HABERLER>POLİTİKA
19 Mayıs 2011 Perşembe - 08:53

'Elinde kelepçe mi vardı da çılgın projeni yapmadın!'

CHP’nin Balçova’daki seçim bürosu açılışında konuşan il başkanı Bayır AKP’ye yüklenerek “Arkadaş 9 yıldır başımızdasın ellerinde kelepçe mi vardı da çılgın projeni İzmir’e yapmadın” dedi.

 Elinde kelepçe mi vardı da çılgın projeni yapmadın!

İZMİR - İzmir’de seçim yarışı hızla devam ederken CHP Balçova Ata Caddesi’nde ikinci seçim bürosunu coşkulu bir kalabalığın katılımıyla açtı. Açılışa CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Cihan, İzmir 1. Bölge Milletvekili adayları Şükran Güldal Mumcu, Musa Çam, Hülya Güven, Erdal Aksünger, Aydın Özcan ve Ebru Okay katıldı. Miting havasında geçen açılış töreninin ilk konuşmasını yapan CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Cihan, İnciraltı’ndaki anamı da aldım geldim derken Milletvekili adayı Musa Çam konuşmasıyla üç bin kişilik kalabalığı coşturdu. Milletvekili adaylarının halkı selamlamasının ardından kürsüye gelen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, 12 hazirandaki seçimlerde kadınlara çok önemli iş düştüğünü hatırlatarak, “Ben belediye başkanı olduğum zaman ‘belediye başkanlığı çelik çomak oynamaya benzemez’ demiştim. Şimdi aynı şeyi ülke yönetimi için söylüyorum. Devlet yönetmek için, adil olmak gerekir, halkı sevmek gerekir, dar gelirlinin yanında olmak gerekir kısaca adam gibi adam olmak gerekir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi eğitimin, sağlığın, halka ücretsiz verilmesi gerekir. Şimdi yarış atı gibi sınavlara giren çocuklarımızın hali ortada. Bu düzeni değiştirmek için 12 Haziran’da düğüne gider gibi gidip oylarımızı kullanacağız” diye konuştu.
 


‘İzmir Azizdir Aziz Kalacak’ sloganları arasında kürsüye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise özellikle kamuoyu yoklamalarının yanlı bir şekilde halka empoze edilmeye çalışıldığını ifade ederek, “Bu ülke çok zor şartlarda kuruldu. Ama devleti kurmak kadar iyi yönetmek de önemlidir. Özellikle halkın güvenliğini adil bir şekilde sağlamanız gerekir. Ama Türkiye’nin üçüncü büyük kentinde, Türkiye’de dürüstlük ve onur timsali olmuş bir belediyeye sabahın köründe baskın yapılarak dürüst insanlar tutuklanıyorsa, 13 Hazirandan sonra kimsenin güvenliği olamaz demektir” dedi. 

CHP İl Başkanı Tacettin Bayır da sizlere İşçi Kemal’in, Memur Kemal’in, Halkçı Kemal’in selamlarını getirdim diyerek halkı selamladıktan sonra, “AKP Hükümeti son zamanlarda agresifleşmeye başladı. Ağzı olan konuşuyor. Şimdi İzmir’e iki bakan gönderdiler. Her gün çılgın, uçuk kaçık projeler açıklıyorlar. Arkadaş 9 yıldır başımızdasın ellerinde kelepçemi vardı da İzmir’e bunları yapmadın. Çünkü bunlar bize zamanında ‘gavur izmir’ dediler ‘sümüklü çocuk’ dediler. Sonra çark ettiler. Şimdi de bizi saf yerine koyuyorlar. Ama biz saf değiliz. Bunu 13 Haziran’da anlayacaklar” diye konuştu. Konuşmaların ardından milletvekili adayları elele tutuşarak halkı selamladı ve seçim bürosunun kurdelesi kesildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gavur İzmirli 19 Mayıs 2011 Perşembe 17:39

Seçimlerde İzmir’e şirin görünmek isteyen AKP’lilerin İzmir’e karşı tavırlarını bir hatırlayalım: İZMİRE GAVUR İZMİR DEDİLER İZMİR BELEDİYESİNİ ZORA SOKMAK İÇİN KİK METRO İHALELERİNİ İPTAL ETTİ İZMİR VALİLİĞİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARLARININ ÇOĞUNU YARGIYA TAŞIYARAK İCRAATI DURDURDU.(15 milyonluk İstanbul’un Belediye meclisinin kaç kararı yargıya taşındı-RTE’nin Kadir Abisinin kararlarını hangi Vali yargıya taşır. Melih Gökçek’in karlarını hangi Vali yargıya taşır.) • İZMİRLİLER’E KORDONDAKİ ÇAY İÇME BALKONLARINI ÇOK GÖRDÜLER. YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR. • İZMİR VE ÇEŞMEDE UYGULAMAYA KOYDUKLARI GÖRÜLMEMİŞ ECRİMİSİL UYGULMALARI İLE KIYILARIN GÜZELLİĞİ OLAN İSKELELERİ HUNHARCA YIKTIRDILAR. • TÜM KENTİN KARŞI ÇIKMASINA RAĞMEN ÜÇÜNCÜ ÜNİVERSİTEYE ZORLA KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ADINI VERDİLER. • ANKARA BELEDİYESİ VE MELİH GÖKÇEK İLE İLGİLİ İDDDİALAR, KAYSERİ BELDİYESİ İLE İLGİLİ İDDİALAR-ÖZELLİKLE KAYSERİ STADININ YAPILMASI İLE İLGİLİ İDDİALAR, ELAZAĞ BELDİYESİ İLE İLGİLİ İDDİALAR AYYUKA ÇIKMIŞ İKEN, TÜRKİYENİN, EN DÜRÜST, EN ŞEFFAF BELEDİYESİNE BASKINLAR DÜZENLYEREK, TOPLUM YARAINA İŞ YAPMAYA ÇIKAN BĞÜROKRATLAR ÇETE MUAMALESİ YAPARAK ÖZEL MAHKEMELR ARACILIĞI İLE TUTUKLATTILAR. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELDİYESİNİ İŞLEMEZ DURUMA SOKMAYA ÇALIŞTILAR.

Yorumu oyla      25      8  
ERBİL1955 19 Mayıs 2011 Perşembe 13:51

SAYIN ARBAY BİZ BU ÇILGIN PROJELERE İNANIYORUZ BİR ZAMANLAR KÖPRÜYÜ YAPTIRMAM SATITIRMAM DİYENLERDE VARDI AMA TARİH OLDULAR İZMİRLİ OLMADIĞINIZ YAZILARINIZDAN BELLİ, SİZ GELDİĞİNİZ YERDEN BİRAZ FARKLI BİR KÖY GÖRDÜNÜZ KENDİNİZİ PARİSTE ZANNEDİYORSUNUZ SİZE TAVSİYEM SİZ KÖYÜNÜZE DÖNÜN.

Yorumu oyla      14      19  
kemal 19 Mayıs 2011 Perşembe 13:22

işte örgüt işte başkan... ulusalcı,halkçı,emekçi,,,

Yorumu oyla      26      7  
YETER.....! 19 Mayıs 2011 Perşembe 12:46

YETER ŞİMDİYE KADAR SİZLERDEN ÇEKTİKLERİMİZ İNSANDA BİRAZ UTANMA OLUR. BİRAZ İZMİR İÇİN UĞRAŞIN TACETTİN BEY SADECE BENCİLİK OLARAK POLİTİKA YAPMAYIN. BİRAZ OLSUN GÜZEL İZMİR İÇİN TÜRKİYEM İÇİN UĞRAŞIN SİZLER SADECE HÜKÜMET OLALALIM DÜŞÜNCESİYLE YALANLAR SÖYLEYİP BİZLERDEN OY İSTEMEYİN NE OLURR... SIRF İÇİNİZDEKİ O KİN VE NEFRET İÇİN İKTİDAR OLMA ARAYIŞLARINIZDASINIZ BU KİN VE NEFRETİ BIRAKIP AYRIM YAPMADAN SADECE BU VATAN VEDE VU TOPRAKLARIN SAHİBİ OLAN TÜM İNSANLAR İÇİN EN YARARLI OLANLARI YAPMAK İÇİN UĞRAŞMALISINIZ.. BU KADAR BENCİLİK İNSANOĞLUNU DAHA ÇOK BATAĞA SÜRÜKLER BUNUDA BİLİN KİMSE MAKAMINDA VEDE MEVKİİNDE KALICI DEĞİLDİR....DEMİR..

Yorumu oyla      15      21  
güzelbahçeliler 19 Mayıs 2011 Perşembe 12:40

sn başkan sizinde evinizin olduğu güzelbahçe 12 yıldır chp belediyesi soruşturmalardan hizmete fırsat olmadı 12 yıldır senin başkanının elinde kelepçemi var attılar tuttular vaatlerde yine yapılan bişey yok sende güzelbahçede oturuyorsun ne dersin ??

Yorumu oyla      18      17  
arbay 19 Mayıs 2011 Perşembe 11:25

erbil bey sizin gibi hipnoz olmuş insanlar yapılanları görmediği gibi..,hayal pazarlayanların çilgın proje diyenlerin peşine düşmüşsünüz.herhalde sizde nemalanıyorsunuz iktidardan..

Yorumu oyla      24      11  
ERBİL1955 19 Mayıs 2011 Perşembe 10:40

sayın başkan ellerinde kelepçe yoktu izmirde izmir için değil sizin gibi kendi menfaatlerine koşan beceriksiz iş bilmeyen siyasiler vardı o yüzden biz köylü kaldık kentleşemedik hala seçim kondular yapılıyor kaldırın kafanızı bakın. köylü izmirin başkanları

Yorumu oyla      16      23  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demirel o gün Erdoğan’a ne demişti?
Başbakan Erdoğan’ın CHP’ye "akıl hocalığı" yapmakla eleştirdiği 9. Cumhurbaşkanı ...
Ulema'dan şiddet gören kadınlara 'stüdyo ev' sözü
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, çocukları ile ...
Kılıçdaroğlu: Ürdün’e neden gittin?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın yalanladığı 'Ürdün'e ...
 
DP adaylarından Kardak harekatı!
Demok Parti Genel Başkanı Zeybek’in İzmir mitinginde gündeme getirdiği ...
Yüksel: İzmir'de yüzde 70'i buluruz
Alaattin Yüksel İzmir’de CHP’nin oy oranının son anketlerde yüzde 63’e ...
Demirel’e destek için ortak miting
CHP, MHP, DP ve BBP Isparta’da Başbakan Erdoğan’ın miting meydanlarında ...
 
'O komutan ayağa kalkmadı bedelini ödedi'
Başbakan Erdoğan, 2004'te Çanakkkale’deki törende kendisini karşılamak ...
Tanrıkulu: Çiftçimizi bu plansızlıktan kurtaracağız
MHP’nin İzmir 2. Bölge Adayı A. Kenan Tanrıkulu’na Menemen’de seçim çalışmalarını ...
CHP’li Çam’dan Lastik-İş’e ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı ve DİSK eski ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva