HABERLER>POLİTİKA
16 Eylül 2017 Cumartesi - 09:13

AK Partili Arslan, Piriştina'ya yüklendi: Başbakan'ı bırak, Buca'ya bak!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, "Buca Belediye Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı eleştireceğine, asli görevini yapmadı. Buca'ya kazandırılan bir gençlik merkezinin çevre düzenlemesini bile söz verdiği halde yapmadı" dedi.

AK Partili Arslan, Piriştina ya yüklendi: Başbakan ı bırak, Buca ya bak!

Siyasi teamüllere aykırı bir tutum içine girerek bir belediye başkanının, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı eleştirmesini talihsizlik ve nezaketsizlik olarak değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Arslan, "Siyasetin nezaket kurallarına göre bir ilçe belediye başkanının, Başbakanı eleştirmesini doğru bulmam. Kaldı ki, ortada özür dilenecek bir durum da yok. Yuhalama da yok. Ortamı geren maalesef Büyükşehir Belediye Başkanı'ydı.

Sayın Levent Piriştina önce Buca'ya sahip çıkmalıydı. İlçeye bir gençlik merkezi açılıyor. Temel atma töreni yapılıyor. Başbakan geliyor. Söz verdiği gibi gençlik merkezinin çevre düzenlemesini yapmasını beklerdik. Sayın Piriştina üzerine vazife olmayan işleri bırakıp Buca’ya baksın. Halk belediyeden şikayetçi. Temizlik yok. Yollarda yürünmüyor. Yağmurda vatandaş sokağa çıkamıyor. Parklar bakımsızlıktan perişan durumda. İlçenin bir dünya problemi varken başbakanı eleştirmek senin neyine algıyı bırak işini yap” diye konuştu.

BUCA İÇİN DOLAŞIYORUZ
AK Parti Buca teşkilatı ile beraberlerinde İzmir milletvekilleri olduğu halde, ilçede mahalle ve muhtar ziyaretleri yaptıklarını söyleyen Arslan, "İlçenin sorunlarına çözüm buluyor, vatandaşların dertlerini dinliyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz. Siyasi bir kaygımız yok. Yeter ki Buca kazansın. 'dedi. Piriştina'nın ' Gezsinler ama sonuç değişmez. Yerel seçimlerde AK Parti'ye gereken yanıtı vereceğiz.' açıklamasına bir anlam veremediğini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Arslan, şöyle dedi; ' Belediye Başkanının, Buca'ya hizmet götürmemizden memnun olması lazım. Seçim dönemi değil ki, propaganda için gezelim. Hizmetin yanıtını vereceğiz demek ne demek. Kaldı ki, kimse Buca halkı adına 2019 için bugünden konuşamaz. Demokrasilerde halkın oyuna ipotek koyulmaz. Biz her zaman vatandaşın tercihlerine saygı duyduk Yine duyarız. Kendisine tavsiyem algı oluşturmayı bıraksın, bari  kalan bir yıl için Bucayı düşünsün.'

 
Mehmet KARABEL yazdı... Ağaç yaşken eğilir...
 
Geleceğin 'Phelps'lerinden Karşıyaka'da müthiş final!
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bucalıyım her şeyin farkındayım 16 Eylül 2017 Cumartesi 22:32

işkembe-i kübradan atıp tutmasın Piriştina.Biz onu bucalıdır diye seçtik.Ama değilmiş. Buca belediyesini Bucalı yönetmiyor. bilin istedim.. türlü türlü abidik gubidik işlere Bucalının trilyonları su gibi akıp gitti. Şimdi Piriştinaya sorsan "en büyük ATATÜRK'çü" benim der.

Yorumu oyla      14      5  
Bülent ışık 16 Eylül 2017 Cumartesi 19:57

Burada atıp tutanlar Ankara'da metro istasyonun da ne yürüyen merdiven ne de asansör var.

Yorumu oyla      11      7  
emre 16 Eylül 2017 Cumartesi 13:14

bir ilce belediyesi butcesi ne kadarsa o kadar oluyor elbet eksikleri vardir tarik akan genclik merkezinde su an spor salonu sinema bilardo camasirhane var 4000 ogrenci faydalaniyor diger buyuk ulasim hizmetleri ni elbette büyükşehir yapar (doğuş CAD ) hukumet napti bana soleyin koca bir hic

Yorumu oyla      12      11  
KEMAL PALA 16 Eylül 2017 Cumartesi 12:05

BUNLAR KURU LAF. ORTADA NE HÜKÜMETTEN NE BELEDİYEDEN YATIRIM YOK.ERCAN TATI DÖNEMİNDE OLİMPİK HAVUZ YAPTI.PAZAR YERLERİ KÜLTUR MERKEZİ YAPTI DAHA İYİSİNİ YAPICAZ DİYE GELDİNİZ SADECE LAF VAR ORTADA İCRAAT YOK. BIRAKIN BU İŞLERİ DÜŞÜN BUCANIN YAKASINDAN

Yorumu oyla      19      5  
Evka 1 16 Eylül 2017 Cumartesi 11:53

Emre kardeşim 3 seneyi aşkın bşir süredir yapılan tek olay Tarık Akan Gençlik Merkezi o bina zaten vardı.Kadın sığınma evi adında hizmet veriyordu.Sen bile başka bir hizmeti söyleyememişsin bak.Piriştina Bucayı köye çevirdi.Bizde oy vermiştik.Ama şimdi çok pişmanız.Tam Buca Buca olmaya başladı derken.Piriştina geldi hizmet bitti.Önceki dönem ne güzeldi halbuki.

Yorumu oyla      18      5  
Ayşegül Hanım 16 Eylül 2017 Cumartesi 10:33

Sayın Arslan çok haklısınız.Bu Piriştinayı Bucamızın başına kim getirdi.Bu kadar ilgisizlik olmaz.Bucamız geçtiğimiz dönemlerde tam düzelmeye başlamıştı.Piriştina sayesinde hergün kötüye gidiyor.Bucalı çok pişman...Kurtarın bizi.

Yorumu oyla      21      6  
emre 16 Eylül 2017 Cumartesi 10:12

tarık akan gençlik merkezi bile sizi susturmaya yeter. sizin bucaya ne katkınız oldu? buca metroyu mu yaparim dediniz? cezaevinimi tasidiniz? atil durumda olduğunu olan tren yoluna tranwaymi yaptiniz ha? izmirin hicbir semtinde konuşmaya hakkiniz yok

Yorumu oyla      12      12  
Yaylacıklı İbo 16 Eylül 2017 Cumartesi 09:29

Buca gerçekten pislikten geçilmiyor.sadece ana caddeler biraz iyi.Ara sokaklar bir facia.Parklar park denilemez.Mevcutlar dahi korunmuyor.Bırakın yeni bir park yapmayı.Piriştina Bucalıları hüsrana uğrattı.Bucada bir iki iş yapıldıysa onlarıda Aziz başkan yaptırdı.Buca eski başkanlarını arıyor.İnşallah Piriştinayı bir daha aday yapmazlar.

Yorumu oyla      23      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'de delege seçimi heyecanı: 7 ilçede sonuçlar belli oldu!
Kurultay takvimi işlerken 10 Eylül tarihinde başlayan mahalle delege seçimlerine ...
Erdoğan-Trump görüşmesi için tarih belli oldu
Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald ...
ADD'den referandum tepkisi
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çeşme Şubesi Başkanı Veysel Ayhan, Irak'ta ...
 
Türkiye'den Kuzey Kore'ye kınama
Dışişleri Bakanlığı, balistik füze denemesi yapan Kuzey Kore'yi güçlü şekilde kınadı
CHP'nin delege seçiminde kavga: 2 yaralı
Denizli'de, CHP Merkezefendi ilçe delege seçimlerinde yumruklu kavga çıktı.
Başbakan Yıldırım'dan cenaze açıklaması
Cuma namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan ...
 
MHP'den zehir zemberek açıklama!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "Şimdiye kadar Genel Merkezimizin ...
CHP'den bir yürüyüş daha: Bu kez...
Ankara-İstanbul arasında Adalet Yürüyüşü gerçekleştiren ve Çanakkale'de ...
AK Partili Kaya o eleştirilere yanıt verdi: Kocaoğlu gökkuşağı gibi
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TRT Kent Radyo'nun canlı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva