HABERLER>POLİTİKA
21 Mayıs 2017 Pazar - 17:43

AK Parti'de yeni dönem: İzmir milletvekilleri ve başkanlar ne dedi, ne mesaj verdi?

AK Parti 3. Büyük Olağanüstü Kongresi için start verildi. İzmir milletvekilleri ve belediye başkanları görevi Başbakan Yıldırım’dan devralacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajları verdi, yeni dönem için önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti de yeni dönem: İzmir milletvekilleri ve başkanlar ne dedi, ne mesaj verdi?

EGEDESONSÖZ - AK Parti’deki tarihi kongre için onlarca otobüs ile Ankara’ya çıkarma yapan İzmir teşkilatı, partideki yeni dönemin heyecanına ortak oluyor.

İzmir’in AK Partili milletvekilleri, belediye başkanları ile İl Başkanı Bülent Delican yaptıkları açıklamalarda hem yeni dönemi değerlendirdiler hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajları verdiler.   

İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Necip Kalkan, Egede Son Söz’e önemli değerlendirmelerde bulundu.

DELİCAN: ATILIM DÖNEMİNİ BAŞLATACAĞIZ!
İzmir İl Başkanı Bülent Delican açıklamasında, “Yeni dönem için gayet memnunuz.  Bu bizim için olağanüstü bir kongreydi. Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar siyasette olması için bizim için önemli. Bundan sonraki süreçte yolumuza onunla birlikte devam edeceğiz. Bu arada başbakanımıza da süreçte vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. İzmir için milletvekili olarak da yaptıkları ortada. Kongrede heyecan son derece yüksekti. Ama biraz üzüntülüydük. Yolda kaza geçirdik. Polatlı’ya git Ankara’ya gel arası oldu bizim için. Sonrasında oyumuzu kullandık. Bu kongreden sonra Türkiye için atılım dönemini başlatacağız. Partimiz için ülkemiz için hayırlısı olsun” dedi.

DAĞ: BU GÖREV BİR SORUMLULUK ARTIŞI
2012 kongresinde yedek üye olarak başladığım parti görevini MKYK asil üyesi olarak yeniden sürdüreceğim. Olağanüstü ve olağan kongreler yaşadık. Eski başbakanımız Davutoğlu göreve geldiğinde mevcut MKYK listesi değişmemişti. Onun dışında tüm genel başkan değişikliklerinde aynı zamanda listelerde değişti. İzmir’den sayın başbakanımız ve ben MKYK asil üyesi olarak listede yer aldık. Diğer vekil arkadaşlarımızda yerlerini korudu. Sadece Nükhet Hanım yeni listede yer almadı. Siyasette makamlar ve mevkiler aynı zamanda bir merhaledir. Bu görevi bir sorumluluk artışı olarak değerlendiriyorum. Yine İzmir’den vekil arkadaşlarımız ve başbakanımızın liderliğinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Teşkilatımızla, halkımızla bir arada olacağız.

2019 seçim sürecinde yapmamız gereken çok şey var. İzmir’de de kendimizi anlatmamız hususunda yapmamız gereken birçok şey buluyor. İzmir’i de, siyaseti de biliyouz. Daha iyisini yapmaya devam edeceğiz.  

KALKAN: ŞİMDİ SIRA BİZDE
İzmir Milletvekili Necip Kalkan yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “ Demokrasi, Değişim ve Reform ilkesiyle 3. Büyük Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Kurucu Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan oylama sonucunda yeniden partimizin Genel Başkanı olacak. Vatandaşlarımız 16 Nisan'da üzerine düşeni yaptı. Şimdi sıra bizde. 2023 Hedefindeki Yeni Türkiye emin adımlarla yoluna devam ediyor. Partimizde yapılan her kongre Sn. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bizleri yenilenmeye, gençleşmeye götürmüştür. Bundan böylede yeniliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. 

 

HASRET VUSLATA DÖNÜŞTÜ

Diğer yandan İzmir milletvekilleri ve belediye başkanları da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajları verdi. İşte o mesajlar:

Kerem Ali Sürekli: 998 günlük hasretten sonra, Vuslata erdik çok şükür. Evinize hoş geldiniz, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan

Mahmut Atilla Kaya: Hasretin vuslata dönüştüğü anı yaşıyoruz

Bülent Soylu ( Menderes Belediye Başkanı): Ankara Arena'da, kurucu liderimizle yola devam kongremizde coşku dorukta.

Mahmut Badem ( Ödemiş Belediye Başkanı): AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongre başlıyor, #YeniAtılımDönemi için hazırız.

Arif Uğurlu ( Kemalpaşa Belediye Başkanı): Sayın Cumhurbaşkanım. Evinize hoş geldiniz. Bugün bu şarkı burada bitmez diyerek, sefere çıktığnız 14 Ağustos 2001'deki kadar sevinçli ve mutluyuz.

Saliha Özçınar ( Kiraz Belediye Başkanı): Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı Kiraz’da ağırlamak onur ve gurur vericiydi. Babamın hayalini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.

Dr. Sadık Doğruer ( Kınık Belediye Başkanı): “Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet. Bu dört ilke, istiklal ve istikbâlimizin teminatıdır.”

 
Aydın'da voleybol heyecanı sona erdi
 
Askerlere yıldırım isabet etti: 1 şehit
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
21 Mayıs 2017 Pazar 20:17

Cumhurbaşkanı tekrar siyasete döndü ne demek ? Ara mı verdi ? İnsan aklıyla, İzmirli ile dalga geçmeye devam ederseniz, daha çok 30-0 'lık hezimetler görürsünüz.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: MHP değişen hükümet sistemiyle...
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi değişen hükümet ...
Altay'da 11 oyuncu serbest
Spor Toto 2'nci Ligi'nin yeni ekibi Altay'da şampiyon kadroda yer alan ...
Abdullah Gül AK Parti kongresine ne mesaj yolladı ?
AK Parti'nin bugün yapılan 3. Olağanüstü Kongresi'ne katılmayan 11. Cumhurbaşkanı ...
 
Erdoğan'dan AK Parti kongresinde flaş OHAL mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde "OHAL ne zaman ...
AK Parti MKYK'da liste dışı kalan isimler
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda 19 isim yeni listede yer alamadı.
Yıldırım: Yine tutturmuşlar çatı aday, kapı aday…
Başbakan Binali Yıldırım AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde konuştu.
 
İşte AK Parti'nin yeni MKYK listesi
AK Parti olağanüstü kongresinde yeni MKYK aday listesi okundu. İşte AK Parti'nin MKYK listesi:
AK Parti’de yeni ‘A Takımı’: İzmir ve Ege’den kimler var?
AK Parti’nin 3. Büyük Olağanüstü Kongresi’nde Erdoğan, görevi yeniden ...
'Genel Başkan Vekilliği Binali Yıldırım için getirildi'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, 'Genel Başkan Vekilliği ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva