HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
9 Eylül 2011 Cuma - 12:42

5 yeni film vizyonda

Sinemaseverler bu hafta dram, korku, komedi ve romantizm içerikli 2'si yerli 5 yeni filmle buluşacak.

5 yeni film vizyonda

İSTANBUL - Tayfun Pirselimoğlu'nun üçlemesinin son halkası 'Saç', romantik sahneleriyle dikkat çeken 'Bir Tutam Cennet' ve Cameron Diaz ve Justin Timberlake'in başrolünde olduğu komedi 'Kötü Öğretmen' haftanın öne çıkanları...
 
SAÇ
Tayfun Pirselimoğlu'nun yönettiği ve Ayberk Pekcan, Nazan Kesal ile Rıza Akın'ın oynadığı ''Saç'' filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin anti-kahramanı Hamdi yalnız yaşayan, dükkânında yatıp kalkan bir perukçudur. Kanser hastasıdır ve öleceğini bilmekte, ölümü beklemektedir; bir gün dükkânına gelen Meryem’i asosyal kişiliğinin yarattığı yalnızlık ve hastalığının kötücül döngüsüyle kendi saplantılarına ekler. Ancak bu takıntının sonuçları hiç kimse için iyi olmayacaktır.

Altın Leopar için yarıştığı Locarno Film Festivali’nde ilk kez izleyiciyle buluşan Saç, Kate Lawrie Van de Ven’in sözleriyle “titizce, kare kare inşa edilmiş bir bulmaca”.

MERDİVAN ALTI
Nur Akalın'ın yönettiği ve Kaan Yılmaz, Deha Özer Şenay ile Şenay Aydın'ın oynadığı ''Merdiven Altı'' filminin konusu şöyle:
''Sinan bir inşaatta çalışan, sıradan bir işçidir. Bir gün görevli olduğu inşaatta patronunun ölümüne şahit olur. Bu olayla zaten sarsılmışken, yakın bir arkadaşının başına gelen kaza her şeye tuz biber eker. Suçsuz olmasına rağmen, tanık olarak bile polislerin karşısına çıkmak istemeyen Sinan, karakola gittiğinde yakalanıp askere gönderileceğinden korkar. Asker kaçağı olduğu ortaya çıkmasın diye saklanmaya çalışan Sinan, Eren ile birlikte bir yandan da ağabeyini ve kız kardeşini arar. Kurtlar sofrası İstanbul'un maceralı ve tehlikeli yeraltı dünyasına dalan ikili bin türlü dalaverenin, kurnaz bahisçilerin, hilekar boksörlerin merdiven altında cirit attığı bir dünyaya dalar.''

SON DURAK 5
Steve Quale'in yönettiği ve Emma Bell, Nicholas D'Agosto, Miles Fisher ile Arlen Escarpeta'nın oynadığı ''Son Durak 5 (Final Destination 5)'' filmi, korku sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.
Filmde, otobüs yolculuğu devam ederken Sam, kendisi, arkadaşları ve birçok insanın, köprünün çökmesi sonucu öleceğine dair bir öngörü yaşar. Bu öngörü sona erdiğinde, gördükleri gerçek olmaya başlar. Sam, panik halinde mesai arkadaşlarından olabildiğince çoğunu, dostu Peter ve kız arkadaşı Molly'yi felaketten uzaklaştırmaya çalışır.

KÖTÜ ÖĞRETMEN
Jake Kasdan'ın yönettiği ve Cameron Diaz, Justin Timberlake, Lucy Punch ile Jason Segel'in oynadığı ''Kötü Öğretmen (Bad Teacher)'' filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
Filmde, Elizabeth, ağzı bozuk ve gaddar bir öğretmendir. Bir an önce evlenip öğretmenlikten ayrılmak isteyen Elizabeth, zengin ve yakışıklı yedek öğretmenin kalbini kazanma planını hayata geçirir. Bu konuda meslektaşı Amy ile rekabet ederken, kendisine asılan beden eğitimi öğretmeniyle de uğraşır ve yaptıkları kendisini bile hayrete düşürür.

BİR TUTAM CENNET
Nicole Kassell'in yönettiği ve Kate Hudson, Gael Garcia Bernal, Rosemarie Dewitt ile Lucy Punch'ın oynadığı ''Bir Tutam Cennet (A Little Bit Of Heaven)'' filmi, romantizm sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle: ''Marley Corbett, genç, güzel ve bir o kadar da uçuk kaçık bir reklamcıdır. En büyük korkusuysa büyük bir aşk yaşayarak kendini birine açmak ve bir ilişkinin sorumluluğunu almaktır. Hayata karşı alaycı bir tavır takınan, olayları pek de ciddiye almayan Marley'in yapacağı doktor ziyareti hem kendisi, hem de doktoru için yepyeni bir macera olacaktır.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ürkmez'de sanat kampı başladı
Akşit Kültür-Düşün ve Yazınevi tarafından düzenlenen Konak ile Seferihisar ...
Mücevherleri müzayedede satılacak
Ünlü Hollywood yıldızı Elizabeth Taylor'ın milyon dolarlık mücevherleri, ...
Behzat Ç. 'Portakal'ın peşinde!
48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj ...
 
Pamuk son kitabını anlattı
'Saf ve Düşünceli Romancı'da roman okuma zevkini, okurken ve yazarken ...
“Akdenizli” İzmir
İzmir’in kurtuluşunun 89. yıldönümü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
41 İzmirli yazar Fuar Söyleşileri'nde buluşuyor
İzmir’in 41 semtini yazan 41 İzmirli yazar kapılarını 80. kez açmaya hazırlanan ...
 
Bu sergi kaçmaz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kurtuluşun 89. yılında Vasıf Çınar Bulvarı’nda ...
Havagazı'nda "Oscar ziyafeti"
Yeniden Sinematek etkinliklerinde İzmirlileri sinema tarihinin klasikleriyle ...
Efsane 65 yaşında
Sahnedeki duruşu, şovu, sesiyle müzik tarihinin en büyük isimlerinden ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva