HABERLER>POLİTİKA
23 Eylül 2013 Pazartesi - 10:47

AK Parti Bayraklı'dan muhtarlarla zirve

AK Parti Bayraklı Teşkilatı kordonda düzenlediği kahvaltıda Bayraklı’nın muhtarları ile buluştu. Muhtarların sorunlarının dinlenildiği kahvaltıya İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve İlknur Denizli’ de katıldı.

AK Parti Bayraklı dan muhtarlarla zirve

İZMİR - Kahvaltı sonunda tek tek söz alan muhtarlar kendi mahallelerindeki sıkıntılarını  AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ve Milletvekillerine ileterek çözüm bulunmasını istedi. Muhtarların genellikle ortak sorunları TEDAŞ, Emniyet ve okulların bakımsızlığı oldu. Programla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Bayraklı İlçe Bakanı Ali Aslan muhtarların bir mahalle için Belediye Başkanı niteliğinde olduğunu ve mahallerin sorunlarını muhtarlarla koordineli çalışarak çözeceklerini ifade etti. İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise Bayraklı’ ya yapılacak olan Şehir Hastanesine dikkat çekerek Hastanenin Bayraklı’ da bir çok şeyi değiştireceğini belirtti. Bunun yanı sıra AK Parti olarak vatandaşın oyunu değil gönlünü almaya çalıştıklarını vurgulayan Ulema İzmir’ de de önce gönül almaya çalışacaklarını söyledi. Programla ilgili son olarak değerlendirmede bulunan isim İlknur Denizli oldu. Denizli, Bayraklı’ nın sorunlarının bugünün sorunu olmadığını uzun yıllardan beri süregelen problemler olduğunu belirterek Bayraklı’ nın iyi bir yerel yönetimle İzmir’in prestij mekanı olabilecek potansiyelde olduğunu söyledi. Ayrıca muhtarlarda gerçekleştirilen bu organizasyondan çok memnun olduklarını belirterek İlçe Başkanı Ali Aslan’a teşekkürlerini iletti.

'MUHTARLARLA DAHA SIK BULUŞACAĞIZ'
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu belirterek mahallelerdeki sorunları muhtarlar sayesinde tespit ettiklerini ve çözüm noktasında da muhtarlar ile koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi. Aslan sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Muhtarlar mahallenin Belediye Başkanı niteliğine sahip. Mahalledeki her türlü sorundan ve çözümünden sorumlu kişiler. Biz Bayraklı’ da Mahallerdeki sorunları en aza indirmek istiyoruz. Bunun için Muhtarlarla daha sık bir araya gelip istişare halinde olacağız. ‘’ diye konuştu.

'HERKESİN GÖNLÜNÜ KAZANACAĞIZ'
İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da AK Parti olarak iktidarlık süresi boyunca herkesin oyundan önce gönlünü kazanmaya çalıştıklarını ifade etti ve şöyle devam etti: ‘’ Biz şuana kadar din, dil, ırk ayırmaksızın herkese eşit mesafede olduk. Herkesin gönlünü kazanmaya çalıştık. İzmir’ de de bu böyle olacak. İzmir’i aldığımızda herkese eşit mesafede olarak her kesimin çıkarlarını gözeteceğiz. Ayrıca biz devletle vatandaş arasında sıkışmayan bir muhtarlık sistemini benimsiyoruz. Milletvekilleri olarak muhtarlarımızla yakın ilişkiler kurup sorunların çözümünde onların sesi olmaya çalışacağız. ‘’ diye konuştu. Bunun yanı sıra Bayraklı’ ya yapılacak olan Şehir Hastanesine de değinen Ulema : ‘’ Bayraklı’  ya yapılacak olan  Şehir Hastanesi’ nin toplam yatırım bedeli 1 milyar 638 milyon ve 2 bin 60 yatak kapasiteli. Bu Hastane Projesi Bayraklı’ da bir çok şeyi değiştirecek. Bayraklı’ da yeni istihdam alanı oluşacak. Biz hükümet olarak İzmir’in sağlık eksikliğini bu Hastane ile bitireceğiz. ‘’ diyerek konuşmasını noktaladı.

'GELECEK İÇİN HAYALLERİMİZ VAR'
Bayraklı’ nın coğrafi konum ve fiziki şartlar olarak özel ama sahipsiz, bakımsız bir semt olduğunu belirten İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise Bayraklı’ nın iyi bir yerel yönetimle İzmir’in en prestijli İlçesi olabileceğini belirtti. Denizli bunun yanı sıra Bayraklı’nın sorunlarına değinerek : ‘’ Bayraklı’ nın sorunları bugünün sorunları değil. Yıllardan beri ihmaller sonucu süregelmiş ve bir türlü çözüm üretilememiş sorunlar. Bayraklı’ da kentsel anlamda geniş bir planlama yapılmalı. Ancak bir kentin ekonomisi uygun değilse orada kentsel dönüşümde mümkün olmuyor. Biz 35 proje ile kentimize enerji katmaya çalışıyoruz. Çünkü çocuklarımız ve torunlarımız için hayallerimiz var. Bu hayalleri gerçekleştirmenin tek yolu yerel yönetimlerdeki başarıdan geçiyor. ‘’ diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bırakmaz.. 24 Eylül 2013 Salı 01:49

bir insanı geçmişi asla yakasını bırakmaz..ali aslanda bu kibirle hasan karabağdan bir farkı olmaz..

Yorumu oyla      11      5  
23 Eylül 2013 Pazartesi 14:22

hangi mahalle muhtarları katılmış bilen varmı bayrklıdan

Yorumu oyla      15      5  
Rıza 23 Eylül 2013 Pazartesi 13:50

dernek başkanları ve muhtarlara kahvaltı verip kaynaşan mhp adayı Toptaş'ı bu etkinliğini Bayraklıda yaptığından kutlarım.

Yorumu oyla      15      5  
hakan 23 Eylül 2013 Pazartesi 13:03

bir çayı 3tl den içip halkın sorunlarını konuşmak nasıl bir anlayış anlamadım. halkın sorunu halkla beraber halkın içinde çözülür

Yorumu oyla      17      5  
tepkiliyim.. 23 Eylül 2013 Pazartesi 13:03

bayraklıda mekanmmı kalmadı alsancak tercih edildi.o kadar kişinin yol külfeti...birde neden meclis üyeleri bilgilendirilmedi..ali aslan yanlış yollarda geziyor.bir hevesle çıktı yola ama.son dakika golüne hazır olsun..2009 daki ekibi nerede biri sorsun ona.yolda kalmak isteyen ali aslanın peşinde gitsin ahde vefa yoktur onda..adaleti tabelasında dediği bir partiye belediye başkanı olmak istiyor..kendisine saygısı yoksa bu halka olsun bari..

Yorumu oyla      19      5  
ŞAKAMISIN AKP ? 23 Eylül 2013 Pazartesi 12:50

BAYRAKLININ SORUNLARINI KORDONDA TABAĞI 20 TL KAHVALTI YAPARAK KONAKTA ÇÖZMENİZ HALKI NEKADAR ANLADIĞINIZI GÖSTERİO

Yorumu oyla      17      6  
Muhtar 23 Eylül 2013 Pazartesi 12:34

MHP ve Belediye Başkan adayının kahvaltısına tam tekmil herkes giderken AKP vekillerin kine acaba muhtarlar neden ilgi göstermedi.Milletten kopuksunuz.

Yorumu oyla      17      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tayyar: O sloganları atanlar şerefsiz!
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beşiktaş-Galatasaray maçından ...
Çiğli adayı Talak’tan kadınlara büyük müjde
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğlili kadınları mutlu ...
AK Parti ve CHP’de dil, anadil ve vatandaşlık çatlağı!
Yeni anayasanın düğümlendiği 'anadilde eğitim', 'resmi dil' ve 'vatandaşlık' ...
 
Şener'den ceza çıkışı: Bakanlığımı mahkemeye vermem
Maliye'den Türkiye Partisine 6 bin liralık borç geldi. İtiraz edilip dava ...
AK Parti BDP'yi Hatipoğlu'yla vuracak!
AK Parti, BDP’nin kalesi Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi’ni almak ...
CHP'li Güven: İzmir sağlıklı kent olma yolunda ilerliyor
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, İzmir’in EXPO 2020 adaylığı ...
 
Topbaş Taksim'e ağaç dikecek mi?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’nda ...
Soylu'dan miting gibi kahvaltı ve Kocaoğlu'na çöp desteği
Çiğli’de 600 kişiyi aşkın insanı düzenlediği kahvaltıda bir araya getiren ...
MHP ittifak tartışmasına noktayı koydu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yerel seçimlerde, bin 396 noktanın ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva