HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Mart 2020 Perşembe - 12:24

AK Parti'den açıklama geldi... Gaziemir'deki 'sosyal medya' tartışmasında yeni perde!

Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine yazdığı yazıların ardından yeni bir iddia ortaya attı.  Atmaca, Başkan Arda’nın, bir belediye personelini sosyal medyada kendi aleyhine yaptığı paylaşımlardan dolayı işten çıkardığını belirtti.

AK Parti den açıklama geldi... Gaziemir deki  sosyal medya  tartışmasında yeni perde!

Atmaca yaptığı yazılı açıklamada, Gaziemir Belediyesi Kültür İşleri biriminde çalışan Z.S. isimli şahsa ihtarname gönderen belediyenin Başkan Halil Arda’nın ismi hiçbir yerde geçmemesine rağmen, Z.S.’nin sosyal medya paylaşımında, Belediye Başkanı Halil Arda’yı kast ederek, hakaret ettiği gerekçesi ile iş akdini, Aralık 2019’da sonlandırdığını belirtti.

KENDİNE BİLE BELLİ OLMAYAN
Belediye başkanın ismini ya da resmini kullanmadan kişisel duygularını ifade eden belediye personeline uygun görülenin işten çıkarma olduğunu dile getiren Gaziemir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, ‘’İşçinin sosyal medya paylaşımında, isim bile geçmemesine rağmen Başkan Halil ardan bunu kendi üzerine alınıp, belediye işçisini, ekmeğinden etmiştir. Ancak kendisinin sosyal medya paylaşımları, isim vererek ayan beyan ortadadır. Belediye Başkanı sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığı ile milletimizin manevi değerlerine, şanlı ordumuza, kahraman polisimize, devletimizin başı olan ve halk tarafından doğrudan seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanımıza hakarette sınır tanımamıştır.  Biz bu hakaret içeren paylaşımları ifşa ettiğimizde belediye başkanı özür dileyeceğine, bir kısım şahısları sosyal medya üzerinden harekete geçirerek, kendi lehine kamuoyu oluşturmaya çalışmaktadır. Buna sadece ‘Yavuz hırsız ev sahibine baskın çıkar’ demekle yetineceğiz. Çünkü söz artık yargınındır. Biz Belediye Başkanı Arda’nın hakaret içeren sosyal medya paylaşımlarını savcılığa teslim ettik’’ dedi.

“HERKES İŞLEDİĞİ SUÇUN CEZASI NEYSE ONU ÇEKECEK”
Başkan Halil Arda’nın işlediği suçun cezası neyse onu çekeceğini dile getiren AK Partili Atmaca, sözün yargıda olduğuna işaret ederek “Bu saatten sonra her kim milletimizin manevi değerlerine, şanlı ordumuza, kahraman polisimize ve Cumhurbaşkanı’mıza dil uzatır veya hakaret ederse yargı önünde hesap verecektir. Unutulmaması gereken diğer nokta ise terör suçları dışında kayyım atanması mümkün değil, ancak başkanın çekinceleri var herhalde ‘kişi kendinden bilir işi’ diyoruz. Herkes işlediği suçun cezası neyse onu çekecek! Sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.

 
Çinli uzman salgının biteceği tarihi açıkladı!
 
Altınordu'da hasret sona erdi
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mücahit 12 Mart 2020 Perşembe 21:19

Halil Arda geldiğinden beri kaos gerginlik yarattı bencede gitmeli, Chp nin iktidar partisinde eleştirdiği ne varsa hepsini kendi partilisine Gaziemir halkına yaptı, kayırmak istediğini kayırdı ona yalakalık yapmayanlara kan kusturdu! Zaten şuan Gaziemir de çoğu kişi ona oy verdiğine pişman! İşçinin emekçinin hakkını sonuna kadar savunan Uğur Atmacaya be Ak partiye sonsuz teşekkürler ediyor, Parti ideolojisini hiçe sayıp emekçiye kan kusturan Halil Ardanın bir an önce görevden alınmasını istiyoruz

Yorumu oyla      2      3  
Adil 12 Mart 2020 Perşembe 18:47

Halil Ardanın artık Belediye başkanlığı yapması doğru olmaz bu Olay bütün basında duyuldu görmezden gelinirse herkes birbirine bu şekilde küfürlü hakaret eder! Belediye başkanlığı gibi herkesin gözü önünde olan ve insanlara örnek olması gereken kişiler böyle küfürlü basit konuşan insanlar olamaz...... Derhal görevden alınmalı.....Görmezden gelinirse herkes kızdığı insanlara makam mevki büyük küçük tanımadan aynı dille konuşur ve bu olayı emsal gösterir şimdi kimse Ardayı savunmasın yaptığı hakaretler yutulur gibi değil.

Yorumu oyla      2      3  
Çalışan 12 Mart 2020 Perşembe 17:57

Eden bulur demişler Halil Ardada ne ettiyse çekecek kendisi nasıl çalışanını aynı sebeple işinden attıysa onuda belediye başkanlığından alsınlar. okadar ben bilirim ben istediğimi yaparım ben seçildim deyip çalışanlarla uğraşmasaydı Cumhur başkanıda seçimle geldi niye o hakaretleri etti seçilmiş Cumhur başkanına?Bu ülkenin şanlı ordusuna Polisin hakaret etmek onun haddi değil geldiğinden beri bir tane güzel iş yapmadı çalışanlarla uğraştı esnafla uğraştı fakat kendine yakın olan ekibiyle birlikte belediyede saltanatInı sürdü hiç bir masraftan kaçınmadı halk bunları biliyor başkanlıktan alınması gerekir kayyum gelsin daha iyi yönetir.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da ‘corona virüsü’ toplantıları başlıyor!
Karşıyaka Belediyesi, dünya genelinde yayılmaya devam eden ve Türkiye’de ...
Bergama’dan Mehmet Akif Ersoy’un kabrine çiçek!
Bergama’dan Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un kabrine İstiklal Marşımızın ...
Çeşme’de Oceanlava heyecanı
Dünyanın önde gelen triathlon etkinliklerinden Oceanlava’nın Türkiye ayağı ...
 
DİSK'ten Karabağlar Belediyesi'ne ziyaret
DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ve yöneticiler Başkan Selvitopu’nu ziyaret ...
Bayraklı'da öğrencilere sınav stresi eğitimi
Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde (BAYSEM) üniversite sınavlarına ...
Gaziemir'de gençlerin geleceğine imza
Öğrencilerin, robotik kodlamayı ve bilişim dünyasını genç yaşta öğrenmelerini ...
 
Kemalpaşa’da toplu sözleşme sevinci
Kemalpaşa Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasındaki 2020-2021 yılı ...
İzmir'de 23 Nisan etkinliklerine virüs engeli!
İzmir’deki Gaziemir, Karşıyaka, Kemalpaşa ve Çiğli belediyelerinin 23 ...
Çiğli’de kadınlar için iki protokol daha
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, kadınların yaşam alanlarını genişletmek ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva