HABERLER>POLİTİKA
11 Aralık 2013 Çarşamba - 13:21

Çiğli aday adayı Arslan'dan DİSK'e ziyaret

CHP Çiğli belediye başkan aday adayı inşaat mühendisi Hasan Arslan ' ın Demokratik Kitle Örgütleri ziyaretleri devam ediyor.

Çiğli aday adayı Arslan dan DİSK e ziyaret

İZMİR - CHP Çiğli Belediye başkan aday adayı inşaat mühendisi Hasan Arslan Demokratik Kitle Örgütleri ziyaretleri kapsamında DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası İzmir bölge ve şubelerini ziyaret etti.
 
Genel İş Sendikası Ege bölge temsilcisi ve aynı zamanda 3 Nolu şube başkanlığı görevini yürüten Memiş SARI ve Genel İş Sendikası 2 nolu şube başkanı Taner Şanlı ile 3 nolu şube sekreteri Can Bahadır tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanıp ağırlanan deneyimli siyasetçi ve ekip arkadaşları bu sıcak ilgiden dolayı mutluluklarını dile getirmişlerdir.Bu sıcak görüşme ortamında karşılıklı görüş alış verişi yanında adaylık belirleme kriterleri hakkındada bazı görüşler ortaya atılmıştır ancak asıl hedefin genel merkez kararı doğrultusunda yapılmasına herkesin saygı duyacağı fikrinde birleşilmiştir. Ancak hak edenin ve işi bilen birisinin gelmesi hususunda ortak temenniler ele alınmıştır.
 
Sendika yetkililerinin geçmiş yıllardaki aday belirleme hususundaki kriterleri ve taraf olmaları hususunda bu defa daha titiz ve seçici davranacakları, söylemi ve eylemi uyuşan aday adaylarını destekleme kararı alacaklarını ifade etmişlerdir Bu konuşma sırasında gazetemize bir açıklamada bulunan inşaat mühendisi Hasan Arslan yaptığı konuşmada ;
 
" Biz halkçı ve katılımcı toplumsal bir belediyecilik anlayışı ile Çiğlinin emekçi halkının istekleri doğrultusunda bu işe soyunduk. Bu amaçlada emekçi ve işçi kardeşlerimizin üyesi olduğu sendikalarımızı da ziyaret ederek hem kendimizi ve projelerimizi tanıtmak hemde desteklerini almak üzere sendikalarımızla işbirliği içerisindeyiz.Sendika yetkililerimizinde belirttiği gibi bizim söylemimiz ne ise eylemimizde o olacaktır, çünkü halkımızla birlikte yola çıktık yine halkımızla birlikte Çiğlimizi yönetmeye talibiz. Emeğin karşılığı, halk olarak örgütlenme konularında sendika yapılanmaları bize önderlik yapacaktır. Belediyemiz ile çalışanlarımız arasında sendika bir köprü vazifesi yapacaktır. Sendikalarımızı hiçbir zaman karşımıza alarak onlarla kutuplaşma içerisine girmeyeceğiz. Çünkü biz de emeğe saygı duyan, çalışanının hakkını savunan, halkçı ve demokratik belediyecilik anlayışını savunan bir belediyecilik yapacağız. İşçilerin de bizim emekçilerimiz olduğunu, onların sayesinde yapacağımız hizmet ile vatandaşın karşısına çıkacağımız için işçimizle bir bütün olarak hareket edeceğiz. İş böyle olunca da sendika yetkililerimizde, şu anda bizim yaptığımız gibi bizi ziyarete geldiklerinde çayımızı içip elimizi sıkarak ayrılacaklardır. Şu andaki sıcak ilişkilerimiz aynen devam edecektir. Biz herkesle barışık olacağız. Gizli saklımız olmayacak, şeffaf olacağız yaptıklarımız hakkında hesap vermekten kaçınmayacağız, çünkü veremeyeceğimiz hiçbir hesap içinde yer almayacağız." dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meclis’te küfür yağmuru: İnce ile Aslan karşı karşıya
Bütçe görüşmeleri için toplanan Meclis Genel Kurulu, çalışmalarına kavga ...
Bakan Yıldırım’ın seçim sloganları hazır!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
İzmir’deki aday adaylarına hayvan haklarına saygı taahhüdü
İzmir’deki hayvan severler, yaklaşan yerel seçim öncesinde belediye başkan ...
 
Ümit Yaldız yazdı: Anket oyunları ve toplum mühendiscikleri
“Siz siz olun… Arama motorlarında hakkında araştırma yapmadığınız bir ...
Güler: AKP en büyük tokadı İzmir’den yiyecek
CHP'li Güler, “AKP hem dış politikada hem iç politikada batış sürecini ...
MHP Manisa’da aday krizi: Teşkilattan Ankara’ya isyan!
MHP Manisa İl Örgütü, yerel seçimlerde aday gösterilen isimlerin ve yeni ...
 
Başbakan Erdoğan simidi ‘zamsız’ hesapladı!
Erdoğan, bütçe görüşmelerinde simit hesabı yaptı. Ancak simide gelen 40 ...
Egemen Bağış'tan cemaate eleştiri bombardımanı!
Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, "Papa ile bile görüşen cemaat dialogtan ...
Foçalı seçmenleri Balbay'ın özgürlüğünü kutladı
Foça’da, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın tahliyesi, partililerce ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva