HABERLER>POLİTİKA
26 Nisan 2013 Cuma - 11:42

AK Parti Gaziemir’den Şenol’a yaylım ateşi

AK Parti Gaziemir İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Gaziemir Belediyesi’nin duyarsız kaldığını belirterek, “Bu özel hafta için bir afiş bile asmadılar” dedi. T.C. ibaresinin devlet kurumlarından kaldırılacağı yönünde kamuoyunda süregelen tartışmalara yönelik de açıklamalarda bulunan Telingün, “Bu konu üzerinden yalan yanlış dedikodularla AK Parti’ye yönelik psikolojik bir harekât başlatıldı” dedi.

AK Parti Gaziemir’den Şenol’a yaylım ateşi

İZMİR - AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı Nisan ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Gaziemir Festival Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun’un yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle partililer katıldı.
 
9’uncusu gerçekleşen danışma meclisi toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, geride bırakılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sözlerine bu özel güne kutlayarak başladı.
 
“BİR AFİŞ BİLE ASMADILAR!”
Telingün konuşmasında ilk olarak geride bırakılan hafta kutlanan ‘Kutlu Doğum Haftası’ dolayısıyla Gaziemir Belediyesi’nin bu özel haftaya duyarsız kaldığını belirten ve yerel yönetimleri eleştiren Başkan Telingün, “Bu özel günlerde Gaziemir Belediyesi, peygamber efendimizin doğum haftasına yönelik bir afiş asma zahmetinde bile bulunmamıştır. Yerel yönetimler bütün bireylere eşit gözle bakabilmeli ve onların değerleriyle barışık bir yönetim anlayışı sergilemelidir” dedi.

Telingün şu ifadelerde bulundu; “Kutlu Doğum Haftası’nı geride bıraktık. Diyanet İşleri Başkanlığımıza bu mübarek hafta boyunca emekleri için teşekkürler ediyor, Kutlu Doğum Haftası’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Ancak bu konuda bir sitemim de var. Yerel yönetimler, belediyeler kimlerin oylarıyla seçilirlerse seçilsinler ilçedeki insanların birinci derecede hizmetkârıdır. Bütün bireylere eşit gözle bakabilmeli ve onların değerleriyle barışık bir yönetim anlayışı sergilemelidir. Bugüne kadar Gaziemir Belediyesi çok az bir kitlenin ilgilendiği konularda bile duyarlılık göstererek etkinlik oluşturmuştur. Ancak maalesef Gaziemir Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası ile ilgili, peygamber efendimizin doğum haftasına yönelik bir afiş asma zahmetinde bile bulunmadılar. Bunu kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum ancak önümüzdeki yıllarda da benzer durumların yaşanmaması adına konunun altını çizmek istiyorum.”


“AK PARTİ’YE YÖNELİK PSİKOLOJİK BİR HAREKÂT BAŞLATILDI”
AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün’ün gündemindeki bir diğer konu T.C. ibaresinin devlet kurumlarından kaldırılacağı yönünde kamuoyunda süregelen tartışmalara yönelik oldu. Telingün, “AK Parti’nin bu yönde aldığı bir karar yok. Ancak ne hikmetse bu konu üzerinden AK Parti’ye karşı bir asimetrik psikolojik harekât başlatıldı” dedi.
 
Telingün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, Bakanlıkların, İcra Kurullarının, TBMM’nin ve herhangi bir hükümet organının, Türkiye Cumhuriyeti ifadesiyle ilgili aldığı bir karar varsa bunu kamuoyuyla paylaşmayan namerttir. Gaziemir Belediyesi şurada hemen. TC ibaresi yoktur belediye binasında. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyesi için de geçerli. 50’li yıllarda çıkarılan yasada, katma bütçeli kurumlara TC ifadesi konulamazdı. Çünkü yüzde 51’i devletin olan bir kurum Kamu İktisadi Teşekkülü niteliğindedir ve rekabet engellemesi olur. Buna rağmen AK Parti’nin bu yönde aldığı bir karar yok. Ancak ne hikmekte bu konu üzerinden bir asimetrik psikolojik harekât başladı. Dolayısıyla bu konudaki eleştirileri çok samimi çok içten bulmuyorum” dedi.

“DERSİNİ İYİ ÇALIŞ ÖYLE KONUŞ”
Telingün, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a yönelik eleştirilerine ilçede yapımına devam edilen Devlet Hastanesi ile devam etti. Şenol’un her seferinde kendi icraatıymış gibi hastane ile övündüğünü söyleyen Telingün, Şenol’un bu hizmete yönelik vermiş olduğu bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
 
 Telingün, “Sayın Şenol Gaziemir Belediyesi’nin son 4 yılını değerlendirirken ilk bahsettiği ilçeye kazandırılan Devlet Hastanesi oluyor. Her seferinde hastane ile övünüyor. Ben bu konuyla ilgili detaylı açıklamalarımı sonraya saklayacağım ancak şimdi de birkaç noktaya değineceğim. İnsan bir şey söylerken ya dersini çalışır ya da ne dediğini bilir. Bir insan belediye başkanlığı makamında oturup yalan söylüyor diyemem. Belki de yanılarak doğru olmayan şeyleri söylüyordur. 14 bin dediği hastane alanı gerçekte 10 dönümdür. 2 bin 500 metrekaresi TOKİ’deydi ve TOKİ bu alanı belediyeye devretti. Geri kalan 7 bin küsür metre de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hazinesi olup hastane için belediyeye devredilmiştir. Dolayısıyla hastane için belediyenin en kıymetli yerini verdim demek hicap duyulacak bir cümledir” diye konuştu.

AK Parti Gaziemir İlçe Danışma Meclisi Toplantısı sırasında kardeşlik ve ekmek israfı konulu sunumlar partililere izletildi. Toplantıda ayrıca AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun bir konuşma gerçekleştirdi. Uzun, partililere hitap ettiği konuşmasında birliktelik mesajları verdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SEYDİKÖYLÜ 27 Nisan 2013 Cumartesi 16:50

HİÇ UTANMADAN HAYIRSEVER İŞGÖREN VAKFININ YAPTIĞI HASTANEYİ SAHİPLENMEYE KALKARLAR, HAYIRSEVER BİR AİLENİN YAPTIĞI YÜKSEKOKULU BİZ YAPTIK YALANINI SÖYLERLER... HİÇBİR İCRAAT YAPMAZLAR. ANCAK KONUŞURLAR,YERLER İÇERLER, ÇALGICILARA PARA SAÇARLAR...GAFLET İÇİNDELER!!

Yorumu oyla      11      5  
T.C SEYDİBABA 26 Nisan 2013 Cuma 13:53

GAZİEMİR DE ESKİ BEL.BİNASINI YIKMAK BİLE BÜYÜK BAŞARIDIR.SİZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ.İZMİR DEKİ TÜM BELEDİYELERİN YAPTIĞI VE YAPMAK İSTEDİĞİ PROJELERE TAŞ KOYAN SİZİN ZİHNİYETİNİZ DEĞİLMİ.SİZİN TOPLANTILARINIZDA YAPTIĞINIZ TEK ŞEY ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞIDIR.İŞTE BAŞLATTIĞINIZ SÖZDE AÇILIMI DÜN TV.LERDE NEFRETLE,YÜREĞİMİZ YANARAK İZLETTİNİZ!BİR AVUÇ ÇAPULCU İÇİN 40.000 TSK PERSONELİNİ PKK DAN ÖNCE SİZİN HÜKÜMETİNİZ ÇEKMEYE BAŞLADI.T.C KALKMAYACAK,BAYRAK İNMEYECEKTİR.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorumu oyla      17      8  
OBJEKTİF(43) 26 Nisan 2013 Cuma 12:06

İlçe Başkanı doğruları söylemiş. Hastanenin yapımında Belediyenin verdiği arazi Toki ve Hazinenin Belediyeye Hastane için verdikleri arazilerdir.Belediye başkanı sanki babasının malıymış gibi orda burda hastanenin yerini ben verdim diye konuşmmasın. Ayıptır !!!

Yorumu oyla      14      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka siyasetine kadın eli değecek
Kadınların siyasette daha aktif görev alması için oluşturulan Karşıyaka’ya ...
Bahçeli de anketini açıkladı: CHP'yi geçtik
MHP lideri Bahçeli, çözüm süreci sonrası yapılan son ankette CHP'yi geçtiklerini söyledi.
'Yabancı sermaye sadece satın almaya geliyor'
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın ...
 
Kamer Genç Meclis'i karıştırdı: Atatürk olmasaydı...
CHP’Lİ Kamer Genç’in, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e ...
Günay’ın ‘İzmir şifreleri’ ayakta alkışlandı
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği dayanışma yemeğinde ...
Bahçeli’den açıklama: Geri çekilme sembolik
MHP lideri Devlet Bahçeli, PKK'nın çekilme açıklamasına yönelik yaptığı ...
 
'Demokrasi Bildirgesi' hazır: Sürecin yol haritası çizildi
CHP'nin çözüm süreci ile ilgili izleyeceği yol haritası, merkez yönetim ...
CHP: Silahların teslim edilmesi vazgeçilmez şart!
PKK'nın 8 Mayıs'tan itibaren çekilme kararına ilişkin CHP'den yapılan ...
Moroğlu Balbay kitaplarını 'özgürlük' için imzaladı
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, 18. İzmir Kitap Fuarı’nda “Balbay’a ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva