HABERLER>POLİTİKA
7 Ocak 2019 Pazartesi - 11:36

AK Partili Başkan Adayı Doğan: Karabağlar’ın bir kara bahtı var!

Cumhur İttifakı’nın Karabağlar’daki Adayı Bilal Doğan, “Karabağlar Türkiye’nin en borçlu olduğu belediyelerinden biri. Karabağlar Belediyesi sosyal belediyecilik noktasında sınıfta kalmıştır. Karabağlar’ın bir kara bahtı var. 2 dönemdir CHP’nin yetersiz yönetimiyle idare ediliyor” dedi.

AK Partili Başkan Adayı Doğan: Karabağlar’ın bir kara bahtı var!

EGEDESONSÖZ- AK Parti ve MHP arasında oluşturulan Cumhur İttifakı’nın Karabağlar’da 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adayı olarak sahaya sürdüğü Bilal Doğan, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

AK Partili belediye başkan adayı Doğan seçimi kazandığı ve göreve geldiği takdirde ilçede hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verirken mevcut yönetime de eleştiriler yöneltti.

İSTANBUL’DAN BAŞKA RAKİP TANIMIYORUZ
Kentte egemen durumda olan CHP’nin uyguladığı yerel yönetim anlayışını genel olarak hedef alan Doğan, “İzmir’i bir başka şehirle değil İstanbul ile yarıştıracağız. Başka rakip tanımıyoruz. Onu belediyecilik anlamında yakalayacağız. Bunun için de İzmirli seçmenimizin bizi tercih etmesi ve yetki almamız gerekiyor. Projelerimizi vatandaşa anlatacağız” dedi.  

31 MART TARİHİNDE İZMİR, AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞACAK
Doğan, “İzmir’de yarım kalan projeler vardı, onlar yapıldı. Çevre yolları yapılıyor, dünyanın sayılı konteynır limanı yapılıyor. Gördes Barajı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu barajdan su almamak için ısrar ediyor. Amaç AK Parti’nin yaptığı bir projeden yararlanmamak. Kuyulardan su alıyor. Gördes’deki faydalı suyu Kocaoğlu almıyor. Maksat, ‘siz burada bir şey yapmadınız’ demek. 31 Mart tarihinde İzmir, AK Parti belediyeciliğiyle tanışacak” diye konuştu.

KARABAĞLAR’IN BİR KARA BAHTI VAR!
İlçe özelinde konuşan Doğan, “Karabağlar hak ettiği şekilde yönetilmiyor. 500 bin nüfusu olan, neredeyse yayan kent merkezine gidilecek merkezi konumda olan bu güzel ilçemiz yerel anlamda hak ettiği şekliyle yönetilmiyor. Karabağlar’ın bir kara bahtı var. 2 dönemdir CHP’nin yetersiz yönetimiyle idare ediliyor. Karabağlar’da ulaşım, otopark, pazar yeri problemi çözülmedi. Belediyenin görev ve yetki alanına giren birçok iş yapılmadı. Karabağlar Türkiye’nin en borçlu olduğu belediyelerinden biri. 2019 bütçelerine baktığımızda 268 milyon TL gelir 290 milyon TL’lik gider var. Aradaki fark borçlanarak kapatılıyor. Kente bir yatırım yapılmadığını görüyoruz. 48 milyon TL’lik temizlik gideri harcaması var. 200 milyon TL’yi aşan bir borcu var. Karabağlar Belediyesi şu anda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şube müdürlüğü haline dönüşmüş. Karabağlar 2 dönemdir aynı parti tarafından yönetiliyor ama vatandaşa hizmet götüremedi. Karabağlar Belediyesi sosyal belediyecilik noktasında sınıfta kalmıştır” ifadelerini kullandı. 

 
CHP’li Sındır: 16 yıldır aynı filmi izliyoruz
 
İzmir'de zehir tacirlerine darbe! 53 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Feride 8 Ocak 2019 Salı 11:24

Çevre bakanlığı talimatıyla karabağlar belediyesi üzerinden izsu aktarmalı 900 tl atık bedelli fatura tüketim olmadığından aylar sonra faizi ile 1200 tl olarak gelmiş ve ptt ninde sağolsun geç getirdiği evrak yüzünden birde hukuksal masraflar, belediye hikaye devlet hertürlü...

Yorumu oyla      9      5  
Ayhan polat tel 0531 724 30 15 8 Ocak 2019 Salı 11:13

Syn başkan secimlerde ailece yanındayız bizi chp den kurtaracaginiza inanıyoruz yaşadığımız semt karabaglar cennetoglu mahallesinde oturuyoruz buyrun mahallemize gelin ve yaşadığımız yerleri görmenizi istiyoruz oturduğumuz evlerle inşaata izin vermiyorlar yazımızı okursanız seviniriz saygılarımla sunarım

Yorumu oyla      9      5  
Karabağlar ''lı 7 Ocak 2019 Pazartesi 23:42

Sayın Doğan Tüm ilçe olarak arkandayız... Bu seçim bizim seçimimiz olacak Bu seçim Karabağlar İn seçimi olacak Karabağlar arkanda ba-şa-ra-ca-ğız

Yorumu oyla      9      5  
sevindim 7 Ocak 2019 Pazartesi 21:53

akpnin Bilal Doğanı aday göstermesine sevindim. İzmiri bildiği için, Kaymakam yerine belediye meclis üyesi olduğu için onun hakkıydı, ondan sevindim! İkinci olarak da çok ve boş konuşan birisi olarak boyununj ölçüsünü alacak, ondan sevindim!

Yorumu oyla      9      5  
Hasan 7 Ocak 2019 Pazartesi 21:03

Kurtarın karabagları her taraf çukur .kasıt .yama toz toprak yol yok iz yok .yaya yürüyecek yol yok yazıktır günah tir bu millete .ayiptir

Yorumu oyla      11      12  
sahaya 7 Ocak 2019 Pazartesi 19:40

İzmir'li rumuzu ile yazan kişi Ak Partilileri sahaya çağırmış. Ne diyeceğiz millete bu pazar ve market fiyatlarını biz yükseltmedik amerikamı yükseltti diyeceğiz, hayat şartları yüzünden belinizi doğrultamıyorsunuz ama biz külliyenin bütçesini %233 arttırdık, 500 milyon dolara vıp jumbo jet satın aldık, marmarise yazlık külliyemi yaptırıyoruz diyeceğiz, ne diyeceğiz ilçe kongrelerinde isteyen aday olamadı, bazı ilçe kongrelerini zaten yapmadık, il kongresini hiç yapmadık mı diyeceğiz millete. Ak Partili ucu belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para verildi İzmir'e verilmedi mi diyeceğiz. 16 yıldır dava diyenler millete birşey söyleyemiyor artık kendinede birşey söyleyemiyor. Ortada gezenlerse ucundan kıyısından banada birşey düşer mi diye beklenti içinde kalabalık yapmaya çalışıyor. Aklı selim Ak Parti seçmeni 3 yıldır bunu anlatıyor ama duyan yok. Çünkü neme lazım benden bilinmesin diye gezinenlerin bazıları Ankara'da ve isimlerinin önünde İzmir eklentisi var. Ne diyeceğiz millete geçen yıl İzdeniz buyıl İzban sendikacıların sırtını sıvazladık İzmir'i sendikacıların antreman sahası mı yaptık diyeceğiz. Bizim gücümüz yetmiyor, Reis çıkıp konuşuyor bizde sebepleniyoruz mu diyeceğiz? Dava idi adı şimdi adını siz koyun. Kendi inanmadığıma milleti ikna edemem.

Yorumu oyla      16      5  
TC misafir 7 Ocak 2019 Pazartesi 18:32

Bilal Doğan sürekli laf yaptın kent için, hükümetin bir üyesi olarak bu kent için sen ne yaptın? Hangi sorun için Cumhurbaşkanının kapısını çaldın? Senin yaptığın tek şey döviz büronda paraları saymak başka da bir işe yaramazsın.

Yorumu oyla      15      5  
günaydın 7 Ocak 2019 Pazartesi 18:12

Beyefendi İzmir'e yeni mi geldiniz hoş geldiniz safalar getirdiniz. Siz İzmir büyükşehir belediyesi meclisinde yıllarca Ak Parti sözcülüğü yapmadınız mı? Siz belediyeyi eleştirirken Sayın Gökçek hemen size destek oluyordu. 16 yıldır iktidardasınız neden İzmir'in sorunlarını çözmediniz. Neden İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız. Ankara'ya İzmir'de sadece CHP'liler yaşamıyor demediniz. Milletvekili yapamadık belediye adayı yapalım dediler. Ayakkabı uyduramadık pantolon verelim. Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor duyun artık. Milletin mutfağında yangın var.

Yorumu oyla      17      5  
talih 7 Ocak 2019 Pazartesi 18:06

Bir şarkı var kör talihim kara bahtım. Bunu bize Karabağlar'a Ak Parti yaptı. İlçe sınırlarını hala içimize sindiremiyoruz ne insan isteğine uyuyor nede şehir plancılığına uyuyor. Uyanında balığa gidelim yeni mi aklınız başınıza geldi. 2009 dan beri bu yüzden Ak Partiye oy vermiyorum düzelir diye bekledim, herkese söyledim kimse ilgilenmedi.

Yorumu oyla      15      5  
izmirli 7 Ocak 2019 Pazartesi 17:22

sevgili akp li arkadaşlar bilal dogan iyi bir aday hem partili hemde iyi biri yıllardır partiye emek verdi.artı mhp zaten kaymakama oy vermeyecekti ama bilal başkan her kesimden oy alır...artık calışma vakti haydi hep beraber sahaya....

Yorumu oyla      9      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır: 16 yıldır aynı filmi izliyoruz
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Tarlabaşılılar Kültür ve Dayanışma ...
AK Partili Özdağ iddialar için konuştu: Türkiye iyi olsun istiyoruz!
Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimlerinde Manisa’da MHP adayıyla ...
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'deki o ilçe örgütüne büyük jest!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe binası alınması için daha önce ...
 
CHP aday adayı Devran: Aliağa'da İttifak dikiş tutmaz!
CHP'den Aliağa Belediye Başkanlığı için yola çıkan Ümit Devran; 2019 yerel ...
CHP’li Polat, orman memurlarının sorunlarını meclise taşıdı
CHP’li Polat, sayıları 12.5 binden 4.5 bine kadar gerileyen, buna rağmen ...
Olgun’dan adaylık açıklaması: Partimin kararına saygı duyuyorum
Torbalı Ticaret Odası Başkanlığı görevinden istifa edip AK Parti Belediye ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Mahallenin en güzel kızından anne şehire!
Mehmet KARABEL yazdı... Mahallenin en güzel kızından anne şehire!
İzmirli muhtar adayı Güner: Kazanırsam maaşımı burs olarak vereceğim
İzmir'in Dikili ilçesinde yaşayan Şahin Güner, yerel seçimde muhtarlık ...
Cumhurbaşkanlığı'ndan ABD'ye cevap: Akıl dışı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Washington yönetiminden gelen ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva