HABERLER>POLİTİKA
22 Kasım 2018 Perşembe - 13:46

AK Parti Torbalı aday adayı Olgun: Ucube köprüleri yıkacağız!

Seçim kampanyasına hız veren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Olgun ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Kars-Ardahan-Iğdır Derneği ve Türkiye- Azerbaycan Derneği’nde coşkuyla karşılanan Olgun, şehri ikiye bölen üst geçit ve köprüleri yıkacaklarını söyledi.

AK Parti Torbalı aday adayı Olgun: Ucube köprüleri yıkacağız!

Aday adaylığı başvurusunun ardından seçim kampanyası çalışmaları kapsamında temaslarını dur durak bilmeden sürdüren AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Abdulvahap Olgun dernek ziyaretlerine devam ediyor. Gündüzleri vatandaş akşamları ise dernek ziyaretleri düzenleyen ve yoğun bir sevgi seli karşılanan Olgun’un projeleri tam not alırken, yoğun performansı ile göz dolduruyor.  Her gittiği yerde büyük bir ilgi ve sevgi seli ile karşılanan Olgun, önceki gün Kars-Ardahan-Iğdır Derneği ve Türkiye- Azerbaycan Derneği Torbalı Şubesini ziyaret etti. Dernek binasına sığmayan kalabalığa Torbalı için hazırlamış olduğu 20 büyük projeyi anlatan Olgun, görev için hazır olduğu mesajını yineledi. Çalmadık, kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını vurguladı. Açılış konuşmasını yapan eski dernek başkanları Mehmet Gökçe ve Mehmet Özkaya;  Abdulvahap Olgun’a başarı dileyerek, “Yıllardır çeşitli konumlarda Torbalı için hizmet eden Abdulvahap Olgun kardeşimizin başkanlık için adaylığını memnuniyetle karşıladık. Tırnaklarıyla çabalayıp fedakarlıktan kaçınmayan başkanımızın umuyoruz ki belediye başkanı olduğu takdirde elini taşın altına daha fazla koyacaktır. İlçemiz için hayırlısı diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.GÖREV ALMIŞ TÜM BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Her fırsatta “tek derdim Torbalı” diyerek yola koyulduğunu ve Torbalı’yı marka bir şehre dönüştürmek istediğini vurgulayan Olgun, “Gerekli çalışmalarımızı yaptık ve ilçemize çağ atlatmak üzere yola çıktık. Ayrıca bu zamana kadar kim Belediye Başkanlığı yapmış herkese teşekkür ediyorum. Hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Torbalı için bir taş koyduysa her zaman yanında olduk. Bundan sonra da bu böyle olacak. Herkes gelsin kendisini anlatsın. Kara propagandayı bırakın. Projeniz nedir, onları anlatın. Kavga ve gereksiz tartışmalara harcayacak vaktimiz yok. Bu dernek binasında herkes gelip kendini anlatsın, dedikodu, karalama veya belden aşağı vurmak olmasın” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE BAŞKANI CESUR OLMALI”
Torbalı’nın hali hazırda birçok sorunu olduğunu ve çözümlerin de hazır olduğunu belirten Olgun, şehri ikiye bölen üst geçitleri yıkacaklarını söyledi.  Üst geçitlere her zaman karşı çıktıklarını ancak kendilerini dinletemediklerini söyleyen Olgun, “İlçenin en büyük sorunların başında üst geçitler geliyor. Büyükşehir Belediyesi bu ucube projeleri başımıza bela etti.  Bu proje ortaya çıkar çıkmaz öngörüde bulunup bunun yanlış olduğunu ve şehri ikiye bölerek sosyal hayatı olumsuz etkileyeceğini söyledik. Bir avuç insanla eylemler yaptık. Ama maalesef bu ucubeleri buraya dikenler buna kulak tıkadı. Yetmezmiş gibi üst geçidin bakımları dahi doğru düzgün yapılmıyor. Koskoca Büyükşehir Belediyesi bir asansöre çözüm bulamadı. Her gün hamile bayanlar, çocuklu aileler, yaşlılar ve engelli kardeşlerimiz bu ucubelerden zorlanarak geçiyor. Ama bizim dönemimizde bu ucubeler yıkılacak. Yerlerine batarlar yapılarak şehir nefes alacak. ‘Yıkamazsın’ diyenler var öyle bir yıkarız ki tüm Türkiye’de ses getirir. Belediye Başkanı cesur olacak. Taşın altına bedenini koyacak. ”  dedi.

 
'Maceracı' FETÖ'den gözaltına alındı!
 
İzmir’in gözü kulağı Ankara’da: Önce görevdeki başkanlar mı değerlendirilecek?
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
atma recep 22 Kasım 2018 Perşembe 21:42

Bol keseden atmak parti genetiğinde var galiba. İlçe belediyesinin yetkilerinden haberi bile yok! Kaldı ki hukuk bilgisi de yok, TCDD malını kim yıkabiliyor? Büyükşehirin malını yıkmak mümkün mü? Üfürüyor işte!

Yorumu oyla      12      5  
ksk 22 Kasım 2018 Perşembe 18:04

Aday adayı olunca insan bol keseden atıyor herhalde ancak yetkisiz biri böyle konuşabilir.sayın olgun önce bir aday adayı değilde aday olunda ondan sonra konuşun....

Yorumu oyla      14      5  
helal sana yürü aslanım 22 Kasım 2018 Perşembe 17:35

tabi yaa yıkıp, demir yoluna sinyalli yaya geçidi yapın, tren dursun. Ülkemin üstün zekalı siyasetçi adayları varolun. şak şak

Yorumu oyla      13      5  
Gürkan 22 Kasım 2018 Perşembe 16:29

Bunları CHP'li bir aday söylese" bunlar yıkmaya, biz yapmaya geliyoruz." derlerdi :)

Yorumu oyla      15      5  
Dışarıdan göz 22 Kasım 2018 Perşembe 15:14

Bir aday göstersinler seni yıkarsın yenisini yaparsın inşallah....

Yorumu oyla      10      10  
muhalif 22 Kasım 2018 Perşembe 15:12

ucube dediği üst yaya geçitleri ile, alt geçit köprüleri yıkıp ne yapacak acaba?yerine ne çözüm koyacak? trafiği daha da berbat hale mi getirip, trafik kazalarını mı arttıracak? hemşerileri sevine dursun......

Yorumu oyla      17      5  
Gürkan 22 Kasım 2018 Perşembe 14:38

Şehri ikiye köprü veya üstgeçit değil, İZBAN hattı bölüyor. Hat TCDD'nin; söyleyin de yeraltına alsın, köprüye de gerek kalmasın.

Yorumu oyla      15      5  
Yap İşlet Devret 22 Kasım 2018 Perşembe 14:23

Bu modeli Ak Parti çok iyi bilir sonucunda vatandaş dolar borcu altına girer. 16 yılda bir fabrika yapmadınız hepsini sattınız.

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel'den MHP'ye af göndermesi!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, mahkum ...
Muharrem İnce: Gel aday ol derlerse olmam!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı ...
MHP İzmir'den Genel Merkez'e 5 isim
İZMİR'de MHP İl Başkanı Veysel Şahin'in, parti genel merkezine, 5 ilçe ...
 
Zeybekci'den İzmir adaylığı yorumu: Mahallenin en güzel kızı, kim istemez!
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, 31 Mart 2019 ...
'Alınan tedbirlerle olumlu etkiler görülmeye başladı'
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, ...
CHP'li Kılıç'tan Bakan Kurum'a gönderme: Gediz'de balık kalmadı!
CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Sevda ...
 
CHP'li Polat, İzmir'deki iki plajı meclise taşıdı
CHP’li Polat, Çevre Bakanı Kurum’dan denizlerdeki kirliliğe çözüm bulunmasını ...
CHP Aliağa Aday Adayı Ümit Devran: Artık sonuç almaya ihtiyacımız var!
CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı, Maden Yüksek Mühendisi Ümit Devran; ...
MHP'li Enginyurt: Kırılan telefon iPhone değil, demoydu
Brunson krizi sırasında ABD'yi protesto etmek için Iphone'unu kıran ve ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva