HABERLER>POLİTİKA
22 Ocak 2024 Pazartesi - 15:29

AK Parti Büyükşehir adayı Dağ: İzmir'i dünya markası yapacağız!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "İzmir markasını dünya şehirleriyle yarışır bir marka haline getireceğiz. Özellikle 30 ilçemizle beraber sosyal belediyeciliği İzmir'imize sağlayacağız. İzmir'de gerçekleştirilen belediyecilik 80 ilimizde örnek bir belediyecilik olacak. Ve mega projelerimizle de bu şehri Allah'ın izniyle marka şehir haline getireceğiz. İzmir artık sorunlardan kurtulmuş bir şehir haline gelecek. İzmir'de zeybeği de hep beraber oynayacağız. Halayı hep beraber oynayacağız" dedi.

AK Parti Büyükşehir adayı Dağ: İzmir i dünya markası yapacağız!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Konak’ta yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ESKİ BAŞKANLARIN TECRÜBELERİNİ ALDIK
İzmir’in eski büyükşehir belediye başkanları ile yaptığı görüşmeleri anlatan AK İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ “İzmir'e değer katan İzmir'de çalışma içinde olan büyükşehir belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Sayın Burhan Özfatura ile Sayın Yüksel Çakmur’la ve Sayın Aziz Kocaoğlu'yla görüşmelerimizi yaptık. Rahmetli Piriştina'yı mezarında oğlu Levent Piriştina ile birlikte ziyaret ettik. Onların bir nevi ellerini öptük. Hayır duasını aldık. Ve tecrübelerine istifade etmek istediğimizi söyledik. Hem onlara bizim İzmir'le ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Hem de onların tecrübelerini aldık. Çünkü uzun süreler bugün bizim talip olduğumuz görevi ifa etmiş kişiler. Hem bu 70 günlük süreçte hem de inşallah 1 Nisan'dan sonra büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda da yine onlarla istişareyi sürdüreceğimizi kendilerine ifade ettik. Gerçekten çok verimli görüşmeler oldu. Maddelerce bana rapor sunan büyükşehir belediye başkanlarımız, belediye başkanlığı yaptığı dönemde yaşadıklarını anlatan belediye başkanlarımız oldu. O açıdan benim için çok istifade edici görüşmeler oldu” dedi.

TECRÜBELERİMİZ ŞEHRE BÜYÜK HİZMETLER KAZANDIRACAK
Tecrübeleriyle İzmir’de iz bırakacaklarını ifade eden Büyükşehir Adayı Dağ “Malumunuz olduğu üzere 4 dönem İzmir'imizde milletvekili olarak hizmet etme imkanım oldu. Şimdi de inanıyorum ki dört dönem milletvekilliği döneminde edinmiş olduğum tecrübe İzmir'in her sokağına, her caddesine adım adım arşınlayarak yapmış olduğumuz iz bırakma, bu şehre birçok proje kazandırmış olduğumuz iz, Ankara'da edindiğimiz tecrübe belediye başkanı olarak bu şehre çok büyük hizmetler kazandıracağımıza fırsat verecektir. Ve biz tamamen işin doğrusu bunun derdindeyiz. Bundan sonra da inşallah bu tecrübeyi İzmir'imize yansıtmaya devam edeceğiz. Biz bundan mutlu oluyoruz. Biz bu birlik ve beraberliği nasıl sağlarsak, nasıl gerçekleştirirsek, İzmir'e katkıyı İzmir'e değeri o şekilde sağlayacağımızdan hiçbir şüphemiz yok.” diye konuştu.

İZMİR DÜNYA ŞEHİRLERLERİYLE YARIŞACAK
Hiçbir zaman polemik içinde olmayacaklarını dile getiren Dağ “İzmir markasını dünya şehirleriyle yarışır bir marka haline getireceğiz. Özellikle 30 ilçemizle beraber sosyal belediyeciliği İzmir'imize sağlayacağız. İzmir'de gerçekleştirilen belediyecilik, 80 ilimizde örnek bir belediyecilik olacak. Ve mega projelerimizle de bu şehri Allah'ın izniyle marka şehir haline getireceğiz. İzmir artık sorunlardan kurtulmuş bir şehir haline gelecek. İzmir'de zeybeği de hep beraber oynayacağız. Halayı hep beraber oynayacağız. İzmir Körfezi'ne bakarak şarkıları, türküleri Allah'ın izniyle hep beraber söyleyeceğiz ve bu inançla, bu şiarla yola çıktık” dedi.

Projelerini önümüzdeki günlerde anlatacaklarını kaydeden Dağ “Büyükşehir belediye başkanlarımızdan tecrübelerimizi edindik. İnşallah bundan sonra da yine aynı bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra da sadece önümüzdeki 65 günlük süre zarfında değil, sonraki 5 yılda da bizi İzmir'in sokaklarında her yerde göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

İZMİR İÇİN BERABERİZ
Kemeraltı ziyareti öncesi açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu “Hakikaten soğuk ama güneşin içimizi ısıttığı bir gün. Türkiye'nin en özel şehirlerinden birinde güzel İzmir'de sizlerle beraberiz. Ve İzmir'in en özel mekânlarından birindeyiz. Ve tabii ki güzel bir başlangıcı yaptık ve o başlangıç üzerine yürüyoruz. İzmir'imiz için, ilçelerimiz için ve tabii ki güzel ülkemiz için hayırlı olsun. Türkiye bir seçime gidiyor. Biliyorsunuz 2023 çok özel bir seçimdi. Yüzyılın seçimiydi. Onu büyük bir demokratik olgunlukla, bir demokrasi şöleni olarak gerçekleştirdik. Yeni bir şölene yine birlikte yürüyoruz. İnanıyoruz ki Türkiye kazanacak. İllerimiz kazanacak ve 85 milyon kazanacak İşte o yüzden bugün bu güzel mekanda, bu özel meydanda sizlerle beraberiz. İzmir için beraberiz. Ve İzmir halkının mutluluğu için, İzmir halkının yaşam kalitesi için beraberiz” dedi.

‘İZMİR’E HİZMET ETMEYE TALİBİZ’
Dağ’ın adaylığını yorumlayan AK Partili Kasapoğlu “Ve biliyorsunuz, AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi bu güzel İzmir için de çok özel bir çalışma gerçekleşti. Ve bu çalışmanın neticesinde de bu güzel şehri çok iyi bilen, 12 yıl milletvekili olarak İzmir'in tüm noktalarına hizmet noktasında büyük bir çalışmış. Gayretiyle, enerjisiyle, liyakatiyle çok güzel bir arkadaşımızı Hamza Dağ Başkanımızı, İzmir için Cumhurbaşkanımız uygun gördüler ve geçen hafta itibariyle İzmir'imize hayırlı olması dileğiyle adaylığını ilan etmiş olduk İzmir için ve tabii ki İzmir halkı için hayırlı olmasını diliyoruz.  Bu şehir sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en özel şehirlerinden biri. Bu şehrin marka değerini yükseltmek. Bu şehrin sorunlarına derman olmak bizler için önemli bir misyon. İşte bu misyon üzerine yola çıktık. Ve bu misyonu gerçekleştirmek adına İzmir halkının tümüyle birlikte yürümeye talibiz. İzmir'e bu anlamda hep birlikte hizmet etmeye talibiz. İzmir'in sorunlarını çözüp İzmir halkının mutluluğunu arttırmaya talibiz” ifadelerini kullandı. 

‘İZMİRLİLER KAZANACAK’
Seçimin sonucunda İzmirlilerin kazanacağını belirten Kasapoğlu “Ve inanıyoruz ki bu sürecin sonunda 31 Mart akşamı bu mücadelenin kaybedeni olmayacak. Öyle bir kazanacağız ki inşallah İzmir kazanacak İzmirliler kazanacak. İzmir'in kadınları kazanacak, gençleri kazanacak. Ve hep birlikte cumhuriyetimizin yüzüncü yılında inşallah bu çıtayı bu markayı birlikte ne yapacağız? Güçlendireceğiz. Dostlukla güçlendireceğiz. El ele vererek güçlendireceğiz kucaklayarak, birleşerek, bütünleşerek. Ne yapacağız? Güçlendireceğiz. Ve inşallah Hamza Dağ başkanımızın büyükşehir belediye başkanlığıyla, otuz ilçemizde bu süreç en güzel şekilde, en özel şekilde, en örnek şekilde ne olacak? Nihayetlenecek. Ve tabii bu tamamlanana kadar da yine hep birlikte tüm İzmir halkıyla el ele, İzmir'in tüm noktalarında bu süreci birlikte ne yapacağız? Yöneteceğiz. O yüzden başkanımız, biliyorsunuz cuma günü bu anlamda bir start verildi. Ve o startın sonraki sürecinde biraz sonra sizlere ne yapacak? Aktaracak. Ben tekrar halkımız için, İzmir'imiz için ve tabii ki güzel Türkiye'miz için hayırlı olsun diyorum.” dedi.

 
İki ilçe için kritik zirve... Aslanoğlu adayları ilan mı etti?
 
Aslanoğlu, Şahin’i işaret etti, açıklama geldi: Üç anketten açık ara birinci çıktım!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bucalı 23 Ocak 2024 Salı 15:43

Kaç dönemdir milletvekilisiniz ve yüksek kademelerde görev yaptınız şimdiye kadar neden üvey evlat muamelesi yaptınız neden izmiri ötekileştirdiniz merkezi yönetim olarak

Yorumu oyla      1      1  
Malum 23 Ocak 2024 Salı 08:20

İzmir de bu potansiyel var. Aşşağılık tecavüzcü tacizci pkk tekelinden ve mafyadan kurtulması gerek.

Yorumu oyla      2      3  
Dünya Markası 23 Ocak 2024 Salı 08:11

Düşünsenize Sayın Hamza Dağ kazanmış. Kolombiya'dan Meksika'dan gemilerin biri kalkıyor biri İzmir limanına varıyor. Ticaret o derece artmış, İzmir kalkınmış. Herkesin altın lüks arabalar, bazısı içerde pudra şekerli börekler yiyor.

Yorumu oyla      4      3  
EFE 22 Ocak 2024 Pazartesi 22:16

KURTARIN İZMİRİ AÇİLEN KOÇA YAZ BURNUMUZUN DİREĞİ SIZLADI

Yorumu oyla      3      5  
EGS 22 Ocak 2024 Pazartesi 21:56

BASMANE ÇUKURUNU ÇÖZER EGS HOLDİNGİ KURTARIRSANIZ 90000 YATIRIMCININ DESTEĞİNİ ALIRSINIZ.İZMİR İÇİN EGS BANKI AÇIN.BURADA MAĞDUR OLAN KÜÇÜK YATIRIMCI VAR.

Yorumu oyla      2      5  
Laf çok, icraat sıfır 22 Ocak 2024 Pazartesi 20:56

Salla gitsin. Ankara Avrupa'nın en kötü başkenti. Yıllarca ben mi yönettim?

Yorumu oyla      5      5  
gazo 22 Ocak 2024 Pazartesi 18:53

Ülkeyi yalan vaatlerle uçurdunuz ya İzmir e neler yaparsınız.

Yorumu oyla      10      2  
hadi ordan 22 Ocak 2024 Pazartesi 18:39

aziz kocaoğlunu ziyaret ne ya.. kopruyugeçene kadar.. sora ınciraltını imara aç gokdelen dık istanbulun halını gorduk ne hale geldı

Yorumu oyla      9      1  
ismail 22 Ocak 2024 Pazartesi 18:31

Alo kendıne gel kendıne Hamza gah ile konusurken hazırola gececeksın

Yorumu oyla      2      8  
Ha ha ha ... 22 Ocak 2024 Pazartesi 18:10

en düşük emekli maaşı 10 bin lira.

Yorumu oyla      8      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İki ilçe için kritik zirve... Aslanoğlu adayları ilan mı etti?
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Menemen ve Aliağa’da belediye başkan ...
Saadet Partisi 5 ilin başkan adaylarını açıkladı
Saadet Partisi, Elazığ, Uşak, Isparta, Trabzon ve Isparta illerinin belediye ...
Büyükşehir adayı Dağ'dan ziyaret mesaisi... Cumhur İttifakı'ndan birlik mesajları!
 MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti’nin İzmir Büyükşehir ...
 
Kapıyı çaldı, Kocaoğlu açtı... Dağ'a sıcak karşılama
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ, Piriştina'nın mezarını ve Kocaoğlu'nu ziyaret etti.
Eski başkanlar, Dağ'ın ziyaretlerini anlattı: Çağdaş, şık bir hareketti!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ın İzmir’deki ...
Ve Başkan Duran kararını verdi... Seçime MHP'den girmek istiyor!
İYİ Parti Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın Cumhur İttifakı ...
 
MHP İzmir'den yerel seçim için net mesajlar: Canla, başla Dağ'ın yanındayız!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, il binasında düzenlenen toplantıda, ...
AK Partili Dağ'dan ilk vaat... İzmir'e özel konut projesi!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçimlere dair ...
Kemal ANADOL yazdı... İç cephe
Kemal ANADOL yazdı... İç cephe
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva