HABERLER>POLİTİKA
18 Mayıs 2011 Çarşamba - 18:04

Yüksel: İzmir'de yüzde 70'i buluruz

Alaattin Yüksel İzmir’de CHP’nin oy oranının son anketlerde yüzde 63’e yükseldiğini seçime kadar yüzde 70’i bulacağını, 9’ar vekil çıkaracaklarını, 10’u da zorlayacaklarını söyledi.

Yüksel: İzmir de yüzde 70 i  buluruz

İZMİR - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir adayı Alaattin Yüksel, ''Bizim örgütlerimizden başka gücümüz yok. Güçlü örgütlerimiz ve hiç olmadığı kadar çalışkan bir genel başkanımız var. Eskiden 30 ilde miting yapamazken şimdi 81 ilde miting yapıyoruz ve bu illerin çoğuna da birden fazla gidiyoruz'' dedi.
    
Genel merkez olarak İzmir için yaptıkları son kamuoyu araştırmalarında yüzde 63'lük oy oranına yükseldiklerini, bu oranın seçimlere kadar yüzde 70'e yaklaşacağını tahmin ettiklerini söyleyen Yüksel, İzmir'den her iki bölgeden de dokuzar milletvekili çıkaracaklarını, 10'u da zorlayabileceklerini dile getirdi.
    
Yüksel, AK Parti iktidarının yolsuzluk ve yoksullukla mücadele edeceğini söyleyerek iktidara geldiğini, ancak dokuz yıla yaklaşan iktidarları döneminde bu sorunların azalmak yerine arttığını öne sürerek, şöyle konuştu: ''Türkiye'de icralık vatandaşların sayısı, hiç olmadığı kadar fazlalaştı. İşsizlik korkutucu boyutlara ulaştı. Ekonomik kriz yüzünden intiharlar artıyor. Vatandaşlarımız canlarına kıyıyor. Birçok işletme kapandı, borç batağına saplandılar. Esnafın, çiftçinin, memurun, emeklinin durumu içler acısı. Biz, toplumun her kesimini rahatlatacak projelerle geliyoruz. Örgüt olarak yapmamız gereken, projelerimizi halka en iyi şekilde anlatmak. AKP halkı yoksullaştırıp, kendine mecbur bırakıyor. Kuru erzak dağıtarak oylarını istiyor. Biz hiç kimseyi bu şekilde rencide etmeden, 'Aile Sigortası' ile sosyal devletin getirdiği yükümlülükle bunu gerçekleştireceğiz.''

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bilge Hanoğlu 19 Mayıs 2011 Perşembe 11:29

A. Yüksel, o kadar eminse 9 ve 10. sıralardan, kendini ve Hülya Güven hanımı oraya koyaydı ya... 6+6 kesin chp için. 7 belki... o da belediyeye operasyonun sonucu olabilir.

Yorumu oyla      12      5  
erkan tek 19 Mayıs 2011 Perşembe 11:05

nimet şen konu ne olursa olsun güngör kaya dan bahsediyon mutlaka iyi biridir ama insan nesi oluyor diyede merak ediyor sevyonmu kardeşim onu ne iş yeter yaaaa

Yorumu oyla      11      5  
NGD 19 Mayıs 2011 Perşembe 10:33

Bildiğim tek şey şudur:Akepe bu genel seçimde anayasayı değiştirmeve başkanlık sistemine geçişi sağlayacak milletvekili rakamlarına asla ve kat'a ulaşamayacaktır.2020 ve 2007 seçimlerinde kazandığı milletvekili sayısına kesinlikle ulaşamayacaktır.SEÇMEN SAYISININ 6 MİLYON ARTMASINA RAĞMEN.AKEPENİN KAYBINI,SİZ HESAPLAYINZ.YÜZDE ORANLARIYLA KİMSEYİ KANDIRAMAZLAR.MİLLETVEKİLİ SAYISI,2002 VE 2007 DE KAÇTI;2011 SEÇİMİNDE KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAKLAR, BEN ONA BAKARIM..

Yorumu oyla      11      5  
izmir bu kadar da cantada keklık degıl 19 Mayıs 2011 Perşembe 09:35

alaattın yuksel bu acıklamadan sonra ıstıfa etsın.bence mantıksızca bir acıklama tum partılerın bırleştığı 2009 yerel secımlerınde bıle akp %30 oldu.sımdı sen sımdı ızmırın akderını tayın eden 3 buyuk ılçe olan konak buca karabağlarda beledıyede olan bıtenlerı yok saycaksın konakta eylem yapan içşilerı gormeyceksın buyuksehırde ayyuka cıkmış hırsızlığı gormeyceksın aynı aynı ezberle yola cıkacaksın.alaattın yuksel ıdeol uzerınden alınan oylar bu sefer senın umıt ettığın gıbı gelmez.benden soylemsı cunku tabana ınemdığın bellı tabanda beledıeyelrın para ıle içşi aldığı bır evden 4 kısının beldıyde calışitığı chp ye gonul vermış oy vermış kısıler arasında konuşuluyor. ızmırde bır halt ışlemdınız de ortada yok ankaradan yardım alamıyoruz yalanınız da ortaya cıktı metroda bakan hukumete devr edın dedı chp gurur meslesı yaptı hataylı halkı cıleye mahkum ettı.kordon esnafının cılesı azızımın tavrı da ortada her seyı normal gıbı goremezsınız.ayrıca akpnınıkıde basrılı bakanı gezmedık gırmedık sokak bırakmıyor.ve bakanın etrafında toplanan solcuların akp ye kaydığıda gozlenıyor.ayrıca ızmırlı bu kadar da salak degıllll cantda keklık de hıç degılll sayın yukse

Yorumu oyla      12      6  
cebrail 19 Mayıs 2011 Perşembe 08:47

bir ak partili olarak doğru 14 CHP 7 AK PARTİ 4 MHP

Yorumu oyla      11      8  
muallim 19 Mayıs 2011 Perşembe 05:00

gaza gaz tam gaz bir açıklamada bulunmuş sayın alladdin yüksel tabi ki partinin genel başkan yardımcısından bu tür açıklamalar gelir her zaman (çıta) her zaman yüksel tutulacak ilke odur.. ama iş icraata gelince chp'nin hanesinde kocaman bir sıfır(0)var. bilmem katılırmısınız.

Yorumu oyla      12      7  
üniversiteli 19 Mayıs 2011 Perşembe 00:58

hızlı yazmışım..özür..AMA...İÇERİK ÖNEMLİ..OKUYORSAN..TŞK

Yorumu oyla      11      5  
MUHASEBE 19 Mayıs 2011 Perşembe 00:24

Sayın Alaatın Baskanımız 10 Dıyorsa Bır Bıldıgı Vardır. Alaatın Baskan Örgutunun Yanında Orgutte Sayın Alaatın Baskanla Bırlıkte... 10+10

Yorumu oyla      13      12  
ERKAN 19 Mayıs 2011 Perşembe 00:22

ÜNİVERSİTELİ ARKADAŞIM SEN ÜNİVERSİTELİSİN AMA HİÇ BELLİ OLMUYOR BİRKERE SEN KELİMELERİ DOĞRU YAZMAYI ÖĞREN ONDAN SONRA ELEŞTİRİDE BULUN BELLİKİ SEN ÜNİVERSİTELİ FALAN DEĞİLSİN BOŞA KONUŞMA

Yorumu oyla      14      9  
ahmet yerkesen 18 Mayıs 2011 Çarşamba 23:51

cemil şeboyu özlüyoruz..bucada ailem 62 yıldan beri yaşıyor..böyle bşk görmedik .. ercan tatı beyin..kötü yönetimi.. sayesinde..chp. OY VERMEYECEGİZ ..tşk.

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demirel’e destek için ortak miting
CHP, MHP, DP ve BBP Isparta’da Başbakan Erdoğan’ın miting meydanlarında ...
'O komutan ayağa kalkmadı bedelini ödedi'
Başbakan Erdoğan, 2004'te Çanakkkale’deki törende kendisini karşılamak ...
Tanrıkulu: Çiftçimizi bu plansızlıktan kurtaracağız
MHP’nin İzmir 2. Bölge Adayı A. Kenan Tanrıkulu’na Menemen’de seçim çalışmalarını ...
 
CHP’li Çam’dan Lastik-İş’e ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı ve DİSK eski ...
Günay: Paris'e gitmesi ona çok yakışırdı
EXPO'nun İzmir'i dünya kenti haline getireceğini belirten Günay, ''İsterdim ...
‘Engellilerimizi göz ardı ederek bir yere varamayız’
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili adayı Avrupa İnsan Hakları ...
 
Erdoğan 'çılgın projesi' için ipucu verdi
Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ile görüşen Başbakan Erdoğan, ünlü kalemin ...
Bahçeli: Kimin elinde ne kaset varsa açıklasın
Bahçeli kaset iddiaları ve istifa şantajına sert tepki gösterdi, ” Tehdit ...
'Telefonları değil vatandaşı dinliyoruz'
CHP İzmir İl Örgütü AR-GE birimi tarafından tasarlanan Alo CHP hattı hayata ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva