok çalışıp, 2019 da meyvesini yiyeceğimiz bir yıl olacak" diyen Fakıbaba, şöyle konuştu:

"Çok önemli 2 seçim var, bizim için değil Türkiye için çok önemli 2 seçim olacak. Kapı kapı dolaşacağız, bütün insanları kucaklayacağız, hiç fark etmez, kim olursa olsun bizim için insan önemlidir, insana hizmet önemlidir. Biz hiçbir zaman 'bu bize oy verdi, vermedi'  hesabında olmadık, parti olarak böyle bir partiyiz. Çok çalışacağız, burada kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve hepimize çok büyük işler düşüyor. Bu arkadaşlarımızın kapı kapı dolaşmaları, çalışmalara şimdiden start vermeleri gerekir diye düşünüyorum."

Konuşmasında TSK'nın "Zeytin Dalı Harekatına" da değinen Fakıbaba, Türkiye'nin kimsenin toprağında gözünün olmadığına dikkati çekti.

Fakıbaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mehmetçik'imiz şu anda göğüs göğüse Afrin'de savaşıyor. Ne için? Suriyeliler için, o kardeşlerimiz için... Yoksa Türkiye'nin kimsenin bir karış toprağında gözü olmaz ve kimsenin de Türkiye'nin bir karış toprağında gözü olamaz, gözü olanın biz gözünü çıkarırız evelallah. Mehmetçik'imiz bizim için can veriyor, biz de bu ülkemiz için günde en az 18 - 20 saat çalışmak zorundayız.

"SATIN ALINMIŞ AJANLAR" 
Fakıbaba, insanların özel hayatlarıyla ilgilenmediklerini, Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı ile herkesin kardeş olduğunu, bu zenginliği kavgaya dönüştürmek isteyenlerin amacına ulaşamayacağını ifade etti. Bu kişilerin foyasının ortaya çıktığını vurgulayan Fakıbaba, "Hiçbir zaman terörün kalkıp da bir halkı desteklemediği bellidir. Onlar ajandır, birileri onları satın alır, bugün benim yanımda olur, yarın başkasının yanında. Onun için terörist örgütler, PKK/PYD, DEAŞ, DHKP-C... Bunlar başka ülkeler tarafından satın alınmış ajanlardır. Bugün A ülkesi için çalışırlar yarın B ülkesi için. Hiçbir zaman herhangi bir halkı korumak diye bir niyetleri olmamıştır, olamaz da." dedi. 

DELİCAN'IN KONUŞMASI
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da tarım kenti İzmir için Fakıbaba'nın ziyaretinin çok önemli olduğunu belirtti.

Konuşmasında Otogar-Halkapınar metro projesiyle ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "2008 yılında devirleri verirken ellerim kırılsaydı da Halkapınar istasyonunu teslim etmeseydim" sözlerini eleştiren Delican, bir hizmet makamını temsil eden belediye başkanlarının sözlerine dikkat etmesi, hükümetle yerel yönetimler arasına ayrımcılık koymaması gerektiğini söyledi.

Delican, "Amaç vatandaşa hizmetse hepimiz bu yolda vatandaşın hizmetkarıyız. 'Ellerim kırılsaydı da teslim etmeseydim' sözü var ya, yarın bu proje başladığında nasıl altında kalacağını hep beraber göreceğiz." diye konuştu.

Toplantı sonunda Ege Bölgesi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adına söz alan Muzaffer Okumuş, "Zeytin Dalı Harekatı"na destek verdiklerini belirterek, Bakan Fakıbaba'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmesi için Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim verdi. (AA)

 
Yunanistan'dan skandal Türkiye kararı!
 
İzmir'de kaçak göçmen operasyonu: 49 gözaltı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 3 Şubat 2018 Cumartesi 14:27

kendini yorma, tarımı bitirdiniz, ithal edilmedik saman bile kalmadı, utanmadan tarımda örnek olan Kocaoğlu''na mı saldırıyorsun? iki gün önce yanına oturduğun bakan övüyor, teşekkür ediyordu Kocaoğlu''na!

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Yücel'den kurultay mesajı: İzmir olarak düşüncemiz...
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kurultay üzerinden verdiği mesajda, ...
Bakan Fakıbaba: İzmir'in önünü daha da açacağız!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "15 yıldan beri hükümet olarak ...
AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu’na: 52 milyarla bugüne kadar ne yaptın?
İzmir Milletvekili Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nu vizyonsuz ...
 
AK Partili Kalkan'dan 'üzüm' açıklaması: Dünya birincisiyiz!
Üzüm üreticileri ve bağcılık sektörünün sorunlarının çözümü için kurulan ...
Bakan Fakıbaba: Üniversiteler olmazsa başarı olmaz
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ...
Kurultay öncesi kritik zirve
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel kurultay öncesinde Genel Başkan Kemal ...
 
Dışişleri'nden Rusya'ya 'Mihraç Ural' çağrısı!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terörist Mihraç Ural'ın Soçi Kongresi katılımcıları ...
Erdoğan çiftinden canlı yayın sürprizi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, okuma seferberliği kampanyası ...
CHP İzmir’in kurultay mesaisi: Ankara’ya akın edilecek... Kimler önerilecek?
İl Başkanı Yücel Ankara’ya gitti. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva