HABERLER>SEÇİM 2015
8 Ekim 2013 Salı - 10:16

AK Parti Buca'da Öztekin 120 projeyle yola çıktı

Ekonomist Adnan Öztekin, AK Parti'den Buca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yapacağını açıkladı.

AK Parti Buca da Öztekin 120 projeyle yola çıktı

İZMİR - Kuruçeşme Mahallesi’nde vatandaşlarla ile bir araya gelen Ak Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Ekonomist Adnan Öztekin, Buca Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu ve bu konuda önümüzdeki günlerde Ak Parti Buca ilçe teşkilatına resmi müracaatını yapacağını söyledi.
 
2014 AK PARTİ’NİN İZMİR’DE ŞAHLANIŞ YILI OLACAK
Buca Belediye Başkanı olduğunda ‘60 ayda 120 Proje’ sözüyle gerçekleştireceği proje ve hizmetler hakkında bilgiler veren Öztekin, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin AK Parti’nin İzmir’deki şahlanış seçimleri olduğunu belirtti.
 
PROJELERİM HAZIR; BUCA HALKI A KALİTE HİZMETLE BULUŞACAK
Buca’nın ve Bucalının hizmette A Kaliteyi hak ettiğini bu nedenle gece gündüz demeden projelerini hayata geçirmek için çalışacağını kaydeden Öztekin, ‘Buca ilçesinde doğmuş, Buca ilçesinde okumuş, Buca ilçesinde yaşayan öz Bucalı olarak ilçenin sorunlarını da sorunların nasıl çözüleceğini de çok iyi biliyorum. Kaybolan 5 yıldan dolayı çok çalışmamız gerektiğinin de bilincindeyim. Göreve geldiğimizde ilk icraatımız kurumsal yapıyı profesyonel hale getirmek olacaktır. Şuan ki CHP’li başkan belediyenin kurumsal yapısını alt üst ettiğinden ilk işimiz kurumsal yapıyı yeniden yapılandırmak, profesyonelleştirmek, ehli personelimize özgüven vererek Bucamız için şevkle çalışmasını sağlamak olacaktır. Belediyemizde her şey kurumsal ve yerli yerinde olacak. Vatandaşımız nereye başvuracağı, sorununu nerde kiminle çözeceğini bilecek, personelimiz de yapacağı işi bilecek ve sevecek. Kurumlaşmanın oluşmasıyla çözülmeyecek hiçbir sorun kalmayacak. Allah nasip eder, partimde görevlendirir de başkan olursam gerçekleştireceğim ‘60 ayda 120 Proje’ ile Bucamızdaki tüm sorunları bitireceğim. Bucamız AK Belediyecilik anlayışıyla A kalite hizmetle buluşacak’ ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Asuman Gökçiçek 13 Ekim 2013 Pazar 21:15

Demekki bunun için muhalefet yapıyormuş.Yazıklar olsun.Ercan başkan haklıymış...

Yorumu oyla      15      7  
Ali Osman 9 Ekim 2013 Çarşamba 21:06

Olmadı Adnan Bey.Bizler siz CHP Meclis üyesi olasınız diye çalıştık.Sizin yaptığınız hiç yakışık almadı.Zaten geldiğinizden beri muhaliflik yaptınız.Biz acaba dedik.Ama niyetiniz AKP ye geçmek için muhaliflikmiş.Ercan Başkanın haklı olduğu ortaya çıktı.

Yorumu oyla      26      8  
ersin 9 Ekim 2013 Çarşamba 12:33

Kamil Acarsoy bey, bu kadar neden kızdınız ben anlamadım.Ya siz benim yazdıklarımı anlamadınız ya da ben doğruları yazdım diye kızdınız.Yalan bir şey yazmadım,üstelik ben Ercan tatı yı hiç övmedim ve her zaman Ercan tatı ya muhalif oldum.Ama iyi yaptığı varsa da onu da söyledim. Gerçek ismimi neden merak ediyorsunuz yoksa beni dövecek misiniz? Beni bu kadar çok merak ediyorsanız bu(9 ekim) akşam saat 17.00 de Buca belediye meclis salonuna gelin orada olacağım.Üst katta değilim alt kattayım,muhtarların yanında.Ersin diye seslenin size cevap veririm. SHP den CHP ye geçilir ama AKP ye geçilmez,geçilirse ben iyi niyet aramam.Ben her ay meclis toplantısını izlerim,Adnan Beyi de orada izliyorum.5 yıldır hep muhalif oldu,başka bir şey yapmadı.AKP aday yapsın ve BUCA da kazanırsa ben BUCA dan giderim, vallahi giderim, o zaman da sizlerden özür diler siyaseti bırakırım. Zaten doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.Esas olan ne biliyor usun kamil bey,Adnan beyi meclise(CHP den) kim yazdı ise yazıklar olsun,emek verenleri görmeyip başka yerlerden aday olup ta meclise girmek haram dır.Buna ortak olan da bu haramı paylaşmıştır.Benim hakkım gasp edildiği için hakkımı Buca (genel merkez dahil)CHP ye helal etmiyorum.

Yorumu oyla      28      7  
120 PROJE Mİ İYİ OKUYUN YAZIYI:)) 9 Ekim 2013 Çarşamba 00:23

başkan 120 proje demiş siniz her proje 1 ay sürse toplam 120 ay yapar yani 10 yıl yeni sisteme mi geç ti 5+5 oldu şim diden iş yapacağınız belli oldu hadi hayırlısı bakalım

Yorumu oyla      24      6  
kara fuat 8 Ekim 2013 Salı 16:29

kamil acarsoy dsp daha sonrada chp yani baska bir parti yok dsp chp anlasilirda shp chp akp ne alaka sen arastirdin sanirim dsp oncesini ama iyi yemisler seni

Yorumu oyla      31      13  
Kamil Acarsoy 8 Ekim 2013 Salı 15:46

Ersin birde gerçek adını yazacak kadar cesur olsan keşke... dürüstlük bahsedecek en son kişi sen olmalısın. çünkü dürüstsen eğer gerçek adını yazar ve de yorumunu mertçe yaparsın. övdüğün başkanın da dspden gelmedımı? ayrıca dspden önce neredeydı bırde onu arastırır.

Yorumu oyla      19      30  
seval 8 Ekim 2013 Salı 13:00

size inanıyoruz.yolunuz açık olsun Allah yardımcınız olsun

Yorumu oyla      23      30  
ersin 8 Ekim 2013 Salı 12:13

Daha önce SHP den belediye başkanı adayı idi. CHP den aday olmayacağını anlayınca AKP ye geçti. Politikayı böyle yapıyorlar sonrada insanlar bu kişileri beğenmiyor,tabi ki beğenmez,yanar döner siyaset mi olur. Başkanlık koltuğuna oturulsun da nasıl ve hangi partinden olmuş mühim değil. Dürüst siyasetçi denildiği zaman işte ben bunu anlatmak istiyorum.Duruşu ,görüşü,kendini bilen,politika yaptığı partiye ihanet etmeyen kişilere ihtiyaç var,kendi çıkarları için siyaset yapan kişilere ihtiyacımız yok.

Yorumu oyla      40      18  
TC DEMOKRAT 8 Ekim 2013 Salı 11:02

Adnan Bey! Buca"da Son Yıllarda Sizde Biliyorsunuzki Bir Çok Eğlence Yerleri Açıldı Ve Hâlada Açılmakta.Bu Yerlerin Bazıları İçkili,Bazılarıda Canlı Müzik Yapmaktalar.Bizler Bu Yerlerde Yaşayan Apartman Sakinleri Olarak İlgili Belediyelere Müracaatlarda Bulunmamıza Rağmen,Bilhassada Buca Belediyesince Sorunumuzu Çözemedik.Bu Durum İstasyon Mevkiindeki Yerlerde de Böyledir.Bu Alanlarda Ayrıca Kaldırım İşgallerinden Millet Evine Dahi Girmekte Zorlanmaktadır.Madem Başkanlığa Talipsiniz.Bize Eziyet Çektiren,Bilhassa Hergece Canlı Müzik Yaparak Rahatsızlık Veren bu Yerlere Ne Gibi Bir Yaptırım Uygulayacaksınız.Cevaplarsanız Sevinirim.

Yorumu oyla      23      29  
Ekrem 8 Ekim 2013 Salı 10:59

Yolun Açık Olsun Adnan Başkanımız. Kuruçeşme, Atatürk, Çamlıkule, Yıldız Gençleri olarak seni yürekten destekliyoruz.

Yorumu oyla      26      28  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumlular Bayraklı’da ‘Kerim Özer’ dedi
Bayraklı’daki Erzurum Federasyon ve Dernekleri kahvaltılı istişare toplantısında ...
Talak’tan Çiğli’de ‘kentsel kazanım’ sözü!
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler ...
Aday adayı Öncel'in projesine pazar esnafından büyük ilgi
Bayraklının genç ve enerjik belediye başkan adayı Murat Haluk Öncel Yamanlar Pazar yerini gezdi.
 
AK Parti Bayraklı'dan esnaf ve vatandaş programı
AK Parti Bayraklı Teşkilatı saha çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ali ...
AK Parti'nin Çeşme kampının perde arkası: 30 başkandan...
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Çeşme’de gerçekleştirdiği kampta ilçe ...
Anadolu Birliği’nden Murat Öncel’e tam destek
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Murat Haluk Öncel ve ekibi Anadolu ...
 
CHP Bayraklı’da aday adayları zirvesi
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, yerel seçimler öncesi aday adayı ...
YSK’nın ‘istifa kararı’ İzmir'deki odaları nasıl yansıyacak?
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) devlet memurları ile kamu kurumu niteliğindeki ...
Soyoğul yazdı: Buca’da CHP’li aday adayı olmak…
“Yerel sularımız bugün itibariyle Buca… Hani şu meclisinde kavganın/gürültünün ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva