HABERLER>SEÇİM 2015
2 Mayıs 2015 Cumartesi - 18:33

AK Parti adayı Hotar’dan muhalefete bombardıman

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar seçim beyannameleri üzerinden muhalefet partilerine yüklendi. Hotar, “Bundan evvel tüm partiler iktidar oldular, koalisyon oldular yaptıklarımızın yüzde 1’ini yapamadılar. Yaptıklarımızı alnımız akıyla anlatmalıyız” diye konuştu.

AK Parti adayı Hotar’dan muhalefete bombardıman

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Genel seçimler öncesi aday tanıtım toplantısını gerçekleştiren AK Parti İzmir’de milletvekili adayları saha inmeye başladı.
 
Geçtiğimiz gün Gaziemir’de seçim ofisini açarak çalışmalarına hız kazandıran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar seçim çalışmalarının ikinci gününde ilçe ve derneklere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
 
Hotar seçim turunun ardından partisinin il binasında bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinde açıklamalarda bulundu.
 
YAPTIKLARIMIZIN YÜZDE 1’İNİ YAPAMADILAR
Hotar konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparken partileri üstü düşündüklerini söyledi. Hotar ayrıca muhalefet partilerin seçim beyannamelerine de göndermelerde bulundu. Hotar, “Türkiye’nin belki de dünyanın en büyük ailesiyiz. Bizim üye sayımızdan küçük ülkeler var. Çok önemli bir seçime giriyoruz. Bu seçim 12 yıllık emekle ülkemizi getirdiğimiz noktadan daha da ileri taşımanın mı istendiği yoksa bu kazanımların geriye mi düşürülmek istendiği bir seçim olacak. Bunu oylayacağız. Partiler üstü düşünerek anlatıyoruz. Matematiksel olarak bakmıyoruz. Bu hesabın çok ötesinde one minute ile başlattığı süreci uluslararası arenada Türk insanın geldiği süreci daha da güçlendirecektir. Mazlumların ümidi olarak devam ettiğimiz bu yolda gerçekleştirerek mi yürüyeceğiz yoksa yine başka milletlerin yönlendirdiği bir ülke mi olacağız? işte bunu oylayacağız. Tek oyun bile önemli olduğu bir seçim olduğunu unutmamalıyız. Halkımıza anlatacağımız yüzlerce, binlerce faaliyetimiz var. 12 yıl öncesinin Türkiye’sinden farklı söyleyeceğimiz şeyler var. Karşı tarafta bir cepheleşme var. Bizim söylemlerimizin ötesine geçmeye çalıştıklarını görüyoruz. Oy alamıyorlar halk yine bizi tercih ediyor. bizim halkımızın teveccühüdür.  Böyle bir ekiple elde edilen bu kazanımların bir beyannameye yazılarak ancak anlaşılmasını bizim çok iyi anlatmamız lazım. O vaatlerin yüzde 99’u zaten uygulanıyor. Diğerleri de bizim kazanımlarımızı geriye götürecek düzeyde. Zaten imkanlarımız arttıkça bunu halkımıza yayan bir yapıdayız. Bankaların batması sona erdi, milli kaynaklarımız arttı. Bizden önceki hükümetlerin kestiklerini halkımıza ödedik. Ama bunlar unutuluyor. Bundan evvel tüm partiler iktidar oldular, koalisyon oldular yaptıklarımızın yüzde 1’ini yapamadılar. Yaptıklarımızı alnımız ak anlatmalıyız. Bunlar bizim görevimizdi biz bunun gereğini yaptık. İki kişiden bir kişinin oyunu almayı vebal olarak gördük ve gereğini yaptık. Bunların boşa gitmemesi için halkımızdan biri desteklemesini rica edeceğiz. Bu birlik beraberliği bozmamak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
 


SADECE SEÇİM KAZANALIM DERDİNDE DEĞİLİZ
İl Başkanı Bülent Delican ise şunları söyledi:  36 günümüz kaldı çok hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyoruz. Sayın genel başkan yardımcımızın gelişiyle muhteşem bir hava oluştu. Hem karşılamamız hem seçim ofisi açılışında İzmir’de AK Parti’nin ayak sesleri duyuldu ve heyecan başladı. Teşkilatımızı motive etti. Bu seçim takviminin hem yerelde hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde girmekte zorlanma vardı ama dünden itibaren bu aşıldı. İlçelerimizde de SKM’lerimiz açıldı. İrtibat bürolarımız açılacak. Ev çalışmalarımıza önem veriyoruz. Materyallerimizi oluşturduk. ‘Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır’ düşüncesiyle 50 gramlık kahve dağıtacağız. İnsanlara hem partimizin yaptıklarınız anlatacağız yeni Türkiye için  oy isteyeceğiz. Türkiye’nin yeni nesilleri için sorumluluk sahibiyiz. Sadece seçim kazanalım derdinde değiliz. 2023’te Türkiye’nin 10 ekonomisinden biri olmak istiyoruz. 2053’te ilk 5, 2071’de dünyanın en büyük ülkesi olma gayretindeyiz. Dünyada mazlumlarının hakkının temsil edildiği tek ülke Türkiye’dir. Burada çalışan insanların çok büyük emeği var. Saygın genel başkan yardımcımızın aday olarak İzmir'e dönmesi sevindiricidir. Onunla beraber çalışacağız. Tüm adaylarımız da sahada canla başla çalışıyor. Biz İzmirlilerin gönlüne gireceğiz.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bülent ışık 3 Mayıs 2015 Pazar 11:24

Meşhur çay,simit hesabına ne oldu ? 3 kişilik bir aile 3 öğün çay ve simit yese eline ay sonu 49 lira kalıyor.

Yorumu oyla      12      5  
Bornovalı 2 Mayıs 2015 Cumartesi 22:41

Sayın Nükhet Hotar siz son derece modern insansınız a.k.p de ne işiniz var bu parti şeriyatçı ve diktatörlerin partisi ben merak ediyorum recep tayip ne diyorsa o beki sizin vekilliğiniz nerde kalıyor sizler hiç bir söz hakına sahip değilsiniz siz çocuklarınızla konuşurken bu durum sizin zorunuza gitmiyormu hem siz son modern birisiniz gericilerin vitrin mankeni olmayın o gün geldiğinde bunun hesabını kendi çocuklarınıza veremezsiniz o partiden istifa etmeniz lazım size yakışan bu sağcı olabilirsiniz ama a.k.p.li olamazsınız çok yazık zamanı gelince sizede burka giydirecekler bu ülkeye yazık etmeyin bu kadınlarımıza yazık etmeyin

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP adayı Koç Bayındır'da 5 bin fidan dağıttı
7 Haziran seçimlerinin en çalışkan adaylarından Milliyetçi Hareket Partisi ...
AK Parti adayı Nasır berberleri dinledi
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir Berberler ...
AK Parti adayı Nasır berberleri dinledi
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir Berberler ...
 
AK Parti’den istifa eden İzmir Vekili açıkladı: Oyum…
AK Parti’den istifa eden isimler arasında yer alan İzmir Milletvekili ...
Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı netleşti: Açılış, tur ve Hıdrellez
İzmir 2.Bölge Adayı CHP Genel Başkanı Salı günü bir dizi program için ...
AK Parti adayı Sürekli’den esnafa ‘teknolojik’ vaat
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, ekonomide esnafın ...
 
Bakan Eroğlu’ndan Küçükbay büyük övgü
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Orkide ve Ekiz Yağları’nın ...
Milli İttifak İzmir adaylarını tanıttı
Milli İttifak İzmir'de genel başkanların katılımıyla 1'inci bölge ve 2'nci ...
AK Parti adayı Nasır: Kazanan İzmir olacak!
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, 7 Haziran ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva