HABERLER>POLİTİKA
11 Aralık 2013 Çarşamba - 11:26

Güler: AKP en büyük tokadı İzmir’den yiyecek

CHP'li Güler, “AKP hem dış politikada hem iç politikada batış sürecini yaşıyor. AKP’ye dersini vermek için ilk büyük fırsat 30 Mart 2014 seçimleri. AKP bütün Türkiye’den gerekli cevabı alacak. Ama en büyük tokadı yine İzmir seçmeninden yiyecek” dedi.

Güler: AKP en büyük tokadı İzmir’den yiyecek

İZMİR - Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Milletvekili Birgül Ayman Güler, seçim bölgesi İzmir’de sürdürdüğü çalışmalarına İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Balçova Şubesi’ni ziyaret ederek devam etti.
 
Her yıl geleneksek olarak düzenlenen Aşure Günü’ne katılan Güler, hemşerilerine kendi elleriyle aşure dağıttı. Aşure dağıtımı esnasından hemşerileriyle sohbet eden Güler,  yaklaşan yerel seçimlerin sonucunun çok önemli olacağını söyledi.
 
Dernek Başkanı Ahmet Emin Gazeller’in ev sahipliğinde gerçekleşen aşure dağıtımına CHP Balçova ilçe yöneticisi Metin Önderli, Kadın Kolları Başkanı Birsen Uyanık, Balçova Şoförler Odası Başkanı Cemal Küllüce,  Balçova Belediye Başkanı a. adayları, belediye meclis üyeleri, kitle örgütleri temsilcileri, BAL - GÖÇ üyeleri ve Balçovalılar katıldı.
 
“AKP BÜYÜK TOKADI YİNE İZMİR SEÇMENİNDEN YİYECEK!”
Geleneksel aşure günü etkinliği sonrasında dernek binasına geçen CHP’li Güler, hem dernek yöneticileri hem partilileri hem de a. adayları ile görüş alış verişinde bulundu. Yaklaşan yerel seçimleri AKP’ye ders vermek için büyük fırsat olarak nitelendiren Güler şöyle konuştu: “AKP hem dış politikada hem iç politikada batış sürecini yaşıyor. AKP’ye dersini vermek için ilk büyük fırsat 30 Mart 2014 seçimleri. AKP bütün Türkiye’den gerekli cevabı alacak. Ama en büyük tokadı yine İzmir seçmeninden yiyecek. Bütün gücümüzle AKP’ye bir tarihsel ders vermeye hazırlanıyoruz. Başarımızdan ve bu dersi vereceğimizden hiç kuşku duymuyoruz.”
 
“AKP VATANI TEHDİT EDİYOR”
AKP’ye verilecek derste göçmen kökenli yurttaşlarına büyük görevler düştüğünü söyleyen İzmir Milletvekili Güler, “Türkiye’de dedesi, babası ya da kendisi Türkiye sınırları dışından göçüp burada yuva kurmuş insanlar vatan kaybetmenin ne demek olduğunu bilen insanlardır. AKP vatanı tehdit ediyor, o yüzden göçü, göçmeyi, vatan kaybetmeyi kendi aileleri içinde yaşamış olan tüm göçmen kökenli Türk vatandaşları AKP’ye verilecek dersin en güçlü hocaları olacaklar. Biz hepimiz buna hazırlanıyoruz” dedi.
 
Kamu yararına kurulan ve bu yönde çalışmalar yapan İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Balçova Şube Başkanı Ahmet Emin Gazeller AKP’ye Balçova ve İzmir’de genciyle yaşlısıyla sandıkta ders vereceklerini söyledi. Gazaller yaklaşan yerel seçimlerin Türkiye açısından çok önemli olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: Bizden biri olarak vekilimizin derneğimize gelmesi ve etkinliğimize katılması bizleri çok mutlu etti. Hocamız ile yaptığımız sohbet esnasında hemşerileri olarak vekilimizin her zaman yanımızda olduğunu hissettik. Yaklaşan yerel seçimler öncesi hocamızın bizlerle paylaştığı değerli görüş ve düşünceleri bize yol gösterici olacaktır”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ERHAN ACAR 11 Aralık 2013 Çarşamba 12:57

SAYIN VEKİLİM İNANIN BENİ HAYAL KIIRKLIĞIN UĞRATTINIZ ŞİDET ŞİDEET PARTİME HAREKETİME LAİK İNANCIMA ATATÜRKÜMÜN ZARFİ KİŞİLİĞİ İDDOLİŞİİSEN DAVASINA YAKIŞMAYAN BİR KAVRAM "TOKAT" YANİ SİZE BÖYLE DERSENİZ ŞİDDETLEMİ ÇOZECEĞİZ PROJELERİ YAPTIKLARINIZ YAPACAKALRINIZI VS VS GÖSTERMENİZ BEKLERDİM ÇOK KABA BİR DAVRANIŞ "TOKAT " O ZAMAN ELİ KUVVETLİ OLAN KAZANSIN

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Manisa’da aday krizi: Teşkilattan Ankara’ya isyan!
MHP Manisa İl Örgütü, yerel seçimlerde aday gösterilen isimlerin ve yeni ...
Başbakan Erdoğan simidi ‘zamsız’ hesapladı!
Erdoğan, bütçe görüşmelerinde simit hesabı yaptı. Ancak simide gelen 40 ...
Egemen Bağış'tan cemaate eleştiri bombardımanı!
Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, "Papa ile bile görüşen cemaat dialogtan ...
 
Foçalı seçmenleri Balbay'ın özgürlüğünü kutladı
Foça’da, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın tahliyesi, partililerce ...
Güzelbahçe aday adayı Yelekli'den Gezi tutuklularına mektup
Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, 10 Aralık Dünya İnsan ...
Erdoğan’dan bütçe konuşmasında terör vurgusu
Başbakan Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nda 2014 bütçesine ilişkin konuşmasını yaptı.
 
Sert bütçe konuşması: Erdoğan’a hodri meydan!
2014 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu tasarısı görüşmeleri sırasında ...
Alan da Balbay’ın yolunda: AYM’ye başvuru
Balyoz davası hükümlüsü Engin Alan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Mustafa ...
Hamzaçebi açıkladı: CHP’de adaylar ne zaman netleşecek?
Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi katıldığı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva