HABERLER>POLİTİKA
22 Ocak 2024 Pazartesi - 14:06

Büyükşehir adayı Dağ'dan ziyaret mesaisi... Cumhur İttifakı'ndan birlik mesajları!

 MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “İzmir'in sorunların merkezi hükümetteki çözümlerini sonuna kadar çözmek için gayret gösterdik. Şimdi ise bunu yerelle buluşturarak sorunları çözme iradesini ortaya koyacağız. Bunu hem Büyükşehir belediye başkanı olarak hem de 30 ilçede hayata geçireceğiz” dedi.

Büyükşehir adayı Dağ dan ziyaret mesaisi... Cumhur İttifakı ndan birlik mesajları!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları ile bir araya gelerek seçim startını veren Dağ’ın sıradaki durağı ise MHP İzmir İl Başkanlığı oldu. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i ziyaret eden Dağ’a AK Parti İzmir Milletvekili Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu’da eşlik etti.

DAĞ: HER VATANDAŞIMIZIN SORUNLARINDA YANLARINDA OLACAĞIZ
İzmir’in sorunlarını bildiklerini belirten Dağ, “Cumartesi günü havalimanında bir anlamda mitinge dönüşen karşılama  merasimine desteklerinden dolayı AK parti ve MHP teşkilatımıza ve Cumhur İttifakımızın diğer ortaklarına canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı 15 Temmuz’da meydanlarda kurulmuş ve yola dolu dizgin devam etmektedir. Bir takım başka ittifaklar kendisini ‘proje ittifakı’ olarak belirtmiştir ve onlar şu an farklı konumdalar. İzmir kuruluş ve kurtuluşun şehri... Bizim buradaki uyumlu çalışmamız, birlikte çalışmamız şehrimiz açısından çok daha kıymetli olacaktır. Seçim kampanyası döneminde, inşallah kampanya sonrası belediye başkanlığı döneminde bu istişareyi devam ettireceğiz ve sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu bizim zaten yapımızda, mizacımızda olan bir durumdadır. En akıllı insan başkalarının aklından yararlanan insandır. Herkesin her şeyi bilmesi mümkün değil. Şehrimizin meselelerini sorunlarını iyi biliyoruz. Bu şehirde 4 dönem vekillik yapmak nasip oldu. Sorunların merkezi hükümetteki çözümlerini sonuna kadar çözmek için gayret gösterdik. Şimdi ise bunu yerelle buluşturarak sorunları çözme iradesini ortaya koyacağız. Bunu hem Büyükşehir belediye başkanı olarak hem de 30 ilçede hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

KASAPOĞLU: İZMİR’İN ÇITASINI VE MARKASINI GÜÇLENDİRMEK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise ittifak olarak el ele çalışmaya devam edeceklerini belirtirken, "Cumhur İrtifakı olarak ilk günkü gibi bir ve beraberiz. Güçlenerek insanlığa hizmet davasını sürdürüyoruz. Hep birlikte kutlu bir yolu yürümenin başlangıcındayız. Bu güzel şehre hizmet etmek için adayız. Bu süreçler bugüne kadar birlikte el ele vererek inşa edildi. Bundan sonra da inanıyoruz ki bu ruhu birlikte diri tutup birlikte yarınlara taşıyacağız. Önümüzde bir seçim var. Cumhur İttifakı olarak omuz omuza el ele girdiğimiz yeni bir mücadeleye başlıyoruz. Bunun hayırlı olmasını diliyorum. İzmir ülkemizin en özel şehirlerinden biri… Hizmetlerin en iyisini hak eden bir şehir. Biz de bu güzel şehre Hamza Bey ile Büyükşehir’i ve 30 ilçede Cumhur İttifakımızın kıymetli adayları ile İzmir’in çıtasını ve markasını güçlendirmek için birlikte çalışacağız. Canla başla çalışacağız. Engeller sıkıntılar olsa da usanmadan, durmadan çalışacağız ve Cumhur İrtifakı olarak bu ipi en önde göğüsleyeceğiz. Ya Allah, ya Bismillah" diye konuştu.

ŞAHİN: KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ
Ev sahibi MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise herkesten oy isteyeceklerini belirtirken, "Biz havaalanında sizi karşılarken dediğimiz gibi ayrıştırmadan, canla başla sizin için teşkilatımızla mücadele etmeye hazırız. Yanınızda ter dökeceğimizi, herkesten oy isteyeceğimizi, kimseyi ayrıştırmadan kapı kapı dolaşacağımızı söylüyoruz" dedi.

SAYGILI: CUMHUR İTTİFAKINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "Veysel Başkanının ifade etmiş olduğu gibi ayrışmadan,ayrım göstermeden bir olmanın kardeşlik hukukunun ne olduğu ile ilgili çok güzel bir ifade kullandı.Cumhur İttifakı bu memleketin bağrında  çıkmış, beka sorununun en iyi anlayan, bayrağın bölünmezliği, sancağın sağlam durması için elinden gelen her türlü fedakarlığı gösteren bir birlikteliktir. Bu beraberlikte olmaktan biz AK Parti olarak onur duyuyoruz. Hamza Dağ, İzmir’e, Cumhur İttifakı’na hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 
Aydın'da zincirleme trafik kazası
 
Saadet Partisi 5 ilin başkan adaylarını açıkladı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EFE 24 Ocak 2024 Çarşamba 14:04

MHP CcC

Yorumu oyla      1      1  
Hoşgeldiniz , güle güle 22 Ocak 2024 Pazartesi 15:07

Siyasete veda turları. Kendisi de kazanma ihtimali olmadığını biliyor.

Yorumu oyla      1      2  
Bülent Işık 22 Ocak 2024 Pazartesi 14:49

Butik stad yapmaya devam.2032 yılı Avrupa futbol turnuvası maçları için UEFA'ya bildirilen stadlar içinde İzmir'den stad olmaması işte bu yüzden. Alsancak stadında bırakın Avrupa kupası maçını takımlar burada antreman bile yapmaz.

Yorumu oyla      1      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kapıyı çaldı, Kocaoğlu açtı... Dağ'a sıcak karşılama
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ, Piriştina'nın mezarını ve Kocaoğlu'nu ziyaret etti.
Eski başkanlar, Dağ'ın ziyaretlerini anlattı: Çağdaş, şık bir hareketti!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ın İzmir’deki ...
Ve Başkan Duran kararını verdi... Seçime MHP'den girmek istiyor!
İYİ Parti Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın Cumhur İttifakı ...
 
MHP İzmir'den yerel seçim için net mesajlar: Canla, başla Dağ'ın yanındayız!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, il binasında düzenlenen toplantıda, ...
AK Partili Dağ'dan ilk vaat... İzmir'e özel konut projesi!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçimlere dair ...
Kemal ANADOL yazdı... İç cephe
Kemal ANADOL yazdı... İç cephe
 
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Son söz’ hep ‘pırlanta’dır!
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Son söz’ hep ‘pırlanta’dır!
CHP'den istifa etmişlerdi... Meclis üyeleri İYİ Parti'ye katıldı!
Aralarında Efeler Belediye Başkanvekili Abidin Arslan’ın da aralarında ...
'Milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Bizim kavgamız ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva