HABERLER>SEÇİM 2015
6 Ekim 2013 Pazar - 12:41

AK Parti Bayraklı'dan esnaf ve vatandaş programı

AK Parti Bayraklı Teşkilatı saha çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ali Aslan ve ekibi esnaf ve vatandaşı ziyaret için yeni bir program hazırladı.

AK Parti Bayraklı dan esnaf ve vatandaş programı

İZMİR - Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ve ekibi son olarak Bayraklı’ nın tüm mahallelerinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirmek üzere bir dizi program hazırladı. Program kapsamında şuana kadar sırasıyla Adalet,Bayraklı Merkez, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretler sırasında esnafın dertlerini dinleyen AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan aynı zamanda Bayraklı Belediyesi’nin 5 yılda yapamadıklarını anlatan broşürler dağıttı. Bayraklı’ da esnaf ve vatandaşlar Ali Aslan ve ekibini büyük bir coşkuyla karşılayarak AK Parti Bayraklı Teşkilatı ile iç içe bir bütün olmanın mutluluğunu yaşadılar. Bayraklı’ da bulunan vatandaşların bu yoğun ilgisi AK Parti’ nin Bayraklı’ da ki gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Gerçekleştirilen ziyaretlere teşkilat, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları olarak tam kadro katılım gösterdi.

Programlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Ali Aslan, Teşkilatıyla gurur duyduğunu ifade ederek : ‘’ Bayraklı Teşkilatı olarak en alt kademeden en üste kadar hep birlikte ekip ruhu ile hiç durmadan çalışıyoruz. Biz birbirine güçlü bağlarla bağlı bir aile olduk. Bu aile Bayraklı’ da bulunan vatandaşlarımızla daha da büyüyüp güçlenecek ve Bayraklı’ da halkın sesi olan AK Parti iktidara gelecektir. ‘’ diye konuştu.  Bunun yanı sıra Aslan esnaf ziyaretlerinin ardından mahallelerde ev ziyaretleri ve kahvehane sohbetlerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

’ BAYRAKLI HALKI AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ İSTİYOR’
AK Parti Bayraklı Teşkilatı olarak Bayraklı’ da vatandaştan kopuk bir siyaset anlayışı benimsemediklerini belirten Ali Aslan Bayraklı’ da halkın yerel yönetimlerden yaka silktiğini belirtti. Aslan konuşmasına şöyle devam etti : ‘’ Bayraklı’ da vatandaşlar mevcut yerel yönetimden yaka silkmiş durumda. Belediye yaşlılara, çocuklara ve engellilere yönelik bir tane park, sosyal tesis yapamıyor. Vatandaşlar vizyon sahibi büyük hedefleri olan ve bu hedefleri yerine getiren AK Parti Belediyeciliğini Bayraklı’ da görmek istiyor. Biz mahallelerde ziyaretlerimiz sırasında halkımızdan çok pozitif tepkiler alıyoruz. Ziyaret ettiğimiz esnaf kardeşlerimizin hemen hepsi mevcut yönetimden rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Biz Bayraklı esnafının yalnız olmadığının bilinmesini istiyoruz.  Bayraklı Teşkilatı olarak en başından beri halkımızın da desteğini arkamıza alarak hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bayraklı bizim hedef İzmir ‘’ diye konuştu. 

’TEŞKİLAT OLARAK HEDEFE KİLİTLENDİK ‘
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ayrıca programlarda teşkilatın bir bütün halinde ekip ruhu ile çalıştığını belirterek : ‘’ Bayraklı Teşkilatı her yönüyle gurur duyulacak bir ilçe. Mahalle Başkanları ve yönetimlerinden ana kademe yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yardımcıları, Kadın ve Gençlik Kolları olarak hepimiz biriz ve birlikteyiz. Bu birlik ve beraberlik duygusu gerçekleştirilen saha çalışmalarında daha net görülüyor. Biz Teşkilat olarak hedefe kilitlenmiş durumdayız.  Bu hedef noktasında hepimiz gecemizi gündüzümüze katarak canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz‘’ dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'nin Çeşme kampının perde arkası: 30 başkandan...
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Çeşme’de gerçekleştirdiği kampta ilçe ...
Anadolu Birliği’nden Murat Öncel’e tam destek
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Murat Haluk Öncel ve ekibi Anadolu ...
CHP Bayraklı’da aday adayları zirvesi
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, yerel seçimler öncesi aday adayı ...
 
YSK’nın ‘istifa kararı’ İzmir'deki odaları nasıl yansıyacak?
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) devlet memurları ile kamu kurumu niteliğindeki ...
Soyoğul yazdı: Buca’da CHP’li aday adayı olmak…
“Yerel sularımız bugün itibariyle Buca… Hani şu meclisinde kavganın/gürültünün ...
AK Parti’de Sarıgöl Karşıyaka’ya talip
AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ekrem Sarıgöl, 2014 yere seçimleri ...
 
YSK'dan çağrı: Adaylar 1 Aralık'a kadar...
YSK, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olacak kamu görevlileri, ...
Başterzi Selçuk’ta CHP iktidarını sonlandırma için yola çıktı
İl Başkanı Akay’ı ziyaret eden Osman Başterzi, “Kendisini aday adaylığım ...
AK Parti’de Çakıroğlu Güzelbahçe için yola çıktı
2 Ekim’de start almasıyla hareketlilik de başladı. Güzelbahçe’de aday ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva